2021. július 5., hétfő

Halálkereskedők: 3,300,000 ember halt meg eddig a vállalati profit kedvéért

 

Rövid bevezetésként a cikkhez, véleményünk szerint világosan rávilágít arra a tényre, hogy hatalmas emberiség elleni bűncselekményeket követtek el a vállalati profit és bármi más érdekében, ami a globalisták napirendjén szerepel az emberiség elleni háborújukban.

A szeszélyes gondatlanság, az ismert gyógymódok visszatartása és elhallgatása miatt egy nagyon is kezelhető betegség ellen, emberek tíz- vagy százezreit ölték meg. Ezek olyan halálesetek, amelyekért a kormányt és kollaboránsait felelősségre kell vonni.

Most arra várunk, hogy lássuk, hány millióval nő még a számuk, amikor a kísérleti biokémiai szerek, amelyeket csalárd módon "vakcinaként" ránk tukmáltak, működésbe lépnek.

CIKK FORRÁS

Eddig 3 300 000 ember halt meg a "sürgősségi használatú" oltóanyag csalás miatt.
Az oltóanyag-rablás során elkövetett legnagyobb bűncselekmény
A COVID oltásokat sürgősségi felhasználási engedély (EUA) alapján hozták forgalomba, amelyet csak akkor lehet megszerezni, ha nincs más biztonságos és hatékony alternatíva.

Ezért a biztonságos, olcsó, könnyen elérhető kezeléseket elnyomták. Végül, amikor a drága és veszélyes oltóanyagaik iránti kereslet csökken, megengedték, hogy a nagy tudományos folyóiratokban megjelenjen a szakértői véleményezésű megerősítés arról, amit ők mindvégig tudtak.

Megerősítést nyert például, hogy az olcsó, biztonságos, bizonyítottan bevált ivermektin kezelés valószínűleg " átlagosan 83%-kal csökkentette volna a halálozást" .

Az eddigi 3.980.348 halálozással (2021. július 3-i adatok/) 83%, azaz több mint 3.300.000 ember halt meg eddig, csak azért, hogy biztosítsák az obszcén, több milliárd dolláros profitjukat. És ez csak az Ivermectinre vonatkozik.

Ez egy eltussolási összeesküvés?...IGEN...bőséges bizonyíték van az alternatív kezelések összehangolt elnyomására. Surgisphere: a kormányok és a WHO megváltoztatta a Covid-19 politikát ...

Hogyan tehették ezt? A "Big Pharma" vállalatok, az amerikai tömegmédia és a Blackrock alapvetően birtokolják egymást, a WHO és a kormányok pedig betartják a "sürgősségi használatra" vonatkozó oltóanyag-minősítés védelmében.

Meg kell említeni az áldozatokat is, a Covid és a vakcina következményeinek szenvedése rosszabb lehet, mint a halál. Csak az ivermektin "megelőző jelleggel alkalmazva átlagosan 86%-kal csökkentette volna a COVID-19 fertőzést". Ez 158.126.549-cel kevesebb Covid áldozatot jelentett volna (86% a 183.868.081 összes áldozatból. 2021. július 3-i adatok

Végre megdönthetetlen bizonyíték: az ivermektin hatásos a COVID-19 fertőzés megelőzésére és kezelésére

Bár a hatóságok által a COVID-19 világjárvány során elkövetett bűncselekmények listája hosszú, a legnagyobb bűncselekmény talán a biztonságos és hatékony kezelések, köztük az ivermektin célzott elhallgatása.

Úgy tűnik, hogy ezt a COVID "vakcina" program védelmében tették.

A COVID oltásokat sürgősségi felhasználási engedély (EUA) alapján hozták forgalomba, amelyet csak akkor lehet megszerezni, ha nem áll rendelkezésre más biztonságos és hatékony alternatíva.

Számos szisztematikus áttekintés és tanulmányok metaanalízise vizsgálta az ivermektint a COVID-19 fertőzés megelőzésére és kezelésére. A Front Line COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC) nevében az Egyesült Államokban 2021. január 3-án végzett gyors felülvizsgálat megállapította, hogy a gyógyszer "valószínűleg átlagosan 83%-kal csökkenti a halálozást az ivermektinkezelés nélküli kezeléshez képest".

Egy újabb áttekintés és metaanalízis szerint az ivermektin, ha megelőző jelleggel alkalmazzák, átlagosan 86%-kal csökkenti a COVID-19 fertőzést.

Egy másik, nemrégiben készült tudományos áttekintés arra a következtetésre jutott, hogy az ivermektin nagymértékben, statisztikailag szignifikánsan csökkenti a halálozást, a klinikai gyógyulásig eltelt időt és a vírustisztulásig eltelt időt.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/halalkereskedok-3-300-000-ember-halt-meg-eddig-a-vallalati-profit-kedveert

Azt hiszik, hogy mindennek vége... Ne légy hülye! Ez a 10 dolog fog történni legközelebb...

 

Tagadhatatlan, hogy a világ egyre őrültebb - és hogy az összeesküvés-gyakorlók, akik ma már az életünket irányítják, egyre arrogánsabbak.

