2021. július 13., kedd

RNS rák elleni vakcinák következnek. Mi baj lehet?

 

A grafén találkozik az RNS-technológiával, a rák elleni vakcinákhoz

Kettős baj

Amint bejelentették a Warp Speed hadműveletet, világossá tettem, hogy az egyik elsődleges cél: a kísérleti RNS-technológia jóváhagyásának megszerzése.
Az RNS-technológia a COVID vakcina előtt soha nem kapott zöld utat. Miért? Mert nagyon veszélyes volt. Általánosságban szólva, masszív gyulladásos reakcióról van szó: a szervezet önmagát támadja meg.

Az RNS-technológia azonban lehetővé teszi az új vakcinák gyorsabb, egyszerűbb és olcsóbb kifejlesztését. Ezért a kutatók azt állíthatták, hogy egy pillanat alatt új vírusokat fedeztek fel (hiteles bizonyíték nélkül), és a gyógyszergyárak egyik napról a másikra új vakcinákat (más néven genetikai RNS-kezeléseket) fejleszthettek ki.

Bill Gates és Tony Fauci küldetése lett, hogy egy RNS COVID vakcinát átrángasson a célvonalon a sürgősségi felhasználás engedélyezéséig, akármikor, akármikor. Elhatározták, hogy megnyitják a piacot az RNS-gyógyászati termékek áradata előtt.

 

A tegnapi cikkben kiemeltem egy "csoda" anyag, a grafén érkezését, amelyet az orvostudomány egy teljesen új határterületének magjaként trombitáltak.
A Merck például arra használja, hogy a testben KÍVÜLI idegreakciók létrehozását kutassa, hogy egy egész sor "betegséget" kiiktasson.
Természetesen a grafén nanorészecskék elismert toxicitását alábecsülik; különösen azt, hogy hajlamosak tüdőfertőzést okozni.

Most pedig a grafén és az RNS-technológia találkozik a rák elleni vakcinák új kutatásában. Ahogy mondják, mi baj történhetne?
A hivatkozás: "In Situ Transforming RNA Nanovaccines from Polyethylenimine Functionalized Graphene Oxide Hydrogel for Durable Cancer Immunotherapy," 2/17/21, ACS Publications.

Íme egy részlet az optimista kivonatból: "A Messenger RNS (mRNS) vakcina ígéretes jelölt a rák immunterápiájában... Itt egy grafén-oxiddal (GO) és polietiléniminnel (PEI) képzett injektálható hidrogélről számolunk be. A felszabaduló nanovakcina képes megvédeni az mRNS-t a lebomlástól és célzott szállító képességet biztosít a nyirokcsomókba...".

 

Most folyik a tülekedés, hogy mind az RNS-genetikai technológiát, mind a grafént mindenféle orvosi "innovációban" bevethessék."

Nem csak egy veszélyt kapunk, hanem kettőt.

És itt van egy harmadik ránc. A hagyományos oltóanyag-elmélet szerint a befecskendezett RNS arra késztetné a szervezet sejtjeit, hogy egy olyan fehérjét termeljenek, amely csak a rákos daganatokra jellemző. Az immunrendszer megtámadná ezt a fehérjét, és feljebb felkészülne a rák elpusztítására, mielőtt az megvethetné a lábát.

Lehetséges, hogy az 1960-as és 70-es évek régi, kudarcot vallott amerikai vírusos rákprojektjének kutatói most átírhatnák a történelmet, beállhatnának a sorba, és azt mondhatnák: "Mi sosem vallottunk kudarcot. Robert Gallo TÉNYLEG felfedezett két rákvírust, amelyeknek szintén egyedi fehérjéik vannak. Fejlesszünk ki egy olyan RNS-grafén injekciót, amely képessé teszi az immunrendszert arra, hogy megtámadja ezeket a vírusokat...".

 

Azért említem ezt, mert ezek a kudarcot vallott rákkutatók aztán azt állították, hogy egy új vírus, a HIV okozta az AIDS nevű állapotot. És a COVID-hoz hasonlóan a "kórokozó vírust" soha nem izolálták, soha nem bizonyították a létezését.

