2021. november 20., szombat

A brit kormányt azzal vádolják, hogy idősek ezreit gyilkolták meg az idősotthonokban

A brit idősotthonok orvosai a járvány kitörése idején egy általános "Újraélesztés nincs" utasítást adtak ki a gondozásuk alatt álló összes betegre. Anélkül, hogy bármit is tettek volna azért, hogy az egyes betegek állapotát felmérjék, egyszerűen úgy döntöttek, hogy ha bármelyik betegnél leáll a légzés, egyszerűen hagyják meghalni. Jelenleg ezeket az eseteket vizsgálják.

New York dolgozói tiltakoznak a kötelező védőoltás ellen

A New Yorkban dolgozó rendőrök, tűzoltók és más munkavállalói szakszervezetek tömegesen tiltakoznak a hatóságok azon döntése ellen, hogy rákényszerítik őket a Covid-19 vakcinára, még a Brooklyn hidat is lezárták, de a sajtó titkolja az esetet, és egyetlen helikopterfelvétel sem készült New Yorkról, mert nem akarják elismerni, hogy a népnek hatalma van.

Tudósok és orvosok figyelmeztetnek a Marburg-vírusra, a következő tervezett világjárványra

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Több orvos és tudós figyelmeztet arra, hogy az elit már a következő világjárványt készíti elő. Mivel a jelenlegi oltás következményei mindenütt felgyorsulnak, át kell írniuk a darabot, és egy új vírust kell kitalálniuk arra, ami következik, és amire még nincs vakcina. Az új találmány neve MARBURG vírus.

Tovább tart az ellenállás: oltás a gyermekeknek, felháborodott rendőrök, a magántulajdon megszűnése.

Richard Boutry újságíró több olyan témát is érint, amelyek az egészségügyi zsarnoksággal való szembenállás szempontjából igen érdekesek. Ausztria, a halál kultúrája! Dr. Hervé Seligmann kinyilatkoztatásai. Szól a gyermekek beoltásával kapcsolatos aktuális rögeszméről, és felveti a kérdést, vajon a rendőrségünk mellett vagyunk-e, vagy ellene, és végül arról, hogy az elit miért nem akarja, hogy magántulajdonunk legyen.

Tiltakozások Triesztben, egységes fellépés a kormányzati zsarnokság és a Zöld Passz ellen

Az olaszországi Triesztben tömeges tüntetések zajlanak a Draghi-kormány zsarnoksága és a zöld passz ellen, amit minden olaszra rákényszerítenek, aki dolgozni akar. Ezek a képek, világosan bemutatják, hogy mi is történt valójában Triesztben. Az állam által alkalmazott erőszak indokolatlan, és elítélendő, akár be vagyunk oltva, akár nem. Triesztben a munkások a mi szabadságunkért és a jövőnkért küzdenek.

Karen Kingston. A beoltottak megbetegítik a nem beoltottakat, hogyan védhetjük meg magunkat?

Ezek az injekciók szintetikus génterápiák, amelyek autoimmun betegségeket, betegséget és halált okoznak. Minél hamarabb felismerjük ezt, annál hamarabb tudjuk kezelni és helyreállítani az egészségüket. Minél tovább tagadjuk, annál több felnőtt és gyermek fog meghalni.

Dr. Judy Mikovits - a retrovírusok ABC-je

 

Gyakran kérdezik tőlem, hogy mi a különbség egy tipikus vírus és egy retrovírus között.

A válasz egyszerű.

Sok vírus DNS-ből áll.

Egy retrovírus RNS-ből áll.

De várjunk csak, mondod magadban, a ..... nem minden élőlény DNS-en alapul?

A válasz az, hogy igen, így van.

Bár senki sem tudja a választ, a jelenlegi elképzelések szerint az RNS a DNS előfutára lehetett, amelyet a legprimitívebb szervezetek használtak a bolygónkon lévő élet hajnalán. A természet a maga páratlan hatékonyságában lényegében minden szervezet számára a DNS-ben lévő nukleinsav-építőelemeket, az RNS-t használja, de az RNS-ből álló kórokozóknak, például a retrovírusoknak szükségük van egy enzimre, amely az RNS-t DNS-é alakítja át, és beilleszti magát a gazdaszervezet DNS-tervébe, hogy a vírus túlélhessen. Egy retrovírus nem tud élni vagy szaporodni a gazdasejt gépezetének használata nélkül.

