2022. április 19., kedd

A sanghaji tömeges "karantén" (koncentrációs) táborokban nincs zuhanyzó; a világítás 24 órán át égve marad

 

Mintha a sanghaji borzalmak a legutóbbi kényszerű wuhani koronavírus (COVID-19) okozta zárlat idején nem lettek volna már elég rosszak,

most arról kaptunk hírt, hogy az ottani kormány nagy "karantén" központokat hozott létre, amelyek a koncentrációs táborokra emlékeztetnek.

A jelentések szerint a sanghaji tömeges karanténközpontban, a város kiállítási központjában a nap 24 órájában ég a villany. Itt nincsenek zuhanyzók sem, pedig a foglyok várhatóan körülbelül egy hónapig maradnak ott.

Egy Jane Polubotko nevű 30 éves ukrán, akinek a tesztje "pozitív" lett a Fauci influenza Omicron (Moronikus) változatának legújabb törzsére (BA.2), kénytelen volt itt maradni, és azt mondja, hogy egész idő alatt nem látott sötétséget.

Őt és több ezer idegent zártak be a nagy terembe, amely irodai fülke formátumban van berendezve, a foglyok alvására szolgáló matracok csoportjaival. A környezet miatt Polubotko úgy érezte magát, mint egy "COVID-bűnöző" - mondta a Wall Street Journalnak.

Polubotko összesen 18 egymást követő napot töltött a bezártság miatt zuhanyozás nélkül. Amikor hazaért, az első dolog, amit tett, mondanom sem kell, hogy egy hosszú, forró zuhany volt - valamint az, hogy lekapcsolta a villanyt, hogy aludni tudjon.

"Semmit sem hallani, csak csendet, és hogy magam állíthatom be a világítást" - mondta Polubotko a hazatérés élményéről. "Nem fogom ezeket a dolgokat többé magától értetődőnek venni."

 

 

Kína ismét a zsarnokság újabb körét tervezi nyugatra exportálni?

A Kínai Kommunista Párt (KKP) ezt a karanténlétesítményt és a hozzá hasonlókat "fangcang"-nak, azaz négyzet alakú kunyhónak nevezi. Ez egyfajta rögtönzött kórház, ahol állítólag "eseteket" kezelnek, hogy megakadályozzák a további "fertőzést".

Ne feledjük, hogy a Wuhan-betegségre pozitív eredményt mutató emberek túlnyomó többségéhez hasonlóan Polubotko valójában soha nem betegedett meg. Ennek ellenére közel három hétig kényszerítették arra, hogy akarata ellenére az intézményben maradjon.

Bár a KKP nem hozza nyilvánosságra az ilyen típusú adatokat, becslések szerint jelenleg mintegy 270 000 Polubotkóhoz hasonló személy áll "orvosi megfigyelés alatt" Kína-szerte.

"Sanghaj több mint 100 ideiglenes kórházat épített, amelyek összkapacitása több mint 160 000 ágy, az állami média szerint enyhe vagy tünetmentes COVID-pozitív személyek számára" - számolt be a Journal.

"A városban 7776 ember került kórházba, és több mint 220 ezren álltak orvosi megfigyelés alatt - jelentette a China Daily csütörtökön."

Nyugaton jelenleg a COVID-nek nagyjából vége - és ez így is volt az elmúlt hónapokban (vagy egyesek szerint az elmúlt két évben). Ez az egyik oka annak, hogy a sanghaji helyzet miért olyan rendellenes és nyugtalanító.

 

 

Visszatérve a 2020-as év elejére, a járvány első fordulója során a zűrzavar nagy része Kínában kezdődött, majd végül nyugatra szivárgott. Ha a történelem bármi jelzőt mutat, ez lehet a terv ismét - de vajon a nyugatiak elviselik-e ezt?

