2022. június 24., péntek

Visszatérés a maoizmushoz Kínában

Gazdasági mélyrepülés és a maoista gyökerekhez való visszatérés lesz a 2022-es „Hszi-trend”? Multipolaritás jellemezné az új világrendet? Sokan mondták, mégsem hittük el, hiszen sem a COVID, sem az ukrán háború nem volt része forgatókönyveinknek még 2020. előtt. Igaz, trendek utaltak erre, láthattuk azt is, hogy válság felé sodródunk, azt azonban kevesen tudhatták, hogy ilyen hamar ezen a ponton leszünk.

Teljes podcast epizód és hivatkozások:
https://szkeptikuskerekasztal.com/multipolaris-uj-vilagrend/

Tudományos anyagok:
https://szkeptikuskerekasztal.com/realitastenyek/

Instant ismeretek:
https://szkeptikuskerekasztal.com/video-mozaik/

Kína szerint az Egyesült Államok "harmadik világháborút szíthat"

Gazdasági mélyrepülés és a maoista gyökerekhez való visszatérés lesz a 2022-es „Hszi-trend”? Multipolaritás jellemezné az új világrendet? Sokan mondták, mégsem hittük el, hiszen sem a COVID, sem az ukrán háború nem volt része forgatókönyveinknek még 2020. előtt. Igaz, trendek utaltak erre, láthattuk azt is, hogy válság felé sodródunk, azt azonban kevesen tudhatták, hogy ilyen hamar ezen a ponton leszünk. Sok egyébről a mai podcastben.

Teljes podcast epizód és hivatkozások:
https://szkeptikuskerekasztal.com/multipolaris-uj-vilagrend/

Tudományos anyagok:
https://szkeptikuskerekasztal.com/realitastenyek/

Instant ismeretek:
https://szkeptikuskerekasztal.com/video-mozaik/

A függetlenobjektív média

A nyugati média minden csatornája ugyanazt a nótát fújja. Még a csapból is az folyik
Forrás: https://www.kla.tv/22896

LESÚJTÓ VALÓSÁG; MAGYARORSZÁG KÉTMILLIÓ ALKOHOLISTA HAZÁJA

Deutsche Welle; Kétmillió alkoholista hazája? – “Nem lehetett tudni, hogyha hazajön,  mi fog történni… “

*

Elszomorító, hogy ezt a nagyon is valós problémát nemhogy a kormány média, de még az ellenzéki sem taglalja, s mindezekkel egy külföldi (bár nem ellenséges, inkább baráti) csatornán kell szembesülnünk.

Az itt említett 2 milliós adat lesújtó, de nagyon is hiteles. Ezt az elmúlt években többször is leellenőriztem.

Minden alkoholistához tartozik legalább 2-3 ember, akit közvetlenül érint ez a betegség, s ártatlan elszenvedői az alkoholizmus okozta brutális tüneteknek.

Vagyis a magyar lakosság minimum fele érintett az alkoholizmus problémájával, ennek ellenére a Kormányzat nem tesz semmit, számára ez a probléma nem létezik.

“A lánc minőségét a leggyengébb láncszszem határozza meg.” – Ez esetben az alkoholizmus, mely a végtelenségig legyengíti a társadalmat.

Deutsche Welle

Szabad Riport / Fort András

London lesz az első, akit bombázni fognak a harmadik világháborúban

 

London lesz az első, akit bombázni fognak a harmadik világháborúban – állítja az orosz televíziós propagandista, miközben a Nyugat ellen tiltakozik, és azt állítja, „egyértelmű, hogy a világot fenyegető veszély az angolszászoktól származik”

London lesz az első.....A világot fenyegető veszély az angolszászoktól származik - az orosz védelmi bizottság tagja.

  • Andrej Guruljov, a védelmi bizottság tagja ma megfenyegette a NATO-t.

  • Egyre nagyobb a félelem, hogy Oroszország megtámadhatja Litvániát, ami globális konfliktust váltana ki

  • Gurulyov szerint ha háború tör ki a NATO-val, Putyin először Londonra fog lecsapni

A Kreml propagandagépezete arra figyelmeztetett, hogy egy világháború kitörése esetén London lesz az első város, amelyet lebombáznak, Oroszország legújabb szablyaháborújában a Nyugat ellen.

Andrej Gurulyov, az Állami Duma politikusa, aki Vlagyimir Putyin közeli szövetségese, az állami Rosszija 1 csatornán tette a fenyegetést Nagy-Britanniával szemben.

A világvége-figyelmeztetések az ukrajnai háború globális konfliktussá való eszkalálódásától való újabb félelmek közepette hangzottak el, mivel a NATO-tag Litvánia megakadályozta a szankciókkal sújtott, Kalinyingrád orosz exklávéba irányuló áruk szállítását.

Gurulyov szerint a blokádot csak a NATO-országok elleni orosz invázióval lehetne megakadályozni, ami kiváltaná az ötös záradékot és valószínűleg kirobbantaná a harmadik világháborút.