A HIV és a SARS-CoV-2 egyaránt fantomfantázia. És mindkét esetben a gyógyszeres/vakcinás kezelések masszívan romboló hatásúak.

Az orvosi kartell munkában.

https://besthirdetes.hu/tudasfa/rns-rak-elleni-vakcinak-kovetkeznek-mi-baj-lehet.html

Brit ügyvédek felelősségre vonják a COVID oltóorvosokat, akik teljes tájékoztatáson alapuló beleegyezés nélkül adják be az oltásokat

 

Anna de Buisseret brit ügyvédnő ma bejelentette, hogy a COVID-19 klinikák és a "COVID-19 vakcina" néven ismert kísérleti biológiai hatóanyagot a Nürnbergi Kódexszel, valamint az Egyesült Királyság és a nemzetközi joggal összhangban szabadon adott, teljes körű tájékoztatáson alapuló beleegyezés nélkül beadják a COVID-19 klinikáknak és magánszemélyeknek.

"A COVID-oltások kísérleti jellegűek, és még mindig a 3. fázisú klinikai vizsgálatokban vannak" - magyarázta de Buisseret. "Ezért a Nürnbergi Kódex alkalmazandó. Az injekciót beadónak be KELL szereznie az egyén teljes körű tájékoztatáson alapuló, szabadon adott beleegyezését. Minden MATERIÁLIS KOCKÁZATOT világossá kell tenni számukra, és egyéni kockázatértékelést kell végezni."
De Buisseret elmondta, hogy a kiszolgáltatottak között van Anglia főorvosa (CMO), az Egyesült Királyság kormányának vezető orvosi tanácsadója és a közegészségügyi szakma vezetője, Chris Whitty professzor.

Áprilisban az Orvosok a COVID etikáért elnevezésű szervezet a COVID-19 vakcina okozta károk és halálesetek miatt az Európai Parlament valamennyi képviselőjének kézbesített egy felelősségre vonást.

ER: Nézze meg ezt a rövid videót de Buisseret ügyvédről egy oltóközpontban -


"Az emberiség elleni bűncselekményt jelentenek ... Ezek biofegyverek"

 

Az Egyesült Államokban a Health Impact News 2021. április 29-én nyilvánosságra hozta, hogy két magánvállalat, a CVS és a Rite Aid biztonsági figyelmeztetést kapott a válogatás nélküli COVID-19 "oltás" potenciális veszélye miatt a természetes immunitású és nemrégiben COVID-19-vel fertőzötteknél, Dr. Hooman Noorchashm, MD, Phd által, 2021. április 29-én.

Számos orvos mostanában nyilvánosan beszélt azokról a tanulmányokról, amelyek azt mutatják, hogy a természetes COVID-immunitással rendelkezőknél a COVID-oltások mellékhatásainak 2-3-szorosára emelkedik a kockázata.

https://besthirdetes.hu/tudasfa/brit-ugyvedek-felelossegre-vonjak-a-covid-oltoorvosokat-akik-teljes-tajekoztatason-alapulo-beleegyezes-nelkul-adjak-be-az-oltasokat.html


A PUB hamarosan vádat emel a bíróságon az Egyesült Királyság kormánya ellen, amelyet tömeggyilkossággal vádolnak a Midazolam gondozóházakban történő túlzott alkalmazása miatt.

A bizonyítékok arra utalnak, hogy a liverpooli ápolási útvonal 2020 áprilisában az akkori egészségügyi miniszter, Matt Hancock, a kormány tanácsadói és az NHS vezetői irányításával bosszúból visszatért.

Miközben önök otthon maradtak, hogy megvédjék az NHS-t, DNR-eket helyeztek el az idős és kiszolgáltatott embereken, megvonva a gyógyszereiket, túladagolták őket midazolammal és morfiummal, majd éheztették és rehidratálták őket, amíg el nem hunytak. Aztán azt mondták, hogy ezek Covid-19 halálokok.