A retrovírusok az RNS-ük DNS-é történő átalakításához használt enzimet reverz transzkriptáznak nevezik. A reverz transzkriptáz jelenlétét egy betegségben ... füstölgő bizonyítéknak tartom a retrovírus jelenlétére.

Ha retrovírus, akkor a reverz transzkriptázzal kapcsolatban csak egy dolog van.

Ez egy nem hatékony enzim a genetikai kód másolására.

A reverz transzkriptáz hajlamos a másolási hibákra, ami miatt a retrovírusok könnyen mutálódnak vadul eltérő genetikai profilú vírusokká. Ez azt jelenti, hogy egyetlen retrovírustípus különböző törzsei között nagy eltérések lehetnek.

A retrovírusok e tulajdonsága miatt sok tudós úgy vélte, hogy soha nem okozhatnak nagy kárt az embereknek, mert úgy tűnt, hogy, nos, instabilak......A legtöbbek nem fertőző hulladék DNS-ként utasították el őket. A retrovírusok a távoli múltunk biológiai reliktumának tűntek.

A HIV-AIDS ébresztett rá a retrovírusok veszélyességére, megmutatva, hogy ugyanolyan veszélyesek lehetnek, mint egy tipikus vírus.

A HIV egy retrovírushoz képest viszonylag gyorsan pusztított. Az XMRV-k hatástalanították, életben tartották gazdatestüket, de olyan állapotban, amelyben általában nem tudták visszanyerni egészségüket. (Krónikus fáradtság/ME)

Hadd bontsam le neked....mikor állati és emberi szöveteket keverünk, fennáll a veszélye annak, hogy az állatokban jelen lévő fertőző ágensek átjutnak az emberi sejtekbe. A vírusok valószínűleg szunnyadó állapotban voltak az állatban, de amikor emberbe kerülnek, felébredhetnek és aktívvá válhatnak. Azt is mondhatjuk, hogy fennáll a kockázata annak, hogy az emberi kórokozók átjutnak az állati sejtekbe. Amit mi teszünk, az az, hogy lebontjuk azokat a gátakat, amelyeket a természet emelt, hogy az egyik faj kórokozói ne tudjanak könnyen átkerülni az emberiségbe és fordítva. ....

A retrovírusok olyan módon is hatással lehetnek rád, ami eltér a tipikus vírusokkal általában együtt járó hatásoktól.

A terjedés "csendes", ami azt jelenti, hogy a szervezeted immunrendszere nem riasztja a betolakodó ellen. A kórokozó úgy is mondhatnánk, hogy "lopakodó", mint egy B-1 bombázó...

Ez arra késztetett, hogy jobban megkérdőjelezzem és megértsem az állati szövetek orvosi termékekben való felhasználása által jelentett veszélyt. Ez vonatkozik a ........ oltóanyagokra ...

 

Kivonat a Plague Of Corruption című könyvből. CHD Books. Dr. Judy Mikovits/Kent Heckenlively/ előszó: Robert F Kennedy.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/mikowits-a-retrovirusok-abc-je

Az egész világ talpon!

Oltási botrány Szlovéniában - A palackokon a Placebo, Vax vagy KILL SHOT kódszámok szerepelnek

 

Szlovéniából olyan hírek érkeznek, amelyek, ha beigazolódnak, elképzelhetetlen világreakciót váltanak ki.

November 20-án, szombaton az Egyetemi Orvosi Központ, Ljubljana Klinikai Központjának főnővére (a fenti képen látható, aki az oltóanyag-ampullák beadásával foglalkozik és mindent irányít, felmondott, a tévékamerák elé állt és kivette az oltóanyagos üvegeket.

Megmutatta az összegyűlt újságíróknak a palackokon lévő kódokat, amelyek mindegyikén az 1, 2 vagy 3 végszám szerepelt, majd elmagyarázta a számok jelentését:

Az 1-es szám a placebót, a sóoldatot jelenti.

