2021. augusztus 1., vasárnap

Ki az a George Soros, Bill Gates, Black Rock, Vanguard, Glaxo Smith Kline, Pfizer, Wuhan lab és egyéb szervezetek, akik kapcsolatban állnak a COVID-19-cel?

Ki az a George Soros, Bill Gates, Black Rock, Vanguard, Glaxo Smith Kline, Pfizer, Wuhan lab és egyéb szervezetek, akik kapcsolatban állnak a COVID-19-cel?

"A kisebb befektetők a nagyobb befektetők tulajdonában vannak. Azok pedig még nagyobb befektetők tulajdonában vannak. Ennek a piramisnak a tetején csak két olyan cég látható, amelyek nevét gyakran láttuk... Ezek a Vanguard és a BlackRock. Ennek a két cégnek a hatalma minden képzeletet felülmúl. Nemcsak szinte minden nagyvállalat részvényeinek nagy részét birtokolják, hanem az ezekben a cégekben lévő befektetők részvényeit is. Ez teljes monopóliumot biztosít számukra.

GlaxoSmithKline közös vállalkozás a Pfizerrel

A Pfizer Inc. (NYSE: PFE) ma bejelentette a GlaxoSmithKline plc-vel (NYSE: GSK) közös vállalkozásának lezárását, amelynek célja, hogy a felek egyesítsék a fogyasztói egészségügyi üzletágakat, és létrehozzák a világ legnagyobb, erős, ikonikus márkákkal rendelkező, vény nélkül kapható (OTC) üzletágát. Amint azt korábban bejelentették, a tranzakció feltételei szerint a Pfizer 32%-os, a GSK pedig 68%-os részesedéssel rendelkezik a közös vállalatban. Az egyesített üzletágat, amely globálisan GSK Consumer Healthcare néven fog működni, Brian McNamara vezérigazgató fogja vezetni. Pfizer bejelentés

A brit központú GSK a közös vállalat valamivel több mint kétharmadát fogja birtokolni, a fennmaradó részt az amerikai székhelyű Pfizer (PFE) fogja birtokolni. WRAL TechWire

Black-rock-hq.jpgBlackRock Inc. tulajdonrésze a GSK / GlaxoSmithKline plc-ben

2021-01-29 - A BlackRock Inc. SC 13G/A formanyomtatványt nyújtott be az Értékpapír- és Tőzsdebizottsághoz (SEC), amelyben közzétette, hogy 377.284.263 GlaxoSmithKline plc (US:GSK) részvényt birtokol. Ez 7,5 százalékos tulajdonrészt jelent a vállalatban. A BlackRock Inc. a 2020-02-05-ös keltezésű korábbi bejelentésében 376.159.235 részvény birtoklásáról számolt be, ami 0,30 százalékos növekedést jelez. Fintel információ

Az AXA és a BlackRock kapcsolata

Az AXA Investment Managers a BlackRock munkatársát, Simon Baxtert vette fel hitelportfólió-menedzsernek - jelentette be a francia csoport. CityWire

Az AXA és a Winterthur kapcsolata

Az Axa Winterthur egy multinacionális biztosítótársaság. Az eredetileg Winterthur nevű céget 1875-ben alapították a svájci Winterthurban. A Winterthur 1997-től 2006 júniusáig a Credit Suisse (CS) leányvállalata volt. most a párizsi székhelyű Axa biztosító végleges megállapodást kötött arról, hogy mintegy 12 milliárd svájci frankért megvásárolja a Winterthur csoportot a CS-től. Az Axa 2007-től kezdődően egyesíti a vállalatokat. A felvásárlásnak köszönhetően az Axa Insurance veszi át a cég márkanevét és általános felügyeletét. A logóváltozások 2007 januárjában kezdtek megjelenni Barcelonában.

ALIANZ

2014-től a világ legnagyobb biztosítótársasága, a legnagyobb pénzügyi szolgáltató csoport és a Forbes magazin összetett mérése szerint a legnagyobb vállalat, valamint a legnagyobb pénzügyi szolgáltató vállalat a 2013-as árbevétel alapján mérve. A vállalat az Euro Stoxx 50 tőzsdeindex alkotóeleme.

