Gyakran kérdezik tőlem, hogy mi a különbség egy tipikus vírus és egy retrovírus között.

A válasz egyszerű.

Sok vírus DNS-ből áll.

Egy retrovírus RNS-ből áll.

De várjunk csak, mondod magadban, a ..... nem minden élőlény DNS-en alapul?

A válasz az, hogy igen, így van.

Bár senki sem tudja a választ, a jelenlegi elképzelések szerint az RNS a DNS előfutára lehetett, amelyet a legprimitívebb szervezetek használtak a bolygónkon lévő élet hajnalán. A természet a maga páratlan hatékonyságában lényegében minden szervezet számára a DNS-ben lévő nukleinsav-építőelemeket, az RNS-t használja, de az RNS-ből álló kórokozóknak, például a retrovírusoknak szükségük van egy enzimre, amely az RNS-t DNS-é alakítja át, és beilleszti magát a gazdaszervezet DNS-tervébe, hogy a vírus túlélhessen. Egy retrovírus nem tud élni vagy szaporodni a gazdasejt gépezetének használata nélkül.

A retrovírusok az RNS-ük DNS-é történő átalakításához használt enzimet reverz transzkriptáznak nevezik. A reverz transzkriptáz jelenlétét egy betegségben ... füstölgő bizonyítéknak tartom a retrovírus jelenlétére.

Ha retrovírus, akkor a reverz transzkriptázzal kapcsolatban csak egy dolog van.

Ez egy nem hatékony enzim a genetikai kód másolására.

A reverz transzkriptáz hajlamos a másolási hibákra, ami miatt a retrovírusok könnyen mutálódnak vadul eltérő genetikai profilú vírusokká. Ez azt jelenti, hogy egyetlen retrovírustípus különböző törzsei között nagy eltérések lehetnek.

A retrovírusok e tulajdonsága miatt sok tudós úgy vélte, hogy soha nem okozhatnak nagy kárt az embereknek, mert úgy tűnt, hogy, nos, instabilak......A legtöbbek nem fertőző hulladék DNS-ként utasították el őket. A retrovírusok a távoli múltunk biológiai reliktumának tűntek.

A HIV-AIDS ébresztett rá a retrovírusok veszélyességére, megmutatva, hogy ugyanolyan veszélyesek lehetnek, mint egy tipikus vírus.

A HIV egy retrovírushoz képest viszonylag gyorsan pusztított. Az XMRV-k hatástalanították, életben tartották gazdatestüket, de olyan állapotban, amelyben általában nem tudták visszanyerni egészségüket. (Krónikus fáradtság/ME)

Hadd bontsam le neked....mikor állati és emberi szöveteket keverünk, fennáll a veszélye annak, hogy az állatokban jelen lévő fertőző ágensek átjutnak az emberi sejtekbe. A vírusok valószínűleg szunnyadó állapotban voltak az állatban, de amikor emberbe kerülnek, felébredhetnek és aktívvá válhatnak. Azt is mondhatjuk, hogy fennáll a kockázata annak, hogy az emberi kórokozók átjutnak az állati sejtekbe. Amit mi teszünk, az az, hogy lebontjuk azokat a gátakat, amelyeket a természet emelt, hogy az egyik faj kórokozói ne tudjanak könnyen átkerülni az emberiségbe és fordítva. ....

A retrovírusok olyan módon is hatással lehetnek rád, ami eltér a tipikus vírusokkal általában együtt járó hatásoktól.

A terjedés "csendes", ami azt jelenti, hogy a szervezeted immunrendszere nem riasztja a betolakodó ellen. A kórokozó úgy is mondhatnánk, hogy "lopakodó", mint egy B-1 bombázó...

Ez arra késztetett, hogy jobban megkérdőjelezzem és megértsem az állati szövetek orvosi termékekben való felhasználása által jelentett veszélyt. Ez vonatkozik a ........ oltóanyagokra ...

 

Kivonat a Plague Of Corruption című könyvből. CHD Books. Dr. Judy Mikovits/Kent Heckenlively/ előszó: Robert F Kennedy.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/mikowits-a-retrovirusok-abc-je