2021. július 21., szerda

Antikrisztus

 


Mohammed bin Hamad bin Khalifa Al Thani. 33 ÉVES

Muhammad
Gematria has been used with the word Maometis (Ancient Greek: Μαομέτις); which scholars[who?] have described as a dubiously obscure Latinisation of a Greek transliteration of the Arabic name محمد (Muhammad). A leading proponent of the Maometis interpretation was Walmesley, the Roman Catholic bishop of Rama. Other proponents include 16–17th century Catholic theologians Gilbert Genebrard, François Feuardent, and René Massuet. Maometis in Greek numerals totals: 666

Mohammed bin Hamad bin Khalifa Al Thani

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációraUgrás a keresésre
Mohammed bin Hamad Al Thani
Katari befektetési emír titkár, Mohammed bin Hamad bin Khalifa Al Thani sejk írja alá Tillerson titkár vendégkönyvét washingtoni találkozójuk előtt (35305317066) .jpg
Mohammed bin Hamad bin Khalifa Al Thani sejk aláírta Rex Tillerson vendégkönyvét
Született1988. április 18. (33 éves)
HázThani háza
ApaHamad bin Khalifa Al Thani
AnyaMoza bint Nasser Al Missned
Vallásiszlám
Mohammed bin Hamad bin Khalifa Al Thani sejk stílusai
Katar.svg emblémája
Referencia stílusŐkegyelmessége
Beszélt stílusExcellenciád
Alternatív stílusSejk

Mohammed bin Hamad bin Khalifa Al Thani sejk ( arabul : محمد بن حمد بن خليفة آل ثاني ; született 1988. április 18.) a Thani Királyi Ház tagjaA katari emír, Tamim bin Hamad Al Thani sejk testvére és a volt katari emír , Hamad bin Khalifa Al Thani sejkfia, második feleségével, Moza sejkjével, Nasser sejkével.

Korai élet és oktatás szerkesztés ]

Mohammed sejk nemzetközi diplomával rendelkezik a katari Georgetown Egyetem Külügyi Szolgálati Iskolájában, és a Harvard Kennedy Egyetem Kormányzati Iskolájában ('13) államigazgatási mesterképzéssel rendelkezik. [1]

Mohammed sejk a katari lovascsapat egykori kapitánya , és mint ilyen, megtiszteltetés volt meggyújtani lóháton a 2006. évi dohai ázsiai játékok üstjét. [2]

Karrier szerkesztés ]

2010-ben Mohamed sejk vezette Katar nyertes pályázatát a 2022-es FIFA-világbajnokság létrehozásának történelmének megrendezésére, vezetve azt a dinamikus csapatot, amely a FIFA Világkupát ™ először a Közel-Keletre viszi. [3] [4]

Mohamed sejk a katari állam legfelsőbb szállítási és örökségbizottságának (korábban Katar 2022 Legfelsőbb Bizottsága), a stadionok felügyeletéért és szállításáért felelős testület ügyvezető igazgatója, igazgatósági tagja és társelnöke. és a kapcsolódó infrastruktúra a 2022-es FIFA katari világkupára. [5]

2017-ben Mohammed sejket kinevezték Őfelsége, a beruházási ügyekért felelős emír titkárának feladatkörébe, amelynek minőségében Katar emírjét képviseli magas szintű stratégiai és befektetési megbeszélések során, különös tekintettel az amerikai piacra. [6]

Mohammed sejk a Katari Befektetési Hatóság igazgatóságának alelnöke [7] A Katar Alapítvány kuratóriumi tagja [8]

Címek, stílusok, kitüntetések és díjak szerkesztés ]

Fensége titkára, a beruházási ügyekért felelős emír

Őexcellenciája Mohammed bin Hamad Al Thani sejk




image.png

image.png


image.png





LA SALETTE 1846. szeptember 18-án
„Ekkor fog születni az antikrisztus egy héber apácától, egy hamis szűztől, aki kapcsolatban áll az ősi kígyóval, a tisztátalanság urával.