Azt mondta: "Az első légi hadművelet során megsemmisítjük az ellenség űrszatellitjeinek teljes csoportját.

'Senkit nem fog érdekelni, hogy amerikaiak vagy britek, mi mindet NATO-nak tekintenénk.

'Másodszor, a rakétavédelem teljes rendszerét hatástalanítjuk, mindenhol és 100 százalékosan.

'Harmadszor, biztosan nem Varsóból, Párizsból vagy Berlinből indulunk. Az első, akit eltalálunk, London lesz.'

Az 54 éves férfi, aki az orosz parlament védelmi bizottságának tagja, hozzátette: "Kristálytisztán látszik, hogy a világot fenyegető veszély az angolszászoktól származik.

'A kritikusan fontos helyszínek megsemmisítésére irányuló művelet részeként Nyugat-Európát elzárják az áramellátástól és mozgásképtelenné teszik.

'Minden áramellátó telephelyet megsemmisítenek. A harmadik szakaszban pedig meglátom, mit mond majd az USA Nyugat-Európának arról, hogy folytassák a harcot a hidegben, élelem és áram nélkül.

Kíváncsi vagyok, hogyan sikerül majd nekik (az USA-nak) félreállniuk. Ez a durva terv, és szándékosan kihagyok bizonyos momentumokat, mert azokat nem szabad a tévében megbeszélni.'

A tábornok elutasította a más orosz szakértők által szorgalmazott terveket, hogy Litvánián keresztül egy folyosót ragadjanak el a NATO-államok közé ékelődött Lengyelország és Litvánia közé szorított Kalinyingrád ellátására.

Az úgynevezett "Szuvalkovszkij-folyosó" Fehéroroszországtól Litvániáig tart.

Egy ilyen stratégiát nyugati csapdának tart, mert Putyin hadseregét két oldalról NATO-csapatok szegélyeznék.

'Nyugati partnereink kívánsága, hogy megtisztítsuk a Szuvalkovszkij-folyosót' - mondta.

'Ha megnézzük a térképet, nagy hiba lenne a mi oldalunkról, ha a folyosót csak azért csinálnánk, hogy a végén a NATO csapatai jobbra és balra...Folytatás az alább linkelt cikkben olvasható

A Kholmogory teherhajó a szentpétervári kikötőben horgonyoz Litvánia blokádja közepette.

'És Fehéroroszországot is be kell vonnunk ebbe a...

'Nézzük meg a térképet...'

Stratégiája szerint a litván fővárost vissza kell állítani korábbi identitásába, Vilnóba, az észt fővárost, Tallint pedig vissza kell állítani cári identitásába, Revalba.

'Nyugodtan....visszafordítjuk Vilnót Vilnóvá, emlékeztetjük magunkat arra, hogy mi is az a Reval [Tallinn cári neve], és felszabadítjuk a jobb balti szárnyat, hogy ne kelljen attól tartanunk, hogy hátulról támadhatnak minket' - mondta az állami televíziónak.

'Katonai szempontból lehetetlen tiszta folyosót kapni [Litvánián keresztül]' - mondta.

'De ha a Nyugat úgy dönt, hogy blokkolja a kalinyingrádi régiót, akkor döntés születik egy stratégiai művelet végrehajtásáról a blokkolás feloldására.

'De mint katona, világosan megértem, hogy senki sem fog azzal foglalkozni, hogy csak egy folyosót csináljon.

'Ha elkezdünk dolgozni, akkor rendesen fogunk dolgozni.

'Mindent ki fogunk takarítani, mert miért hagynánk ellenséget a hátunk mögött?'

Gurulyov Oroszország déli katonai körzetének volt parancsnokhelyettese.

Az orosz erőknél szolgált Szíriában.

Az Egyesült Államok szankciókkal sújtotta Putyinhoz fűződő szoros kapcsolatai miatt.

Februárban állítólag lehallgatták egy telefon hívását, amelyben azt parancsolta beosztottjainak, hogy égessék fel az ukránok házait, miután családokat dobtak ki az utcára.

Egy ilyen akció háborús bűncselekménynek számítana.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/london-lesz-az-elso-akit-bombazni-fognak-a-harmadik-vilaghaboruban

Lucas Leiroz: A Nyugat nagy hibát követ el azzal, hogy fegyvereket küld Moldovának

 

Úgy tűnik, hogy a feszültségek új eszkalációja kezdődik Kelet-Európában. A moldovai hatóságok a közelmúltban kijelentették, hogy az ország hajlandó halálos fegyvereket kapni a Nyugattól, hogy növelje "védelmi potenciálját". A jelenlegi konfliktushelyzetben ez a cselekedet valóságos provokációnak hangzik Oroszországgal szemben, amelyet a Nyugat támogat.