A 2-es szám a klasszikus mRNS "vakcina".

A 3-as szám az ONC-gént tartalmazó RNS-pálca, amely az adenovírussal rokon, és amely többek között hozzájárul a rák kialakulásához.

Ezeknek, akiket olyan fiolából szúrnak meg, amelynek kódja a 3-as számra végződik, azt mondja, hogy akik kaptak belőle, azoknál 2 éven belül lágyrészrák alakul ki.

Elmondta, hogy személyesen volt szemtanúja az összes politikus és mágnás oltásának, és mindannyian az 1-es számú készítményt kapták.

A médiának azt mondták, hogy teljesen temesse el ezt a történetet, és jelenleg is heves erőfeszítések folynak az információ visszaszorítására.

További részletek, amint azok rendelkezésre állnak.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/oltasi-botrany-szloveniaban-a-palackokon-a-placebo-vax-vagy-kill-shot-kodszamok-szerepelnek

Ön Vaxista? A Vaxizmus az új rasszizmus

Az Egyesült Királyságban a 2010-es egyenlőségi törvény törvényileg védi Önt a megkülönböztetéssel szemben.

Törvénybe ütközik, ha bárkit megkülönböztetnek a következők miatt:

életkor
nemi hovatartozás
házasság vagy élettársi kapcsolat
terhesség vagy szülési szabadság
fogyatékosság
faji hovatartozás, beleértve a bőrszínt, nemzetiséget, etnikai vagy nemzeti származást is
vallás vagy meggyőződés
nem
szexuális irányultság

Ezeket nevezzük "védett jellemzőknek". - https://www.gov.uk/discrimination-your-rights

Védelmet élvez a megkülönböztetéssel szemben:

a munkahelyen
az oktatásban
fogyasztóként
a közszolgáltatások igénybevételekor
ingatlan vásárlásakor vagy bérlésekor
magánklub vagy egyesület tagjaként vagy vendégeként

Mégis elbocsátják az ápolószemélyzetben dolgozókat, mert tudományosan megalapozott meggyőződésük, hogy a vakcinák veszélyesek.

Itt a kérdés. Mi a fontosabb az oltott emberek számára - a Fizetésük vagy az erkölcsük?

Egy aggódó olvasótól

Azt gondolhatnánk, hogy a válasz nyilvánvaló. Az erkölcsöm várhat, a fizetésem nem. Ez rövid távú gondolkodás. És alapvetően hibás. Ennek a cikknek az a célja, hogy elmagyarázza, miért hibás, és hogyan fogjuk végül legyőzni ezt a jelenlegi orvosi zsarnokságot.

Ha mindannyian a fizetésünket választjuk az erkölcsünk helyett, akkor megengedjük a kormánynak, hogy ellenvetés nélkül diszkriminálja az oltatlanokat.

Jelezzük nekik, hogy pénzügyi nyomással bármilyen célt elérhetnek, amit csak akarnak.

Ez felhatalmazza őket arra, hogy véghezvigyék a tervüket, hogy a kötelező védőoltások révén ne csak az egészségünket, hanem az életünket is átvegyék egy társadalmi hitelpontokhoz kapcsolódó digitális okosvaluta révén.

Meg fogják szüntetni a halott, buta pénzt, és egy élő, intelligens valutával fogják helyettesíteni, amely valós idejű, társadalmi hitelpontszámmal összekapcsolt kormányzati engedélyt igényel minden egyes pénzügyi tranzakciónkhoz.

"A pénzeszközök rendelkezésre állnak, de a tranzakciót elutasították, mert a társadalmi hitelpontok nem elegendőek", fogják mondani - a saját pénzed!

Ez azt fogja jelenteni, hogy ha lesz pénzed valaminek a kifizetésére, az nem garantálja, hogy meg is tudod venni. Minden egyes vásárláshoz vagy ügylethez rendelkeznie kell a szükséges társadalmi hitelpontszámmal.