Ez az Antikrisztus édesanyjának találkozása a Vatikánban Bergoglióval. Adott neki egy régi Bibliai példányt arabul.


Miért gyűlöli Ferenc pápa a latint?
Ferenc pápa a "Magnum Principium" című motu proprio-jában (2017. szeptember 9.) azt mondja, hogy a püspökök lefordíthatják a „latin liturgikus szövegeket” a plébániaik népnyelvére, anélkül, hogy felhatalmazást jelentenének a Vatikánnak.
Ferenc pápa a "Traditionis Custodes" című motu proprio-jában (2021. július 16.) azt mondja, hogy a püspökök nem engedhetik meg a "hagyományos latin szentmisét" a plébániákon, és felhatalmazásuk érdekében jelenteniük kell a "hagyományos latin szentmise" papok nevét a Vatikánnak.
Továbbá, Ferenc pápa egyik enciklikájának sincs latin címe (a katolikus hagyomány szerint), hanem olaszul.
Tudja, hogy a latin hivatalosan a katolikus egyház „szent nyelve”?
És az Úr Jézus Krisztus Szent Péternek tett ígéretével (olvassa el Mt 16: 18-19 ~ „bármit is köt a földön, azt megköti / elengedi a mennyben), a latin az angyalok számára is a„ szent nyelv ”lesz a mennyben és a pokol démonainak legfélelmetesebb nyelve.
Prófécia: "Ő, az antikrisztus, sok nyelven fog beszélni, de egyetlen latin szó sem jön az ajkáról" - Jézus az utolsó prófétának, MDM-nek
Forrás: Az Igazság könyve, 2013. december 09.





Az antikrisztus Keletről való lesz,


 nem pedig Nyugatról.

Nyomtatóbarát változat

2013. április 26. péntek 12:30

Drága, szeretett leányom, a világ az antikrisztus fellépésére készül. Ő már ki lett képezve számos befolyásos politikai erő által, hogy megtegye nagyszerű fellépését.

Az antikrisztus Keletről való lesz, nem pedig Nyugatról, de szeretve, tisztelve lesz, és nagyra fogják őt becsülni mindkét oldalról, és a föld minden sarkában. A következőképpen fog elkezdődni:

Az antikrisztus hamarosan egy háborút fog előidézni, Isten ellenségeinek a segítségével, két nemzet között, amelyek élén két makacs és erőteljes vezető áll. Ez a háború egyre csak fokozódni fog, és átterjed majd a többi országra is. Amikor a veszély már olyan súlyossá válik, hogy kezd kihatással lenni a legerőteljesebb nemzetekre is, akkor elkezdődnek a béketárgyalások.

Mintegy a semmiből fog a fenevad előlépni. És olyan ügyességgel fog véget vetni a háborúknak, hogy az lenyűgözi a világot. Neki erőteljes hangja lesz. Ő roppant intelligens lesz és egy lenyűgöző karizmatikus ember benyomását fogja kelteni. Az ő megnyerő külseje, kelleme és humorérzéke olyan lesz, mint egy erős hipnotikus mágnes. Ő vonzani fogja a közismert vezetők és a média nagy dicséretét, és nagy hírnévre tesz szert. Viselkedése befolyással lesz az üzleti vezetőkre, akik úgy fognak rá tekinteni, mint a jólét megteremtésének eszközére, mivel a gazdasági élet majd fejlődni kezd.