A PIMCO-ból, az Allianz Global Investorsból és az Allianz Real Estate-ből álló vagyonkezelési részlege 2432 milliárd eurónyi kezelt vagyonnal (AuM) rendelkezik, amelyből 1775 milliárd euró harmadik fél vagyona (2021 első negyedéve). Wikipedia

Nyílt Társadalom Alapítványok

A Nyílt Társadalom Alapítványok (Open Society Foundations, OSF), korábban Nyílt Társadalom Intézet, egy Soros György iparmágnás által alapított támogatásosztó hálózat. A Nyílt Társadalom Alapítványok világszerte támogatják anyagilag a civil társadalmi csoportokat, és kimondott céljuk az igazságosság, az oktatás, a közegészségügy és a független média előmozdítása. A csoport nevét Karl Popper 1945-ben megjelent A nyílt társadalom és ellenségei című könyve ihlette.

Az OSF-nek 37 országban vannak fiókjai, amely országos és regionális alapítványok csoportját foglalja magában, mint például a Nyílt Társadalom Kezdeményezés Nyugat-Afrikáért és a Nyílt Társadalom Kezdeményezés Dél-Afrikáért; székhelye a New York-i Nyugati 57. utca 224. szám alatt található. 2018-ban az OSF bejelentette, hogy bezárja budapesti európai irodáját és Berlinbe költözik, válaszul a magyar kormány által elfogadott, az alapítvány tevékenységét célzó jogszabályokra. 1993-as alapítása óta az OSF több mint 16 milliárd dolláros kiadásról számolt be, amely többnyire a szervezet küldetéséhez igazodó, civil szervezeteknek nyújtott támogatásokra irányult.

A Microsoft Corp és a BlackRock

A Microsoft Corp. (MSFT) piaci értéke alapján a világ egyik legnagyobb vállalata, és a technológiai ipar legnagyobb sikertörténetei közé tartozik. Az 1975-ben alapított Window's szoftverterméke néhány év alatt több milliárd dolláros vállalattá tette. A Microsoft üzletága ma már magában foglalja a személyi számítástechnikai eszközöket, a felhőalapú rendszereket és szolgáltatásokat, a szoftvereket és a kapcsolódó termékeket, amelyeket egyéni fogyasztóknak és vállalkozásoknak egyaránt értékesítenek. A vállalat felhőszolgáltatásai és személyi számítástechnikai termékei iránti kereslet ugrásszerűen megnőtt, mivel fogyasztók és üzleti alkalmazottak milliói húzódtak meg otthon a COVID-19 világjárvány közepette.

A Microsoft legfőbb részvényesei: Satya Nadella, Bradford L. Smith, Jean-Philippe Courtois, Vanguard Group Inc., BlackRock Inc. (BLK) és a State Street Corp.

State Street Corp.

A State Street 314,8 millió Microsoft-részvényt birtokol, ami a vállalat 2020. március 31-i 13F-jelentése szerint az összes forgalomban lévő részvény 4,2%-a. A State Street 3,1 billió dollár AUM-mal rendelkező befektetési alapokat, ETF-eket és egyéb befektetéseket kezel. Az SPDR S&P 500 ETF Trust (SPY) a State Street legnagyobb ETF-jei közé tartozik, mintegy 276 milliárd dollár AUM-mal. Ebben az ETF-ben a Microsoft a legnagyobb részesedés, amely az SPY portfóliójának 6,2%-át teszi ki.

William Henry Gates III (született 1955. október 28-án) amerikai üzleti mágnás, szoftverfejlesztő, befektető, író és filantróp. A Microsoft Corporation társalapítója, néhai gyermekkori barátjával, Paul Allennel együtt. 2014 májusáig a Microsoftnál töltötte be az elnöki, vezérigazgatói (CEO), elnöki és vezető szoftvertervezői tisztségeket, miközben a legnagyobb egyéni részvényes is volt. 2014 májusáig a Microsoft legnagyobb egyéni részvényese volt. 1970-es és 1980-as évek mikroszámítógépes forradalmának egyik legismertebb vállalkozójaként tartják számon.

