Mivel Kína, Oroszország, India, Szaúd-Arábia és sok más ország kereskedik az új globális, aranyfedezetű pénzügyi rendszerrel, több mint hárommilliárd ember hagyta el a Deep State Központi Bankrendszert, és a piac küszöbön álló összeomlása következett be – valószínűleg a kínai pénzintézet felszabadítása miatt.

Az ingatlanóriás Evergrande Report (ezt múlt csütörtökön eltávolították a tőzsdéről).

A tőzsdei összeomlás küszöbön álló eseményével egy megoldásnak kellett következnie: a globális valuta-visszaállításnak.

Sok légitársaság már több ezer járatot törölt a nyári szezonra személyzethiány miatt, főként a Covyd-szúrás miatt repülni nem tudó pilóták miatt.

A múlt héten Kansasban elpusztult 2-3000 szarvasmarha csak tovább fokozta a világ élelmiszerhiány-válságát.

A mexikói elnök a kartellek, a kartellek pedig a Deep State irányítása alatt álltak – amely évtizedek óta a Vatikáni Mélyállam pénzmosása.
Most a mexikói elnök az előzetes szakaszban volt, és azzal fenyegetőzött, hogy mexikói bevándorlókon keresztül káoszt szabadít fel az Egyesült Államokban. A hónapokkal ezelőtti utazó karavánok tízezreit militarizálták.

Spanyolország 2022. június 18.: Spanyolországban továbbra is több tűzeset jelent meg.

Lezárások szeptemberig? Ha bármi vicceset kipróbálnak, minden intézkedésre nemet mondunk. Edward Dowd: „Ő [Dr. Malone] nem rendelkezik 100%-os bizonyítékkal, de úgy tűnik, hogy az utóbbi két hétben a [majomhimlő] variáns korai adatait elemezték, és úgy tűnik, hogy manipulálták.

Tehát itt valamiféle funkciónövekedés történt. Nem teszünk eleget semminek. Nincs maszk mandátum, nincs hat láb távolságtartás, nincs útlevél a bejutáshoz. Folytatni fogjuk az életünket, és nem fogunk megfelelni.”

Fehér kalap Intel:

Németország, Franciaország és Olaszország titkos alkut köt Oroszországgal.

Németországnak, Franciaországnak, Olaszországnak, Lengyelországnak és számos NATO-országnak nincs elég gáza ahhoz, hogy háborút vívjon Oroszországgal, nemhogy a nyári és a következő téli szezonra.

A színfalak mögött a White Hat Alliance beszivárgott a NATO-ba, az ENSZ-be, a katonai összefonódásba, és káoszt teremtett a Mély Államban. Most az EU-n belüli katonai tábornokok meghajoltak Oroszország előtt, néma szövetséget hoztak létre, és lassan kihátráltak a NATO/ENSZ Mélyállamból, amelyet a DAVOS-fők Rockefellerek, Rothchildok, Bushok, DuPont családok működtettek – amelyek mind a Római Birodalomból származtak, amely létrehozta a Központot. Bankrendszer és ember alkotta háborúk az emberek irányításáért. Ez a jelenlegi negyedik Riech-parancs.

A színfalak mögött Németország, Franciaország és Olaszország összejátszott Oroszországgal , és csendes mozdulatokkal leleplezték az ENSZ/NATO jelenlegi rezsimjét.

A következő hónapokban várható, hogy az európai News Outlets elindítja a Declass-t az ENSZ-szel és a NATO-val kapcsolatban.

Oroszország birtokolja a világ legtöbb lítiumkészletét , és az európai olaj-, műtrágyatartalék és elosztás nagy részét ellenőrzi.

Biztonsági intézkedések voltak érvényben: a White Hat Alliance rejtett tárolt élelmiszereket hozott a föld alatti DUMB-okból, hogy segítse az élelmiszerigényeket. Az Elites által DUMBS-ben elrejtett étel száz évre elegendő volt a világ táplálására.

Nicaraguából végre eljutott a hír , hogy az orosz csapatok teljes hozzáférést kaptak az országba.