A zombik pedig egyre hülyébbek lesznek. Mostanában kétszer is jártam olyan üzletekben, amelyeken kívülről ki volt írva, hogy a vásárlók csak akkor léphetnek be az üzletbe, ha valaki távozik. Mindkét esetben sorok álltak kint, annak ellenére, hogy az üzletek üresek voltak. Ez már korábban is megtörtént velem.

Dr. Vernon Coleman

A közelmúlt eseményei azt mutatják, hogy az ellenség, az összeesküvők már nem törődnek azzal, hogy a dolgokat jó színben tüntessék fel, vagy leplezzék hazugságaikat és csalásaikat. Bárki, bárhol a világon, aki bízik a politikusokban, tanácsadókban vagy a mainstream újságírókban, az bizonyítottan őrült.

Egy parlamenti képviselő nemrégiben azt mondta, hogy a fontos embereket ki kellene vonni a titoktartási szabályok alól. Napokkal később Boris Johnson nyilvánosságra hozott egy listát azokról az emberekről, akik mentesülnek az önazonosítás alól, amikor külföldről érkeznek. A labdarúgásban részt vevő tisztviselők mentesülnek azok alól a szabályok alól, amelyek mindannyiunkat érintenek. A kényes kis koronavírus nyilvánvalóan nem érinti őket.

Ez persze nem újdonság. A fedezeti alapok főnökei és a BBC néhány munkatársa már hónapok óta viszonylag szabadon utazhatnak.

Annak ellenére, hogy megígérték, hogy nem lesz oltási útlevél - és hogy a nem beoltottakat nem fogják másodosztályú állampolgárokként kezelni -, pontosan ez történik. Lehet, hogy ez sérti a diszkriminációs törvényeket, de az összeesküvőket ez nem érdekli. Számos nagyvállalat követeli, hogy alkalmazottaik mondják meg, hogy beoltották-e őket vagy sem - ennyit az orvosi titoktartásról. És egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy azok, akik nincsenek beoltva, nem utazhatnak és nem dolgozhatnak.

Az ellenséget az sem érdekli, hogy a bizonyítékok azt mutatják, hogy a beoltottak meghalnak a covid-19-ben - még a kísérleti, nem megfelelően engedélyezett oltás két oltása után is. Úgy tűnik, senkit sem érdekel a kormányzatban, hogy az oltás okozta halálozási arány rohamosan emelkedik - ezrek halnak meg az oltás után, és százezrek sérülnek meg súlyosan és maradandóan. A több ezer halálesetet ritka esetnek vagy csak egy újabb véletlennek tekintik. A koronavírus elleni hatékony gyógymódokat rendszeresen elutasítják vagy démonizálják. Nézze meg a rendszeresen frissített halálozási és sérülési adatokat a honlapjaimon.

Azokat, akik közülünk elmondják az igazságot, elhallgattatják, és életünket minden elképzelhető módon tönkreteszik. A kormányok és a médiaszervezetek még mindig szégyentelenül azt állítják, hogy a covid-19 oltások biztonságosak és hatékonyak. Úgy biztonságosak és hatékonyak, mint ahogyan a szex álló helyzetben biztonságos és hatékony módja annak, hogy elkerüljük a fogamzást.

A videóimat is elhallgatják - így egyre nehezebb lesz megtalálni őket. Mióta elkészítettem a BBC-n a Hazugságok a BBC-n a gyermekek halálát eredményezik című videót, a videóimat furcsa módon kétszeresen is nehéz megtalálni. Az igazság elmondása a covid-19 oltásokról nem népszerű.

Egyre több a bizonyíték arra, hogy a kormány miniszterei illegálisan adnak szerződéseket kollégáiknak és haverjaiknak. Senkit sem érdekel. Semmi sem történik, kivéve, hogy a rosszfiúk gazdagabbak lesznek.

A maszkokról nemrégiben készített videómban, amelynek címe Many Mask Wearers Will be Dead or Demented in Ten Years (Sok maszkot viselők tíz éven belül halottak vagy elmebetegek lesznek), és amelyet jelenleg jól elnyomnak az interneten, idéztem egy Susan Michie nevű személyt, aki nem orvos, de a brit kormány fontos tanácsadója és egy viselkedésváltoztatási központ igazgatója. Michie elvtársnő azt mondta, hogy örökké maszkot kellene viselnünk, és ragaszkodnunk kellene a társadalmi távolságtartáshoz, és nem lennék meglepve, ha keresztülvinné az akaratát. Ahogy már több mint egy éve figyelmeztetem, egyik sem fog soha eltűnni, mert egyiknek sincs köze a bogarakhoz vagy a fertőzésekhez. Ez az egész az irányításról szól.

Úgy tűnik, senkit sem érdekel, hogy Michie, aki a brit kormány főtanácsadója, kommunista és a kommunista párt tagja. El tudják képzelni a felhajtást, ha egy kormányzati tanácsadó a BNP tagja lenne? A BBC és a Guardian összeomlana. Mi az ördögöt keres Boris Johnson egy bevallottan kommunista főtanácsadóval? Nem kellene meglepődnünk.

