2021. július 20., kedd

Dr. Tess Lawrie: az ivermektin, a Covid hatékony ellenszere

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Tess Lawrie tudósasszony korrupcióval vádolja a tudományt a Covid kezelése kapcsán, a nagy gyógyszercégeket illetően, mivel ugyanazok az emberek tervezik meg a vizsgálatokat és ellenőrzik az adatokat, mint akik ellenőrzik az eredményeket.
Véget kell vetni ennek a rendszernek, és az ipar és a vállalatok kapzsisága által irányított vizsgálatoknak.
Ha használták volna az ivermektint 2020-ban, több millió életet menthettek volna meg, és véget vethettek volna a pandémiának és minden hozzá kötődő szenvedésnek és veszteségnek.

Beindult az űrturizmus, megjárta az űrt a Blue Origin

A Virgin Galactic már megtette első útját 9 napja, ma a Blue Origin New Shepherd rakétájának indítását nézhettük végig.

Friss: Megjárta az űrt a Blue Origin és sikeresen visszatért a földre.

Első utasaival indul fizetős űrtúrára magyar idő szerint délután 3-kor a Blue Origin cég. A New Shepherd rakétán a cég tulajdonosa, Jeff Bezos, testvére, Mark Bezos, a legendás női pilóta, Wally Funk, és a liciten legtöbbet ajánló utas, a 18 éves Oliver Daeman utaznak majd.

A kapszula várhatóan 105-110 km magasságig jut el. A legénység a súlytalanság állapotán kívül a Föld látványát is élvezheti, hogy aztán a mindössze 11 perces út után ejtőernyővel landoljanak a texasi sivatagban.

illusztráció

illusztráció

illusztráció

Fotók: Blue Origin, magyarázat: Spacejunkie/Blue Origin

Az útról részletes beszámolót a Spacejunkie oldalán olvashatunk. A közvetítést itt követhetjük:

Az űrturizmusban nem Bezos cége jár az élen. Alig 9 nappal ezelőtt, július 11-én a Virgin Galactic már elindította az első turista-járatot 4 utassal és 2 pilótával a fedélzetén. A cégalapító náluk is a legénység tagját képezte. Az út 15 percet vett igénybe, a Unity22 körülbelül 80 km-es magasságot ért el.

Felvétel az űrutazásról:

A Virgin Galactic következő útjaira közel 600 ember váltott már jegyet. Köztük a SpaceX alapítója, Elon Musk is vár a sorára. A szolgáltatás várhatóan hamarosan bárki számára elérhető lesz, a 15 perces út ára azonban nagyjából

100 millió forintnak felel majd meg.

Elon Musk csapata, a SpaceX, szintén részt akar venni a későbbiekben az űrturizmusban, ám ők nagyobb szabású utakat terveznek, és a Hold megkerülésével kecsegtetnek az utasaiknak.

https://www.idokep.hu/hirek/beindult-az-urturizmus-ma-startol-a-blue-origin