Bill Gates

Gates a Washington állambeli Seattle-ben született és nőtt fel. Allen és ő 1975-ben az új-mexikói Albuquerque-ben alapították meg a Microsoftot. Ez lett a világ legnagyobb személyi számítógépes szoftvercége. 2000. januári lemondásáig Gates elnökként és vezérigazgatóként vezette a vállalatot, utódja Steve Ballmer lett, de továbbra is az igazgatótanács elnöke maradt, és a szoftverek főtervezője lett. 1990-es évek végén kritika érte üzleti taktikája miatt, amelyet versenyellenesnek tartottak. Ezt a véleményt számos bírósági ítélet is megerősítette. 2008 júniusában Gates átállt a Microsoftnál betöltött részmunkaidős szerepére, és teljes munkaidőben a Bill és Melinda Gates Alapítványnál, az általa és feleségével, Melinda Gatesszel 2000-ben alapított magánjótékonysági alapítványnál dolgozott. 2014 februárjában lemondott a Microsoft igazgatótanácsának elnöki tisztségéről, és technológiai tanácsadóként új posztot vállalt, hogy támogassa az újonnan kinevezett vezérigazgatót, Satya Nadellát. 2020 márciusában Gates távozott a Microsoftnál és a Berkshire Hathawaynél betöltött igazgatótanácsi pozícióiból, hogy emberbaráti tevékenységére összpontosítson, többek között az éghajlatváltozás, a globális egészségügy és fejlesztés, valamint az oktatás területén.


Wuhan Biológiai Laboratórium

FRANCIAORSZÁG arra figyelmeztetett, hogy a Covid-járványhoz kapcsolódó wuhani laboratóriumot a kínai hadsereg "biológiai arzenálná" alakíthatta át négy évvel a világjárvány előtt - jelentették.
Egy korábbi, a Trump-kormányzat alatti amerikai állami tisztviselő azt állította, hogy 2017-ben francia tudósokat "rúgtak ki" a wuhani Virológiai Intézetből, ami arra késztette a francia tisztviselőket, hogy figyelmeztessék az Egyesült Államokat, hogy komolyan aggódnak Kína tervei miatt.

 

A Wuhan Virológiai Intézet fokozott felügyelet alatt áll a Covid eredete miattHitel: AFP

A francia tudósokat állítólag 2017-ben "kiutasították" a Wuhan Virológiai IntézetbőlCredit: AFP

David Asher, aki jelenleg a Hudson Institute agytröszt vezető kutatója, a Daily Caller News Foundationnek elmondta, hogy francia hírszerzési tisztviselők figyelmeztették az Egyesült Államokat, hogy Kína visszavágja a laboratóriumban 2015-ben megállapodott együttműködést.

A 2003-as SARS-járványt követően Franciaország és Kína 2004-ben megállapodást írt alá arról, hogy a Wuhan Virológiai Intézetben új biológiai biztonsági laboratóriumot építenek "az új betegségek elleni küzdelem és megelőzés" érdekében.

Franciaország biztosította a laboratórium tervezését, a biológiai biztonsággal kapcsolatos képzést és a technológia nagy részét, mielőtt a BSL-4 szintű laboratórium - amely most egy állítólagos laborszivárgás miatt viharok középpontjában áll - hivatalosan 2018-ban megnyílt volna.

A Párizs és Peking közötti megállapodás részeként pedig mintegy ötven francia tudóst küldtek, hogy segítsenek a kínai laboratóriumi dolgozók képzésében és felügyeljék a kutatók munkáját.

A Franciaország és Kína közötti együttműködés azonban 2017-ben megszakadt, amikor francia tudósokat "kirúgtak", ami aggodalmakat keltett Kína indítékaival kapcsolatban - mondta Asher.

A francia biztonsági és védelmi szakértők pedig már korábban is ellenezték a két ország közötti együttműködést - jelentette a Le Figaro című napilap.