Ez persze tiszta Agenda 21. A baloldali borzalmak a kormány és a legtöbb közintézmény központjában vannak. És ugyanez a helyzet az USA-ban és máshol is.

Mellesleg, ha nem találja a legutóbbi videóm, amelyben rámutatok, hogyan és miért lesznek a maszk viselők egy évtizeden belül halottak vagy elmebetegek, itt elolvashatja a leiratot.

Az Egyesült Királyságban a kormány és a helyi hatóságok szándékosan célba veszik a szegényeket. Számos önkormányzat új szabályokat vezet be, amelyek hihetetlenül megdrágítják az idősebb autók tulajdonosainak a városokba való behajtást. Az útlezárások megdrágítják a kézbesítő sofőröket. Az öreg benzines és dízelautókkal küszködő sofőrök kénytelenek lesznek drága elektromos autókat vásárolni, amelyek bizonyítottan kevésbé energiahatékonyak, mint a benzines és dízel autók - és amelyekhez hatalmas mennyiségű villamos energiára van szükség, ami hamarosan nem lesz elérhető.

A rossz emberek 2,3 millió fontot költenek a Szent Pál templomban egy kovidó emlékműre. Miért? Ez csak egy durva, cinikus mutatvány, hogy növeljék a félelmet a túlreklámozott influenzával kapcsolatban. Mi lenne, ha emlékművet állítanának azoknak az idős embereknek, akiket egy évvel ezelőtt meggyilkoltak az idősotthonokban? Ők nem számítanak?

Bármerre nézünk, mindenhol gonoszság és őrület van.

Az Egyesült Királyságban a kormány azt mondja, hogy a munkavállalóknak törvényes jogot adnak arra, hogy a jövőben otthonról dolgozzanak. De a munkáltatókat nem lehet rákényszeríteni, hogy engedélyezzék nekik. Szóval ez jó móka lesz az ügyvédeknek.

Az elmúlt másfél évtizedben rengeteg abszurd módon pontatlan előrejelzésnek voltunk kitéve az Imperial College és a szerencsétlen Ferguson részéről. Örömmel mondhatom, hogy az én előrejelzéseim, amelyeket közel 250 videóban és több száz internetes cikkben tettem, következetesen pontosak voltak. Még mindig ott vannak, ha ellenőrizni akarod őket. Íme tehát még néhány jóslat.

1. jóslat:

Attól tartok, hogy a rendelkezésre álló bizonyítékok ellenére, amelyek bizonyítják, hogy az oltások ölnek és súlyos egészségügyi problémákat okoznak, az Egyesült Királyságban a gyerekeknek be fogják adni a mérgező kísérleti anyagot, amely sokukat megbetegíti. A Pfizer azt mondja, hogy az oltásuk biztonságos a gyermekek számára, és 12 évesek számára már engedélyezték, így a tényellenőrzők és a BBC is azt mondja, hogy biztonságos.

A tanárok világszerte azt akarják, hogy a gyerekeket beoltják. Hogy mi a fene köze van ehhez nekik, azt nem értem - biztosan nem lehet mindegyikük gyilkos mániákus. És a gyerekeknek meg fogják adni a jogot, hogy eldöntsék, hogy beadják-e nekik a szúrást. Senkit sem érdekel a tájékozott beleegyezés. Bárkit, aki egy gyereket szúr be ezzel a gumival, végül letartóztatnak és börtönbe zárnak, mint bűnözőt.

Talán emlékeznek rá, hogy a BBC tovább árulta el a brit népet azzal, hogy egy Devi Sridhar nevű amerikai szégyenletes videóját sugározta - aki, mint a legtöbb ember, aki kormányoknak egészségügyi kérdésekben tanácsot ad, nem orvos. Sridhar asszony biztosította a gyerekeket, hogy az oltás 100%-ban biztonságos. Soha nem készült olyan gyógyszeripari termék, amely 100%-ban biztonságos lenne. Ez a hiba a megdöbbentő tudatlanságból fakadt? Vagy szándékos volt a tévedés? Harmadik magyarázat nem jut eszembe. A BBC, miután elárulta az embereket, egy nyálas szájú helyreigazítást tett közzé anélkül, hogy megemlítette volna Sridhart - aki hihetetlen, szégyenteljes és védhetetlen módon még mindig a skót kormány tanácsadója a covid-19 kérdésében. Hogy az ördögbe lehet ez? Tudja Sturgeon, hogy tanácsokat kap a covid-19-ről ettől a nőtől - aki dicsérte a Gates Alapítványt és dolgozott Chelsea Clintonnal? Miért nem támadták az úgynevezett tényellenőrzők a BBC-t? Sridhart a világ összes újságírójának el kellett volna átkoznia. Amennyire én látom, megúszta a dolgot. Hány gyerek fog meghalni a BBC által sugárzott kis videó miatt? Százan? Ezren? Hány embert ölt meg Dr. Shipman?