Június 21-én, kedden Maia Sandu moldovai elnök kijelentette, hogy az ország kész tárgyalni Franciaországgal az európai halálos fegyverek fogadásáról. A beszéd pozitív válasz volt Emmanuel Macron francia elnök korábbi ígéretére, miszerint Párizs kérni fogja az Európai Védelmi Alap 40 millió eurós csomagjának elküldését, hogy segítsen Moldáviának felfegyverkezni.

Sandu szerint Moldovának nem áll szándékában részt venni a jelenlegi ukrajnai konfliktusban, és nem akar harcolni egyetlen ország ellen sem, de fel kell készülnie a legrosszabb forgatókönyvre, egy esetleges háborús helyzet valósággá válására. Ennek tudatában tehát az ország azt tervezi, hogy különböző lépésekben, kisebb csomagokban kapja meg az európai katonai segítséget, először nem halálos erőforrásokat, majd később halálos fegyvereket.

"Ez a segítség nem azonnal érkezik, az összeg hosszabb időszakot fed le. Ennek a segítségnek a részeként nem halálos eszközöket fogunk kapni, amelyeket például a hadsereg orvosi ellátására használnak... Lehetőség szerint halálos eszközökről vagy fegyverekről is beszélhetünk, abban az esetben, ha képesek leszünk megkapni ezt a segítséget, különösen ingyen (...) Mindent megteszünk azért, hogy ne kerüljünk konfliktusba, de mindannyian elvárjuk a hadseregtől, hogy agresszió esetén megvédjen minket... A hadseregnek minden eszközzel fel kell szerelni, hogy megvédjen minket. Ezért a kormánynak elő kell mozdítania ezt a célt, hogy biztosítsa a hadsereg alapvető szükségleteit" - mondta.

Annak ellenére, hogy Sandu legutóbbi beszédének középpontjában az európai uniós segélyek álltak, nem csak Macron ígérte meg, hogy pénzt és fegyvereket küld Moldáviának. Májusban Liz Truss brit külügyminiszter kijelentette, hogy az egész NATO tárgyal a kisinyovi fegyverszállítási folyamat kezdeményezésének lehetőségéről. A tárcavezető szerint erre megelőző intézkedésként lenne szükség az állítólagos "orosz inváziós fenyegetés" fennállása miatt. Ugyanebben a szellemben korábban amerikai tisztviselők is hangsúlyozták, hogy ilyen "szükség van" fegyverek és pénz küldésére Moldáviába.

Valójában az USA, az EU és az Egyesült Királyság csak megismétli a régi narratívát, miszerint Moszkva más országok "lerohanását" tervezi, és hogy ezt állítólag "bármelyik pillanatban" megteheti. Évek óta ez a beszéd a fő nyugati indoklás arra, hogy fegyvereket és pénzt küldjenek Kelet-Európa oroszellenes kormányainak, és elősegítsék a régió szükségtelen militarizálását. Ugyanez a beszéd bátorította Kijevet arra, hogy elmélyítse oroszellenes politikáját és elfogadja, hogy részt vegyen a NATO gyakorlatain az orosz határon, elkerülhetetlenné téve Moszkva válaszlépését a jelenlegi különleges katonai művelettel.

Úgy tűnik, Moldova pontosan ugyanazt az utat követi, mint Kijev, amikor a téves "orosz invázió" narratívát veszi át, és igazolja a Moszkva-ellenes politikát. Néhány nappal ezelőtt, június 19-én Sandu törvényt fogadott el, amely megtiltja az orosz média használatát Moldovában. A kormányszóvivők tájékoztatása szerint az orosz média ezentúl "dezinformációnak" és "külföldi propagandának" minősül, ami azt mutatja, hogy az ország nyíltan elkötelezte magát a nyugatbarát narratívák mellett, és nem hajlandó meghallgatni az orosz álláspontot a közelmúlt eseményeiről.

A gyakorlatban ezek a hozzáállások jelentősen rontják a biztonsági válságot. A Nyugat a nem létező fenyegetésekre való reagálást célzó hamis narratívák terjesztésével elősegíti az instabil helyzeteket. Nincs bizonyíték arra, hogy Oroszország megtámadná Moldovát, tekintve, hogy a jelenlegi ukrajnai hadművelet célja egyértelműen Kijev katonai semlegesítése, és nem a regionális katonai terjeszkedés projektje Moszkva részéről. Tehát azáltal, hogy fegyvereket kap, hogy állítólag "megvédje magát Oroszországtól", Moldova, és nem Oroszország válik fenyegetéssé a regionális biztonságra nézve, mivel úgy dönt, hogy nyugatbarát katonai bázisként fog működni.

Mi több, a Nyugat teljesen figyelmen kívül hagyja azt a fenyegetést, amelyet Moldova nagymértékű militarizálása jelenthet a Dnyeszteren túli nép számára. Az 1990-1992-es konfliktusban a Dnyeszteren túli erők elleni városi harcokban a moldovai ügynökök által elkövetett emberi jogi visszaélések és háborús bűncselekmények az egész világot megdöbbentették, és azóta, annak ellenére, hogy a konfliktus "befagyott", a moldovai kormány több alkalommal is érdeklődést mutatott a régió teljes ellenőrzésének visszaszerzése iránt. Az új fegyverekkel megnő a már megbénult konfliktus eszkalálódásának kockázata, ami nyilvánvalóan aggasztja Oroszországot, tekintve, hogy Moszkva békefenntartó csapatokat tart fenn Dnyeszteren túl.