Az Egyesült Államokban mindenesetre nehéz elképzelni, hogy - annak ellenére, hogy a dolgok mennyire őrültté váltak - az átlag amerikai elviselné ezeket a nagy kényszer-karanténközpontokat mindazok alapján, ami az első zárlatok óta kiderült az átverésről.

Fontos azonban, hogy szemmel tartsuk a dolgokat. Az amerikaiak semmilyen körülmények között nem hagyhatják, hogy a kormány újabb zárlatot vezessen be, még akkor sem, ha azt ígérik, hogy az csak 14 napig tart, hogy "ellaposodjon a görbe". Ezt a szöveget már hallottuk, és bebizonyosodott, hogy hazugság.

"Akkor mire IS jó a kormány?" - kérdezte a Natural News egyik olvasója, és nagyon jó érvet hozott fel, amin érdemes elgondolkodni.

A források között szerepelnek:

NaturalNews.com

WSJ.com

https://www.pokolafoldon.hu/blog/a-sanghaji-tomeges-karanten-koncentracios-taborokban-nincs-zuhanyzo-a-vilagitas-24-oran-at-egve-marad

Egy oltáskárosodott tragikus története

Ebben a videóban Biró Éva olvas fel egy e-mailt, amit április 19-én kapott arra a felhívásra, hogy oltáskárosodott embertársakat keres. Egy édesanya kereste meg, aki a 27 éves lányát veszítette el.

Sok orvos figyelmeztetett, hogy a géninjekció az immunrendszer azon részét teszi tönkre, amely a szervezetben “alvó” vírusok kontroll alatt tartásáért is felel. Ennek a funkciónak a károsodása tragédiához vezethet.


https://orvosokatisztanlatasert.hu/egy-oltaskarosodott-tragikus-tortenete/

Kim Iversen: A NATO egykori elemzője és az ENSZ vezető tisztviselője Ukrajnáról

Forràs:
https://youtu.be/GEIFwLKlq1Q

Cikk:
https://www.thepostil.com/the-military-situation-in-the-ukraine/

Ukrajna azt követeli katonáitól, hogy halálig harcoljanak Mariupolban az elkerülhetetlen elfoglalás ellenére is

 

Az ukrán foglyok felhívhatják hozzátartozóikat, és értesíthetik őket, hogy még életben vannak.

Sőt, orosz társaikkal ellentétben a háborús bűnök alól felmentett, fogságba esett ukrán hadifoglyok már részt vesznek a romeltakarításban, hogy megtisztítsák a háború által érintett városokat.

Bár a neonáci Azov zászlóalj és az ukrán hadsereg más elemei csak Mariupol néhány kulcsfontosságú területét tartják, Kijev makacsul nem ismeri el elkerülhetetlen vereségüket a kikötővárosban. Kijev gondosan elrejti saját veszteségeit, és arra kényszeríti csapatait, hogy folytassák az ellenállást, és indokolatlan veszteségeket szenvedjenek annak ellenére, hogy még a harc folytatásához sincs elég lőszerük vagy gyalogságuk.

Még április 11-én a Facebookon írva az ukrán 36. brigád elismerte, hogy az összes gyalogos katona elesett, és hogy az orosz erők elleni "lövészharcokat" most a tüzérek, a légvédelmi tüzérek, a rádiósok, a sofőrök, sőt a zenekar szakácsai és zenészei vívják.

Több mint egy héttel később, és a Mariupolban maradt ukrán katonák száma nem pontosan ismert. Az orosz hírszerzés szerint legfeljebb 700 ukrán harcos maradt az utolsó ellenállási zónákban, köztük mintegy 200 külföldi zsoldos. Ők az Azovstal üzem földalatti létesítményeiben rejtőznek, ahol alig van lőszer, gyógyszer és élelem.

