2021. október 13., szerda

Módszerek a kezelések rangsorolására az egyének magánéletének védelme mellett

 

Módszerek és rendszerek a kezelések, oltások, vizsgálatok és/vagy tevékenységek rangsorolására az egyének magánéletének védelme mellett

Egyesült Államok szabadalom 11,107,588
Ehrlich és társai 2021. augusztus 31.
TABLE-US-00001 COVID-19
Útvonal: Oltóanyag Szám típusa
Időzítés: klinikai fejlesztő/ vakcina jelölt, adagok, dózisok, adagok 1. fázis 1/2. fázis 2. fázis 3. fázis
mRNA Interim Report BioNTech/ RNA 3 LNP- 2 0, 28 IM 2020-001038-36 NCT FosunPharma/ mRNAs days Chi 04368728 Pfizer

Összefoglaló

Rendszer és módszerek a kórokozó által okozott fertőző betegség elleni kezelésre szánt alanyok anonim kiválasztására. A rendszer több elektronikus eszközt tartalmaz, amelyek utasításokat tartalmaznak egy azonosító létrehozására, és amikor egy másik ilyen elektronikus eszköz közelében vannak, az egyik vagy mindkét elektronikus eszköz továbbítja/fogadja az azonosítót a másik elektronikus eszköznek/az azonosítót a másik elektronikus eszközről. Ezután egy pontszámot generálnak az ilyen fogadott azonosítók többsége alapján. Ezenkívül a kiszolgálótól kapott információk alapján releváns kezelési utasítások jelennek meg az alanyok számára a kapott információk és a pontszám alapján. A szerver utasításokat tartalmaz a releváns kezelési utasításokkal együtt megjelenítendő információknak a több elektronikus eszköznek való elküldésére, továbbá a szerver és/vagy az elektronikus eszközök utasításokat tartalmaznak a kórokozót átvivő alany valószínűségének előrejelzésére az alany pontszáma alapján.

A helyszíneken töltött idő hossza

Bizonyos megvalósítási módokban az, hogy egy alany mennyi ideig tartózkodik egy helyen, hozzájárul annak meghatározásához, hogy valószínűsíthető-e mások megfertőzése és/vagy mások általi megfertőződés. Például egy olyan alany, aki sok helyre látogat el, de csak egy-két percig tartózkodik ott, alacsonyabb pontszámot kaphat (pl. egy kontakteseményre), mint egy olyan személy, aki hosszabb ideig tartózkodik néhány helyen, mivel az egy helyen való hosszabb tartózkodás potenciálisan növeli a fertőzés és/vagy a megfertőződés esélyét.

Az egyén korábbi földrajzi helymeghatározási adatai

Egyes megvalósítási módokban az egyén tartózkodási helyére vonatkozó korábbi adatokat használnak fel az adott egyén potenciális geolokációs aktivitásának értékelésére. Például a Google Maps.RTM. szervereken tárolt adatai, a Waze.RTM. szervereken tárolt adatai és más, a geolokációs aktivitási adatok tárolására konfigurált geolokációs alkalmazások. Bizonyos megvalósítási módokban azok az egyének, akiknek a korábbi geolokációs adataikban nagy mennyiségű mozgásadat (és/vagy nagy tömegközlekedési eszközhasználat) szerepel, magas pontszámot kapnak. Egyes megvalósítási módokban a múltbeli adatok felhasználhatók az alany viselkedésében bekövetkező változás megbízhatóságának további értékelésére, például annak meghatározására, hogy növelni kell-e a pontszámot olyan esetekben, amikor a tényleges geolokációs adatok drasztikusan megváltoznak (például ha fennáll a veszélye annak, hogy az alany magasabb pontszámot akar kapni a vakcina beadásához, és ennek elérése érdekében növeli a mozgását).