A legjobb, amit Moldova tehet, hogy elutasítja a NATO oroszellenes riogatását, és tiszteletben tartja az ország alkotmányában intézményesített állami semlegességét, elkerülve, hogy idegen érdekek nevében felesleges konfliktusokba keveredjen.

Lucas on Twitter.

Több mint hárommilliárd ember hagyta el a Deep State Központi Bankrendszerét

 

Mivel Kína, Oroszország, India, Szaúd-Arábia és sok más ország kereskedik az új globális, aranyfedezetű pénzügyi rendszerrel, több mint hárommilliárd ember hagyta el a Deep State Központi Bankrendszert, és a piac küszöbön álló összeomlása következett be – valószínűleg a kínai pénzintézet felszabadítása miatt.

Az ingatlanóriás Evergrande Report (ezt múlt csütörtökön eltávolították a tőzsdéről).

A tőzsdei összeomlás küszöbön álló eseményével egy megoldásnak kellett következnie: a globális valuta-visszaállításnak.

Sok légitársaság már több ezer járatot törölt a nyári szezonra személyzethiány miatt, főként a Covyd-szúrás miatt repülni nem tudó pilóták miatt.

A múlt héten Kansasban elpusztult 2-3000 szarvasmarha csak tovább fokozta a világ élelmiszerhiány-válságát.

A mexikói elnök a kartellek, a kartellek pedig a Deep State irányítása alatt álltak – amely évtizedek óta a Vatikáni Mélyállam pénzmosása.
Most a mexikói elnök az előzetes szakaszban volt, és azzal fenyegetőzött, hogy mexikói bevándorlókon keresztül káoszt szabadít fel az Egyesült Államokban. A hónapokkal ezelőtti utazó karavánok tízezreit militarizálták.

Spanyolország 2022. június 18.: Spanyolországban továbbra is több tűzeset jelent meg.

Lezárások szeptemberig? Ha bármi vicceset kipróbálnak, minden intézkedésre nemet mondunk. Edward Dowd: „Ő [Dr. Malone] nem rendelkezik 100%-os bizonyítékkal, de úgy tűnik, hogy az utóbbi két hétben a [majomhimlő] variáns korai adatait elemezték, és úgy tűnik, hogy manipulálták.

Tehát itt valamiféle funkciónövekedés történt. Nem teszünk eleget semminek. Nincs maszk mandátum, nincs hat láb távolságtartás, nincs útlevél a bejutáshoz. Folytatni fogjuk az életünket, és nem fogunk megfelelni.”

Fehér kalap Intel:

Németország, Franciaország és Olaszország titkos alkut köt Oroszországgal.

Németországnak, Franciaországnak, Olaszországnak, Lengyelországnak és számos NATO-országnak nincs elég gáza ahhoz, hogy háborút vívjon Oroszországgal, nemhogy a nyári és a következő téli szezonra.

A színfalak mögött a White Hat Alliance beszivárgott a NATO-ba, az ENSZ-be, a katonai összefonódásba, és káoszt teremtett a Mély Államban. Most az EU-n belüli katonai tábornokok meghajoltak Oroszország előtt, néma szövetséget hoztak létre, és lassan kihátráltak a NATO/ENSZ Mélyállamból, amelyet a DAVOS-fők Rockefellerek, Rothchildok, Bushok, DuPont családok működtettek – amelyek mind a Római Birodalomból származtak, amely létrehozta a Központot. Bankrendszer és ember alkotta háborúk az emberek irányításáért. Ez a jelenlegi negyedik Riech-parancs.

A színfalak mögött Németország, Franciaország és Olaszország összejátszott Oroszországgal , és csendes mozdulatokkal leleplezték az ENSZ/NATO jelenlegi rezsimjét.

A következő hónapokban várható, hogy az európai News Outlets elindítja a Declass-t az ENSZ-szel és a NATO-val kapcsolatban.

Oroszország birtokolja a világ legtöbb lítiumkészletét , és az európai olaj-, műtrágyatartalék és elosztás nagy részét ellenőrzi.

Biztonsági intézkedések voltak érvényben: a White Hat Alliance rejtett tárolt élelmiszereket hozott a föld alatti DUMB-okból, hogy segítse az élelmiszerigényeket. Az Elites által DUMBS-ben elrejtett étel száz évre elegendő volt a világ táplálására.

Nicaraguából végre eljutott a hír , hogy az orosz csapatok teljes hozzáférést kaptak az országba.