Mellesleg kihívom a BBC-t, hogy mondjon egyetlen olyan szakértőt is, akit felhasználtak, aki nem áll kapcsolatban a gyógyszeriparral, a Gates-szel vagy a kormánnyal, és akit ezért nem lehet előítéletességgel vádolni. A BBC-t joggal gyűlölik jobban, mint bármikor a történelem során. Senki ne fizessen a BBC-nek licencdíjat - persze legálisan kerülje el, de egy fillért se adjon nekik. Ők, akárcsak az a szánalmas, lecsúszott bulvárlap, a The Guardian, pénzügyi kapcsolatban állnak a Gates Alapítvánnyal.

Megdöbbentő módon egy nő, aki segített az egyik szúrás megalkotásában, álló ovációban részesült Wimbledonban. A megvetésünkön kívül senki sem érdemel mást, mint megvetést, akinek köze van e kísérleti oltások tervezéséhez, előállításához, értékesítéséhez vagy felírásához. Ezt kimondani valószínűleg illegális is.

Hány gyermek fog meghalni annak következtében, hogy beoltják őket egy olyan méreggel, amely nem azt teszi, amit a legtöbb ember gondol, hogy megvédje őket egy olyan veszélytől, amely szinte biztosan nem jelent nagyobb veszélyt, mint a villámcsapás a gyermekek számára?

Láthatjuk, hogy készülnek a szúrásra. "Még több tanulót küldtek haza, mivel a kovidózis okozta zavarok száma megugrott" - szólt nemrégiben az egyik szalagcím. Olyan könnyű kijavítani ezeket a számokat - csak a PCR-teszttel kell szórakozni.

Senkit sem érdekel, hogy bizonyítottan az erős immunválasz az, ami megvédi a fiatalokat a covid-19-től.

2. jóslat:

A nem beoltottakra nehezedő nyomás drámaian megnő. A Public Health England már közölte, hogy a korlátozásoknak nagyobb valószínűséggel lesz vége, ha a felnőttek 70%-a beoltja magát. Walesben a kormány tanácsadói szerint ez az arány 80%, tehát lehet, hogy a koronavírus Walesben más. Vagy talán a tanácsadók csak kitalálnak dolgokat.

A médiát meg fogják győzni, hogy démonizálják mindazokat, akik elég bölcsek ahhoz, hogy elutasítsanak egy kísérleti és szükségtelen vakcinát. A walesi első miniszter azt mondta, hogy a belátható jövőben korlátozásokra és védőoltásokra lesz szükség.

Úgy tűnik, senkit sem zavar, hogy a beoltottaknak talán kerülniük kellene a repülőgépeket és a megerőltető testmozgást, és valószínűleg D-vitamin-kiegészítőkre lenne szükségük. Az oltatlanoknak kerülniük kellene a repülőgépeket, amelyeket oltott pilóták vezetnek. Az utasoknak ejtőernyőt kellene magukkal vinniük, ha mégis repülőgépre kell szállniuk.

3. jóslat:

A halálozások száma 2020-ban alacsonyabb volt, mint számos korábbi évben - különösen, ha figyelembe vesszük, hogy a lakosság száma drámaian megnőtt. A halálesetek száma azonban 2021-ben és 2022-ben emelkedni fog, mivel az emberek olyan egészségügyi problémák miatt halnak meg, amelyeket nem kezeltek. Becslések szerint 12 millió ember vár kórházi kezelésre az Egyesült Királyságban. Ez a lakosság 1 az 5-ből. Közülük sokan feleslegesen fognak meghalni, mert az NHS öngyilkosságot követett el. Ma már csak egy értelmetlen bürokrácia. A rákos megbetegedések napi halálozási száma általában 450. Hamarosan ennél jóval több lesz. A bezárások és más gonosz ostobaságok csak az Egyesült Királyságban jóval több mint egymillió plusz és korai halálesetet fognak okozni a rák és a szívbetegségek miatt.

A fogászati kezelést igénylő betegeknek azt mondják, hogy három évet kell várniuk, hogy NHS fogorvoshoz jussanak.

És persze a világ minden tájáról származó statisztikák, amelyekről a www.21stcenturywire.com honlapon számoltak be, azt mutatják, hogy a védőoltások után számos országban nőtt a heti halálozás. Mindez persze csak véletlen egybeesés. Ahogy már korábban is mondtam, a világ egyetlen világjárványa a véletlenek világjárványa. Két BBC-műsorvezető, akiket beoltottak, "rövid betegség után" meghalt. Ez most az oltás okozta halálesetek szinonimája?

