Az árak beragadtak, mivel az emberek nem engedhetik meg maguknak a magasabb árakat, és az árrés is beszorul.

Ez létszámleépítésekhez, és az eszközárak csökkenéséhez vezet. Kína lassul. Európa háborúban áll, és nincs energiája Oroszország helyett. A Fed ki tudja segíteni a recessziót, de a valuták egyre inkább elértéktelenednek, minél többször teszik ezt.

Robert Kiyosaki szerint az irodaházak üresek. Ez akkora vagy nagyobb lesz, mint a második világháború. A kormányoknak lehet, hogy közvetlenül a magánszemélyeknek kell átutalniuk a pénzt. Marxizmus....? Nagyobb ellenőrzés....? Az amerikai birodalom vége.....a valuta elértéktelenedik?

"Ez nem egy visszafordulás... ez egy visszaesés" - Austin Fitts

Catherine Austin Fitts (CAF), a The Solari Report kiadója és volt lakásügyi miniszterhelyettes (Bush 41 Admin.) szerint így néz ki az úgynevezett "visszaállítás".

A magas élelmiszer- és üzemanyagárak, valamint a nyomasztó kamatlábak nem véletlenek. CAF kifejti: "Számomra ez a "közvetlen újraindítás" része...".

 

 

"Van egy hivatalos narratíva, és a hivatalos narratíva az, hogy meg kell állítaniuk az inflációt... Nézzük meg nagyon egyszerűen, mi történt. Megszavazták a közvetlen visszaállítást. Aztán 5 billió dollárt injektáltak a gazdaságba, ami a bennfenteseknek jutott. Aztán a Covid segítségével leállították a kívülállók által működtetett gazdaságot. Most a kívülállók újabb vállalkozást akarnak nyitni, és radikálisan megemelik a tőkeköltséget a kívülállók számára. Az fog történni, hogy 5 billió dollárral több eszközt fognak olcsóbban megvenni. Számomra ez a gazdaság irányításának központosítása. Nagyon jelentős központi irányítást érvényesítenek. Ez nem egy fordulat - ez egy leépítés."

A CAF véleménye a gazdaságról egyszerű és kézzelfogható. A CAF szerint: "Ez egy olyan világ, ahol az emberek megpróbálnak olyan valós eszközökbe beszállni, amelyek hozamot termelhetnek...".

"Hadd mondjam el, mi a probléma. Ahhoz, hogy olyan dolgokat tegyünk, amelyek értéket teremtenek az eszközökön, szükség van a jogállamiságra. Egy nagyon jelentős pénzügyi államcsínynek vagyunk szemtanúi. Erről már évek óta beszélünk. Ez a pénzügyi államcsíny most puccsba fordul, és sok helyen a törvény és a rend alapvető összeomlását látjuk. Ez azzal függ össze, hogy az emberek megpróbálják felvenni a vagyontárgyakat. Olyan városokat látunk, ahol a bűnözés az egekbe szökött, és a spekulánsok az 5 billió dollárral a zsebükbe nyúlnak."

 

 

A CAF szerint: "Egy bizonyos ponton rá kell jönnünk, hogy háborúban vagyunk..."

"Van egy ellenségünk. Megvan az erőnk a győzelemhez, de harcolnunk kell. Ha megnézzük az őseinket az elmúlt 10.000 évben, merem állítani, hogy megvan bennünk. Lépjünk ki a félelemből, és kapcsoljunk harci üzemmódba. Két út van. Megőrizhetjük, újjáépíthetjük és megvédhetjük az emberi civilizációt, vagy rabszolgákká válhatunk. Ha megnézzük, mire készülnek ezek a fickók, a halál nem a legrosszabb dolog, ami történhet veled. Ne féljetek a haláltól. Féljetek a rabszolgaságtól egy transzhumán társadalomban."

A CAF beszél az aranyról, az ezüstről, a CV19 injekciókról és azok következményeiről is. Arról is beszél, hogy miért fontosabb, mint valaha, hogy ragaszkodjunk a 2. kiegészítéshez és a fegyvereinkhez.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/az-ism-felmerese-eles-remelhetoleg-rovid-csunya-recessziot-josol