Az egyén tényleges geolokációs adatai

Egyes megvalósítási módokban az egyes személyek tényleges mért geolokációs adatait figyelemmel kísérik, hogy felmérjék a más személyekkel való találkozásra vonatkozó potenciáljukat. Egyes megvalósítási módokban azok az emberek, akik a nap folyamán nagy számú mozgást mutatnak olyan területeken, ahol más emberek tartózkodnak, magas pontszámot kapnak. Egyes megvalósítási módokban az egyes személyek tényleges geolokációs adatait az alábbiak közül egy vagy több felhasználásával figyelik:

1. Elektronikus eszközök, például a saját mobiltelefonok GPS-je által megadott helymeghatározás;

2. Arcfelismerő technológia alkalmazásával, amely a következők egyikén vagy többjén alapul: a) a rendelkezésre álló forrásokból, például utcai kamerákból, ATM-ekből, üzletek, épületek és házak magánmegfigyelő kameráiból stb. kapott videómegfigyelési adatok; b) közösségi média.

3. Digitális tevékenység, például hitelkártya-használat, számítógép vagy elektronikus eszköz használata közben használt IP-cím, telefonhívás közben adatokat fogadó antennák.

Opcionálisan vagy kiegészítésképpen az ilyen tényleges geolokációs adatokat az emberek közötti kapcsolat tényleges azonosítása helyett vagy mellett használják fel.

Az egyén korábbi orvosi adatai

Egyes megvalósítási módokban az egyes személyek korábbi orvosi adatait értékelik, hogy egy pontszámot adjanak. Például, mint fentebb említettük, a krónikusan köhögő egyének magas pontszámot kapnak, mivel potenciálisan nagyobb az esélyük a fertőző betegség/vírus/patogén átvitelére. Bizonyos megvalósítási módokban a betegség átvitelének esélyét növelő háttérbetegséggel rendelkező egyének magas pontszámot kapnak.

Az egyén tényleges egészségügyi adatai

Egyes megvalósítási módokban a világjárvány során minden egyes egyénre vonatkozó új orvosi adatot figyelemmel kísérnek annak felmérése érdekében, hogy az új adatok jelzik-e az egyén egészségügyi állapotának változását a mások megfertőzésére való alkalmassága tekintetében. A fenti példát használva, ha egy személynél krónikus köhögést diagnosztizálnak, az növeli a pontszámát (pl. általánosságban és/vagy érintkezésenként).

Az egyénre vonatkozó, harmadik féltől származó információk

Egyes megvalósítási módokban a másokról informáló egyének harmadik féltől származó információit értékelik annak eldöntése érdekében, hogy az információnak ki kell-e hatnia a pontszámra. Például, ha egy harmadik fél arról tájékoztat, hogy egy személy, aki alacsony mozgásadatokat mutatott és alacsony pontszámot kapott, valójában sok mozgást végez, az információ ellenőrzése után a pontszám ennek megfelelően változik. Ennek ellenkezője is érvényes, például ha egy harmadik fél arról tájékoztat, hogy egy személy, aki magas mozgási adatokat mutatott és magas pontszámot kapott, valójában otthon tartózkodik, amint az információt ellenőrzik, a pontszám ennek megfelelően változhat.

Dedikált kötelező alkalmazás

Egyes megvalósítási formákban a kormányzat a világjárványra való tekintettel elrendelheti, hogy a polgárok telepítsenek egy dedikált alkalmazást az okostelefonjaikra (vagy más okoseszközökre, például táblagépekre, okosórákra, okosszemüvegekre stb.), hogy segítsék a kormányzatot az oltási eljárások logisztikájában. Egyes megvalósítási módokban a kormány (vagy más szerv) ilyen dedikált okoseszközöket biztosít a lakosság számára. Egyes megvalósítási formákban az alkalmazás és/vagy az okoseszköz úgy van konfigurálva, hogy folyamatosan tájékoztasson a felhasználó tartózkodási helyéről, és kommunikáljon a szomszédos okoseszközökkel (például Bluetooth-on keresztül), hogy értékelje a felhasználók közötti interakciókat, például a felhasználók közötti közelséget, a felhasználók mozgását stb.) A találmány egyes megvalósításaiban már meglévő szoftverek is felhasználhatók, például mind az android, mind az is alapú mobiltelefonok rendelkeznek olyan szoftverrel (pl. operációs rendszer szolgáltatásként), amely képes mások közelségének érzékelésére, és az ilyen szoftverek felhasználhatók vagy továbbfejleszthetők az itt leírtak szerinti funkcionalitás biztosítására.