4. jóslat:

Az influenza ősszel és télen nagymértékben vissza fog térni. Minket fognak hibáztatni, amiért nem vettük fel a társadalmi távolságtartást. Azt fogják mondani, hogy a kovász visszatér, és hogy új variációk felelősek érte. De az influenza okozta halálesetek számának növekedése elkerülhetetlen lesz. A természetes immunitás többé-kevésbé megszűnt. A maszkok, a zárlatok, a társadalmi távolságtartás és az oltások tönkretették. A patogén alapozás pedig sok halálesetet fog jelenteni az oltottak körében. Ez ok lesz arra, hogy ragaszkodjunk az állandó maszkokhoz, a társadalmi távolságtartáshoz és a szabályokhoz. Soha nem engedték, hogy ezek közül bármelyiknek is tartósan vége legyen. Ez egy hosszú távú ellenőrzési program, amely örök szolgaságra és kárhozatra kényszerít bennünket. A komcsi nő tanácsát követni fogják. Attól tartok, hogy szigorúbb törvényeket fognak hozni, hogy ellenőrizzék azokat, akik nem viselnek vagy nem tudnak maszkot viselni. Egyes kórházak már most is megszegik a törvényt azzal, hogy ragaszkodnak ahhoz, hogy a látogatók maszkot viseljenek - még akkor is, ha mentesülnek.

5. jóslat:

Hónapok óta figyelmeztetek az infláció masszív emelkedésére, és ez el is fog jönni. A pénznyomtatás szükségszerűen hatalmas államadósságot fog okozni. A nem hivatalos valuta leértékelődése elkerülhetetlen. A csődök tömegesen fognak növekedni. Még a Bank of England is elismerte végre, hogy az infláció megugrására számít. Az inflációt a politikusok üdvözölni fogják, mert az tovább károsítja az egyéneket és a kisvállalkozásokat, és növeli az állam hatalmát. Az inflációval kapcsolatban széles körű félreértés van. Íme egy példa. 1931-ben egy olyan házat lehetett bérelni az angol vidéken, amely 5 fogadószobával, 17 hálószobával, 6 fürdőszobával, garázzsal és négy házikóval, kertekkel, egy pisztránggal teli tóval és 1650 hektárral rendelkezett. Ezt évi 375 fontért lehetett bérelni.

Az 1970-es években az infláció az Egyesült Királyságban elérte a 27%-ot, és ha 15%-os kamatra tudtál kölcsönt felvenni, az már igazi olcsóságnak számított. Hányan tudnának ma 20%-os jelzáloghitelt fizetni?

A munkanélküliség az egekbe fog szökni, amikor az őrült szabadságolási programok véget érnek. A kocsmák és éttermek közel 10%-a máris bezárt. Szerintem karácsonyra ez az arány közel 50% lesz. Talán még több is.

6. jóslat:

Nem lennék meglepve, ha az idén nyáron megrendezésre kerülő tokiói olimpiai játékok tavaly nyári olimpiáján váratlan összeomlások és halálesetek lennének a sportolók között. A Brit Olimpiai Szövetség vezetője szerint a szervezet még mindig küzd azzal, hogy meggyőzzön néhány sportolót a kísérleti oltás beadásáról. Látszólag meglepődve mondja, hogy "vannak olyanok, akik nem akarták beoltatni magukat. Próbáljuk meggyőzni őket, hogy ez a helyes dolog". Remélem, a szervezetet nem perlik be, ha az oltott sportolók megbetegednek vagy rosszabbul járnak. A futballszervezőknek szerencséjük volt. Meglepődnék, ha az olimpia egy-két haláleset nélkül zajlana le az "oltottak" között.

7. jóslat:

Az Egyesült Államokban még mindig milliók vannak, akik nem hajlandók beoltatni magukat. Ezért beszélnek az oltóanyagok önmegsemmisítéséről. Ezek az oltottakról átterjednek majd az oltatlanokra is. A kormányban senkit sem érdekel, hogy ez a nemzeti és nemzetközi törvények megsértése. Ezek az úgynevezett vakcinák 2018 óta állnak rendelkezésre, és úgy reklámozzák őket, mint egy olyan módot, amellyel a vakcinát a közösségen keresztül lehet terjeszteni anélkül, hogy az egyes embereket be kellene oltani. Az ellenséget nem érdekli a törvény. Nem érdekli őket az etika. Állítólag ezeket a terjedő oltásokat a Gates Alapítvány támogatta.

Eközben mi a kérdésekkel küzdünk.

Ha megváltoztatjuk a burgonya természetes genetikai összetételét, akkor az még burgonya? Ha megváltoztatjuk egy sertés természetes genetikai összetételét, akkor az egy sertés? Ha megváltoztatjuk egy ember természetes genetikai összetételét, akkor az még mindig ember marad? Mennyi idő múlva szabadalmaztatják a módosított embereket - úgy, ahogy a Monsanto szabadalmaztatja a több száz éve használt vetőmagokat. Azok közülünk, akiknek fontos a lelkünk és az identitásunk, kerülniük kellene a "beoltottakat". A z a z generációban a zombit jelenti.

8. jóslat:

Az olajárak az egekbe fognak szökni. Az őrült globális felmelegedés szektások nyomást gyakorolnak az olajtársaságokra, hogy hagyják abba az olajvadászatot. És így a készletek fogyni fognak. Aligha hisz bárki is a globális felmelegedés mítoszában, kivéve azokat, akiknek rosszul és fejjel lefelé áll az agyuk, de a szektások azt akarják, hogy teljesen hagyjuk abba az olaj, a gáz és a szén használatát. Az olyan ostoba megoldások, mint a szélmalmok és a napenergia, elegendő áramot fognak biztosítani a kihalási lázadás Twitter- és Facebook-fiókjainak működtetéséhez. Ennek ellenére az ellenségeink által irányított kormányok mindenütt elfogadták ezt az őrültséget.