A nemzetbiztonsági tisztviselők nem akarták megosztani Kínával az érzékeny technológiát, mert attól tartottak, hogy a laboratórium egy nap "biológiai arzenálná" alakulhat - írja a Le Figaro.

Az amerikai külügyminisztérium már korábban is azt állította, hogy a wuhani intézet 2017 óta a kínai hadsereg megbízásából titkos kutatásokat folytat.

Asher szerint a laboratórium amerikai szövetségi finanszírozását már akkor le kellett volna állítani, amikor a franciák 2015-ben értesítették az amerikai külügyminisztériumot.

"A kínaiak alapvetően beszippantották az államot a mézeskalács-műveletükbe, hogy hozzáférjenek az Egyesült Államok technológiájához, tudásához és anyagi támogatásához. Klasszikus. Ahogyan minden iparágban tették" - mondta Asher.

Szerinte a State Department tisztviselőinek "a non-proliferációért felelős tisztviselőknek véget kellett volna vetniük minden együttműködésnek".

2009 októbere és 2019 májusa között az Egyesült Államok Nemzetközi Fejlesztési Ügynöksége (USAID) 1,1 millió dollárt nyújtott az Egyesült Államokban működő EcoHealth Alliance nevű szervezetnek a laboratóriummal kötött alszerződés alapján, az USAID szerint.

 

FINANSZÍROZÁSI VIZSGÁLAT

Egy szövetségi felügyeleti szerv a National Institutes of Health ellen is vizsgálatot folytat, miután kiderült, hogy a szervezet több mint 800 000 dollárnyi támogatást adott a kínai laboratóriumnak.

A WikiLeaks által megszerzett e-mailek szerint az amerikai külügyminisztérium már 2009-ben aggodalmának adott hangot a wuhani laboratóriummal kapcsolatban, és azt kérdezte, mit tud Franciaország arról, hogy Kína hogyan tervezi "a bejövő külföldi kutatók átvilágítását". .

Az az elképzelés, hogy a Covid egy laboratóriumi szivárgásból származhatott, egyre nagyobb teret nyert - Peking azonban többször is hangsúlyozta, hogy a szivárgás "rendkívül valószínűtlen" lett volna.

A múlt héten Yuan Zhiming, a Wuhan-i Virológiai Intézet Nemzeti Biológiai Biztonság Laboratóriumának igazgatója azt mondta, hogy "a laboratórium 2018-as megnyitása óta nem történt kórokozó-szivárgás vagy személyzeti fertőzéses baleset".

Kína pedig azt mondta, hogy az Egészségügyi Világszervezet azon terve, hogy a világjárvány eredetének kivizsgálása részeként auditálja a kínai laboratóriumokat, "tiszteletlenséget" és "arroganciát mutat a tudománnyal szemben". .

Az ENSZ egészségügyi szerve nemrég azt mondta, hogy a vizsgálat második szakaszának a kínai laboratóriumok ellenőrzését is magában kell foglalnia az Egyesült Államok növekvő nyomása közepette.

Zeng Yixin kínai egészségügyi miniszterhelyettes azonban azt mondta, hogy "rendkívül meglepődött" a terven, amely szerinte "a józan ész tiszteletének hiányáról és a tudomány iránti arroganciáról" tanúskodik.

Az Egyesült Államok bírálta a kínai álláspontot, amelyet Jen Psaki, a Fehér Ház sajtótitkára "felelőtlennek és őszintén szólva veszélyesnek" nevezett.

A WHO főnöke sürgeti Kínát, hogy adja át a létfontosságú Covid-adatokat, elismeri, hogy a vizsgálat kizárta a wuhani laboratórium szivárgási elméletét "elhamarkodottan

Fr24 Hírek

A PENTAGON 37 MILLIÓ DOLLÁRT ADOTT A KÍNAI WUHANI LABORATÓRIUMMAL KAPCSOLATBAN ÁLLÓ CÉGNEK

A Védelmi Fenyegetéscsökkentő Ügynökség (DTRA), a Pentagon azon alügynöksége, amelynek feladata a tömegpusztító fegyverek, köztük a biológiai fegyverek elterjedése elleni küzdelem, 37,5 millió dollárt adott az EcoHealth Alliance nevű cégnek, amely a Wuhan Institute of Virology (WIV) nevű kínai virológiai laboratóriumot támogatta, amelyből a COVID-19 kiszivárgása gyanúja szerint a COVID-19 kiszivárgott.