A kartellek csendben magukhoz ragadták az összes katonai hatalmat Mexikóban, és fegyvereik, lőszereik és parancsnokaik a kartell irányítása alá kerültek. Honduras, Guatemala felfegyverkezve készül a katonai konfliktusokra a régióban.

Most, hogy az orosz erők várhatóan csak 1600 mérföldre lesznek az Egyesült Államok határától, tömeges zűrzavar és katonai polgári zavargások kezdődnek Közép-Amerikában

A mexikói elnök a kartellek, a kartellek pedig a Deep State irányítása alatt állnak, és évtizedek óta mossák a pénzt a Vatikánon keresztül Dél- és Közép-Amerikán keresztül. (Hasonlóan ahhoz, ahogy az amerikai olasz maffia évtizedeken át mosott pénzt Las Vegason és szállított készpénzt a Vatikánba).

Most a mexikói elnök az előzetes szakaszban volt, és azzal fenyegetőzött, hogy mexikói bevándorlókon keresztül szabadjára engedi a káoszt az Egyesült Államokban (Mexikó elnöke FIGYELMEZTETTE az USA-t a gyűlölet-bűncselekményekre.

Gyűlöletbeszéd, népe elleni rasszizmus a médián/ hálózatokon/ rendészeti politikán keresztül/deportáláson keresztül /. A hónapokkal ezelőtti utazó karavánok tízezreit militarizálták.

A NESARA érvényben és gördül : Mostanra több mint 3 MILLIÁRD ember állt át az arany támogatású rendszerre: Kína, Oroszország, India, Szaúd-Arábia és sok olyan ország, amelyet a mainstream médiában nem említettek, most az új rendszerrel kereskednek (csak 72 órába telt a új rendszer indul és működik, és egy pillanat alatt 12 országban kereskedhet).

Az a hatás, hogy 7 milliárd ember fele elhagyja a Deep State Központi Bankrendszert , azt jelenti, hogy az összeomlás küszöbön áll, mivel a világ Cabal tulajdonában lévő piacok összeomlanak.

Pánik: DC, Európa, az ENSZ, a NATO világelitjei és a Big Tech, a Big Pharma mindent megtesz, hogy megteremtse a harmadik világháborút, a következő világjárványt, hamis zászlókat és időjárás-manipulációt. A Cabal Központi Bankrendszer bukása zajlik, és Ön az összeomlás szemtanúja.

A Deep State új internetet akar, amelyet az INTERNET PASSPORTS segítségével digitalizálnak az újvilági internetükbe. Ezeket az útleveleket csak azok kaphatják meg, akik betartják a világ fertőzési törvényeit (jelenleg egyre növekszik), illetve akik együttműködnek az online banki szolgáltatásokkal (új szabályok/ Szabványok/ szabályok).

A Deep State-nek van egy terve, hogy az egész világot irányítsa az INTERNETÜK, valamint minden ember banki és közösségi hálózatán keresztül. (Ez az új INTERNET, amit el akarnak indítani, a The Great Reset – az internet újraindítása)

The White Hats New Internet:

Ez az új internet, amely készen áll a Tim Berners-Lee kiadására, a legfejlettebb biztonsági és feltörhetetlen titkosított rendszerrel rendelkezik, amelyet valaha az emberiség szolgálatára hoztak létre.

Az Új Internet hátterében mesterséges intelligencia-rendszerek találhatók, amelyek azonosítják az online pedofíliát, az embercsempész-hálózatokat, a világ pénzmosási rendszereit…

…az összes háború lezárása és generációs gyógyítás a csúcstechnológián keresztül, amely a Teslához kapcsolódó fejlett (rejtett) rendszereket és a vibrációs frekvenciás gyógyítást használja (a test egy energiamező és receptorok, amelyek kapcsolódnak a DNS-hez és minden öndimenziós gyógyító ritmushoz amelyek hatással vannak a test és a lélek állapotára).

  • Forrás: Internet

https://www.pokolafoldon.hu/blog/tobb-mint-harommilliard-ember-hagyta-el-a-deep-state-kozponti-bankrendszeret

Az ISM felmérése éles, remélhetőleg rövid, csúnya recessziót jósol

Az árak beragadtak, mivel az emberek nem engedhetik meg maguknak a magasabb árakat, és az árrés is beszorul.

Ez létszámleépítésekhez, és az eszközárak csökkenéséhez vezet. Kína lassul. Európa háborúban áll, és nincs energiája Oroszország helyett. A Fed ki tudja segíteni a recessziót, de a valuták egyre inkább elértéktelenednek, minél többször teszik ezt.

Robert Kiyosaki szerint az irodaházak üresek. Ez akkora vagy nagyobb lesz, mint a második világháború. A kormányoknak lehet, hogy közvetlenül a magánszemélyeknek kell átutalniuk a pénzt. Marxizmus....? Nagyobb ellenőrzés....? Az amerikai birodalom vége.....a valuta elértéktelenedik?

