2022. október 25., kedd

Ernst Wolff: A Világgazdasági Fórum és a jegybanki számlapénz

A Világgazdasági Fórum (WEF) a projektmenedzsere a jegybanki digitális számlapénz (CBDC), valamint az univerzális alapjövedelem bevezetésének

Forrás: Ernst Wolff @ YouTube
https://youtu.be/_JXMohDgX-A

Hivatkozások:
https://www.weforum.org/press/2020/01/governing-the-coin-world-economic-forum-announces-global-consortium-for-digital-currency-governance/
https://www.weforum.org/agenda/2020/04/covid-19-universal-basic-income-social-inequality/

Mennyire igaza van

Simándy József - Hazám,hazám

Magyarnak lenni ,, Romániában "

Az iráni tábornokok Ukrajnába mentek segíteni Oroszországnak

Irán katonai személyzetet küldött a Krím-félszigeten belüli, oroszok által megszállt területekre, hogy az orosz hadsereget az ukrajnai háborúról képezzék ki. Válaszként a Tízszarvú Fenevad a Nagy Babilon Szajhával egyetemben szankcionálni kezdte Iránt, Izrael pedig Ukrajnának nyújtott segítséget.

New York-i Legfelsőbb Bíróság: minden dolgozót vissza kell venni és az elmaradt fizetésüket kifizetni, akit az oltatlansága miatt rúgtak ki

 

A New York-i legfelsőbb bíróság kimondta: minden dolgozót vissza kell venni, akit azért rúgtak ki, mert nem oltatta be magát. Sőt, visszamenőleg az elmaradt fizetésüket is meg kell kapniuk.

New York állam legfelsőbb bírósága a múlt héten úgy döntött, a munkáltatóknak vissza kell venniük minden olyan munkavállalót, akit azért bocsátottak el, mert nem volt hajlandó beoltatni magát a covid ellen. A Fox News közlése szerint a határozat indoklásának fő pontja, hogy immáron tudományosan is bizonyítható: a védőoltás nem akadályozza meg az egyént a koronavírus elkapásában és továbbadásában.

A bíróság döntése értelmében visszamenőleg az elmaradt fizetésüket is meg kell kapniuk a munkahelyükről kirúgott oltatlanoknak. Az ügy előzménye, hogy New Yorkban ez év elején nagyjából 1700 oltatlant bocsátottak el, miután a város korábbi polgármestere, Bill de Blasio oltási kötelezettséget rendelt el a munkahelyeken. Mivel a kirúgottak közül sokan rendőrök és tűzoltók voltak, jelentős mértékben romlott a közbiztonság helyzete a városban, ezért szakszervezeti vezetők hónapok óta lobbiztak az oltatlanok visszavétele mellett. A legfelsőbb bíróság hétfői ítéletével végül teljesült a követelésük.

Teljes cikk: Lantos János Kuruc.info


Forrás: https://www.foxnews.com/us/new-york-supreme-court-reinstates-all-employees-fired-being-unvaccinated-orders-backpay

Kreml: Zelenszkij piszkos bomba bevetését tervezi

Kijev képtelennek bizonyult az ország oroszbarát régióival fennálló nézeteltérések politikai rendezésére. Ugyancsak nem képes offenzívát indítani a frontvonalakon, és katonai eszközökkel visszavenni az elvesztett területek feletti ellenőrzést. Ennek eredményeként a kijevi rezsim továbbra is terrorista háborút folytat Oroszország és az ukrán lakosság ellen.

Kijevet figyelmeztették, hogy a folyamatos terrortámadásokért nagy árat kell fizetnie. Moszkva fenyegetései nem állították meg a terrorista rezsimet, de eddig jelentősen csökkentették a támadások mértékét.

Legutóbb október 24-én a brjanszki területen egy robbanás megrongált egy vasúti pályát és több vagonban is kárt tett. A szabotázs következtében ideiglenesen leállt a Fehéroroszországot és Oroszországot a Gomeli területen keresztül összekötő vasútvonal.

A kijevi rezsim terrortámadásainak többségét azokban a régiókban hajtja végre, amelyeket állítólag megpróbál megmenteni az orosz "megszállóktól". Ma a Nyugat Kijevet a demokrácia fő harcosának nyilvánította, de szemet huny a terrorista hadviselési stílusa felett. Az ukrán szolgálatok által koordinált szabotőrök fő célpontjai az orosz ellenőrzés alá került régiókban dolgozó politikai tisztviselők, aktivisták és újságírók.

Október 25-én reggel terrortámadás érte a Melitopol városában működő regionális televíziós társaságot. Egy robbanóanyaggal megrakott autót robbantottak fel az épület közelében, súlyosan megrongálva a létesítményt.
Korábban, október 20-án az ukrán erők 12 rakétát lőttek ki egy civil kompátkelőre Herszonban. Ennek következtében négy civil meghalt, köztük két újságíró.