Olyan különleges lesz az antikrisztus megjelenése, hogy a nemzetek túl fogják harsogni egymást, arra bátorítván őt, hogy látogassa meg országukat. Szeretni fogják őt, aki a legapróbb részletekig utánozni fogja egykori földi Küldetésem minden pillanatát. A szeretet, a béke és a nemzetek közötti egységről szónokolván látni lehet majd, hogy amerre csak jár, nagy csodákat fog tenni. Ez nem egy olyan ember, mint bárki más. Ez nem egy olyan ember, mint bármely más karizmatikusvezető. Az ő csillaga ragyogni és csillogni fog, mint senki másé őt megelőzően. Őrá úgy fognak tekinteni, mint az emberbaráti egy-világvallás névleges vezetőjére. Ennek az utálatnak az úgynevezett sikerét neki fogják tulajdonítani. Mindenki a lába elé fog hullani. Arcának képmása mindenhol megtalálható lesz. Őt együtt lehet majd látni sok más vallási felekezet vezetőivel. Hamarosan azt fogják mondani, hogy az emberek spontán módon meggyógyulnak a jelenlétében. A sátán hatalmának köszönhetően, ő olyan cselekedetek véghezvitelére lesz képes, amelyek sokkolni fognak sokakat, és ezeket csodáknak fogják minősíteni.

Addigra a tudatlanok, mint Messiásra fognak föltekinteni. Aztán arra fog célzásokat tenni, hogy őt Isten küldte a világ megmentésére. Sokan, beleértve azokat is a világban, akik nem fogadják el Jelenlétemet, meg lesznek győződve arról, hogy ez az ember nem más, mint az Emberfia, maga Jézus Krisztus. Azok, akik tisztelik őt, engedelmesen eleget tesznek kérésének, és akik imádják őt, olyan gonosz módon fognak megfertőződni, hogy a lelkük egy vákuumba lesz beszippantva, és lehetetlennek fog tűnni számukra az abból való szabadulás.

Azok, akik Tanításaim Igazságait ismerik, fel fogják ismerni a csalást, amelyet az emberi nem elé helyeznek, és ők ellen fognak állni ennek az utálatnak. Azok, akik azt mondják, hogy ismerik Istent és gyakorló Keresztények, nem lesznek képesek megérteni a visszatérésemre tett Ígéretemet. Amikor Én újból visszatérek, azért jövök, hogy ítéljek. Sohasem fogok másodszor a Földön járni. Hogy lehet az, hogy Tanításaim teljes ismerete ellenére sem értik azt, amit mondtam. Most újból emlékeztetem őket: Én nem fogok testben járni. Bárki, aki azt mondja önmagáról, hogy ő Én vagyok, az egy hazug.

Jézusotok.


Ő, az antikrisztus, több nyelven


 fog beszélni, de egyetlen latin


 szó sem fogja elhagyni a száját.


Nyomtatóbarát változat

2013. december 9. hétfő, 19:46

Drága, szeretett leányom, az Én Időm közel van. Minél jobban közeledik a Nagy Nap, annál több jelről lehet majd tanúskodni a világban.

Az ember, akit úgy fognak bemutatni a világnak, mint a „béke emberét”, arra készül, hogy minden elképzelhető módon utánozzon Engem. Ő kívülről tudja a Szentírást, és származása miatt visszafelé fogja kiejteni a Szavakat, így azok fordított értelmet kapnak. A szájából istenkáromlások, eretnekségek, hazugságok és a Szavam megszentségtelenítése fog áradni. Ő azzal fog lenyűgözni mindenkit, hogy minden Szent dologban jártas. Idézni fog a Tanításaimból, amit szenvedélyesen fog hirdetni a világ összes szekuláris színpadán, mígnem az emberek észreveszik, és felfigyelnek rá.

Sokan ezt fogják kérdezni: Ki ez az ember, aki ilyen bölcsen beszél? Ki ő, aki a tömegek iránti szeretettel a szívében szól a világhoz? Ő lenne az Úristen, Jézus Krisztus? – fogják kérdezni, amikor sok csodát fognak neki tulajdonítani. És amikor az oltároknál fog sétálni a többi ellenségemmel együtt, akik Isten szent szolgáinak öltözetében lesznek felöltözve, akkor a világ mindkét megosztott tábora – az igaz hívők és a pogányok – teljes mértékben el fogja őt fogadni.