"Ez nem egy visszafordulás... ez egy visszaesés" - Austin Fitts

Catherine Austin Fitts (CAF), a The Solari Report kiadója és volt lakásügyi miniszterhelyettes (Bush 41 Admin.) szerint így néz ki az úgynevezett "visszaállítás".

A magas élelmiszer- és üzemanyagárak, valamint a nyomasztó kamatlábak nem véletlenek. CAF kifejti: "Számomra ez a "közvetlen újraindítás" része...".

 

 

"Van egy hivatalos narratíva, és a hivatalos narratíva az, hogy meg kell állítaniuk az inflációt... Nézzük meg nagyon egyszerűen, mi történt. Megszavazták a közvetlen visszaállítást. Aztán 5 billió dollárt injektáltak a gazdaságba, ami a bennfenteseknek jutott. Aztán a Covid segítségével leállították a kívülállók által működtetett gazdaságot. Most a kívülállók újabb vállalkozást akarnak nyitni, és radikálisan megemelik a tőkeköltséget a kívülállók számára. Az fog történni, hogy 5 billió dollárral több eszközt fognak olcsóbban megvenni. Számomra ez a gazdaság irányításának központosítása. Nagyon jelentős központi irányítást érvényesítenek. Ez nem egy fordulat - ez egy leépítés."

A CAF véleménye a gazdaságról egyszerű és kézzelfogható. A CAF szerint: "Ez egy olyan világ, ahol az emberek megpróbálnak olyan valós eszközökbe beszállni, amelyek hozamot termelhetnek...".

"Hadd mondjam el, mi a probléma. Ahhoz, hogy olyan dolgokat tegyünk, amelyek értéket teremtenek az eszközökön, szükség van a jogállamiságra. Egy nagyon jelentős pénzügyi államcsínynek vagyunk szemtanúi. Erről már évek óta beszélünk. Ez a pénzügyi államcsíny most puccsba fordul, és sok helyen a törvény és a rend alapvető összeomlását látjuk. Ez azzal függ össze, hogy az emberek megpróbálják felvenni a vagyontárgyakat. Olyan városokat látunk, ahol a bűnözés az egekbe szökött, és a spekulánsok az 5 billió dollárral a zsebükbe nyúlnak."

 

 

A CAF szerint: "Egy bizonyos ponton rá kell jönnünk, hogy háborúban vagyunk..."

"Van egy ellenségünk. Megvan az erőnk a győzelemhez, de harcolnunk kell. Ha megnézzük az őseinket az elmúlt 10.000 évben, merem állítani, hogy megvan bennünk. Lépjünk ki a félelemből, és kapcsoljunk harci üzemmódba. Két út van. Megőrizhetjük, újjáépíthetjük és megvédhetjük az emberi civilizációt, vagy rabszolgákká válhatunk. Ha megnézzük, mire készülnek ezek a fickók, a halál nem a legrosszabb dolog, ami történhet veled. Ne féljetek a haláltól. Féljetek a rabszolgaságtól egy transzhumán társadalomban."

A CAF beszél az aranyról, az ezüstről, a CV19 injekciókról és azok következményeiről is. Arról is beszél, hogy miért fontosabb, mint valaha, hogy ragaszkodjunk a 2. kiegészítéshez és a fegyvereinkhez.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/az-ism-felmerese-eles-remelhetoleg-rovid-csunya-recessziot-josol

Ausztria hónapokig tartó felfüggesztés után hivatalosan eltörli a COVID-jab-mandátumot

 

Emlékeztetjük olvasóinkat, hogy Ausztriában az elmúlt egy évben nagyon furcsa események történtek, például Sebastian Kurz, a Young Global Leader-jelölt kancellár, aki valami gyenge ürüggyel eltűnt a politikai színtérről, és helyére Alexander Schallenberg lépett (dettó, gyenge ürügy), akit gyorsan Karl Nehammer váltott fel.

Aki legalább egyszer már "volt Covidos", amit mi kódként értelmezünk. Ausztria végül a legdrákóibbnak tűnő oltástörvényt hozta meg, csakhogy azt nem igazán hajtották végre. Végül elvetették. Összességében furcsa eseménysorozat.

Ausztria hónapokig tartó felfüggesztés után hivatalosan is eltörli a COVID oltási kötelezettséget ANDREAS WAILZER & DOROTHY CUMMINGS McLEAN a LIFESITE NEWS részére. A törvényt eredetileg tavaly novemberben fogadták el, és eredetileg 2022 februárjában kellett volna hatályba lépnie.

Johannes Rauch, Ausztria egészségügyi minisztere Screenshot/YouTube


BÉCS, Ausztria (LifeSiteNews) -Ausztria egészségügyi minisztere kijelentette, hogy júliusban eltörlik azt a vitatott törvényt, amely minden felnőttre rákényszeríti a COVID-oltást.

Johannes Rauch miniszter ezt egy mai sajtótájékoztatón jelentette be. A törvényt eredetileg tavaly novemberben fogadták el, és eredetileg 2022 februárjában kellett volna hatályba lépnie. Technikai problémák és a hivatalos kötelező védőoltási bizottság újraértékelése után azonban máig felfüggesztették.

