2023. március 22., szerda

Catherine Austin Fitts: Az elszakadó civilizáció Bázeli förmedvény New Yorki részleggel innovációs központjai 2019 óta: Frankfurt, Hongkong, London, Párizs, Stockholm, Szingapúr, Torontó, Zürich

A "nemlétező háttérerő" köszöni szépen él és immúnis

A törvény előtt minden ember egyenlő. Kivéve, ha a törvények felett áll, mint a bázeli Bank for International Settlements (BIS) személyzete. Ezzel a "Bankok Bankjával" úgy esett a viharos XX. század folyamán, hogy "felsőbb érdekek" szolgálata miatt szuverén immunitásra, azaz a törvények felettiség csodálatos képességére tett szert. A BIS és tagbankjai, valamint az érdekkörébe tartozó pénzintézetek, biztosítótársaságok és más nemzetközi szervezetek (pl. IMF, Világban, WHO stb) a tisztségviselőikkel, mind ugyanezt az büntethetetlenséget jelentő szuverén immunitást élvezik. Hatalmuk az egész bolygót behálózza és nem csupán nem vonatkoznak rájuk a nemzetállamok törvényei, de erejük lehetővé teszi, hogy törvényeket kényszerítsenek ki és rendszerszinten taszítsanak végtelen adósságcsapdába országokat.
Ebben a videóban a Korona Bizottság Alapítvány számára Catherine Austin Fitts áttekintést ad a BIS születéséről, fejlődéséről, pénzteremtési, pénzmosási potenciáljáról és terveiről.
E rendszer hatalomkoncentrációs mechanizmusai a technológia eszközeivel ma már lehetővé teszik, hogy egy szűk kör - mely elszakadó civilizációként is értelmezhető - az emberiség digitális alávetését készítse elő a központi banki digitális valuta (CBDC) és a digitális személyazonosító bevezetésével. Jó szórakozást!
Magyar felirat: Tallián Hedvig
Forrás: https://tube.solari.com/videos/catherine-austin-fitts-session-145-shades-of-collusion/

Julian Assange: "A háború a média hazugságának eredménye"

Dr. Tamasi József összefoglalja az elmúlt 3 év történéseit.

A COVID19 vakcinák nyomában

Ernst Wolff: A Credit Suisse-dráma

Forrás: Ernst Wolff @ YouTube
Das Drama um die Credit Suisse
https://youtu.be/uXCWRPZlDw4