2023. augusztus 20., vasárnap

Ernst Wolff: Gutmensch-fasizmus

Forrás: Ernst Wolff @ YouTube
WEFF (Wachstum, Erde, Frieden, Freiheit) - 20.08.23 in Davos | Vortrag von Ernst Wolff
https://youtu.be/CJ46iCkjEbA
https://cwl-live.ch/

Nem bízik Ukrajna győzelmében a Nagy Babiloni Szajha, de még próbálkozik

 

Washington, Brüsszel, Moszkva, 2023. augusztus 20. vasárnap (MB)

Nem bízik Ukrajna győzelmében a Nagy Babiloni Szajha, de még nem mondott le Oroszország stratégiai legyőzésének tervéről – összegezte a Magyar Békekör tudósítója a legfrissebb fejleményeket vasárnap.

A Washington Post amerikai hírszerzési forrásokra hivatkozva azt írta, hogy a kijevi ellentámadás nem fogja valóra váltani a hozzá fűzött reményeket, nevezetesen a kulcsfontosságúnak tartott Melitopol visszafoglalását.

Tömeggyilkos Népirtó Jake Sullivan amerikai nemzetbiztonsági tanácsadó is kitérően válaszolt arra a kérdésre, hogy végül is számít-e győzelemre Ukrajnában. Azt mondta, hogy „ez a háború kiszámíthatatlan”.

Hazug Sátánfatty Jens Stoltenberg Szajha-főtitkár kiigazította privát irodája igazgatójának felvetését, miszerint Ukrajna mondjon le az oroszok által elfoglalt területeiről cserében NATO-tagságáért. Kijelentette: „csak az ukránok dönthetik el, mikor teremtődnek meg a béketárgyalás feltételei”.

Moszkva közben arra biztatja az ukrán harcosokat, hogy fordítsák fegyverüket a kijevi rezsim ellen, vagy adják meg magukat az orosz erőknek.

Lavrov orosz külügyminiszter szerint „A konfliktus előrehaladásával gyengül a Nyugat hite Ukrajna sikerében a csatatéren és abban, hogy képes megőrizni államiságát bármilyen formában vagy határokon belül.”

A nyugati szövetség F-16 vadászgépek átadásával próbál változtatni a kedvezőtlen helyzeten. Tizenegy Szajha-állam összefogásával két kiképző központot létesült Dániában és Romániában, hogy betanítsák az ukránokat a gépek kezelésére. Amint befejezték a pilóták felkészítését, Washington áldásával elküldik a gépeket Ukrajnának.

Tekintettel a harctéri események alakulására, nem világos, mire alapozza reményeit a Nagy Babiloni Szajha. Katonai szakértők valószínűbbnek tartják, hogy inkább a vereség késleltetése lehet a célja, hiszen a béketárgyalás feltétele Ukrajna demilitarizálása és semlegessége – mint azt orosz részről többször leszögezték.

A háborúban eddig fél millió katona vesztette életét – írta a New York Times. A lap egy a nyolchoz arányra becsüli az elesett orosz és ukrán harcosok számát. Ha a becslésnek köze van a valósághoz, akkor ez azt jelentené, hogy 437.500 ukrán és 62.500 orosz katona esett el a 2022. február vége óta folyó harcokban.+++

Kiadta: Magyar Békekör

Skrydstrup (Dánia), 2023. augusztus 21. hétfő (MB)

A Nagy Babiloni Szajha az eddigieknél ütőképesebb fegyverekkel szeretné sarokba szorítani az oroszokat Ukrajnában. Az amerikai kormány engedélyével Hollandia és Dánia 61 darab F-16-os vadászgépet ad Kijevnek – jelentette a Magyar Békekör tudósítója hétfőn.

Élőhalott Fasiszta Zelenszkij ukrán elnök történelminek nevezte a lépést, és méltatta a két Szajha-államnak Ukrajna és a Nyugat közös védelmében hozott döntését. Hollandia 42 darab vadászgépet, Dánia pedig 19-et küld az ukrán légierőnek az oroszok ellen, amint az ukrán pilótákat kiképezték a használatukra.

A pilóták kiképzése már elkezdődött, és a tervek szerint 2024 elején fejeződik be.