Herwig Kollaritsch, a kötelező védőoltásokkal foglalkozó bizottság négy tagjának egyike szerint ahelyett, hogy a mindenki számára kötelező oltásokról tárgyalnának, bizonyos csoportok, például az idősek kötelező oltását kellene megfontolni.

Bár a törvényt felfüggesztették, bármikor újra életbe lehetett volna léptetni és végrehajtani, és sok kommentátor úgy vélte, hogy erre idén ősszel kerülhet sor, amikor a COVID esetszámai valószínűleg ismét emelkedni kezdenek. A törvény teljes eltörlésével azonban a kötelező védőoltást nem lehet majd ilyen gyorsan bevezetni. Az osztrák parlamentnek új törvényt kellene elfogadnia, amelyet az osztrák szövetségi tanácsnak kellene jóváhagynia. Ez a folyamat általában legalább néhány hetet vesz igénybe.

Az osztrák egészségügyi miniszter azzal indokolta a törvény eltörléséről szóló döntést, hogy 2021 novemberében, amikor a törvényt eredetileg elfogadták, egészen mások voltak a körülmények, mint ma. Akkoriban a Delta volt az uralkodó változat, és Rauch állítása szerint a kórházak a túlterheltség határán álltak.

Azt is kijelentette, hogy a kötelező oltás senkit sem fog beoltatni, és idézett egy felmérést, amelyben az osztrákok 13%-a azt mondta, hogy soha nem oltatná be magát COVID oltással, még akkor sem, ha büntetéssel fenyegetnék.

Rauch elismerte továbbá, hogy a törvény és a róla szóló vita mély szakadékot okozott a társadalomban, a vállalkozásokban és a családokban. Hozzátette, hogy sok más probléma, például az ukrajnai háború, az infláció és az energiaválság is feszültségekhez vezet a társadalomban. Ezért az elkövetkező hónapokban és években nagyobb szolidaritásra és összetartásra lesz szükség.

Rauch azonban azt is kijelentette, hogy a COVID elleni intézkedések között továbbra is megmaradnak a maszkok, a tesztek és a védőoltások.

 

Nyilatkozatát azzal zárta, hogy elismerte, hogy "a járvány" pszichológiai károkat is okozott, különösen a gyermekek és a serdülők körében.

Ez azonban talán nem az utolsó szó. A Szent Bonifác Intézet Alexander Tschugguel, a törvény szenvedélyes ellenzője, lefordította Dr. Marcus Franz kijózanító tweetjét, aki a törvény elvetéséről szóló döntést "cselszövésnek" nevezte.

"Bár a #OltásiMandátum hatályon kívül helyezése örömteli, sajnos ez egy színlelés" - fordította Tschugguel.

"Aki figyelmesen olvassa az új járványügyi törvényt, az tudja, hogy ezzel az alapjogaink valódi megsértése közvetlenül az egészségügyi miniszteren keresztül, a parlament nélkül lehetséges."

A katolikus aktivista hozzátette, hogy "az osztrák nép nem fogja elfelejteni mindazt a kárt, amit [az osztrák politikusok] az elmúlt hónapokban és években okoztak neki - nem fogják".

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/ausztria-honapokig-tarto-felfuggesztes-utan-hivatalosan-eltorli-a-covid-jab-mandatumot

Változás közeleg; Ez elkerülhetetlen

 

Nem csak a gov, hanem ők is, akik szinte a mindet TELEPÍTIK.

Az egyik legnagyobb átverés és árnyék rabszolgasorba taszító program, amit valaha elkövetett ebben a bizarr vállalkozásban, amit "társadalomnak" neveznek. "

Minél inkább felébred valaki ebből a furcsa hipnotikus álomból, annál inkább néz körü,l teljesen zavartan.

Hogy lehet az, hogy a Föld feltételezhetően legintelligensebb faja (mi nem vagyunk) az egyetlen faj, akinek FIZETNIE kell azért, hogy egy olyan bolygón éljen, amelyen született?

És ki választotta meg ezeket a "vezetőket" és fogadta el a rabszolgaság ilyen furcsa formáját?

Amikor a fókuszodat felveszed a létrán a csúcsra, és mármint a gov tagok üres zoknibábjai fölé - Láthatod, hogy NAGYON kis mennyiségű egyén adja le, ezeket a szuper furcsa zsarnoki diktátumokat.

Titokban találkoznak az általában erősen őrzött és extrém összegekbe kerülő rendezvényeken, hogy biztosítsák, az átlagpolgár ne tudjon részt venni, és ne legyen beleszólásuk abba, hogyan vezetik kormányukat vagy életüket.

És ezek közül a titkos árnyék "vezetők" közül SENKI NEM VÁLASZTOTTA MEG ezekre a hatalmi vagy befolyási pozíciókra.

