2021. szeptember 3., péntek

Ezékiel beteljesülő próféciája – Amir Tsarfati – magyar felirattal

A küszöbön álló Közel-keleti háború, Iránnal, Törökországgal, Oroszországgal, Izraellel! Ezékiel 2700 évvel ezelőtt született próféciájának mostani beteljesüléséről beszél egy Floridai rendezvényen Amir Tsarfati, izraeli prédikátor. A világban zűrzavar uralkodik, de Ezékiel próféciái – melyek napjainkban, a szemeink előtt teljesednek be – bizonyosságot adnak arról, hogy mi fog történni az Utolsó Időkben, napjainkban. 2021. szeptember 3.-án készült a felvétel.

Jon Rappoport: Stratégia a COVID narratíva legyőzésére

 

-Emlékeztető az ügyvédeknek és politikai vezetőknek, akik meg akarják semmisíteni a COVID narratívát, amellyel a bezárásokat, maszkokat, gazdasági pusztítást, mandátumokat igazolták...

Mint jól tudják, a PCR-teszt áll a narratíva középpontjában. Egy pozitív teszt állítólag egyenlő egy "COVID esettel". Sok COVID eset egyenlő: "le kell szorítanunk a polgárokat; be kell zárnunk őket, be kell zárnunk az üzleteket; vakcinát kell bevezetnünk...".

Egy évet töltöttem a PCR-teszt és annak sok-sok végső hibájának és problémájának boncolgatásával. Röviden, a teszt teljes csalás.

Itt csak EGY nagy botrányt szeretnék kiemelni.

Az általam választott botrány, ha tovább folytatódik, pusztító erejű lesz. Egyszerű, durva, megdöbbentő, a nyilvánosság könnyen fel tudja fogni, és még ha a bírósági beadvány nem is repül, a tények feltárása egy hurrikánszerű történetté építhető.

Van egy nyílt titok a professzionális PCR-vizsgálati közösségben: A KÜLÖNBÖZŐ LABORATÓRIUMOK UGYANARRA A MINTÁRA VONATKOZÓAN EGYMÁSNAK ELLENTMONDÓ VIZSGÁLATI EREDMÉNYEKET ADNAK.

Egy John Jones-tól vett orrtampon, amelyet hat különböző laboratóriumba küldtek, gyakran visszajön POSITÍV, NEGATÍV, POSITÍV, NEGATÍV, INDETERMINÁTUS, NEGATÍV...

Ezért nincs megbízható eredmény. Nincs szabvány. Nincs mód annak megállapítására, hogy a tesztnek "COVID" vagy "NON-COVID" értéket kell-e mutatnia.

Ez az alapváltozó olyan nagyságrendű, mintha egy mérnök azt mondaná: "Befejeztem a híd tervezését, a szakértőim mind nem értenek egyet abban, hogy a tervezet életképes-e, ezért nem építhetjük meg a hidat".

Hogyan alkalmazza tehát ezt a helyrehozhatatlan rémtörténetet, amikor a PCR-tesztről van szó?

Kiválasztasz öt embert. Egy nap leforgása alatt elküldi mindegyik személy kenetmintáját hat különböző laboratóriumba elemzésre. Dokumentálod ezt a folyamatot, hogy ne lehessen vitatkozni az "őrzési láncról".

Amikor az öt ember eredményei visszajönnek az összes laboratóriumból, és látja az egymásnak ellentmondó eredményeket - COVID, NEM COVID -, megvan az ügy. Megvan a bizonyíték. Megvan az igazság. Megvan a történet.

Ez nem bonyolult. Nem kell 500 oldalas beadványt összeállítania a bíróságnak.

És ahogy mondtam, még ha egy eladósodott vagy tök hülye bíró el is veti az ügyét, akkor is van egy pokoli nagy kinyilatkoztatása.

Ha történetesen politikai vezető - önre gondolok, DeSantis kormányzó -, akkor a magasból indíthatja el a bírósági ügyét. Felhasználhatja az államügyészét arra, hogy bíróságra kényszerítse az ügyet, és hegyi nyilvános botrányt csináljon belőle.

Bónuszként van egy másik stratégiám is.

Amint azt már dokumentáltam, a mainstream szakértők egyetértenek abban, hogy a PCR-tesztet 35 cikluson vagy annál alacsonyabb cikluson kell lefuttatni; különben az eredmény értelmetlen és használhatatlan.

