A grafén találkozik az RNS-technológiával, a rák elleni vakcinákhoz

Kettős baj

Amint bejelentették a Warp Speed hadműveletet, világossá tettem, hogy az egyik elsődleges cél: a kísérleti RNS-technológia jóváhagyásának megszerzése.
Az RNS-technológia a COVID vakcina előtt soha nem kapott zöld utat. Miért? Mert nagyon veszélyes volt. Általánosságban szólva, masszív gyulladásos reakcióról van szó: a szervezet önmagát támadja meg.

Az RNS-technológia azonban lehetővé teszi az új vakcinák gyorsabb, egyszerűbb és olcsóbb kifejlesztését. Ezért a kutatók azt állíthatták, hogy egy pillanat alatt új vírusokat fedeztek fel (hiteles bizonyíték nélkül), és a gyógyszergyárak egyik napról a másikra új vakcinákat (más néven genetikai RNS-kezeléseket) fejleszthettek ki.

Bill Gates és Tony Fauci küldetése lett, hogy egy RNS COVID vakcinát átrángasson a célvonalon a sürgősségi felhasználás engedélyezéséig, akármikor, akármikor. Elhatározták, hogy megnyitják a piacot az RNS-gyógyászati termékek áradata előtt.

 

A tegnapi cikkben kiemeltem egy "csoda" anyag, a grafén érkezését, amelyet az orvostudomány egy teljesen új határterületének magjaként trombitáltak.
A Merck például arra használja, hogy a testben KÍVÜLI idegreakciók létrehozását kutassa, hogy egy egész sor "betegséget" kiiktasson.
Természetesen a grafén nanorészecskék elismert toxicitását alábecsülik; különösen azt, hogy hajlamosak tüdőfertőzést okozni.

Most pedig a grafén és az RNS-technológia találkozik a rák elleni vakcinák új kutatásában. Ahogy mondják, mi baj történhetne?
A hivatkozás: "In Situ Transforming RNA Nanovaccines from Polyethylenimine Functionalized Graphene Oxide Hydrogel for Durable Cancer Immunotherapy," 2/17/21, ACS Publications.

Íme egy részlet az optimista kivonatból: "A Messenger RNS (mRNS) vakcina ígéretes jelölt a rák immunterápiájában... Itt egy grafén-oxiddal (GO) és polietiléniminnel (PEI) képzett injektálható hidrogélről számolunk be. A felszabaduló nanovakcina képes megvédeni az mRNS-t a lebomlástól és célzott szállító képességet biztosít a nyirokcsomókba...".

 

Most folyik a tülekedés, hogy mind az RNS-genetikai technológiát, mind a grafént mindenféle orvosi "innovációban" bevethessék."

Nem csak egy veszélyt kapunk, hanem kettőt.

És itt van egy harmadik ránc. A hagyományos oltóanyag-elmélet szerint a befecskendezett RNS arra késztetné a szervezet sejtjeit, hogy egy olyan fehérjét termeljenek, amely csak a rákos daganatokra jellemző. Az immunrendszer megtámadná ezt a fehérjét, és feljebb felkészülne a rák elpusztítására, mielőtt az megvethetné a lábát.

Lehetséges, hogy az 1960-as és 70-es évek régi, kudarcot vallott amerikai vírusos rákprojektjének kutatói most átírhatnák a történelmet, beállhatnának a sorba, és azt mondhatnák: "Mi sosem vallottunk kudarcot. Robert Gallo TÉNYLEG felfedezett két rákvírust, amelyeknek szintén egyedi fehérjéik vannak. Fejlesszünk ki egy olyan RNS-grafén injekciót, amely képessé teszi az immunrendszert arra, hogy megtámadja ezeket a vírusokat...".

 

Azért említem ezt, mert ezek a kudarcot vallott rákkutatók aztán azt állították, hogy egy új vírus, a HIV okozta az AIDS nevű állapotot. És a COVID-hoz hasonlóan a "kórokozó vírust" soha nem izolálták, soha nem bizonyították a létezését.

A HIV és a SARS-CoV-2 egyaránt fantomfantázia. És mindkét esetben a gyógyszeres/vakcinás kezelések masszívan romboló hatásúak.

Az orvosi kartell munkában.

https://besthirdetes.hu/tudasfa/rns-rak-elleni-vakcinak-kovetkeznek-mi-baj-lehet.html