Hadd ismételjem meg.

Azokat az embereket, akik majdnem minden kormányfőnket BETERELTÉK, és diktálják, hogyan működjenek a törvények és a társadalom, SENKI NEM VÁLASZTOTTA MEG a társadalomban.

Szó szerint magukat választották meg az emberiség szócsöveinek, és a govot használták csatlósukként céljaik megvalósításához.

Ezek az emberek a történelem során elszívták az emberiséget, elsősorban sötét mágia segítségével.

Nagyon is valós értelemben paraziták.

De ők vették át a társadalomformálás legtöbb fősodratú útját.

Az információ és a tanulás legtöbb fő lehetőségét irányítják. Történelem, "oktatás", szórakozás, "Hírek", források, stb...

Ez a felfedezés önmagában minden lelket megkérdőjelezhet...

"Miért FOGADTUK EL ezt? És hogyan változtatunk rajta? "

Nem a legkönnyebb megoldani, ha ők irányítják a fő információs csatornákat.

De egy dolog biztos, hogy a disztópikus rendszerükkel való együttműködés egyáltalán nem szolgál előnyt az USA-nak.

Nézz körül. A legtöbb ember azért küzd, hogy meglegyen az alapvető dolgok az életben. És még azok az alapok is egyre többe kerülnek.

Ez a rendszer nem működik.

De a jó hír az, hogy mivel a csavarok egyre szorosabbra fordulnak ennek a furcsa társadalomnak nevezett konstrukciónak a koporsóján, hogy a benne lévő egykor halott, hipnotizált tetemeket most újraaminálták és elkezdtek forogni a sírjukban.

Ha egyszer elég ember kezd igazán felébredni, és elkezd nagyobb kérdéseket feltenni, és mélyebbre ásni abba, hogy a dolgok miért is vannak úgy, ahogy vannak, és TÉNYLEG kik teremtik ezt a furcsa, parazitikus környezetet, akkor végre azokra koncentrálhatunk, akiknek szükségük van, hogy eltávolítsák a saját kiválasztottjuk közül a hatalom és befolyás hierarchikus pozíciói.

Az emberiségnek NINCS szüksége URALKODÓKRA, vagy akár vezetésre valamilyen önjelölt felsőbb hatalomtól.

A legtöbb ember nagyon jól képes az önuralomra és harmóniában élni.

Több tízezer évünk van, mielőtt néhány újabb hierarchiába kerül.

Az egyik kulcs a földdel való kapcsolatunkhoz való visszatérés.

Saját táplálékot termesztünk. Magokat ültetünk.

És úgy értem, MINDENHOL, ahol csak lehet.

Ez a bolygó nemrég még az abszolút bőség helye volt. Könnyen ellátott MINDENKIT.

Nem csak néhány kiválasztott, az összes többi kárára.

És ahogy ez az ébredés folytatódik, úgy érzem, EMLÉKEZNI fogunk, mint egy olyan fajra, amelyre egyszer úgy éltünk, és abszolút újra megtehetjük.

Az emberek és ez a repülőgép ANNYIRA többnek szánták, mint amit jelenleg látunk és tapasztalunk.

A lehetőségeinket és az evolúciónkat eltérítették.

De a kollektív emberi lélek és ez a föld most kiált, ahogy az őseink is.

A lélek legmélyebb tulajdonságaiban van, hogy SZABAD akar lenni. Kalandos. Örömteli. Bőséges.

Nem csak belül, hanem MINDENHOL.

Szóval nézz mélyen. Tedd fel a kemény kérdéseket, és ne félj lázadni, vagy ellenállni bárminek, ami miatt a lelked kényelmetlenül érzi magát.

Találkozni fogsz azokkal, akik megtámadhatnak, ezért a meg nem felelésért. Ez az elfogadott "normák megkérdőjelezése. "

De nem vagy egyedül.

És exponenciálisan növekszik ezekben az időkben azoknak a lelkeknek a száma, akik lázadni kezdenek egy fojtogató, lefolyó, parazitamentikus rendszer ellen.

Minél többen ébrednek fel, annál erősebbek leszünk. Minél többen emlékeznek arra, hogy MI, mint kollektív tudatosság vagyunk az igazi erő, annál gyorsabban vehetjük vissza természetes születési jogunkat, hogy szabad, szuverén lelkek legyünk, a teremtés legmagasabb spirituális és természeti törvényei szerint.

Visszafogunk térni az erőnkhöz.

Az emberek hatalma. Az ÖSSZES emberi faj.

Abszolút megérdemeljük, hogy szabad, örömteli, bőséges lelkekként éljünk.

TUDD ezt belül, LÉNYED minden porcikáján keresztül.

Emlékezz, honnan jöttél. Emlékeztesd a többieket, akik hajlandóak meghallgatni. Változás közeleg. Ez elkerülhetetlen.

  • Forrás: Internet

https://www.pokolafoldon.hu/blog/valtozas-kozeleg-ez-elkerulhetetlen