Csak meg kell nézni a midazolam-hidroklorid országos receptjeire vonatkozó adatokat; egy olyan gyógyszerre, amely pontosan ugyanazokat a tüneteket okozta, mint a Covid-19 okozta állítólagos szövődmények, hogy lássuk, mi történt valójában az egész országban az állítólagos járvány során.

Vajon csak véletlen egybeesés, hogy minden alkalommal, amikor a midazolam felírása megugrott, nem sokkal később a halálozási arányok is megugrottak?

Véletlen egybeesés-e, hogy minden alkalommal, amikor a midazolam felírása csökkent, nem sokkal később a halálozás csökkenése következett be?

Mi nem hiszünk a véletlenekben, és Clare Wills Harrison ügyvédnő sem, aki 2020 közepe óta kutatja a midazolam túlhasználatára vonatkozó bizonyítékokat az idősotthonokban.

Clare szerint a fenti grafikon a kórházon kívüli midazolam-felírásra vonatkozó lekérdezési adatokból készült, 2020 januárjától 2021 márciusáig.

"Kritikusan fontos megvizsgálni az összes okból bekövetkező halálozást, összhangban az ebben a 15 hónapos időszakban felírt Midazolammal.

"Ez a grafikon a 65 év felettiek összes halálozási arányát vizsgálja, korcsoportokra lebontva. A teljes összhalálozást az adott időszakra vonatkozóan a vastag kék vonal mutatja. A Midazolam felírását erre helyeztük rá, ami piros színnel látható.

"Nem egyértelmű, hogy a gyógyszer felírása a jelek szerint ugyanazokat a csúcsokat és hullámvölgyeket követi, mint a halálozásoké?

"Mi a matematikai lehetősége annak, hogy ez véletlenül történik?

Clare Wills Harrison ügyvéd szerint "komoly kérdéseket kell megválaszolni a Midazolam elmúlt 15 hónapos használatával kapcsolatban", és most ő és a PUB megpróbálja ezeket a bíróságon feltenni.

A PUB szerint most már elég "megdönthetetlen prima facie bizonyítékkal" rendelkeznek ahhoz, hogy vádat emeljenek tömeges gyilkosság miatt, amelyet éppen azok ellen az emberek ellen követett el, akiket az Egyesült Királyság kormányának egészségügyi politikája elvileg meg akart védeni. Ragaszkodnak ahhoz is, hogy mostanra egy átfogó bizonyíték-adatbázist hoztak létre, amely a Midazolam és a morfium ellátási lánc minden egyes személyét leleplezi.

Tehát pontosan ezt fogják tenni, és a következő hetekben a "járványügyi csalás" vádja mellett tömeggyilkosság vádját is fel fogják emelni a bíróságon.

A PUB emellett folyamatban van a vádak benyújtása az ország összes rendőrfőnökéhez, és követelik, hogy a rendőrség kezdjen nyomozást az Egyesült Királyság kormánya által 2020 márciusa óta az idősotthonokban elkövetett democídium elsöprő bizonyítékaival kapcsolatban.

Az alábbiakat kell tudni a bizonyítékokról, amelyek alapján feljelentést tesznek a kormány ellen -

