2022. november 29., kedd

Átkozott családok, Kennedy, Onassis, Bourbonok, Grimaldi, Romanov, Thyssen…

A történelem során voltak olyan családok, amelyeket "elátkozottnak" tekintettek olyan szerencsétlenségek miatt, amelyek nemcsak az egyes tagjaikat sújtották, hanem generációkon keresztül apáról fiúra szálltak. Olyan híres családok, mint a Kennedy család, a családi átok egyik legjobban dokumentált esete, az Onassis család, a Grimaldi család, a Habsburg-ház vagy az Osztrák-Magyar Monarchia uralkodói, akiket balesetek, betegségek, korai halálok vagy mindenféle szerencsétlenség és szenvedés ért az évek során. A Bourbonok, a Romanovok, a Rothschild-dinasztia és a perzsa sah ugyanilyen jól ismertek.
Más családok, mint a Thyssenek, a Savoyaiak, és különösen fontos I. Viktória angol királynő esete, aki Európa több monarchiájában is vérzékenységet hagyott maga után, korai halált és szenvedést okozva a legtöbb férfi leszármazottnak, mindez arra késztet, hogy elgondolkodjunk azon, hogy kell lennie valamilyen oknak, amiért ez történik, és hogy a szerencsétlenségek és csapások hogyan öröklődhetnek generációról generációra, átkozottnak bélyegezve egy családot.
Akár a bankszektorban, a politikában, a gyógyszeriparban, az autóiparban, a divatban, a filmiparban vagy akár az alkoholértékesítésben, számos olyan terület volt, ahol a világ leghatalmasabb családi mondái meggazdagodtak, hogy aztán katasztrofálisan kiesnek a kegyeikből.

Ryan Cole: A vakcina a rák, a Lyme-kór és más betegségek vírusainak reaktiválódását váltja ki

Ryan Cole azt állítja, hogy a vakcina veszélyesebb, mint a vírus, mert olyan vírusok reaktiválódását váltja ki, mint a Lyme-kór, de mitokondriális károsodást is okoz, ami agyi ködhöz, szívkárosodáshoz, hirtelen halálhoz, az erek gyulladásához, mikro- és makrorögökkialakulásához, valamint termékenységi problémákhoz vezet..

Dr. Michael Yeadon emberiség elleni bűncselekményekkel vádolja kollégáit az oltóanyagok miatt

Dr. Michael Yeadon egyenesen a kollégáit, Sir Patrick Vallance-t, Sir Menelas Pangalost az AstraZenecától, James Mersont és Dr. Mathai Mamment a Johnson & Johnsontól, vádolja emberiség elleni bűncselekmények elkövetésével, mert ők a felelősek a vakcinákat létrehozó kutatásáért és fejlesztéséért, ezért a lemondásukat követeli, vagy nyilvános vitát, mivel rengeteg embernek okoztak egészségkárosodást és sokakat meg is öltek.

Politikusok, magas rangú tisztviselők is érzik a mellékhatásokat, sőt meg is halhatnak, XIII. rész

A világ minden tájáról származó megtévesztett politikusok és magas rangú tisztviselők, mint Ash Carter, Gabriela Alcon, Gabriel Poliquin, Hugh McKean, Chrysostomos II és mások is megszenvedik a vakcinák káros hatásait, és akár meg is halhatnak.

Mike Adams: Ha a multinacionális BASF vállalat energiahiány miatt bezár, az Európa végét jelentené

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Mike Adams aktivista kifejtette, hogy ha a német multinacionális óriás, a BASF tönkremegy, és nem is áll talpra, az Európa végét jelenti. Ez pedig ellátási káoszt okozna az Egyesült Államokban, Kanadában és világszerte. 2023 lesz az az év, amikor az euró, az EU és az Európai Központi Bank összeomlik.

Dr. Jane Ruby arról számol be, hogy a bivalens megerősítő oltások legsúlyosabb mellékhatásai növelik a hirtelen halál szindrómát, és a VAERS rendszer ezt el akarja titkolni.

A vakcinatechnológia segítségével akarnak bennünket szabad akarat nélküli automatákká változtatni

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Dr. Ana Mihalcea arról beszél, hogy az embereket egy rendkívül fejlett, "C-19 injekciónak" nevezett, technológiai fegyverrel oltották be, ami nem is vakcina, hanem génmanipulációs kígyóméreg, ami előhozza a Fenevad jelét. Át akarják formálni az emberiséget, és, mintha csak állatok lennének, irányítani akarják az elméjüket.

Számos koncertet mondtak le a vakcinák hatásai miatt. IX. rész

A toxikus vakcinák az énekeseknél is benyújtják a számlát, ezt nem is lehet titkolni, és számos, már betervezett koncertet mondtak le emiatt, például Zé Felipe, Fally Ipupa, Kesha, AP Dhillon, Josh Kiszka, Imen Es és mások koncertjeit.

A Covid ellen beoltott terhes nők 83%-a elvetélte gyermekét

Sylvia Limmer német EP-képviselő elítélően számolt be arról, hogy 100 terhes nő közül, akik a harmadik trimeszter előtt kapták meg a vakcinát, 83%-uk elvetélte gyermekét, és mindezeket az adatokat eltitkolják. Emberek millióit sodorják veszélybe, vállalva a felelősséget az oltás következményeiért?

Hírességek szenvednek a vakcinák káros hatásaitól, meg is halhatnak az oltás után. LXXII. rész

Olyan hírességek, mint Pogba, Carl Herrera, Genevieve Florence, Rafa Nadal, Skinnyfromthe9, Melanie Müller és még sokan mások szenvedtek a mérgező vakcinák miatt, és néhányan meg is haltak. Ha a hírességekkel ez történik, akkor hány névtelen ember érinthet még, akiket a média nem mutat be, és nem is tartja számon őket?