Az FDA/CDC útmutatása azonban azt javasolja, hogy a tesztet 40 cikluson futtassuk. Ezért a laboratóriumok betartják.

Ez önmagában is nagy botrány.

De van még más is. A laboratóriumoknak (Florida kivételével) nem kell jelenteniük, hogy hány ciklust alkalmaznak a PCR-tesztjeikben. Ezért a laboratóriumok nem jelentik ezt a lényeges tényezőt a betegnek vagy az orvosának.

Tehát... az ügyfél, akit a teszt elvégzésére utasítottak, azt mondja: "Persze, hajlandó vagyok. De először is szeretném, ha a laboratórium írásban közölné, hogy hány ciklust használnak a mintám feldolgozásához".

Ha a kormánytisztviselő vagy a vállalati alkalmazott nem hajlandó továbbítani a kérést a labornak, perelje be.

Ha továbbítja a kérést, és a laboratórium nem hajlandó megmondani, hogy hány ciklust használnak, perelje be a laboratóriumot.

Ha a labor azt állítja, hogy 35 ciklusnál többet használ, perelje be a labort.

Perelje be az összes érintett felet.

Itt van a háttér, ami alátámasztja ezt a két stratégiát.

EGY: ELLENTMONDÓ LABORATÓRIUMI VIZSGÁLATI EREDMÉNYEK

Egy félig épeszű világban a PCR-tesztet már évtizedekkel ezelőtt validálták volna, még azelőtt, hogy eredetileg használatra bocsátották volna.

Egy nagy, mondjuk ötezer önkéntes bevonásával végzett vizsgálatról beszélek. Minden egyes önkéntesből vegyenek szövetmintát, és küldjék el azt egy tucat különböző laboratóriumba, azzal az utasítással, hogy egy adott mikrobát keressenek.

Amikor mind az 5000 önkéntes eredményei megérkeznek, ellenőrizze az összhangot.

A TESZTNEK EZT A VIZSGÁLATÁT, EZT A TANULMÁNYT MÉG SOHA NEM VÉGEZTÉK EL.

A tesztlaborok eredményeinek egységességét soha nem állapították meg.

A vizsgálatot azért nem végezték el soha, mert a "szakértők" tudták, hogy milyen eredményekre számíthatnak, és a csalóként való lelepleződés lehetősége megrémítette őket.

Az FDA soha nem követelte a PCR-teszt komoly validálását.

KETTŐ: A VIZSGÁLATI CIKLUS PROBLÉMÁJA

2020. július 16., podcast, "This Week In Virology": Tony Fauci kiemeli, hogy a PCR COVID teszt használhatatlan és félrevezető, ha a tesztet "35 cikluson vagy annál magasabb cikluson" futtatják. A fertőzésre utaló pozitív eredményt nem lehet elfogadni vagy elhinni.

Íme, a techno-nyelvben, egy részlet Fauci kulcsfontosságú idézetéből (a 4m01s jelnél kezdődik és egészen az 5m45s jelig tart (Fauci az első kérdésre adott első válaszát a 4m20s jelnél kezdi, a második kérdésre adott második válaszát pedig az 5m26s jelnél kezdi)):

"...Ha 35-ös vagy annál nagyobb ciklusküszöbnél kapja [végzi el a tesztet]...az esélye annak, hogy replikációs kompetens [aka pontos] legyen, elenyésző...szinte soha nem lehet vírust tenyészteni [valódi pozitív eredményt kimutatni] egy 37-es küszöbciklusból...még 36-osból sem...".

A teszt minden egyes "ciklusa" egy kvantumugrást jelent a betegből vett vizsgálati minta felerősítésében és felnagyításában.

Túl sok ciklus, és a teszt mindenféle irreleváns anyagot fog felszínre hozni, amelyet tévesen relevánsnak fognak értelmezni.

Ezt hívják hamis pozitívnak.

Amit Fauci elmulasztott elmondani a videón: az FDA, amely engedélyezi a teszt nyilvános használatát, azt ajánlja, hogy a tesztet legfeljebb 40 ciklusig kell lefuttatni. Nem 35-ig.

Ezért az USA-ban minden olyan laboratórium, amely az FDA irányelvét követi, tudatosan vagy tudtán kívül csalásban vesz részt. Szörnyű mértékű csalásban, mert...