Ő, az Antikrisztus, el fogja ferdíteni az Igazságot, és azt a hazugságot fogja bejelenteni, hogy Ő Én vagyok, Aki azért jön, hogy üdvösséget hozzon nektek. Azt a hazugságot fogja bejelenteni, hogy ő testben jött el. Ő soha nem fog hivatkozni Jézus Krisztusra, Aki testben jött el, az Ő Kereszthalálára, mert ez lehetetlen. Nem, ő ezt a tényt fordítva fogja kijelenteni. Azt fogja mondani, hogy ő jött el végre testben, ebben az időben. Sokan azt fogják hinni, hogy ő Krisztus. Ő, az Antikrisztus, több nyelven fog beszélni, de egyetlen latin szó sem fogja elhagyni a száját.

A fenevadat bálványozni fogják, miközben Engem, az Igaz Üdvözítőt, el fognak felejteni, és a Szavamat eltapossák. Nektek nem szabad soha elhinnetek a hazugságokat, melyeket a fenevad fog hangoztatni, amikor büszkén fog ülni a tiszteletére felépített templomban.

Jézusotok.

Az ázsiaiak a vakcinázásról áttértek az Ivermectinre

 

Dr. Malone megosztja a CDC/VAERS adatokon alapuló számításait:

A Pfizer vakcina 3-5-ször nagyobb valószínűséggel okoz kórházi kezelést egy 12-17 éves férfi esetében, mint maga a Covid. Egy ugyanilyen korú nő esetében a vakcina 4-5-ször nagyobb valószínűséggel okoz kórházi kezelést, mint a Covid.

A 12-17 éves nőknél 72%-kal nagyobb a valószínűsége, hogy a vakcina miatt meghalnak, mint a Covid miatt.

Az ázsiaiak az oltásról áttértek az Ivermectinre.

Sajnos a nyugati világ médiája elnyomja az eltérő véleményeket ahelyett, hogy nyilvános vitára bocsátaná azokat. A legtöbb nyugati ember csak azokat a hazugságokat hallja, amelyek az establishment érdekeit szolgálják. A nyugati népeket minden értelemben elvakítja a Propaganda Minisztérium.

A hazug söpredék presstituáltak, orvosi bürokraták és a Big Pharma számára hazugságokért fizetett senkiháziak azt próbálják állítani, hogy az oltott országokban tapasztalható esetek számának növekedése az új "Delta-változat", miközben egyidejűleg azt állítják, hogy a vakcinák védelmet nyújtanak a "Delta-változat" ellen.

https://www.globalresearch.ca/covid-cases-surging-most-vaxxed-countries-not-least-vaxxed/5750598

A CDC igazgatója, Rochelle Walensky hamisan állítja, hogy "ha valaki teljes mértékben be van oltva, akkor védve van a súlyos COVID, a kórházi kezelés és a halálozás ellen, és még az ismert változatokkal szemben is védve van, beleértve a delta változatot, amely ebben az országban kering". Független tudósok azt sugallják, hogy az oltott országok körében tapasztalható megugró esetszámot maga a vakcina okozza, amely a vírushoz hasonlóan a Spike fehérjét juttatja a szervezetbe. A presstituáltak továbbra is eltitkolják a tényeket, a riadót fújó független szakértőket pedig továbbra is cenzúrázzák, nevetségessé teszik és kirúgással fenyegetik.

Egy kibontakozó egészségügyi katasztrófát eltussolnak, miközben a szemünk előtt történik.

Itt a CDC legutóbbi jelentése a vakcinák káros hatásairól. Ne feledjük, hogy a VAERS jelentési rendszer a legjobb esetben is csak a nemkívánatos oltási reakciók 10%-át rögzíti.

Itt egy jelentés, amely szerint a VAERS súlyosan aluljelentette a haláleseteket. Mivel a nyomtatott, a televíziós és az NPR média 100%-ban megbízhatatlan, valamint az internetes média nagy százaléka, nehéz tudni, hogy mit lehet ebből a jelentésből kihozni.