És ne legyetek olyan naivak, hogy azt higgyétek, hogy a szociális hitelpontokat igazságosan fogják kiosztani vagy végrehajtani. Ha valaki, akinek hatalma van, nem kedveli Önt, a hitelpontszáma varázsütésre csökkenni fog. Az egész rendszer az emberi jogokkal való alapvető visszaélés. Tehát ugyanolyan visszaélésszerű lesz a megvalósításában, mint amilyen az elgondolásában.

Más szóval, a pénzed többé nem a te pénzed lesz. Hanem a kormány pénze lesz. Igen. Teljesen el fogod veszíteni a fizetésedet. Mindannyian elveszítjük a fizetésünket.

De a rablás nem áll meg itt. Nemcsak a fizetését veszíti el, hanem tulajdonképpen a teljes működő tőkéjét is. Elveszíti az összes megtakarítását. Mindenét elveszíti, amije csak van. A kormány minden fillért és minden vagyontárgyat el fog lopni... Ez a tét.

A rabszolgáknak nincs pénzügyi függetlenségük. És a gazdasági rabszolgaság olyan biztosan követi majd az immunológiai rabszolgaságot, mint az éjszaka a nappalt. Valójában a gazdasági rabszolgaság a célja annak az immunológiai rabszolgaságnak, amellyel jelenleg szembe kell néznünk.

Ha viszont az erkölcsöt választjuk a fizetés helyett, akkor az oltatlanok nem fogják elveszíteni a munkájukat, mert elegendő számú munkatársuk fog felmondani a munkához való joguk védelmében, és az emberek nem lesznek hajlandóak a vaxxista munkaadóknak dolgozni.

Akkor a kormány elveszíti a fogadását, hogy feladjuk az erkölcsösségünket, hogy megtarthassuk a fizetésünket. És meg fogjuk tartani a szabadságunkat és a fizetésünket is.

Mert az bizonyára magától értetődő, hogy a 20. század meghatározó tanulsága az volt, hogy ne diszkrimináljuk, ne izoláljuk, ne démonizáljuk, ne szegregáljuk, ne zárjuk ki, ne börtönözzük be, ne öljük meg és ne éljünk vissza más módon a társadalom egyetlen rétegével sem faji, bőrszín, hitvallás, fogyatékosság, vallás, szexuális irányultság vagy politika alapján.

Dolgozna olyan cégnél, amely kitiltja a fekete bőrű ügyfeleket és alkalmazottakat?
Dolgozna-e olyan cégnél, amely kitiltja a zsidó ügyfeleket és alkalmazottakat?
Dolgozna-e olyan vállalkozásnak, amely kitiltja a fogyatékkal élő vásárlókat és alkalmazottakat?
Dolgozna-e egy olyan cégnél, amely megtiltaná a homoszexuális vásárlókat és alkalmazottakat?
Dolgozna-e olyan vállalkozásnál, amely megtiltaná a nem beoltott vásárlók és alkalmazottak beoltását?

Ha igen, akkor semmit sem tanult a 20. századból, és ön a modern kor náci kollaboránsa és az apartheid elősegítője. Az erkölcsi iránytűd megtört.

Az oltatlanok kiálltak az új zsarnokság ellen. De a kiállásuk kudarcot fog vallani, hacsak nem támogatják őket az oltatlanok.

Íme egy kis ízelítő abból, ami mindannyiunkra vár, amit egy oltatlan osztrák küldött nekem e-mailben november 18-án...

"A vendéglő pincérnője tegnap a kollégium után tájékoztatott minket, hogy 10:30 körül oltásellenőrző rendőrségi razzia lesz. Két rendőr elzárta a hátsó kijáratot, míg két másik rendőr elölről ment be, hogy ellenőrizze az oltási bizonyítványokat. Mindössze oltatlan embereket kerestek (500.- eurós bírság).

Mivel az egyik főiskolai főprogram holnap ér véget, sok kollégám tegnap este a campus előtt a parkolóban gyűlt össze, hogy megünnepeljék a jegyeiket. Este 8 óra körül volt egy rendőrségi ellenőrzés az oltási bizonyítványokért, majd egy másik este fél 10-kor. Mindenki kint volt a szabadban, de mégis zaklatták az embereket, mivel az oltatlanok kimehetnek cigizni, de nem találkozhatnak ilyen csoportosan. Ez borzasztó.