A kartellek csendben magukhoz ragadták az összes katonai hatalmat Mexikóban, és fegyvereik, lőszereik és parancsnokaik a kartell irányítása alá kerültek. Honduras, Guatemala felfegyverkezve készül a katonai konfliktusokra a régióban.

Most, hogy az orosz erők várhatóan csak 1600 mérföldre lesznek az Egyesült Államok határától, tömeges zűrzavar és katonai polgári zavargások kezdődnek Közép-Amerikában

A mexikói elnök a kartellek, a kartellek pedig a Deep State irányítása alatt állnak, és évtizedek óta mossák a pénzt a Vatikánon keresztül Dél- és Közép-Amerikán keresztül. (Hasonlóan ahhoz, ahogy az amerikai olasz maffia évtizedeken át mosott pénzt Las Vegason és szállított készpénzt a Vatikánba).

Most a mexikói elnök az előzetes szakaszban volt, és azzal fenyegetőzött, hogy mexikói bevándorlókon keresztül szabadjára engedi a káoszt az Egyesült Államokban (Mexikó elnöke FIGYELMEZTETTE az USA-t a gyűlölet-bűncselekményekre.

Gyűlöletbeszéd, népe elleni rasszizmus a médián/ hálózatokon/ rendészeti politikán keresztül/deportáláson keresztül /. A hónapokkal ezelőtti utazó karavánok tízezreit militarizálták.

A NESARA érvényben és gördül : Mostanra több mint 3 MILLIÁRD ember állt át az arany támogatású rendszerre: Kína, Oroszország, India, Szaúd-Arábia és sok olyan ország, amelyet a mainstream médiában nem említettek, most az új rendszerrel kereskednek (csak 72 órába telt a új rendszer indul és működik, és egy pillanat alatt 12 országban kereskedhet).

Az a hatás, hogy 7 milliárd ember fele elhagyja a Deep State Központi Bankrendszert , azt jelenti, hogy az összeomlás küszöbön áll, mivel a világ Cabal tulajdonában lévő piacok összeomlanak.

Pánik: DC, Európa, az ENSZ, a NATO világelitjei és a Big Tech, a Big Pharma mindent megtesz, hogy megteremtse a harmadik világháborút, a következő világjárványt, hamis zászlókat és időjárás-manipulációt. A Cabal Központi Bankrendszer bukása zajlik, és Ön az összeomlás szemtanúja.

A Deep State új internetet akar, amelyet az INTERNET PASSPORTS segítségével digitalizálnak az újvilági internetükbe. Ezeket az útleveleket csak azok kaphatják meg, akik betartják a világ fertőzési törvényeit (jelenleg egyre növekszik), illetve akik együttműködnek az online banki szolgáltatásokkal (új szabályok/ Szabványok/ szabályok).

A Deep State-nek van egy terve, hogy az egész világot irányítsa az INTERNETÜK, valamint minden ember banki és közösségi hálózatán keresztül. (Ez az új INTERNET, amit el akarnak indítani, a The Great Reset – az internet újraindítása)

The White Hats New Internet:

Ez az új internet, amely készen áll a Tim Berners-Lee kiadására, a legfejlettebb biztonsági és feltörhetetlen titkosított rendszerrel rendelkezik, amelyet valaha az emberiség szolgálatára hoztak létre.

Az Új Internet hátterében mesterséges intelligencia-rendszerek találhatók, amelyek azonosítják az online pedofíliát, az embercsempész-hálózatokat, a világ pénzmosási rendszereit…

…az összes háború lezárása és generációs gyógyítás a csúcstechnológián keresztül, amely a Teslához kapcsolódó fejlett (rejtett) rendszereket és a vibrációs frekvenciás gyógyítást használja (a test egy energiamező és receptorok, amelyek kapcsolódnak a DNS-hez és minden öndimenziós gyógyító ritmushoz amelyek hatással vannak a test és a lélek állapotára).

  • Forrás: Internet

https://www.pokolafoldon.hu/blog/tobb-mint-harommilliard-ember-hagyta-el-a-deep-state-kozponti-bankrendszeret