Az Independent Science News egy 2020. decemberi táblázatban dokumentálta a DTRA által az EcoHealth Alliance-nek nyújtott pénzeszközöket, és azóta a Daily Caller is beszámolt róla. A táblázat dokumentálja a DTRA által az EcoHealth Alliance-nek juttatott pénzeszközöket 2013-tól kezdve egészen 2020-ig. A Daily Caller jelentése szerint az EcoHealth Alliance-nak a DTRA által folyósított kifizetések közül öt még mindig aktív.

Az EcoHealth Alliance-nak nyújtott DTRA-szerződések és támogatások egyike sem érinti közvetlenül Kínát, bár a cég 2017 óta 6,5 millió dollárt kapott a DTRA-tól "a denevérek által terjesztett zoonózisos betegségek megjelenésének tanulmányozására Nyugat-Ázsiában".

A Védelmi Minisztérium nem válaszolt a Daily Caller megkeresésére, hogy kommentálja a DTRA kifizetéseit.

Az EcoHealth Alliance ugyanaz a cég, amely a jelentések szerint 2014 és 2019 között 600 000 dollárt utalt át a wuhani laboratóriumnak.

Az EcoHealth Alliance elnöke, Peter Daszak szintén az egyik legnyíltabb kritikusa volt annak az elméletnek, hogy a COVID-19 a WIV-ből szivárgott ki, és kulcsszerepe lehetett a vírus eredetéről szóló korai hírszerzési közösségi értékelések kialakításában. Daszak állítólag kulcsszerepet játszott a Lancet orvosi folyóiratban 2020 februárjában - még mielőtt a COVID-19 eredetével kapcsolatban sok kutatás folyt volna - közzétett nyilatkozat megszervezésében, amely elítélte azokat az "összeesküvés-elméleteket", amelyek szerint a vírus nem a természetből származik.

Daszak volt az egyetlen amerikai is, aki részt vett az Egészségügyi Világszervezet (WHO) által januárban Wuhanban a COVID-19 eredetének vizsgálatában. A WHO nyomozói állítólag azért nem is kértek betekintést a WIV törölt földi adatbázisaiba, amelyek a világjárvány előtt általa vizsgált legalább 16 000 vírusmintáról tartalmaztak információkat, mert Daszak személyesen kezeskedett a laboratóriumért.

A Dr. Anthony Faucihoz tartozó e-mailekben, amelyeket a Buzzfeed az információszabadságról szóló törvény (FOIA) kérésére kapott meg, Daszak személyesen is megköszönte Faucinak e-mailben, hogy "nyilvánosan kiállt és kijelentette, hogy a tudományos bizonyítékok a COVID-19 természetes eredetét támasztják alá, amely denevérről emberre történő átterjedésből származik, nem pedig a Wuhan Virológiai Intézet laboratóriumi kiadásából".

A képviselőház hírszerzési bizottságának republikánus tagjai által készített májusi jelentésben a törvényhozók aggodalmukat fejezték ki amiatt, hogy a hírszerző közösségen belüli véleményeket, miszerint a vírus a WIV-ben történt kitörésből származik, elhallgatták, miközben a hírszerző közösség olyan külső szakértők értékeléseire támaszkodott, akiknek "aggasztó, de még nem nyilvánosságra hozott összefonódásaik" és "potenciális összeférhetetlenségük - például a Wuhan Institute of Virology intézettel való korábbi kapcsolatuk - volt". Amerikai katonai hírek

ÖKOEGÉSZSÉGÜGYI SZÖVETSÉG

Az EcoHealth Alliance egy amerikai székhelyű nem kormányzati szervezet, amelynek kimondott küldetése az emberek, az állatok és a környezet védelme az újonnan megjelenő fertőző betegségektől. A nonprofit szervezet olyan kutatásokra összpontosít, amelyek célja a járványok megelőzése és a természetvédelem előmozdítása a világ forró pontjain.