Csak két lehetőség van: vagy milliárdok fognak éhen és kihűlni, vagy a fosszilis tüzelőanyagok fogyasztása nőni fog.

Hosszú távon az előbbi elkerülhetetlen. Rövid távon az utóbbi elkerülhetetlen.

Mellesleg látom, hogy a holdkóros zöldek egyik csoportja azt állítja, hogy 2050-ig évente 2500 újabb haláleset fog bekövetkezni az Egyesült Királyságban a hőség miatt. Nyilvánvalóan nem tudják, hogy az Egyesült Királyságban évente 60 000 ember hal meg a hideg miatt. Ha a hőmérséklet egy kicsit emelkedne, ez a szám a felére csökkenne. Tehát a magasabb hőmérséklet, ha bekövetkezne, évente 2500 ember halálát okozná, de évente 30 000 ember életét mentené meg.

9. jóslat:

Hatalmas, szándékosan előidézett élelmiszerhiány lesz. Tavaly nyáron és ősszel figyelmeztettem erre. És ez már meg is történt Afrikában és Ázsiában, ahol milliók haltak éhen. Úgy tűnik, a Black Lives Matter kampányolók nem vették észre, vagy nem érdekli őket. Az élelmiszerárak az egekbe szöknek és tovább fognak szökni. Az élelmiszerhiány eléri Amerikát, Európát és Ausztrálázsiát. A közelgő globális éhínség minden korábbi éhínséget elhalványít majd. Észak-Koreában jelenleg hatalmas élelmiszerhiány van. Nézze meg az egészet.

És mellesleg, a régimódi farmoknak vége. Jeremy Clarksonnak, aki most farmer, talán gyorsan el kellene adnia a farmját, ha nem akar egy vagyont veszíteni. Milliárdokat ölnek az élelmiszereket előállító laboratóriumokba. Gatesnek és másoknak befektetéseik vannak a laboratóriumban előállított élelmiszerekbe. A farmoknak, mezőgazdasági munkásoknak, traktorgyártóknak és így tovább nincs jövőjük.

Az időjárás idén is rossz lesz - kivéve a G7-ek mókamesterei számára, akik Cornwallban voltak. Az ellenség azt akarja, hogy a rossz időjárás tönkretegye a mezőgazdaságot, és hogy nyomorultul érezzük magunkat és kevés D-vitamint kapjunk. Az eső tönkreteszi a termést és a házi kertészkedést. Az emberek nem tudnak melegebb éghajlatra utazni, így nyomorúságos nyaralást fognak tartani a hidegben és a nedves időben. Egyre lelkesebbek lesznek, hogy annyi oltást vegyenek be, amennyit csak kínálnak nekik.

A globális felmelegedés, vagy a globális hidegebbé válás csak annyiban valós, hogy az önjelölt elit szándékosan hozza létre.

10. jóslat:

A gyerekek akár be vannak szúrva, akár nem, tömegesen fognak szenvedni. Ismétlem, ez nem egy új jóslat. Már több mint egy évvel ezelőtt megmondtam, hogy ez fog történni. Becslések szerint 90 000 gyermek fogja úgy kezdeni a középiskolát, hogy nem tud majd írni és olvasni. Úgy számolnak, hogy 200 000 gyermek lesz mentálisan beteg. Úgy vélem, hogy ezek hatalmas alulbecslések. Mindegyik számhoz hozzáadhatunk egy nullát, és akkor is túl alacsony lesz.

Ezek a gyerekek soha nem fognak felépülni. Tönkretették őket a bezárással, a társadalmi távolságtartással és a maszkokkal, amelyekről bebizonyosodott, hogy nem működnek. A politikusok leszarják. A tudományos tanácsadók leszarják. A tanárokat meg pláne nem érdekli. És túl sok szülőt sem érdekel.

Ez egy háború a tájékozottak és a tudatlanok, a bátrak és a gyávák, a méltóságteljesek és a méltatlanok, a tisztelettudók és a tiszteletlenek között. Ha nem nyerjük meg ezt a háborút, mindannyian meg fogunk halni, kivéve a gonosz elitet.

Az Agenda 21 támogatói által gyakorolt államosítás az erőszak létező legrosszabb formája, mert ez a rendőrség és a hadsereg, amelyet a kormány irányít az emberek ellen.

Minden, amit a kormányaink tettek, szándékos volt. Félelemmel kényszerítették a polgárokat arra, hogy logikátlan és ostoba dolgokat tegyenek. Komolyan mondom, hogy a britek jobban jártak volna, ha Pablo Escobar drogbáró lett volna a vezetőjük.

És az amerikaiaknak is.

Mégis, az ellenségeinknek Gates, Blair és Schwab az oldalukon áll.

