2021. július 4., vasárnap

Ki áll valójában a NAGY SCAMDÉMIA mögött? Tényleg, ki nem?!

 

Az OPERATION COVID-19 & COVID KILL SHOT mögött álló globális hatalmi struktúra leleplezi magát

A COVID-19 bioterrorizmus többszörös bűnözési hulláma, a Covid szuperoltási program és a COVID-1984 végrehajtási terv csak egy rendkívül szervezett és összetett globális bűnügyi összeesküvésen keresztül valósulhatott meg világszerte, amelyet minden nagyobb kormány, civil szervezet, tudományos kutatóintézet, Fortune 1000 vállalat, főiskola és egyetem, valamint titkos társaság támogatott a bolygón.

Tényleg, van olyan NWO globalista szervezet, amelyik nem vesz részt a CORONAhoaxban?!

A világhatalmi piramis csúcsa fölött léteznek azok az ultratitkos társaságok, amelyek valóban uralják az egész bolygó civilizációját nyilvánvaló megbízottjaikon, valamint jól elrejtett intézményi és egyéni ügynökeiken keresztül. Azok a gondosan elrejtett hatalmi brókerek, akik a piramis csúcsa felett működnek, ezért nem szerepelnek a Covid bűntársainak alábbi listáján.

Az Illuminátusok, a Fekete Nemesség, a Khazarian Mafia, a Kahal Of the Cahilla, a Máltai Lovagok, Jézus Társasága, a Hagyományőrző Rend, a Zarándokok Társasága, a Vatikán, a Brit Korona, a Római Tanács, a 300-as Bizottság, a 13-as Korona Tanács, az NWO Globalista Cabal, Központi Bankkartell, Világgazdasági Fórum, Nemzetközi Bankszindikátus, A nyugati hatalmak mély állam(ok), Globális katonai-ipari komplexum, Külkapcsolatok Tanácsa, Trilaterális Bizottság, Bilderberg Csoport, Trilaterális Bizottság, és a Zio-Angol-Amerikai tengely.

(Forrás: THE POWER ELITE HAVE GONE COMPLETELY MAD!)

Most már világos, hogy a számtalan meg nem nevezett Covid elkövető és számtalan bűnöző társuk mindannyiukat a legfelsőbb döntéshozók szervezték be, akik egészen céltudatosan indították el az OPERATION COVD-19-et 2019-ben.

Kövesse a pénzt

Ez igaz, nem igaz? Aki a Mainstream Médiát irányítja, az irányítja ténylegesen a világot.

És, aki a pénzt irányítja, az irányítja a Mainstream Médiát is.

Ennélfogva, aki a Központi Bankkartellt és a Nemzetközi Bankszindikátust irányítja, az irányítja a pénzt és a médiát.

Ezért minden Covid Plandemic nyomozónak csak a pénzt kell követnie ahhoz, hogy megértse ennek a folyamatban lévő Covid nemzetközi bűnös összeesküvésnek a valódi mélységét és szélességét. Mert csakis a kormányzati és banki forrásokból származó hatalmas mennyiségű finanszírozás révén érhetett el ilyen epikus méreteket.

Mi a kritikus pont?

A NAGY SCAMDÉMIA soha nem valósulhatott volna meg, és nem lehetett volna hatékonyan eltussolni, ha a teljes globális hatalmi struktúra nem működött volna tökéletes koordinációban; és az előző entitások nem működtek volna zökkenőmentesen együtt egymással a számos nemzetközi Covid-bűncselekmény során.

A legfontosabb, hogy az NWO globalista szervezetek egyike sem működhetett volna egyetlen napig sem a következő szervezetek rendszeres finanszírozása és pénzügyi támogatása nélkül: (i) Központi Bankkartell (pl. Federal Reserve, Bank of England és Bank for International Settlements), (ii) Nemzetközi Bankszindikátus (pl. HSBC, BoA, Citibank, Deutsche Bank és más Rothschild és Rockefeller által ellenőrzött bankok), és (iii) a legnagyobb multinacionális befektetési menedzsment vállalatok, mint a BlackRock, Vanguard és State Street.

A rideg valóság a következő: A hatalmas COVID-19 óriásgépezet kerekeinek megolajozása nagyon könnyűvé vált, amint 1973-ban az értéktelen fiat pénz lett az új paradigma. Miután abban az évben a szabadon lebegő fiat valuták felváltották az aranyfedezetű pénzt, az olyan központi bankok, mint az amerikai Federal Reserve System, lényegében szabadon nyomtathattak pénzt a semmiből, ahogyan azt az ezredforduló óta bátortalanul teszik.

Gondoljunk csak bele: a Covid elkövetőinek mindössze annyit kellett tenniük, hogy minden társ-összeesküvőt kellőképpen lefizetnek és/vagy megvesztegetnek, hogy a hatalmas és szövevényes Plandemic-rendszerben végrehajtsák küldetésüket. És így is tettek! Mert amint elfogadták a fizetséget és a kenőpénzt, tudták, hogy csak halálbüntetés terhe mellett hagyhatják el a rezervátumot... vagy rosszabb esetben.