Az EcoHealth Alliance az erdőirtás és az emberek és a vadon élő állatok közötti fokozott interakció által okozott betegségekre összpontosít. A szervezet olyan betegségek kialakulását kutatta, mint a súlyos akut légúti szindróma (SARS), a Nipah-vírus, a közel-keleti légúti szindróma (MERS), a Rift-völgyi láz, az Ebola-vírus és a COVID-19.

Az EcoHealth Alliance emellett tanácsot ad az Állategészségügyi Világszervezetnek (OIE), a Nemzetközi Természetvédelmi Uniónak (IUCN), az ENSZ Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezetének (FAO) és az Egészségügyi Világszervezetnek (WHO) is a vadon élő állatok globális kereskedelmével, az ezek által jelentett betegségek és környezeti károk veszélyeivel kapcsolatban.

A National Institutes of Health (NIH) 2020 júliusában visszavonta az EcoHealth Alliance finanszírozását, majd 2020 augusztusában folytatta.

Történet

A szervezetet 1971-ben alapította Wildlife Preservation Trust International néven Gerald Durrell brit természettudós, író és televíziós személyiség, majd 1999-ben The Wildlife Trust lett belőle. 2010 őszén a szervezet nevét EcoHealth Alliance-ra változtatta. Az új névváltoztatás a szervezet fókuszának változását tükrözte, a kizárólag természetvédelmi célú nonprofit szervezetből, amely elsősorban a veszélyeztetett fajok fogságban történő szaporítására összpontosított, egy olyan környezet-egészségügyi szervezetté vált, amelynek alapja a természetvédelem.

A szervezet 1996-ban tartott egy korai természetvédelmi orvosi szakmai találkozót. 2002-ben az Oxford University Press gondozásában egy szerkesztett kötetet adtak ki a területről. A szervezet a természetvédelmi orvoslásról szóló kötetet is kiadott: Conservation Medicine: Ecological Health in Practice.

2008 februárjában a Nature-ben publikáltak egy tanulmányt "Global trends in emerging infectious diseases" címmel, amely egy globális betegség-gócpont térkép korai változatát tartalmazta. Az elmúlt 50 év járványtani, társadalmi és környezeti adatainak felhasználásával a térkép a világ azon régióit jelölte ki, amelyek a leginkább veszélyeztetettek az újonnan megjelenő betegségek szempontjából.

Az EHA alvállalkozójaként legalább 600 ezer dolláros NIH-támogatást kapott a Wuhan Virológiai Intézet a dél-kínai vidéki régiókban a koronavírusok szekvenálási és mintavételi munkálatainak folytatására.

2020 áprilisában, a COVID-19 világjárvány idején az NIH a Trump-adminisztráció kérésére felszólította az EcoHealth Alliance-t, hogy a Trump-adminisztráció kérésére szüntesse be a folyamatban lévő NIH-támogatásából fennmaradó 369 819 dollár elköltését, és nyomást gyakorolt rájuk azzal, hogy "a felfüggesztett támogatás finanszírozásának folytatásához át kell adnia a kínai kutatóintézettől származó információkat és anyagokat", utalva a Wuhan Institute of Virology (WIV) intézményre. Ennek oka a WIV-vel való denevérkutatási kapcsolatuk volt, amely a SARS-CoV-2 járvány kitörésének epicentruma közelében található, és amely a COVID-19 eredetéről szóló összeesküvés-elmélet tárgyát képezte 2020 eleje óta. A törölt támogatás 2024-ig tartott volna. 2020 augusztusában a NIH finanszírozása újraindult, miután "77 amerikai Nobel-díjas és 31 tudományos társaság" felháborodott.