Nekünk pedig Isten van az oldalunkon.

https://pokolafoldon.hu/great-reset/azt-hiszik-hogy-mindennek-vege-ne-legy-hulye-ez-a-10-dolog-fog-tortenni-legkozelebb

Az értelmiség covid-elmezavara

 

Tájékozódj, gondolkozz ne csak félj!

A koronavírus megmutatta, hogy az értelmiség mintegy 99%-ának gyakorlatilag nincs gondolkodó́ képessége (csak kis szűk csöveken belül, azokat sem tudván és nem is akarván összekötni), nincs kritikai képessége, nincs ítélőképessége és nincs értelmi önállósága. És főleg nincs szellemi bátorsága. Egy gondolkodó magyar pszichológus szerint azért, mert túl tekintélytisztelő.

Jaroslav Belsky bécsi orvos szerint nárcizmusa, hiúsága miatt, mert fél az „összeesküvés-elmélet-hívő” bélyegtől és ezt a szűrőt még öncenzúra-szerűen belsővé is tette. Az ún. „egyszerű ember” azért képes oknyomozóbb gondolkodásra, mert ettől a bélyegtől nem, vagy kevésbé tart.

Ez mind igaz, de többről is van szó. Részben a fönti okokból az értelmiség túlságosan azonosult a fősodorral, a fősodratú hírcsatornákkal és a fősodratú tudománnyal. Ki a voltaképpeni fősodorral, a globálissal, ki egyfajta helyi/nemzeti fősodorral. Pedig a fősodor a nagytőke hangja, drága hirdetések, tulajdonlások, „támogatások” és összefonódások által, olykor a konkrét tudósítók kifejezett lekenyerezése által.

Az értelmiség 99%-a számára a fősodor „a valóság”.

És, ha egy állítás eltér a fősodor állításaitól, az értelmiségi elveszíti biztonságérzetét és szorongani kezd. Mint amikor a kisgyermek elveszti édesanyját a szeme elől.   Az értelmiségi, akár a kicsi gyermek: a fősodron csügg. Így van csak biztonság-érzete. Az értelmiség (99%-a) Fősodor Függő. Oly súlyosan függő, mint a morfinista. Ha megpróbálna eltávolodni a fösodortól, szeparációs szorongás tör rá. Az értelmiség: kisgyermek. A jelenség egyfajta komplexus. Igényli a lélektani tudományos kutatást. Mert kóros mértékű a függés: súlyosan zavarja az életképességet.

Mi is az elmezavar? Olyan lelki zavar, amelyikben a valósághoz való viszonyunk súlyosan károsodott. Ha azt tekintjük a valóságnak, amilyennek a valóságot láttatni akarják a legnagyobb gazdasági és hatalmi érdekek, akkor a valósághoz való viszonyunk nagy törést szenved. Az értelmiség fősodorhoz való kóros kötődése a kényszerneurózis egy fajtája. Az értelmiség állandó neurotikus „forrás”-keresése, „forrásokra” való kényszeres, kicsinyes, állandó hivatkozása, maga az állandó kényszeres hivatkozósdi hamis biztonságérzetet ad, mert a fősodor rendszerén belül marad, ott körbe-körbe jár.

Így történhetett meg, hogy mintegy 100 évig a „hiteles” tudomány a spenótot adta meg az egyik „legfontosabb vasforrásként” és a tizedesjel hibát száz évig senki sem vette észre, vagy ha észrevette, lehülyézték és befogták a száját a „hiteles forrásokra” hivatkozva. Ugyanez történt a D-vitaminnal: a napi szükséges adagjáról egy nullát lefelejtettek és a szükséges adag tizedét nevezték ki megfelelőnek mintegy 100 évig.    A tévedésnek valószínűleg milliószám lettek halálos áldozatai: csontritkulás, combnyaktörés, érelmeszesedés, szív-érrendszeri betegségek, fertőző betegségek, több rák, a csontritkulás ellen adott durva gyógyszerek mellékhatásai, a női csontritkulás ellen adott ösztrogén okozta mellrák, krónikus gyulladásos betegségek stb. És hány hasonló vaskos tévedés bujkál még a tudományban!  Valószínűleg az az állítás is ilyen, hogy az éghajlat-változás egyik legfőbb oka a széndioxid kibocsátás.
Az pedig végképp rendszerszintű tudománytalan állítása a fősodratú „tudománynak”, hogy az éghajlat védelmét a természet átfogó védelmétől elszakítva kell, vagy lehet megvalósítani. Így egy bajból legalább 5 másik nagyobbat csinálunk. Hajmeresztő „tudományos” programok vannak, amiknek inkább áldozata a természet és célja kevesek meggazdagodása (árnyékoló vegyszereket gyártani és juttatni a légkörbe; trágyázni a tengeri algákat; üzletelés szén-dioxid kvótákkal; elektromos autók a közlekedés rendszerszintű, szerkezeti átalakítása helyett stb.)