Itt van egy nagy mennyiségű szakértői információ az úgynevezett Covid vakcinákról és azok nagyon is valós veszélyeiről: lásd ezt.

Egy hónappal ezelőtt közzétettem Dr. Robert Malone aggodalmát a lakosság számos elemére nézve a védőoltások által jelentett veszélyekkel kapcsolatban.

Az a súlyos probléma, amivel szembe kell néznünk, hogy az orvosi szakma, a kormányok és a média szinte teljes egésze 100%-ban abba a hype-ba fektetett be, hogy a vakcinák jelentik a megoldást. Továbbra is "ritkának" nevezik a halálesetek és a vakcinák káros hatásainak magas és növekvő számát.

Most már egy mutációra vagy új variánsra fogják az új esetek megdöbbentő számát az erősen beoltott populációk körében. Nem tudják mérlegelni, hogy maga az oltóanyag okozza-e az új járványt. A tömeges csalásban, gyilkosságokban és sérülésekben ennyire bűnös emberek képtelenek felismerni tévedésüket. Mivel a hozzá nem értő vagy korrupt kormányok megvédték az oltóanyag-készítőket a felelősségtől, nincs segítség a vakcina által megöltek családjainak, és nincs orvosi segítség a vakcina által megsérültek számára. Mivel a korrupt orvosi intézmény nem ismeri el a vakcinák veszélyeit, nem folynak kutatások arról, hogyan lehetne gyógyítani vagy enyhíteni a vakcinák által okozott egészségügyi problémákat. Ehelyett az egészségügyi intézményrendszer továbbra is erőlteti az oltást, számos munkáltató és egyetem kötelezővé teszi az oltást, az Ovális Irodában ülő bolond pedig házról házra járva akar ügynököket küldeni az "oltásellenesek" beoltására. Franciaország és Görögország megpróbálja bevezetni a Covid-útlevelet, hogy a teljes lakosságot rákényszerítsék egy nem tesztelt, kísérleti, és most már bizonyítottan rendkívül veszélyes vakcinával történő oltás elfogadására. Biden követeli, hogy a Facebook hallgattasson el mindenkit, aki megkérdőjelezi a Covid oltóanyagot - lásd ezt.

Mindenütt tanúi vagyunk a kormányzati és közegészségügyi bürokráciák teljes és totális kudarcának.

Egyes orvosok és tudósok attól tartanak, hogy az oltóanyagokban lévő, a szervezet létfontosságú szerveit megtámadó Spike fehérjék miatt az oltottak nagy százaléka három éven belül el fog halni, aminek következtében a társadalmak összeomlanak. Valójában lehet, hogy már túl késő lesz a helyzet helyreállításához, és az intézményrendszer teljes tagadásban van.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/az-azsiaiak-a-vakcinazasrol-attertek-az-ivermectinre

Az FDA valószínűleg jóváhagyja a Pfizer Booster injekciókat

 

Az FDA valószínűleg jóváhagyja a Pfizer Booster injekciókat - még akkor is, ha nem működnek - a gyógyszergyárakat előnyben részesítő elavult szabályoknak köszönhetően

A mai gyógyszeripari univerzumban az egyszerű "biztonságos és hatékony" szabványt manipulálni lehet a megkérdőjelezhető értékű gyógyszerek eladásához. Itt nagy pénzekről van szó: A Pfizer idén már 26 milliárd dollár COVID-bevételt tervez.

A Pfizer gyógyszergyártó nemrégiben bejelentette, hogy a beoltott embereknek valószínűleg emlékeztető oltásra lesz szükségük ahhoz, hogy hatékonyan védve legyenek a COVID-19 új változatai ellen, és hogy a vállalat kérvényezni fogja az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság sürgősségi felhasználási engedélyét az oltásra.