Egyes megvalósítási módokban az ilyen alkalmazás arra használható, hogy információt szolgáltasson arról, hogy a felhasználó hány egyedi emberrel találkozik. Például egy adott felhasználó sok emberrel találkozhat, de ezek mindannyian mindig ugyanazok az emberek. Míg egy másik felhasználó kevesebb emberrel találkozhat, de mindegyikük más-más egyén. Bizonyos megvalósítási módokban a második felhasználó potenciálisan magasabb pontszámot kaphat, és ezért elsőként részesülhet kezelésben. Egyes megvalósítási módokban az ilyen alkalmazást és/vagy okoseszközöket az oltási eljárások előrehaladásának és az oltási eljárás hatékonyságának értékelésére is használják. Egyes megvalósítási módokban az egyes felhasználóktól érkező egyéni adatokat összekapcsolják az egészségügyi adataikkal (beteg, beoltott, gyógyult stb.), hogy tovább értékeljék az oltási eljárások előrehaladását és az oltási eljárás hatékonyságát. Opcionálisan, ha a felhasználó által megismert személyek be vannak oltva vagy más módon immunisnak minősülnek, az ilyen kapcsolatok nem számítanak és/vagy alacsonyabb súlyozásúak lehetnek.

Egyes megvalósítási módokban az alkalmazás arra is használható lesz, hogy személyre szabott kommunikációt küldjön a felhasználóknak, például, hogy jöjjenek el és oltassák be magukat. Egyes megvalósítási módokban az alkalmazásból kapott információk alapján konkrét lépéseket tesznek, például közleményt küldenek a felhasználónak, hogy növeljék a tudatosságát a világjárvány idején követendő viselkedési szabályokra, hogy jöjjön el és oltassa be magát, hogy kerüljön el bizonyos, a fertőzés szempontjából nagy veszélynek kitett helyeket.

Dedikált önkéntes alkalmazás

Egyes megvalósítási módokban a világjárványra való tekintettel a lakosságot egy dedikált alkalmazás telepítésére ösztönzik, ahol az alkalmazást telepítők jutalomban részesülnek. Egyes megvalósítási módokban a jutalom a kezelésben való részesülés elsőbbsége.

https://ordogugyvedje.hu/egeszseg/modszerek-a-kezelesek-rangsorolasara-az-egyenek-maganeletenek-vedelme-mellett

MENNYI BIZONYÍTÉKRA VAN SZÜKSÉGED, HOGY MEGÉRTSD...

 

A COVID-19 ÉS AZ mRNS AGENDA EGY BIOLÓGIAI FEGYVER, MELYET AZ EMBERSÉG ELLENI Támadásként hoztak létre????

Hogy az mRNS vakcina része egy globális depopulációs géngyilkossági tervnek, amely dns alterációt és transzhumán babák születését előzi????

Hogy a COVID-19 vakcina program része egy globális összeesküvésnek, amely az NWO diktatúra hatalomátvételét célozza, ahogy azt CLAUS SCHWAB világosan kijelentette a COVID-19 és a NAGY VISSZAÁLLÍTÁS című könyvében????

A Covid-19 Sars Cov 2 és az mRNS Vax Agenda hazugságokon alapul.

A COVID-19 VÍRUS ÉS AZ mRNS VAX TÖRVÉNYEI A SEMMIN ALAPULNAK, CSAK HAZUGSÁGOK.

1) Bizonyító videó A DHS, az NIH igazgatója, Francis Collins és Dr. Fauci egy vírus létrehozását tervezték, hogy az embereket rászedjék az oltásra.

2) Rajtakapták őket, hogy a vírus funkciógyarapításán dolgoznak, és létrehozták a Covid-19 Sars Cov 2 vírust (és még több százat).

3) Bíróságon bizonyított, hogy a vírust soha nem izolálták. Soha nem adtak valós mintát SENKI-nek. A világon sehol nem lehet Covid-19 Sars Cov 2 mintát kapni. Nem tudják bizonyítani a létezését.

4) Az egész világon használt Covid-19 Sars Cov 2 modell nem egy vírusmintán alapul. Minden a Kínában megbetegedett betegektől vett mintán alapul. Ezeket a mintákat elemezték a géntani jegyek szempontjából, amelyeket a vírus azonosítására használtak.

