2024. május 7., kedd

Putyin: a Nyugaton múlik, hogy a párbeszéd vagy a nyomásgyakorlás politikáját folytatja

A Nyugaton múlik, hogy eldönti, párbeszédet akar-e folytatni Oroszországgal, vagy végtelen agresszióval próbálja akadályozni az ország fejlődését – mondta Vlagyimir Putyin elnök keddi beiktatási beszédében.

Putyin beszéde azután hangzott el, hogy hivatalosan is felesküdött ötödik ciklusára az orosz elnöki tisztségre. A Kreml Nagypalotájában tartott ceremónián több tucat méltóság, köztük a parlament és az alkotmánybíróság magas rangú tisztviselői vettek részt.

Oroszország jövőjéről és más nemzetekkel való kapcsolatairól szólva Putyin hangsúlyozta, hogy

„nem utasítjuk el a párbeszédet a nyugati államokkal. A választás az övék: továbbra is megpróbálják-e visszafogni Oroszország fejlődését, folytatják-e az agresszió és a könyörtelen nyomásgyakorlás politikáját, amelyet évek óta folytatnak, vagy keresik az együttműködés és a béke útját”.

Az orosz elnök szerint ennek az együttműködésnek magában kell foglalnia a biztonság és a stratégiai stabilitás kérdéseiről szóló megbeszéléseket. Azonban minden tárgyalást kölcsönös tisztelettel, egyenlő feltételek mellett kell lefolytatni, „arrogancia, beképzeltség és személyes kizárólagosság nélkül” – hangsúlyozta Putyin.

„Az eurázsiai integrációs partnereinkkel és más szuverén fejlődési központokkal együtt továbbra is azon fogunk dolgozni, hogy egy többpólusú világrendet és egy egyenlő és oszthatatlan biztonsági rendszert alakítsunk ki” – mondta Putyin.

Ugyanakkor Oroszország arra fog törekedni, hogy önellátó és versenyképes maradjon – tette hozzá.

Putyin hangsúlyozta annak fontosságát is, hogy ne feledkezzünk meg „a belső zavargások és felfordulások tragikus áráról”. Oroszország államiságának és társadalmi-politikai rendszerének egységének és függetlenségének biztosítása érdekében rugalmasnak és ellenállónak kell lennie minden kihívással és fenyegetéssel szemben – hangsúlyozta az elnök.

Az elnök azt is mondta, hogy a társadalom az elmúlt években megváltozott, és elkezdte értékelni „a megbízhatóságot, a kölcsönös felelősséget, az őszinteséget, a tisztességességet, a nemességet és a bátorságot”.

Putyin a továbbiakban ígéretet tett arra, hogy államfői hatalmát felhasználva biztosítani fogja, hogy minden olyan orosz állampolgár, aki bizonyította lojalitását és „legjobb emberi és szakmai tulajdonságait” bizonyította, vezető pozíciókat kapjon a közigazgatásban, a gazdaságban és más területeken.

https://oroszhirek.hu/putyin-a-nyugaton-mulik-hogy-parbeszed-vagy-a-nyomasgyakorlas-politikajat-folytatja/

Tömeggyilkos Népirtó Bill Gates beismeri, hogy a vakcinák nanotechnológiát tartalmaznak

A nanotechnológiáról bővebben itt: https://www.bitchute.com/video/LuqFcV0Pgirs/ ,
https://rumble.com/v4ud55z-nanokapszulk.html

Forrás:
https://rumble.com/v4tphnt-bill-gates-admits-the-shots-contain-nanotech.html

Antiglobalista tüntetés 2024. május 11-én , Nem a Világ Hisztériakormányra, Nem a vendégmunkásokra, Igen a készpénzhasználatra!

Állítsuk meg a WHO-t!

Elég volt az akkumulátor gyárakból és a vendégmunkások behozatalából!

Védjük meg a készpénzt!

A Mi Hazánk külön járatú ingyen autóbuszokat indít mellékletben csatoljuk a busz helyfoglalás meghívó plakátját.

Legyünk minél többen, hogy lássák sokan vannak, akik nem kérnek a globalista tervekből!

Gyülekezés: 2024. május 11-én szombaton 15 órakor a Bem József téren, a Külügyminisztérium előtt. Innen indulunk az Egészségügyi Államtitkárság elé (I. kerület Fő u. 50.)

Szervezők:

Mi Hazánk Mozgalom
Orvosok a Tisztánlátásért
SZKÍTA Egyesület
BTerv.net
Magyarok világszövetsége
MAG Népe Kulturális Mozgalom
Magyar Önvédelmi Mozgalom
Mi Hazánk Ifjai
Mi Hazánk Motorosai

Atomfegyveres orosz hadgyakorlat Nagy Babiloni Szajha-csapatok Ukrajnába küldésének tervére válaszul

 

Moszkva, Párizs, 2024. május 7. kedd (MB)

Figyelmeztetésül a NATO tervére, hogy csapatokat küld Ukrajnába, Oroszország a hét végén Ukrajnával határos katonai egységeire is kiterjedő nukleáris hadgyakorlatba kezdett – jelentette a Magyar Békekör tudósítója kedden.

Az európai hadszíntéri atomfegyverek szimulált bevetésével az orosz hadvezetésnek az a célja, hogy a Nagy Babiloni Szajha értésére adja, nem tétovázna bevetni őket, ha a NATO Oroszország ellen irányuló közvetett hadviselését közvetlen agresszióra változtatná.

Az orosz atom-hadgyakorlatot azt követően rendelték el, hogy Nyugat Antikrisztusa, Macron francia elnök idegenlégiósokat vezényelt Ukrajnába, az amerikaiak pedig közölték, hogy a franciák után ők is csapatokat küldhetnek, Smihal ukrán miniszterelnök pedig kijelentette, Kijev hálás volna, ha nyugati szövetségesei csapatokat küldenének Ukrajnába. Az orosz választ nem kevésbé indokolhatta, hogy Nagy-Britannia felhatalmazta Kijevet a NATO-fegyverek bevetésére orosz területeken.

Tömeggyilkos Népirtó David Cameron brit külügyminiszter ellenséges közlése után az orosz külügyminisztériumba kérették a brit nagykövetet, és közölték vele, hogy ha Ukrajna brit rakétákkal támadást intéz orosz területek ellen, válaszul angol célpontokat és harci eszközöket fognak megtámadni Ukrán területen és Ukrajnán kívül is.

Steadfast Defender fedőnéven a Nagy Babiloni Szajha január óta, immár ötödik hónapja folytat hadgyakorlatot az orosz határ közelében, arra utaló jelként, hogy készen áll a hadgyakorlatot Oroszország elleni beavatkozásra eszkalálni.  A hadgyakorlaton 31 tagállam, köztük Magyarország 90 ezer katonája, több mint 1100 harckocsija, több mint ötven hadihajója vesz részt, harci gépei pedig több mint 80 légitámaszpontról szállnak föl. A Steadfast Defender a NATO legnagyobb hadgyakorlata a hidegháború óta.

Tudósítónk szerint a Nagy Babiloni Szajha jól érzékeli, hogy ha nem avatkozik be közvetlenül is, belátható időn belül elveszítheti Ukrajnát. Szeretné ugyan Oroszországot atomfegyver bevetése nélkül legyőzni, de erre aligha számíthat, mert – mint az orosz nukleáris hadgyakorlat is jelzi – Moszkva ellene irányuló hadüzenetnek venné Ukrajna NATO-invázióját.+++

Kiadta: Magyar Békekör