A kormány vezető egészségügyi tisztviselői azonnal és nyomatékosan bejelentették, hogy az emlékeztető oltásra jelenleg nincs szükség - és még azután is kitartottak ezen álláspontjuk mellett, hogy a Pfizer vezető tudósa a múlt héten előadta érveit és megosztotta velük az előzetes adatokat.

Ez zavart okozott. A felnőtt amerikaiak közel 60%-ának, akik teljes körűen be vannak oltva, ki kell-e kérnie az emlékeztetőt, vagy sem? Elmúlik-e a védelem, amely lehetővé tette számukra, hogy láthassák szeretteiket és elmehessenek vacsorázni?

Végső soron nem valószínű, hogy az FDA döntését az a kérdés fogja meghatározni, hogy szükség van-e emlékeztető oltásra. Ha a közelmúlt története jósolható, az emlékeztető oltások hamarosan itt lesznek. Ez az FDA által a gyógyszerek értékesítésének engedélyezéséhez használt elavult, 60 éves alapszabálynak köszönhető: Egy új gyógyszer "biztonságos és hatékony"?
Az FDA-nak ezt a szabványt alkalmazva nagy valószínűséggel engedélyeznie kell a Pfizer emlékeztetőjét sürgősségi használatra, ahogyan a vállalat korábbi COVID-oltását is engedélyezte. Az emlékeztető valószínűleg biztonságos - több százmillióan vették be a korábbi oltásokat -, és a Pfizer jelentése szerint drámaian megnöveli a beoltott személy SARS-CoV-2 elleni antitestek számát. Ebből a szempontból nagyon hatékonynak is tekinthető.

De számít-e ez a fajta hatékonyság? Szükség van-e magasabb szintű antitestekre a beoltott amerikaiak védelméhez? Bár az ellenanyagszint idővel némileg csökkenhet, a jelenlegi vakcinák eddig tökéletesen jó védettséget biztosítanak.

Mi van akkor, ha az emlékeztető oltás bizonyos értelemben biztonságos és hatékony, de egyszerűen nincs rá szükség - legalábbis egyelőre?

Az egyszerű "biztonságos és hatékony" szabványra való támaszkodás - amely kétségtelenül ésszerűnek hangzik - egy olyan korból való maradvány, amikor sokkal kevesebb és egyszerűbb gyógyszer állt rendelkezésre a betegségek kezelésére, és amikor a gyógyszergyártás még nem vált a világ egyik legnagyobb üzletévé.

Az FDA 1938-as mérföldkőnek számító jogszabálya elsősorban a biztonságra összpontosított, miután több mint 100 amerikai halt meg egy korai antibiotikum málnaízű folyékony formájától, mivel annak egyik összetevőjét fagyállószerként használták.

A szövetségi élelmiszer-, gyógyszer- és kozmetikai törvény 1962-es Kefauver-Harris módosításai konkrétabb követelményeket határoztak meg a gyógyszerek engedélyezésére vonatkozóan: A vállalatoknak "megfelelő és jól ellenőrzött vizsgálatokkal" kell tudományosan bizonyítaniuk a gyógyszer hatékonyságát.

A mai gyógyszeripari univerzumban az egyszerű "biztonságos és hatékony" meghatározás nem mindig megfelelő mérce, és manipulálható a megkérdőjelezhető értékű gyógyszerek eladása érdekében. Itt nagy pénzekről is szó van: A Pfizer idén már 26 milliárd dolláros COVID-bevételre számít.

Az, hogy az USA továbbra is ezt a szabványt alkalmazza a gyógyszerek piacra engedéséhez, drága, nem feltétlenül hatékony gyógyszerek engedélyezéséhez vezetett. 2014-ben például az FDA jóváhagyott egy olyan lábkörömgomba elleni gyógyszert, amely akár havi 1500 dollárba is kerülhet, és amely a vizsgálatok szerint a betegek kevesebb mint 10%-át gyógyította meg egy év kezelés után. Ez hatékonyabb, mintha semmit sem tennénk, de kevésbé hatékony és költségesebb, mint számos más kezelés ennek a kellemetlen betegségnek a kezelésére.