Ez azt jelenti, hogy minden alkalommal, amikor valakit tesztelnek - NEM VÍRUSRA TESZTELNEK.

OLYAN GENETIKAI MARKEREKET VIZSGÁLNAK, AMELYEK EGY BETEG EMBERTŐL SZÁRMAZNAK.

(A probléma ezzel az, hogy - MINDENKINEK MEGVANNAK AZOK A GÉNJEGYEIK).

Soha nem bizonyították, hogy Covid-19 Sars Cov 2-t kaptak (ezt soha nem izolálták és nem bizonyították, hogy létezik).

Az egyetlen módja annak, hogy a kínaiak tudták, hogy ez egy új vírus, a Covid-19 Sars Cov 2, ha ŐK TEREMTETTEK, VAGY ELSŐ KÉZBŐL TUDNAK A TEREMTÉSÉRŐL....

5) A PCR vizsgálati módszer hamis, és nem használható a vírusfertőzés pontos kimutatására. A PCR tesztmódszer Nobel-díjas feltalálója nyilvánosan kijelentette, hogy a PCR tesztmódszer NEM érvényes módszer a Covid-19 fertőzés tesztelésére. (Vicces, hogy ezt követően hamarosan meghalt).

6) A Pandémiamodell, amely milliós nagyságrendű halálozási arányt jósolt, azért jött létre, hogy világméretű pánikot keltsen. Ennek a hamis modellnek a megalkotója Dr. Neil M. Ferguson volt.

7) A globalista bűnözők már régóta tervezték, hogy létrehozzák ezt a járványt.
ELŐRE TUDTÁK, HOGY MIKOR FOG BEKÖVETKEZNI.

A 201-es Pandémiaszimuláció eseménye ugyanazon a napon történt, amikor a vírus először szabadult el Kínában a Katonai Világjátékokon.

8) Az ENSZ Egészségügyi Világszervezet, a CDC, a NIH és az FDA, valamint az MSM Fake News bábmesterek mind tudták, hogy a pandémia előre meg fog történni.

9) A WHO valójában MEGVÁLTOZTATTA A PANDÉMIA DEFINÍCIÓJÁT, hogy lehetővé tegye számukra, hogy hamisan azt állítsák, hogy a Pandémia valóban megtörtént....

10) A globalisták, a mély állam bennfentesei, a vállalatok és a korrupt politikusok előre felkészültek és befektettek olyan cégekbe, amelyek hasznot akartak húzni a járványból.

11) Trump elnök engedélyezte az mRNS vakcinák használatának tanulmányozását a meglévő oltástípusok kiváltására.

12) Az amerikai hadsereg az mRNS technológia származási forrása. Már nagyon régóta dolgoznak rajta. AZ USA MILITÁRSÁG MEGADTA AZ mRNS KUTATÁSÁT A VAKCINAVÁLLALÓ VÁLLALKOZÁSOKNAK.

13) Az amerikai kormányhivatalok, az amerikai hadsereg és a politikusok a globalistákkal és a szélhámos tudósokkal és kutatókkal összefogtak az mRNS technológia kifejlesztésében.

Az egyik ilyen kutató, aki kulcsszerepet játszott az mRNS kifejlesztésében, az a Harvard professzor volt, akit a KKP-nek való kémkedésért vádoltak meg. Az ő szakterülete a grafén-oxid nano-botok voltak. Rengeteg kutatást végzett a mi hadseregünknek, a kínai hadseregnek, és több mint 30 évig a Rothschildok vezető tudósa volt, aki ezen a technológián dolgozott...

Ez a Harvard professzor történetesen egy izraeli oltóanyaggyártó cég igazgatótanácsában is helyet foglalt...

A 13-as szám történetesen szimbolikusan az ördögöt jelképezi, úgyhogy itt abbahagyom.

https://ordogugyvedje.hu/blog/mennyi-bizonyitekra-van-szukseged-hogy-megertsd

Ahogy megbeszéltük

Ausztrália; rendőrség kérdezget egy embert az otthona előtt a lezárások elleni tüntetésről.