Az EcoHealth Alliance finanszírozása többnyire az Egyesült Államok szövetségi ügynökségeiből származik, mint például a Védelmi Minisztérium, a Belbiztonsági Minisztérium és az Egyesült Államok Nemzetközi Fejlesztési Ügynöksége. 2011 és 2020 között az éves költségvetése évi 9 és 15 millió dollár között ingadozott.

KI AZ A SOROS GYÖRGY

ELEMZÉS/VÉLEMÉNY:

Soros György 89 éves, de a mindenit, mielőtt meghal, gondoskodni fog Amerika belső pusztulásáról.

Legalábbis úgy tűnik.

 

 

Soros György 1 millió dollárt folyósított a rendőrségi mozgalom defundálására, miközben az erőszakos bűncselekmények száma tovább emelkedik.

Hogyan máshogy hallgathatnánk a svájci Davosban elmondott szavait, hogyan követhetnénk nyomon az amerikai politikai versenyek finanszírozását, és hogyan figyelhetnénk arra, hogy mit mond Donald Trump elnökről, a kapitalizmusról, az általa támogatott baloldali ügyekről és az általa vezetett baloldali Nyílt Társadalom Alapítványokról, és hogyan juthatnánk más következtetésre?
Az elmúlt néhány évben Soros arra vetemedett, hogy megpróbálja átvenni a helyi bűnüldöző szervek irányítását azzal, hogy hatalmas pénzösszegeket pumpál az általa favorizált jelöltekbe a kulcsfontosságú kerületi ügyészi versenyeken.

"Soros György csendes átalakítása az amerikai igazságszolgáltatásban" - jelentette a Politico még 2016 augusztusában.
Ez napjainkban is folytatódik.

"A Soros György által finanszírozott PAC közel 1 millió dollárt pumpál a helyi ügyészválasztási versenyekbe" - számolt be a The Washington Post júniusban a Justice and Public Safety PAC pénzéről, amely a virginiai Arlington megye és a virginiai Fairfax megye államügyészválasztásán egyaránt a baloldaliaknak jutott'.

"Soros intrikát és 800 000 dollárt ad a kerületi ügyészi versenyhez, progresszíveket támogatva" - jelentette a The New York Times novemberben.

A kerületi ügyészség az alkotmány és a jogállamiság egyik első helyi védelmi vonala. Ez azt jelenti, hogy az azonnali progresszív hatás lehetősége óriási - és ez a hatás anélkül érhető el, hogy költséges politikai harcokat kellene folytatni mondjuk egy szenátori székért vagy egy legfelsőbb bírósági helyért. És gyakran csendben, azok tudta nélkül, akik esetleg ellenkeznének.

Ez nem jelenti azt, hogy Soros nem vásárolja fel a kongresszusi választásokat is. vagy a médiát. Vagy - és ez különösen az elmúlt hónapokban történt - a helyi tömegeket.

A Democracy Alliance, egy 2005-ben alapított nonprofit szervezet, amelyet azért alapítottak, hogy egy progresszív jövőképet terjesszen elő egész Amerikában, és amelyet a gazdag elitek finanszíroznak, nemrégiben jótékonysági adományozási stratégiáját a nagyhatalmú washingtoni agytrösztökről a különböző közösségekben működő kis, többnyire ismeretlen csoportokra helyezte át. Hogy miért?

Nevezzük ezt - megint csak - a radar alatti befolyásnak.

A Politico 2018-ban leírta a folyamatot: "Kevin Rodriguez, egy 19 éves, szűk farmerben és szürke-fehér Nike magas szárú topban járó feltörekvő énekes, soha nem hallott a Democracy Alliance nevű nagyhatalmú progresszív adományozó csoportról. De ő az egyik kulcsszereplője a titokzatos milliárdos klub Sun Belt megfordítására irányuló tervének. Az adományozói klikk, amely Soros Györgyöt és Tom Steyert is tagjai között tartja számon, csendben adományoz egy maroknyi helyi alulról szerveződő csoportnak, például Rodriguez munkaadójának, a Living United for Change in Arizona nevű szervezetnek".