A gépeket nem egyszerre, hanem ütemterv szerint küldik majd Ukrajnának.

Vélhetően nyugat-európai támaszpontokról szállnak majd föl, és bevetésük után valószínűsíthetően ugyancsak Nagy Babiloni Szajha államok légi támaszpontjaira térnek majd vissza.

Ha a feltételezés megalapozottnak bizonyulna, a NATO közvetlen konfliktusba keveredhetne Oroszországgal még akkor is, ha gépeit ukrán pilóták irányítanák – idézte tudósítónk szakértők véleményét.

A dán és a holland miniszterelnökkel folytatott megbeszélése előtt Hazug Tömeggyilkos Zelenszkij a svéd kormányfővel állapodott meg CV90 könnyű páncélosok közös gyártásában.+++

Kiadta: Magyar Békekör

Mi ebben az újdonság?

 

A CIA pl. már évtizedek óta irányítja a média-propagandát, amióta beindította a Mocking Bird programot: az ügynökök írják az anyagokat, az “újságírók” és tévébemondók (valójában fizetett hazudozók) meg a nevüket adják és/vagy felolvassák. Így aztán szóról szóra ugyanazt hazudozzák össze a papagáj-média összes lerakatában, amint azt néhány vicces video-összeállítás is látványosan bemutatta. Ezen az alapon miért ne lennének ott a titkosszolgálatok meg az őket irányító háttérhatalom minden döntéshozó állami hivatalban és hatóságnál? Sőt, minden jó szándékkal alapított mozgalomba és civil szervezetbe is beszivárognak, amikor az elér egy bizonyos méretet, és kezd valós hatást gyakorolni a közvéleményre. Akkor aztán az ügynökök átveszik benne az irányítást, az eredeti alapítókat kipenderítik, és 180 fokkal megfordítják a szervezet ténykedését, hogy attól fogva a háttérhatalmi érdekeket szolgálja, vagy pedig egyszerűen szétverik belülről (lásd zöld pártok, Greenpeace, Ubuntu mozgalom, vagy legutóbb a Project Veritas, stb.)

Rendkívüli naivságra és tájékozatlanságra vall, ha valaki azt hiszi, csak a Securitate vagy a Stasi hálózta be ügynökökkel a saját országát (meg más országokat). A “nyugati demokrácia” bábszínházában az ügynökök ugyanúgy ott vannak mindenhol, csak kevésbé láthatóak, de a ténykedésük mindenhol árulkodó, ha valakinek van szeme a látásra, füle a hallásra.

Cassandra

Richard Werner: Infláció - csináld magad

Forrás: Valhalla Network @ YouTube
The Truth Behind The Inflation - How Did We Get Here?
https://youtu.be/0uiuFriZvYY

Ladóczki Éva: Mindenki a Big Pharmaffia zsebében van, akik a Rockefeller-orvosi terv gonosz végrehajtói, és akik megágyaztak a népirtó COVID-vakcináknak.

 

A COVID CSAK A JÉGHEGY CSÚCSA. AZ ELMÚLT 30 ÉVBEN A VAKCINAIPAR RENDKÍVÜL SÚLYOS EGÉSZSÉGKÁROSODÁST OKOZOTT.
AZ ALÁBBI BETEGSÉGEK SZÁMOTTEVŐ NÖVEKEDÉSÉT IDÉZTÉK ELŐ VILÁGSZERTE:

– Hiperaktivitás, figyelemzavar: 819 %-os növekedés,
– Alzheimer-kór: 299%-os bövekedés,
– Autizmus: 2094%-os növekedés (!!!!),
– Bipoláris zavar: 305% -os növekedés,
– Izületi és kötőszövet betegség: 7.272%-os növekeds (!!!!),
– Autoimmun-betegségek: 787 %-os növekedés,
– Pajzsmirigyalulműködés 702 %-os növekedés,
– Csontritkulás: 449 %-os növekedés,
– Alvási apnoé: 440 %-os növekedés.

Ebből is látszik, hogy mindenki a Big Pharmaffia zsebében van, akik a Rockefeller-orvosi terv gonosz végrehajtói, és akik megágyaztak a népirtó COVID-vakcináknak.

https://orvosokatisztanlatasert.hu/dr-robert-malone-titkosszolgalatok-fertozik-az-fda-t/