Grafén-oxid az oltóanyagokban

https://brandnewtube.com/watch/graphene-oxide-in-the-vaccines_UVcRF61lzIheX7r.html


AZ ÖTÖDIK ÖSSZEFOGLALÓ (laquintacolumna.net)

1. Minden vakcinát ugyanazzal a nanotechnológiával gyártanak. Spanyolországban még "titkos nanorészecskéknek" is nevezték. Ezek a nanorészecskék mágnesessé válnak, amikor elérik ugyanazt a hőmérsékletet, mint az emberi test. Ha nulla fok alatti környezetben maradnak, akkor nem mágnesesek maradnak. [Miért fagyasztják le a vakcinákat?]
https://www.nature.com/articles/s41598-020-78262-w

2. Ezeknek a részecskéknek egy GRAPHENE nevű nanotechnológiai anyagnak kell lenniük. amely szupravezető és nagymértékben integrálható az agyban lévő neuronsejtekkel: https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fnsys.2018.00012/full

3. Az Európai Unió egymilliárd eurót fektetett a Grafén zászlóshajó nevű projektbe: https://spectrum.ieee.org/nanoclast/semiconductors/nanotechnology/europe-has-invested-1-billion-into-graphenebut-for-what.

4. A GRAPHENE molekulái különböző rádiófrekvenciák segítségével (az 5G lehet az egyik ilyen) távoli üzemmódban kölcsönhatásba léphetnek az agyban lévő neuronokkal , feltérképezhetik az agyat és távolról is tudnak instrukciókat küldeni és fogadni: https://www.noldus.com/applications/magnetogenetics.

 

5. Ezek soha nem voltak "vakcinák" egy vírus ellen, ehelyett mindvégig egy titkos nanotechnológiai projekt volt, amelyet az emberi lakosság agyának elérésére és ellenőrzésére fejlesztettek ki (a mai napig nem tudjuk, hogy képesek-e módosítani a DNS-t az 5G-n keresztül) A la Quinta Columna-ban felfedezték, hogy az embereket már mágnesezték a maszkokban, PCR tesztekben, chemtrailekben és influenza és kovidózis vakcinákban jelen lévő grafénen keresztül

6. A GRAPHENE ikonja találjátok ki, mi az: három hexagramma: https://www.shutterstock.com/image-vector/graphene-structure-icon-vector-1030374052.

7. A GRAPHENE természetes úton kiürülhet a szervezetből, mivel létezik egy myeloperoxidáz nevű enzim, amely nyilvánvalóan lebontja a grafénmolekulákat. Meglepő módon az alkoholfogyasztás vagy akár a dohányzás is segíthet ennek az enzimnek a felerősödésében. Ezért akarják, hogy a lakosságot 6-12 havonta beoltják és józanul.

8. A beoltott emberekben lévő GRAPHENE és az 5G közötti kölcsönhatás végzetes eseményt eredményezhet, amikor az 5G 2021 júliusában teljes mértékben lehetővé válik, így rövid időn belül megállíthatnánk ezt az őrületet, és egyszer s mindenkorra leállíthatnánk az oltási programokat.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/vakcina-okozta-agykarosodas-az-alkohol-segithet-rettenetesen