Nézzék meg, hogy csak az amerikai kórházak mennyit kaptak csak azért, hogy vagy minden beteget COVID-19-es esetnek minősítsenek (13.000,00 $) és/vagy káros lélegeztetőgépre helyezzenek (39.000,00 $). Mindezt a finanszírozást és még többet is végül a globalista bankárok bocsátották rendelkezésre, akik tudják, hogy az amerikai adófizetők állnak a horgon.

A lényeg itt az, hogy korlátlan pénzeszközökkel a kormányokkal és vállalatokkal együttműködő titkos társaságok titokban bármilyen globalista fekete műveletet végrehajthatnak, amely az Új Világrend napirendjét szolgálja. A fent bemutatott transznacionális bűnözői szervezetek listája mindannyiuknak ugyanaz az érdeke, hogy a Föld bolygót lezárják, mint még soha; és megvédjék magukat az egyre dühösebb nyilvánosságtól.

Az 1% és a 99% közötti gyorsan növekvő szakadék olyan nagyra nőtt - a sérülő középosztály rovására -, hogy a társadalmak mindenhol elérték a töréspontot. Ezért a Hatalmasok nem törődtek azzal, hogy hány trilliót kellett kidobni mind a COVID-19 OPERATION-ra, mind a COVID KILL SHOT-ra. A hatalmi elitnek csak az számít, hogy a COVID-1984-es művelet mihamarabb teljes mértékben működőképes legyen.

Közvetlen céljuk egy régóta tervezett Egy Világkormány létrehozása, amelynek központja Jeruzsálemben van, egy végrehajtó karral együtt - egy Globális Biztonsági Szuperállam. Csak így, a teljes Covid-ellenőrzés leple alatt, világszerte, a nap 24 órájában, egy ilyen totalitárius rezsim, amelyet a kirobbanó zsarnoki technokrácia vezet, képes lesz semlegesíteni minden, az örökké félelmetes "Globális Hatalmi Szerkezetet" fenyegető veszélyt.

Következtetés

Annak érdekében, hogy garantálják maguknak a sikeres kimenetelét minden aljas tervüknek, a Covid játéktervet egy kihalási szintű eseményként (Extinction Level Event, ELE) tervezték meg a következőképpen:

Ennek az aprólékosan kidolgozott ELE-nek öt fő eleme van.

  • - A COVID-19 biofegyver és gyakran biotechnológiával előállított változatainak kibocsátása.

  • - Biológiai és vegyi fegyverek bevetése Chemtrail aeroszolok szisztematikus permetezésével.

  • - Az 5G (és 4G) energiafegyverek katonai bevetése.

  • - Az éves influenza elleni védőoltási programok és

    gyermekkori oltási tervek hibrid biofegyverekként való alkalmazása

  • - Biotechnológiával előállított COVID-19 vakcinák befecskendezése lopakodó biofegyverekként.

    (Forrás: https://stateofthenation.co/?p=61156)

Ily módon az elitek lényegében az egész emberiséget túszként tartják fogva. Mert csak náluk van a kulcs a Covid zárhoz, amely bezárta ezt a most börtönbolygót.

A történelem során a TPTB mindig is biztos volt abban, hogy tökéletes ellenszert fogalmaz meg bármilyen fertőzésre, járványra vagy pestisre. Miért engednének ki valaha is egy ilyen halálos biofegyvert és veszélyes vakcinát anélkül, hogy előbb a csodaszer birtokában lennének? A valóságban a TPTB jóval az emberiség elleni globális biológiai háború megindítása előtt megfogalmazta a Covid ezüstgolyót. Lásd: S U R A M I N: Hogyan lehet megszüntetni a COVID-1984 globális ellenőrzési rendszert?

Más szóval, csak a saját védelmük érdekében, a TPTB-nek már nincs szüksége a Föld minden nemzetére irányuló nukleáris fegyverekre, amikor egyszerűen felgyorsíthatják vagy megszüntethetik a COVID-19 ELE-t tetszés szerint!

https://pokolafoldon.hu/great-reset/ki-all-valojaban-a-nagy-scamdemia-mogott-tenyleg-ki-nem

Tucker Carlson leleplezi Anthony Fauci hazugságait és titkait

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.
Tucker Carlson, a Fox News híres híradósa leleplezte Anthony Fauci csalását és felfedte, hogy az ország vezető virológusa egy dolgot mondott a nyilvánosságnak, miközben fertőző vírusokkal végzett kísérleteken dolgozott, hogy növelje azok erejét, noha tudta, hogy ez esetlegesen világjárványhoz vezethet.

Az amerikaiak feltételezték, "hogy az Amerikát a COVID-tól védő embernek racionálisnak és becsületesnek kell lennie. De tévedtünk.... Ennél is megdöbbentőbb volt, hogy megtudtuk, hogy Fauci maga is érintett abban a járványban, amely miatt vádat emeltek ellene."