Annak ellenére, hogy Kijev nyilvánvalóan elvesztette a kapcsolatot saját erőivel, és nem akarja beismerni, hogy lehetetlen a kiürítésük vagy katonai erősítés küldése a segítségükre, az ellenállás folytatását hirdette meg a végsőkig. Az ukrán hatóságok gyakorlatilag értelmetlen halálra ítélték katonáikat és külföldi harcosaikat, hacsak ők, mint egyének nem döntenek a megadás mellett.

Április 11-én egy sikertelen áttörés során az Ukrán Fegyveres Erők három tankja, öt gyalogsági harcjárműve és hét páncélozott járműve semmisült meg. Április 14-ig 2673-an adták meg magukat az orosz hadseregnek a görög alapítású kikötővárosban, ami a legtöbb megadó ember azóta, hogy februárban megkezdődött az orosz katonai művelet Donbasszban.

Bár a kijevi erők nyíltan bejelentették, hogy háborús bűnöket követnek el azzal, hogy megölik a hadifoglyokat és a sebesült orosz katonákat - március 28-án jelent meg az interneten egy videó, amelyen ukrán katonák pontosan ezt teszik -, más videókon orosz katonák láthatók, akik foglyul ejtett ukrán katonákat etetnek, ami biztosan nem jelenne meg a mainstream nyugati médiában.

 

 

Mivel a nyugati média nem számol be erről, ezek az információk mégis az ukrán közösségi médián keresztül terjednek, és ezeknek köszönhetően ezrek adták meg magukat. Még a nyugati média is nehezen talál bizonyítékokat és tanúvallomásokat arról, hogy ukrán katonákat kínoztak, vertek vagy megaláztak. Ez szembetűnően különbözik az orosz és a donbászi erők ellen elkövetett mészárlásoktól.

Az ukrán foglyok felhívhatják a rokonaikat, és értesíthetik őket, hogy még életben vannak. Sőt, orosz társaikkal ellentétben, a háborús bűnök alól felmentett, fogságba esett ukrán hadifoglyok már részt vesznek a romeltakarításban és a rombolásban, hogy megtisztítsák a háború által érintett városokat.

A nyugati mainstream média számára kényelmetlen tény, hogy az összes úgynevezett "nemzeti zászlóalj", azaz a neonáci Azov zászlóalj, a Tornádó és az Aidar az ukrán belügyminisztérium parancsnoksága alá tartozó ukrán Nemzeti Gárda hivatalos egységei. Háborús időszakban azonban, vagyis 2014 óta a Nemzeti Gárda az ukrán főparancsnok és a védelmi minisztérium parancsainak engedelmeskedik, vagyis mind az Ukrán Fegyveres Erők, mind a Nemzeti Gárda hivatásos katonai alakulat.

Ugyanakkor az Ukrán Fegyveres Erők sokkal nagyobb képességekkel, tűzerővel és technikai eszközökkel rendelkeznek, mint a Nemzeti Gárda, ezért a hadsereg donbásszi akcióiból eredő károk sokkal nagyobbak. Az ukrán tüzérek évek óta célba veszik és megölik a civileket Donbasszban,... Erről az emberi jogi szervezetek és az ENSZ széles körben beszámoltak, de a nyugati média háttérbe szorította és figyelmen kívül hagyta.

Az olyan intézkedések, mint az ukrán foglyok szabadon bocsátása családjuknak, miután átvételi elismervényt/szerződést írtak, amelyben kijelentik, hogy nem hajlandók részt venni a további ellenségeskedésekben, és vállalják, hogy nem harcolnak többé, amennyiben korábban nem követtek el háborús bűnöket, naivnak tűnhetnek, de abban a reményben történnek, hogy mindkét oldalon minimalizálják a veszteségeket és deradikalizálják a szélsőjobboldali kijevi rezsimet.