Tegnap este Grazban 7000-10000 ember gyűlt össze, hogy a kormány ellen tiltakozzon. A fő médiában nem volt róla említés. Szombaton viszont lesz egy akár 100 ezer fős tüntetés Bécsben.

Látom az országomat szétesni."

Ausztria ennél sokkal messzebbre is mehet, mint azt mindannyian jól tudjuk.

Tehát vagy úgy állítjuk meg ezt, hogy megtagadjuk, hogy a vaxista cégeknek dolgozzunk, megtagadjuk, hogy a vaxista politikusokra szavazzunk, bepereljük a vaxista munkaadókat tisztességtelen elbocsátásért, megtagadjuk, hogy a vaxista cégektől vásároljunk, megtagadjuk, hogy részt vegyünk olyan rendezvényeken, amelyeket vaxista előadók vagy vaxista menedzsment cégek tartanak, megtagadjuk, hogy a vaxista színházakat és a vaxista helyszíneket támogassuk. Vagy mindannyian náci kollaboránsokká válunk, akik élvezzük az estét a vaxista operában, és a legjobb vaxista éttermekben vacsorázunk, miközben nem vaxista testvéreink legjobb esetben iszolációs központokban sínylődnek, rosszabb esetben koncentrációs táborokban halnak meg.

A The Expose alapos munkát végzett, több tucatnyi, megfelelően kutatott cikken keresztül bemutatta azt az elsöprő bizonyítékot, hogy a kétszeresen oltottak vírusterhelése jelenleg magasabb, mint a nem oltottaké, és ezért az oltások miatt az emberek nagyobb valószínűséggel terjesztik a deltát, nem pedig kevésbé.

Ez azt jelenti, hogy az oltási útlevelek, amelyek lehetővé teszik a vakcinázottak szabad mozgását, és korlátozzák a nem vakcinázottak mozgását, valójában növelni fogják a Covid megbetegedéseket, kórházi felvételeket és haláleseteket, ahelyett, hogy csökkentenék azokat. Egyáltalán nincs érvényes járványtani alapja az oltási útlevélnek. Ez az ürügy teljesen visszafelé sült el. Tehát ma, azzal, amit ma már tudunk, nem lehet a tudatos, tudatalatti vagy tudattalan vaxxizmust a járványtani legitimitás homlokzata mögé rejteni. A kérdés már nem orvosi. Teljesen erkölcsi.

Összefoglalva tehát. Ha az erkölcsöt választod a fizetség helyett, mindkettőt megmented. De ha a PAYCHECK-et választod az ERKÖLCS helyett, mindkettőt elveszíted. És akkor te, a családod, a barátaid és az összes emberiségbeli testvéred abszolút mindent elveszítesz.

Ha kíváncsiak vagytok, hogyan nézne ki egy teljesen erkölcstelen világ? Ne csodálkozzon tovább. Úgy nézne ki, mint egy temető. Mert ellentétben Ms. Minnelli dalának címével: A pénz nem teszi a világot világgá. Megállítja a világot mindazok számára, akiknek nincs elég pénzük a forgáshoz.

Az erkölcs az, ami ezt a bolygót forgatja. Az emberi akarat a legerősebb erő rajta, nem a zöldhasú. A szív határozza meg, hogy mi történik ezen a világon, nem a zsebpénz, és ez az a pont, ahol a globalisták súlyosan elszámították magukat. Mert nincs olyan táblázatkezelő, nincs olyan okos valuta, és nincs olyan közösségi média-adatbank, amely meg tudná kötni az emberi szívet, vagy be tudná zárni az emberi szellemet.

Ezért várom azt a napot, amikor az erkölcs győzedelmeskedik a fizetési csekk felett. És minden olvasót arra bátorítok, hogy inkább előbb, mint utóbb hozza meg az egyetlen fenntartható döntést.

https://pokolafoldon.hu/blog/on-vaxista-a-vaxizmus-az-uj-rasszizmus