De nem elég, hogy az értelmiség a fősodor által hatalmi/gazdasági érdekek szószólója: még gondolatrendőrködik is, és karaktergyilkolja, terrorizálja, elnémítja, cenzúrázza, elnyomja a másféle álláspont képviselőit. A hatalmitól eltérő tudományos álláspont képviselőit is, természetesen, véleményükkel együtt. Így nem csak önveszélyes, hanem közveszélyes is. A nagy globalizmus bíráló Michel Chossudovsky nem kevesebbet állít, minthogy „a globalizmus a nagytőke és az értelmiség paktuma”. A nagytőke hangja és karmestere hozzá a fősodor.

Most a Világgazdasági Fórumon meghirdetett ún. „Great Reset” nevű erősen fasisztoid nagytőkés totalitárius program fenyegeti az emberiséget, amit a járványra és a szén-dioxidra hivatkozva vezetnek be.

E program azt jelenti, hogy nagytőkés érdekeltségek, azaz az emberiség bajainak fő okozói teljhatalomra tartanak igényt az (általuk okozott) bajok „orvoslására”. Értjük? A bajokat okozó nagytőkések ellenünk fölállított diktatúrát követelnek a bajokra hivatkozva!

Tessék beleolvasni a programba! Minden képzelődést fölülmúló hajmeresztő program, néhány hazug zöldeske és szociális hangzású díszítéssel: digitális koncentrációs tábor nekünk, az ember szinte szó szerinti digitális meztelenre vetkőztetése, sőt annál is több.   Méltán hasonlíthatjuk a helyzetet Hitler 1932-33-as hatalom átvételéhez. Nos, ebben az értelmiség (99%-a) szolgája és rendőre a globális nagytőkének: vagy mélyen hallgat a „Great Reset” fasiszta programról, vagy szépítgeti azt, sőt hazudik róla.” Forrás

Grafén nanorészecskék a Covid vakcinákban - egy spanyolországi jelentés.

 

Grafén-oxid az oltóanyagokban

https://brandnewtube.com/watch/graphene-oxide-in-the-vaccines_UVcRF61lzIheX7r.html


AZ ÖTÖDIK ÖSSZEFOGLALÓ (laquintacolumna.net)

1. Minden vakcinát ugyanazzal a nanotechnológiával gyártanak. Spanyolországban még "titkos nanorészecskéknek" is nevezték. Ezek a nanorészecskék mágnesessé válnak, amikor elérik ugyanazt a hőmérsékletet, mint az emberi test. Ha nulla fok alatti környezetben maradnak, akkor nem mágnesesek maradnak. [Miért fagyasztják le a vakcinákat?]
https://www.nature.com/articles/s41598-020-78262-w

2. Ezeknek a részecskéknek egy GRAPHENE nevű nanotechnológiai anyagnak kell lenniük. amely szupravezető és nagymértékben integrálható az agyban lévő neuronsejtekkel: https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fnsys.2018.00012/full

3. Az Európai Unió egymilliárd eurót fektetett a Grafén zászlóshajó nevű projektbe: https://spectrum.ieee.org/nanoclast/semiconductors/nanotechnology/europe-has-invested-1-billion-into-graphenebut-for-what.

4. A GRAPHENE molekulái különböző rádiófrekvenciák segítségével (az 5G lehet az egyik ilyen) távoli üzemmódban kölcsönhatásba léphetnek az agyban lévő neuronokkal , feltérképezhetik az agyat és távolról is tudnak instrukciókat küldeni és fogadni: https://www.noldus.com/applications/magnetogenetics.

 

5. Ezek soha nem voltak "vakcinák" egy vírus ellen, ehelyett mindvégig egy titkos nanotechnológiai projekt volt, amelyet az emberi lakosság agyának elérésére és ellenőrzésére fejlesztettek ki (a mai napig nem tudjuk, hogy képesek-e módosítani a DNS-t az 5G-n keresztül) A la Quinta Columna-ban felfedezték, hogy az embereket már mágnesezték a maszkokban, PCR tesztekben, chemtrailekben és influenza és kovidózis vakcinákban jelen lévő grafénen keresztül

6. A GRAPHENE ikonja találjátok ki, mi az: három hexagramma: https://www.shutterstock.com/image-vector/graphene-structure-icon-vector-1030374052.

7. A GRAPHENE természetes úton kiürülhet a szervezetből, mivel létezik egy myeloperoxidáz nevű enzim, amely nyilvánvalóan lebontja a grafénmolekulákat. Meglepő módon az alkoholfogyasztás vagy akár a dohányzás is segíthet ennek az enzimnek a felerősödésében. Ezért akarják, hogy a lakosságot 6-12 havonta beoltják és józanul.

8. A beoltott emberekben lévő GRAPHENE és az 5G közötti kölcsönhatás végzetes eseményt eredményezhet, amikor az 5G 2021 júliusában teljes mértékben lehetővé válik, így rövid időn belül megállíthatnánk ezt az őrületet, és egyszer s mindenkorra leállíthatnánk az oltási programokat.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/vakcina-okozta-agykarosodas-az-alkohol-segithet-rettenetesen