Annak ellenére, hogy Mariupol gyakorlatilag elesett, Kijev még mindig nem hajlandó bejelenteni a városban lévő erőinek megadását, és ezzel ukránok és külföldi harcosok százait ítélte halálra. Nem tudni, hogy Kijev miért ragaszkodik ahhoz, hogy az utolsó emberig harcoljon Mariupolban, de nyolc év után, amióta a donbászi erőknek nem sikerült elfoglalniuk a várost, az Azov zászlóalj uralma gyakorlatilag véget ért.

Bár a nyugati média figyelmen kívül hagyja, a tanúvallomások azt mutatják, hogy a mariupoli Azov-zászlóalj ukránosítást erőltetett a város lakóira, olyannyira, hogy az oroszul beszélőket pénzbírsággal sújtották, a legszélsőségesebb esetekben pedig kivégezték, mint ahogy ez egy görög nemzetiségűvel is történt, mindössze 10 nappal az orosz katonai művelet február 24-i kezdete előtt.

Mivel Kijev nem hajlandó visszalépni rasszista szélsőségességétől és ragaszkodik ahhoz, hogy válogatás nélkül a donbászi civileket célozza meg, felbátorodva attól a gondolattól, hogy a Nyugat teljes támogatását élvezi, Ukrajna Mariupol orosz elfoglalásával teljesen elvesztette a hozzáférést az Azovi-tengerhez.


A COVID oltás narratívája olyan sok pénzt emésztett fel, hogy az illetékesek már nem adnak többé kölcsönt

 

Hagyják, hogy ezek a vakcinák lassan elsüllyedjenek...

Egy kis leleplezés arról, hogy kormányainknak hogyan kellett hazudniuk arról, hogy hányan kaptak védőoltást, lásd ezt a jelentést -

A brit kormány jelentése elismeri, hogy Angliában 19,2 millió ember nem kapott egyetlen adag Covid-19 oltóanyagot sem, további 12 millió ember pedig visszautasította a 2. vagy 3. adagot.

DR. MERYL NASS

Az elmúlt hónapokban annyi rossz hír érkezett az oltóanyagokkal kapcsolatban, hogy még a mainstream médiába is beszivárgott. Szerintem a kabinet terve az, legalábbis az Egyesült Államokban, de valószínűleg mindenhol, hogy abbahagyják a nevetséges oltóanyag állítások fenntartását, és hagyják őket természetes halált halni. Az alábbiakban elmagyarázom, hogy miért.

Egyszerűen túl sok rossz hír volt, túl kevesen kapták meg az oltásokat, túl sok volt a szülők ellenállása. Az, hogy mindenki 8 vagy 10 adagot kapjon, nem fog megtörténni. A rémült, engedelmes tömegek egyre kevesebben lettek.

Itt van például egy történet, amely nagy visszhangot kapott: Az ABC News beszámolt arról, hogy "legalább 72 COVID megbetegedés a teljesen beoltottak körében a Gridiron vacsora következtében alakult ki". Nemcsak Nancy Pelosi tesztje volt pozitív, hanem Biden kabinetjének több más tagja és sok más washingtoni csillogó ember is. Mindannyiuknak be kellett oltatniuk magukat ahhoz, hogy részt vehessenek a vacsorán.

Rengeteg örömteli hír szólt arról, hogy a fertőzött washingtoni politikusok csak enyhe COVID-esetek voltak. Jó nekik. De ha az oltások miatt tünetmentes terjesztőkké váltak a tüneteket mutató terjesztők helyett, akik tudják, hogy otthon kell maradniuk, amíg betegek, akkor az oltások valójában többet ártanak, mint használnak a fertőzés terjedése szempontjából. Több COVID-esetet okozhatnak, nem pedig kevesebbet.

Mostanra mindenkinek, aki elsétál egy újságosbódé mellett, vagy bekapcsolja a tévét, nyilvánvalóvá kell válnia, hogy a média túlságosan is könyörög a további oltásokért.