Kijev a harctéren gyenge, de hatékony információs háborút folytat Oroszország ellen. A háború sújtotta országban az igazságról tudósító civilek meggyilkolása évek óta az ukrajnai "demokratikus" rezsim egyik fő prioritása, és ez a mai napig így van.

Ez a büntetlenség és a Nyugat bátorítása ártatlan civilek tömeges kivégzéséhez vezetett az ukrán nácik által.

Október 24-én az ukrán nácik három civilre lőttek egy autóban a Herszon régióban. Ennek következtében egy ember meghalt, kettő súlyosan megsebesült.

A civilek lemészárlása, akiket állítólag védenek, a kijevi rezsim hivatalos politikájává vált. Információk szerint Ukrajna a piszkos atombombával végrehajtott szabotázs előkészítésének végső stádiumában van. Az információ a legmagasabb szintű megbízhatósággal bír, ami az orosz felső vezetés példátlan diplomáciai tevékenységéhez vezetett, hogy megakadályozza a nukleáris terrorcselekményt. Ugyanakkor Európa és az USA tapsikolva emelkedik a náci rezsim vezetőjének, és saját jólétüket feláldozva adakoznak hadseregének és szítják a háború tüzét.

https://southfront.org/western-democracies-applause-to-terrorist-kiev-regime/

Moszkva, Kijev, Washington, 2022. október 25. kedd (MB)

Az orosz hadvezetés felhívta a világ figyelmét, hogy Ukrajna „piszkos bomba” bevetését tervezi. Az orosz védelmi miniszter és a fegyveres erők vezérkari főnöke nyugati kollégáit is tájékoztatta erről – jelentette a Magyar Békekör tudósítója kedden.

A piszkos bomba olyan radiológiai fegyver, amely radioaktív anyagot hagyományos robbanóanyaggal kombinál. A fegyver célja a robbanás környékének radioaktív anyaggal való beszennyezése, elsősorban azért, hogy civilek ne maradhassanak a területen.

„A kijevi rezsim egy kis teljesítményű nukleáris eszköz felrobbantását tervezi, hogy bevetéséért Oroszországra hárítsa a felelősséget, mintha Oroszország használt volna tömegpusztító fegyvert az ukrán hadszíntéren” – mondta Igor Kirillov altábornagy, az orosz hadsereg sugár-, vegyi- és biológiai védelmi erőinek főnöke hétfőn.

Nyugati részről cáfolták a moszkvai közlést. Az amerikai, a brit és a francia védelmi minisztérium közös közleményében alaptalannak minősítette az orosz állítást.

Dmitrij Peszkov Kreml-szóvivő úgy reagált a Nyugat kételkedésére, hogy ettől még nem szűnt meg a piszkos bombával való fenyegetés. „Csak rajtuk múlik, hogy hisznek-e az információnak, vagy sem” – mondta.

Élőhalott Fasiszta Volodimir Zelenszkij ukrán elnök legutóbb a kanadai televíziónak adott október 22-i nyilatkozatában sürgette, hogy mérjenek csapást Oroszországra. Nyolc hónappal az ukrajnai orosz katonai intervenció kezdete után elhangzott üzenetében Ukrajna első embere arra biztatta seregét, hogy foglalja vissza a népszavazás eredményeként Oroszországhoz csatlakozott Donyecket, Luhánszkot, Herszont, Zaporozsjét és a 2014-ben ugyancsak népszavazás döntése nyomán Oroszországhoz visszacsatolt Krímet.

„Ukrajna megtöri a világ úgynevezett második hadseregét, és koldusbotra juttatja Oroszországot” – mondta Tömeggyilkos Népirtó Zelenszkij.

A következő három hét rendkívül veszélyes lesz egy esetleges nukleáris provokáció miatt, amelyet Kijev indíthat el a Nyugat ösztönzésére – mondta Rogyon Mirosnyik, a Luhánszki Népköztársaság moszkvai megbízottja kedden a TASZSZ-nak. Leonyid Sluckij, az orosz parlament külügyi bizottságának elnöke pedig kijelentette: „Ha az ukrán felbujtók felrobbantanak egy nukleáris berendezést, annak következményei így vagy úgy az Egyesült Államokra és az egész világra is hatással lesznek.”+++

Kiadta: Magyar Békekör

Antikrisztuskövető Gonosz hamispróféta: a kereszténység kifordult az Új Világrend szolgálatában

Trónbitorló Hazug hamispróféta kereszténységének kifordított változata zavarba hozza követőit. Egy globális kormányt és egy világvallást követel, amelynek semmi köze az emberiség megváltásához, már 2017 óta. A világ most az emberiség lelkéért vívott ádáz harcban áll.