Ez egy olyan stratégia, amelynek célja, hogy csendben legyőzzék Donald Trump elnököt, egyszerre egy "új szavazót a gyorsan diverzifikálódó államokban az USA déli részén" - írta a Politico.

Ez egy olyan stratégia, amely megkerüli az ellenség tudását, és ezért gyakran az ellenség győzelmét.

És ez egy olyan stratégia, amely teljes mértékben kihasználja a sötét pénz típusú adományokat, amelyeket nehéz nyomon követni és még nehezebb meghiúsítani.

Az egy dolog, hogy Soros a nyilvánosság elé viszi az elnök iránti gyűlöletét és a szabadpiaci Amerika iránti megvetését - ahogyan azt most Davosban tette, amikor Trumpot "szélhámosként" bírálta, akinek "nárcizmusa" "rosszindulatú betegséggé változott", ahogyan arról a CNBC beszámolt.

Más kérdés, hogy Soros titokban mélyen az amerikai politikába és kultúrába csúsztatja Amerika-ellenes befolyását. És most: az oktatás.

Davosban bejelentette, hogy 1 milliárd dollárt juttat egy új Nyílt Társadalmi Egyetemi Hálózatba, hogy világszerte iskolákat támogasson - "a nacionalizmus elleni nevelés érdekében", ahogy a Financial Times írta.

Más szóval: a következő generáció felkészítése a szuverenitás ártalmaira - megtanítani a feltörekvő fiatalokat arra, hogyan váljanak a világ jó, engedelmes polgáraivá.

Soros ezt az eddigi "legfontosabb és legmaradandóbb projektjének" nevezi. Nem csoda. Valóban az lehet. Ha sikerrel jár, a határok összeomlását, a világkormány bevezetését, az általunk ismert Amerika végét jelentheti.

Ha a gyermekek a jövő reménye, akkor Amerika gyermekeit Amerika nagyságára kell nevelni - mielőtt túl késő lesz, és Amerikának, mint szuverén nemzetnek, egyáltalán nem lesz jövője.

https://pokolafoldon.hu/hihetetlen/ki-az-a-george-soros-bill-gates-black-rock-vanguard-glaxo-smith-kline-pfizer-wuhan-lab-es-egyeb-szervezetek-akik-kapcsolatban-allnak-a-covid-19-cel

A hírek nem hírek, hanem történetek

A történelmet nem csak utólag, hanem sok esetben előre írják. A hírszolgáltatás pedig már régen nem az aminek hisszük. Sok esetben nem híreket kapunk, hanem eltervezett eseményeket előkészítő történeteket. A háborúk kivétel nélkül koholt indokokkal (False Flag) indulnak és kitervelői a közvélemény megdolgozásáról is gondoskodnak, hogy aztán a "bekövetkező esemény" elfogadásra találjon. A nagy médiakonglomerátumok már régen nem híreket, hanem történeteked tálalnak számunkra. Ugyanúgy a "történelemcsinálók" szolgálatában állnak, mint a hadseregek.

Tömeggyilkos Soros György indiai szemmel

Forrás: Palki Sharma Upadhyay - WION @ YouTube

Baizuo: óvakodj a naív libbant széplelkektől

Baizuo [白左] “fehér-bal”
Kínai állandó jelző a nyugaton nevelkedett naív liberális személy megjelölésére, aki olyan emelkedett eszméket hirdet, mint béke és egyenlőség, csak hogy kielégítse morális felsőbbrendűség iránti igényét. A Baizuo csak olyan nemes ügyeknek szenteli a figyelmét, mint a bevándorlás, a kisebbségek, az LMBTQ és a környezetvédelem. Emellett a politikai korrektség megszállott hirdetője, olyannyira, hogy a multikulturalizmus jegyében még a szabadosság legádázabb ellenségét, az Iszlámot is képes a keblére ölelni.

Kínai szóhasználatban a Baizuo azt a tudatlan és arrogáns nyugati embert jelöli, aki lenézi a világ többi részét és a megmentőjüknek tekinti saját magát.