Mindenki számára nyilvánvalónak kell lennie, hogy az oltások nem akadályozzák meg a terjedést, és ezért nincs logikus módja annak, hogy kötelezővé tegyék őket. Mert ha az én oltásom nem véd meg (és csak sok-sok tündérporral fog megvédeni), akkor miért érdekel, hogy be vagyok-e oltva vagy sem?

Amint Önöket nem érdekli többé az én oltási státuszom, az összeesküvés irányítási nexusa elkezd szétesni. Ez volt az ászuk a lyukban. Itt az ideje, hogy valami mással foglalkozzanak.

A gyermekkori oltásoknál a lényeg: a New York-i Állami Egészségügyi Minisztérium tanulmánya a vakcinák hatékonyságáról a gyermekeknél. 2 hónap elteltével az 5-11 évesek körében a hatékonyság 12%-ra csökkent. Más szóval, 8 beoltott gyerekből 7-nek 2 hónap után nem volt haszna, csak kockázata. Az adatok 365 000 gyermekből származnak, és úgy tűnik, a CDC nem tudta őket megforgatni, vagy a 12% volt a legjobb, amit az adatokhoz hozzá tudtak tenni. Ez a jelentés hatalmas akadálya az általános gyermekoltásoknak. Az összeesküvés nem tudja leküzdeni.

Fontos újra megemlíteni - mert folyton elfelejtjük -, hogy bár a vakcinák névlegesen felnőttek számára engedélyezettek, valójában csak az EUA (nem engedélyezett) termék található meg az USA-ban, és jogilag az EUA kísérleti termék - és ezért az oltásra való kényszerítés Nürnberg megsértése és a szövetségi törvények megsértése.
Az ilyen kísérleti génterápiás termékek kötelezővé tétele tehát bűncselekmény, amelyet az államok, a szövetségi kormány, valamint bizonyos vállalatok és más intézmények követnek el. Úgy tűnik, hogy mivel az amerikai törvényeket nem olyan helyzetekre tervezték, amelyekben a kormány a bűnöző, nagyon nehéz volt az igazságszolgáltatási rendszert felhasználni a történtek megváltoztatására. De ha ez még sokáig így folytatódna, egy becsületes bíró valahol végre kimondaná, hogy a vakcinák kísérleti jellegűek, és akkor a COVID mandátum kártyavára összeomlana. Mint Humpty Dumpty (elvégre ma húsvét van):

A király minden lova és a király minden embere...Nem tudták újra összerakni a COVID-mandátumokat.

Mi történt még, ami aláássa a vakcinatörténetet? Nos, az összes összeomló sportoló mellett mostanra Németország-szerte hirtelen holtan elhulló polgármesterek nagy száma is felbukkant.

Ausztráliában Queensland egészségügyi minisztere most ismerte el, hogy a mentőket sokkal több szívrohamhoz és hirtelen halálesethez hívják: 40%-kal több, hogy pontos legyek. Köszönjük Igor Chudovnak, hogy követte ezt a történetet, és mellékelt egy videót, amelyen a tanácstalan miniszter elismeri, de fogalma sincs, hogy miért...

Aztán ott volt az a 3 biztosítótársaság, egy-egy az USA-ból, Indiából és Németországból, amelyek elismerték, hogy 2021 második felében a vártnál 40%-kal több haláleset történt a munkaképes korúak körében. A német tisztviselőt, aki a sípszóra fújt, egy vezérigazgatót vagy alelnököt, azonnal kirúgták, ami határozottan azt jelzi, hogy igazat mondott.

Három orvos bejelentő nyilvánosságra hozott egy nagy mennyiségű adatot a katonai DMED adatbázisból, amely a szolgálati halálesetek hatalmas növekedését mutatja. Nagy volt a zűrzavar ezekkel az adatokkal kapcsolatban. Részben azért, mert a hadsereg ezután újra kiadta az előző évekre vonatkozó adatait, így a 2021-es összehasonlítás kevésbé tűnt vészesnek. Mathew Crawfordnak van néhány ötlete arról, hogy mi történt valójában az adatokkal. Az egyetlen dolog, ami eddig teljesen világos, hogy eltussolás történt, és úgy tűnik, hogy a hadsereg beoltott tagjainak egészsége meredeken zuhant. De nem tudjuk, milyen mélyre.

