Robert F. Kennedy már pusztán születésénél fogva, családja, ismerősei, szakmai és poltikiai kapcsolatai révén mély rálátással rendelkezik az amerikai politikai rendszert háttérben mozgató erőkre.

Amit azonban Dr. Fauci és a BigPharma üzelmeiről készülő könyvéhez végzett kutatásai során feltárt, az még őt magát is meglepte.

Ami most a pandémia okán történik, azt hosszas készülődés és gyakorlatozás előzte meg. Nem egy év, nem kettő, hanem húsz. És ezalatt az idő alatt nem csak a forgatókönyvet gyakorolták be a legapróbb részletekig, hanem kinevelték a művelet végrehajtóit is.

Ami most történik az egy aprólékos munkával megtervezett és előkészített puccs a demokrácia felszámolására.

 

Az igazi Dr. Fauci - ez a címe Robert F Kennedy Jr. új könyvének (2021. október), amely a COVID történetét, az AIDS-et és sok minden mást is tárgyal, ami Dr. Fauci munkája volt, mióta az 1980-as években az AIDS-járvány irányítása alá ugrott.

Ez egy briliáns könyv, amelyet JFK unokaöccse, RFK fia, Robert Kennedy Jr. írt és kutatott. Csak egy dolgot tudok mondani - és ez az, hogy VÁSÁRLJA MEG EZT A KÖNYVET, és olvassa el minél hamarabb. Akkor nem lesz kétségük afelől, hogy a világ egészségügyi iparát egy tömeggyilkos irányítja, aki nem ismer együttérzést az emberek iránt, a születés pillanatától a haláluk napjáig, és az állatok iránt sem.

Arra gondoltam, hogy bemásolok ide néhány részletet, de hogyan lehet válogatni a teljes képből, amely az elejétől a végéig olyan észbontóan groteszk, és minden apró részlet könyörtelenül építi a képet. Talán csak a következőkkel lehet elétek helyezni ezt a könyvet, és érzékeltetni, hogy mennyire fontos téma ez az egész világ számára, hogy megértse. A 253. oldalról idézem a 7. fejezet összefoglalóját - Dr. Fauci, Mr Hyde: Az NIAID barbár és illegális kísérletei gyermekeken.

1961 januárjában, a születésnapomon, három nappal azelőtt, hogy végignéztem nagybátyám, John F. Kennedy eskütételét az Egyesült Államok elnökeként, Dwight Eisenhower leköszönő elnök búcsúbeszédében figyelmeztette országunkat a katonai ipari komplexum kialakulására, amely kiirtja demokráciánkat. Ebben a beszédében Eisenhower ugyanilyen sürgető - bár kevésbé ünnepelt - figyelmeztetést adott ki a szövetségi bürokrácia kialakulása ellen, amely szerinte ugyanilyen súlyos veszélyt jelent Amerika alkotmányára és értékeire:

......A nemzet tudósai fölött a szövetségi foglalkoztatás, a projektelosztás és a pénz hatalma által gyakorolt uralom kilátása mindig is jelen van, és komolyan megfontolandó.....Azzal a veszéllyel szemben, hogy a közpolitika maga is egy tudományos elit foglyává válhat, ébernek kell lennünk.

Kennedy folytatja.

Fél évszázados kormányzati tisztségviselői tevékenysége során Dr. Fauci teljes mértékben kudarcot vallott ebben a vádban. ....A dollármilliárdok feletti ellenőrzését arra használta fel, hogy manipulálja és ellenőrizze a tudományos kutatást, hogy saját....intézményi önérdekeit és gyógyszeripari partnerei magánprofitját előmozdítsa, Amerika értékeinek, egészségének és szabadságjogainak kárára. Az utóbbi időben központi szerepet játszott a közegészségügy aláásásában, valamint a demokrácia és az alkotmányos kormányzás felforgatásában világszerte... polgári kormányzásunkat az orvosi totalitarizmus felé terelte...

Dr. Judy Mikovits Plague Of Corruption című könyve arra összpontosít, hogy az orvostudományban a korrupció hogyan ítéli egyébként egészséges gyermekek millióit autizmusra, amit az orvosok tudnak gyógyítani, de a finanszírozás elvonása, bebörtönzése és meggyilkolása megakadályozza őket ebben.... Az írónő a retrovírusokra (RNS) összpontosít, és arra, hogyan lehet blokkolni őket, valamint arra is, hogyan lehet lehetővé tenni az autista gyermekek sejtjeinek újraélesztését, elismerve sok más zseniális tudós munkáját. Az ő tudósítása az AIDS-ről érdekes, de Kennedyé sokkal részletesebb. Nyomon követi az AIDS és sok más járvány történetét, bemutatva, hogy a Fauci által vezetett orvosi ipar hogyan akadályozta meg az egyszerű és olcsó gyógymódokat, és hogyan terelte az áldozatokat olyan drága "gyógymódokra", mint az AIDS-betegek számára az AZT, egy kemoterápiás kezelés, amely az esetek 100%-ában megölte a betegeket, és a tényleges betegséggé vált, miközben az eredeti immunrendszer-összeomlás szindróma valószínűleg könnyen magyarázható volt a melegek által használt Poppers nevű, szabadidős immunszuppresszív drogok használatával.

Fauci COVID stratégiája az, hogy szükségtelenül halálesetet okoz, miközben pánikot kelt a médiában, ahogyan az AIDS esetében is tette, majd halálos feltételezett gyógymódokat vezet be - mint például a Remsedvir nevű vírusellenes készítményt, amely gyorsan, veseelégtelenséggel öli meg a betegeket, a lélegeztetőgépeket, amelyek az áldozatok 80%-át megölik, és a vakcinát, amely milliókat károsít és talán milliárdokat fog megölni, ha az orvosok nem találnak módot arra, hogy visszafordítsák a benne lévő mérgek hatásait.

Kennedy COVID tudósítása nem tér ki a grafén-hidroxid jelenlétére az úgynevezett vakcinákban, amely a nemrég meggyilkolt Dr. Noack szerint az elsődleges módja annak, hogy a vakcinák emberek millióit sebesítik meg és ölik meg Dr. Noack nem hitte, azt állította utolsó videójában, hogy az mRNS olyan gyorsan ölne, mint ahogyan a vakcinák teszik - ahogyan a HIV-ről is kiderült, hogy zsákutca a valódi AIDS-kutatók által, évtizedeket, dollármilliárdokat és életek millióit pazarolva el. Noack úgy véli, hogy a grafén-hidroxid az, ami hasonló munkát végez, mint az AZT a Fauci-féle COVID tömeges emberirtásánál.

Fauci korunk legnagyobb tömeggyilkosa, aki jelenleg teljes sikerrel hajtja az emberiség nagy részét a kihalásba oltóanyagai és egyéb beavatkozásai révén, a média teljes ellenőrzését gyakorolva. Kennedy könyve kulcsfontosságú és fontos forrás ahhoz, hogy megértsük, hogyan alakult ki a jelenlegi helyzet, és lehetővé teszi, hogy eligazodjunk ebben a hatalmas témában, háromszáz oldalnyi, jól olvasható anyagra redukálva azt.

https://pokolafoldon.hu/blog/az-igazi-dr-fauci-ahogyan-robert-f-kennedy-leirta