Ez vezetett ahhoz is, hogy rengeteg drága gyógyszerrel kezelnek olyan betegségeket, mint a rák, a szklerózis multiplex és a 2-es típusú cukorbetegség, amelyek mind hatékonyabbak, mint a placebo, de gyakran nem nagyon tesztelték őket egymás ellen, hogy megállapítsák, melyek a leghatékonyabbak.

A mai összetett világban tisztázásra van szükség annak meghatározásához, hogy az FDA-nak milyen hatékonyságot kellene megkövetelnie. És ez csak az FDA feladata lenne?

Például a gyógyszergyártóknak bizonyítaniuk kell-e, hogy egy gyógyszer lényegesen hatékonyabb, mint a már forgalomban lévő termékek? Vagy bizonyítaniuk kell a költséghatékonyságot - a termék árához viszonyított egészségügyi értékét -, amelyet a brit egészségügyi rendszer is használ? És mely esetekben elég jó helyettesítő markerrel - például az antitest-szinttel - való összehasonlítás a hatékonyság ahhoz, hogy egy gyógyszer jelentős hatást gyakoroljon a beteg egészségére?

A legtöbb iparosodott országban a nemzeti piacra való széles körű belépés kétlépcsős folyamat - mondta Aaron Kesselheim, a Harvard Medical School orvosprofesszora, aki a gyógyszerfejlesztést, a marketinget és a jogot tanulmányozza, és nemrégiben az FDA tanácsadó bizottságában dolgozott. Az első rész igazolja, hogy egy gyógyszer kellően biztonságos és hatékony.

Ezt közvetlenül követi egy független egészségügyi technológiai értékelés, amely azt vizsgálja, hogy a gyógyszer hol helyezkedik el a kezelési palettán, beleértve azt is, hogy egyes országokban elég hasznos-e ahhoz, hogy a megadott áron egyáltalán értékesítsék. Az Egyesült Államokban azonban nincs ilyen automatikus eljárás.

Amikor a Pfizer engedélyt kér, az FDA engedélyezheti a booster forgalomba hozatalát az amerikai piacon. A Centers for Disease Control and Prevention (Betegségellenőrzési és Megelőzési Központok), valószínűleg a National Institutes of Health szakértőinek tanácsára, ezután kell majd eldönteniük, hogy ajánlják-e és kiknek.

Ez a döntés általában meghatározza, hogy a biztosítók fedezik-e azt. A Pfizer valószínűleg busásan fog profitálni a kormányzati engedélyezésből, és a vállalatnak akkor is lesz némi bevétele, ha csak az aggódók, akik ki tudják fizetni a zsebükből, döntenek úgy, hogy megkapják az injekciót.

A kormány szakértői azt mondják, hogy több adatra van szükségük ahhoz, hogy bármilyen ajánlást tegyenek az emlékeztető oltásra vonatkozóan. Például, ahogyan Dr. Anthony Fauci javasolta, végül csak a halálos fertőzés szempontjából magas kockázatú betegek egy kis csoportja, például a nagyon idősek vagy az immunszuppresszáns gyógyszereket szedő transzplantált betegek számára adhatnának zöld utat a kiegészítő oltásnak, ahogyan azt néhány más ország tette.

Amíg azonban az USA nem finomítja az FDA "biztonságos és hatékony" szabványát, vagy nem ad hozzá egy második szintű ellenőrzést, addig az új termékek piacra kerülésekor és a gyártók reklámozásakor az amerikaiaknak kell megfejteniük, hogy a hatékony és szükséges fogalmak kinek a változata számít számukra.

Eredetileg a Kaiser Health News jelent meg.
https://pokolafoldon.hu/pandemia/az-fda-valoszinuleg-jovahagyja-a-pfizer-booster-injekciokat