A világon mostanra már mindenki hallhatta a "myocarditis" kifejezést, és tudja, hogy ez egy oltás okozta károsodás. Sokan tudják azt is, hogy Rochelle Walensky, a CDC igazgatója azt mondta, hogy az oltás utáni szívizomgyulladás rendkívül "ritka, de enyhe", csakhogy nem az, és hazudott. Az általa említett szívizomgyulladás aránya legalább tízszeresen túl alacsony. A 18-24 év közötti fiatal férfiak közül 2000-ből körülbelül 1 fordult orvoshoz ezzel a diagnózissal, miután megkapták a második mRNS-oltást.

Valójában a CDC annyira intenzíven aggódott a tizenévesek beoltására vonatkozó ajánlásával kapcsolatos visszhang miatt (a szívizomgyulladás kockázata ellenére), hogy mintegy 20 orvosi szakmai szervezet vezetőit rávette, hogy írják alá a CDC ajánlását támogató nyilatkozatot. Vajon mennyit fizetett ezért a CDC? Ilyen támogatás megszerzése szokatlan lépés volt, de talán nem meglepő a kockázatot kerülő bürokraták számára, akik a saját seggükért aggódnak, de senki másért nem. Rochelle az ABC TV interjújában még meg is említi ezeket a "társaláírókat" számos orvosi szervezettől. Egy csomó "társaláíró" összegyűjtése tulajdonképpen a bizonyíték arra, hogy a CDC tudta, hogy az oltási ajánlása jelentősen ártani fog a gyerekeknek.

Bár senki sem ismerte el a szövetségi egészségügyi ügynökségben, sok embernek tisztában kell lennie azzal, hogy a szívizomgyulladás csak a COVID vakcina okozta sérülések jéghegyének csúcsa. A szívizomgyulladás azért kapott figyelmet, mert életveszélyes, és szinte mindig a második oltást követő 4 napon belül jelentkezik - nem lehet véletlen egybeesésként leírni, mint ahogyan a szívrohamot, a stroke-ot, a tüdőembóliát, a hirtelen halálozást és talán sok más diagnózist.

Mintha nem lenne elég rossz oltási hír, a Medicare adatbázisából származó információ, amelyet az FDA tavaly júliusban tett közzé, de csak nemrég kapott figyelmet. Az FDA feltárta, hogy a Medicare-ellátásban részesülőknél szívinfarktus, tüdőembólia, disszeminált intravaszkuláris véralvadási zavar (DIC, egy életveszélyes, vérzéssel és véralvadással járó rendellenesség) és ITP (egy másik vérzési rendellenesség) állt összefüggésben a Pfizer-oltással. Az FDA megígérte, hogy ezt szigorúan megvizsgálja, de ehelyett hallgatott, és később sem tagadta soha az összefüggést.

És akkor ott van még az ivermektin. Nagyon sok ivermectin történet szivárgott be a népszerű sajtóba. Tennessee állam törvényhozása a múlt héten lényegében vény nélkül kapható gyógyszerré tette az ivermektint. A New Hampshire-i képviselőház is megszavazta ezt, míg az NH szenátusa most foglalkozik vele. Kansas és több más állam mentességi garanciát adott az egészségügyi szolgáltatóknak az ivermectin és a hidroxiklorokvin COVID-ra történő alkalmazására. Kansas emellett megerősítette a vallási mentességeket, ami gyakorlatilag aláássa az iskolai oltási kötelezettségeket.