Amerikaiak millióinak mondják azt, hogy hamis pozitív eredmény alapján fertőzöttek a vírussal, és...

Az amerikai COVID-esetek teljes száma - amely a teszt alapján készült - durva valótlanság.

A zárlatok és egyéb korlátozó intézkedések ezeken a hamis esetszámokon alapulnak.

Hadd menjek vissza, és futtassam le ezt még egyszer. Fauci szerint a teszt használhatatlan, ha 35 vagy annál magasabb ciklusszámon futtatják. Az FDA azt mondja, hogy a tesztet 40 ciklusig kell lefuttatni, hogy megállapítható legyen, hogy a vírus ott van-e. Ez a bűntény dióhéjban.

Itt van két darab bizonyíték. Először is, van egy CDC idézet az FDA honlapján, egy dokumentumban, amelynek címe: "CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel For Emergency Use Only". Lásd a 35. oldalt. Ez a dokumentum a következő megjelöléssel van ellátva: "Hatályos: 07/21/21". Ez azt jelenti, hogy bár a vírusra a régebbi nevén hivatkoznak, a dokumentum még mindig 2021 júliusától érvényes. A "Csak sürgősségi felhasználásra" arra utal, hogy az FDA a PCR-tesztet a "Sürgősségi felhasználási engedély" elnevezésű hagyományos kategória keretében hitelesítette.

FDA: "...egy minta akkor tekinthető pozitívnak a 2019-nCoV [vírus] tekintetében, ha az összes 2019-nCoV marker (N1, N2) ciklusküszöb növekedési görbéje 40,00 cikluson belül ([kevesebb, mint] 40,00 Ct) átlépi a küszöbvonalat.".

Természetesen az ezt az iránymutatást olvasó vizsgáló laboratóriumok ezt a következtetést vonnák le: "Nos, ahhoz, hogy lássuk, hogy a vírus ott van-e a betegben, a vizsgálatot 40 ciklusig kell lefuttatnunk. Ez a hivatalos ajánlás."

Aztán itt van a New York Times cikke (augusztus 29./frissítve 2020. szeptember 17.), amely a következő címet viseli: "A koronavírus tesztje pozitív. Talán nem kellene annak lennie." Itt vannak a pénzes idézetek:

"A legtöbb teszt a határértéket 40 [ciklusnál] állapítja meg. Néhányan 37-nél."

A határérték beállítása azt jelentené, hogy 40 ciklusig fogjuk vizsgálni, hogy lássuk, ott van-e a vírus.

The Times: "Ez a vírus megtalálásához szükséges amplifikációs ciklusok száma, amelyet ciklusküszöbnek neveznek, soha nem szerepel az orvosoknak és a koronavírusos betegeknek küldött eredményekben." Ez a koronázás, a nagy finálé. A laboratóriumok nem fedik fel, vagy nem akarják felfedni az ebben a bűncselekményben való összejátszásukat.

Tehát... ügyvédek és épeszű politikai vezetők, akarnak-e olyan lépéseket tenni, amelyeknek óriási előnyei vannak a szabadság érdekében?

https://pokolafoldon.hu/great-reset/strategia-a-covid-narrativa-legyozesere

Sacra hungarorum-Felolvasás

 


VIETNÁM: 3 százalékos oltásnál tartanak - enyhítenek a szabályokon

 

A vietnami Covid-válság epicentrumaként emlegetett Ho Si Minh város szeptember 15-től felhagy a szigorú lezárással. A város korábban „nulla Covid” stratégiát folytatott, azaz minden fertőzésnek elébe kívántak menni. Ám most úgy tűnik, hogy váltanak: a vírussal való együttélés politikáját célozzák meg.

A 9 millió lakosú városban elindul a fokozatos újranyitás, és év végéig el kívánják érni a teljes újranyitást. Emellett a lakosok oltását is szeretnék fellendíteni, ugyanis jelenleg igen alacsony értéken állnak.

Vietnam 98 millió lakosságának mindössze 3%-a kapott teljes oltást.

Ho Si Minh városban a múlt hónapban katonai csapatokat telepítettek a lezárás végrehajtására, és megtiltotta a lakóknak, hogy elhagyják otthonukat. De hamarosan ezt felszámolják, és a gazdaság újraindítása érdekében alacsony kamatú kölcsönökkel és adócsökkentésekkel segítenének a nehéz helyzetbe került vállalkozásoknak. The Guardian