  • A midazolam a palliatív ápolásban gyakran használt gyógyszer, gondoljon rá úgy, mint a diazepamra szteroidokon.
  • A midazolamot az USA-ban a halálos injekcióval történő kivégzéseknél is használták.
  • Az Egyesült Királyság szabályozó hatóságai szerint csak olyan kórházban vagy orvosi rendelőben kaphat midazolámot, amely rendelkezik a szív és a tüdő monitorozásához szükséges berendezésekkel, és gyorsan életmentő orvosi kezelést tud nyújtani, ha lelassul vagy leáll a légzése.
  • Ennek oka, hogy a midazolam súlyos vagy életveszélyes légzési problémákat okozhat, például felszínes, lelassult vagy átmenetileg leállt légzést, ami maradandó agykárosodáshoz vagy halálhoz vezethet.
  • Az állítólagos Covid-19-járvány kezdetén Matt Hancock kétéves Midazolam-készletet rendelt, majd visszament Franciaországba továbbiakért.
  • Ezt egy parlamenti bizottsági ülésen is megerősítették, amelyen Hancock, Van Tam professzor és Dr. Luke Evans tory képviselő is részt vett, aki szerint a "jó halálhoz" három dologra van szükség, és ezek egyike a Midazolam.
  • Hancock és a kormány ugyanakkor a koronavírus-törvény ürügyén megváltoztatta a halálesetek igazolásáról szóló törvényt.
  • És a hamvasztásra vonatkozó törvényt is; eltörölték a megerősítő orvosi igazolás szükségességét.
  • És az egészségügyi szolgáltatási tevékenységért járó kártérítésről szóló törvényt.
  • Az utolsó És az idősotthonokban élő hozzátartozók látogatásáról szóló törvényt, amelyet betiltottak.
  • 2020 áprilisában és májusában óriási mértékben megugrott a gondozóotthonokban bekövetkezett halálesetek száma, amelyek közül sokat a Covid-19-nek tulajdonítottak.
  • 2020 végén a Care Quality Commission megállapította, hogy az egészségügyi és szociális ellátásban dolgozók 34%-a azt mondta, hogy nyomást éreztek arra, hogy "Ne élesszék újra" utasítást adjanak az otthon lakóinak anélkül, hogy erről tájékoztatták volna a lakót vagy a hozzátartozóikat.
  • Egy Amnesty-jelentés is megállapította, hogy a DNR-rendeletek általános alkalmazása a gondozóotthonokban.
  • Az állítólagos világjárvány kezdetén vásárolt kétéves Midazolam-készlet már elfogyott októberre.

https://pokolafoldon.hu/blog/vadat-emelnek-a-birosagon-tomeggyilkossag-miatt-a-uk-kormanya-ellen

Ismét nem kell majd fűteni az iskolákat!

 

Hölgyeim és Uraim!
Ugye ezt már nem veszik be? A világon nincs olyan vírus, amely ilyen menetrend szerint érkezik! Pont iskolakezdésre jön a negyedik hullám! Mit kellene, hogy lássunk az eddigiek szerint? Adott egy oltóanyag, amely nem véd, de megbetegít. nyugaton, már jól tudják, nem ad immunitást az oltóanyag és aki eddig beoltatta magát, annak az oltása semmire sem lesz jó! Kezdődik minden elölről! A statisztikák hamisítása a kórházak lezárása, az iskolák és egyéb állami és egészségügyi intézmények korlátozása. Ezt valósan nem a vírus miatt rendelik el, hanem spórolásból. Gondoljon bele, hogy mennyivel kevesebbet kell majd költeni ezekre az intézményekre és az esetleges halálokat rá lehet fogni a járványra. Ezeket a haláleseteket senki nem vizsgálja felül, mint ahogyan eddig sem tették. A vállalkozások is újabb korlátozásokkal szembesülnek, ismét harc a túlélésért! Ezt a járványt nem a kórházakban és vakcinákkal lehet felszámolni, hanem a társadalom maga tudna véget vetni ennek a cirkusznak, hiszen eddig sem voltak kimagasló halálesetek Magyarországon, csak még azokat is hozzászámolták, akiket a busz, villamos vagy autó ütött el. de így sem emelkedett ki az átlagból a halálozási statisztika. Az oltó anyagok bevezetése után ugrott meg a halálozás a beoltottak halálozásával. Tájékozódjon a vakcinák pontos mellékhatásairól. Az amerikai központi járványhivatal, már a weboldalának a tetején közli, hogy ezek a vakcinák a vártnál magasabb halálozást okoznak, szívizomgyulladást, vérrögképződést és egyéb allergiás tüneteket. A járványt Ön fékezheti meg a tudatával és nem a politikusokkal. Döntsön helyesen! Nyugaton ez már nem működik!

https://press.fmr-europe.com/news.php?extend.353