Az olyan történetekkel párosulva, mint ez a történet, amelyek a kórházak ellen indított perekről szólnak, mert megtagadták az ivermektin szállítását haldokló hozzátartozóiknak, az emberek végre rájöttek, hogy valószínűleg van valami ebben a gyógyszerben, és becsapták őket. Olyan injekciót kaptak, amely alig működik, nem biztonságos, és megakadályozták, hogy megkapják a jó gyógyszert. És mi van, ha a zárlatok miatt elvesztették az üzletüket? Mostanra már biztosan nagy harag forrong. Gondolom, hogy a Nagy Újraindítás összeesküvése aggódik emiatt, és úgy döntött, hogy egyelőre lazít a szorításán, és remélhetőleg kiengedi a polgárok gőzét.

Van még egy meglepő vakcinahír. Míg sok intézmény még mindig előírja a mandátumokat (és ki kell derítenünk, hogy milyen dollárnyi répát adtak az egyetemeknek és más szervezeteknek a kísérleti vakcinák illegális előírására), más, meglepő helyeken a mandátumok eltűnnek. Nyugaton, Woke Landben Washington állam egészségügyi minisztériuma közölte, hogy mégsem írja elő a COVID vakcinák beadását az iskolába járáshoz. Annak ellenére, hogy Gavin Newsom 2021-es végrehajtási rendelete előírta, hogy az iskolások számára az oltóanyagokat az engedélyek megszerzése után azonnal kötelezővé kell tenni, a kaliforniai egészségügyi minisztérium most ugyanazt tette, amit a washingtoni: megölte a COVID vakcinára vonatkozó mandátumot a 2022-23-as tanévre.

Ezért vagyok meggyőződve arról, hogy a hajó fordul. Ezeknek az államoknak az egészségügyi minisztériumai a CDC-től és DC-től kapják az utasításokat. Nem hiszem, hogy az FDA több hamis engedélyt fog kiadni a COVID vakcinákra. [Azért mondom, hogy hamis, mert a) a vakcinák nem felelnek meg az engedélyezési kritériumoknak, és b) a Moderna és a Pfizer felnőtteknek szánt vakcinák engedélyének kiadása után egyik engedélyezett terméket sem terjesztették az USA-ban tényleges használatra.]. Az oltatlan gyerekek megmenekülnek. Halleluja!

Az április 6-i, 2022. április 6-i vakcinák és kapcsolódó biológiai termékek tanácsadó bizottságának (VRBPAC) ülésén, amelyet élőben rögzítettem és összefoglaltam, mind a tájékoztatók, mind a bizottság tagjai elismerték, hogy a semlegesítő antitesttiterek, amelyeket az immunitás helyettesítőjeként használtak az uniós engedélyek kiadásához, valójában nem érvényes helyettesítő értékek.

Ez már egy ideje nyilvánvaló volt, de egy nemrégiben az egészségügyi dolgozókon végzett izraeli vizsgálat kristálytisztán világossá tette. Míg a semlegesítő antitesttiterek a negyedik oltás után tízszeresére emelkedtek, a Pfizer vakcina 2 hónapos korában már csak 30%-os, a Moderna vakcina pedig csak 11%-os hatékonyságot mutatott a fertőzéssel szemben. A magas antitesttiterek tehát valójában értelmetlenek voltak.

Ez azért nagyon fontos, mert a Pfizer és a Moderna a titerekre támaszkodott, hogy oltóanyagukat a fiatalabb korosztályok, a 16 és 18 év alattiak számára is engedélyezzék. Nem rendelkeznek olyan adatokkal, amelyek bizonyítják, hogy a vakcinák valóban 50%-kal vagy annál nagyobb mértékben csökkentik a megbetegedéseket, ami az FDA szerint szükséges. Nem rendelkeznek adatokkal arról, hogy a vakcinák megelőzik a súlyos megbetegedéseket vagy haláleseteket, ami egy másik szabvány.

Mostanáig az FDA a klinikai vizsgálatokból származó tényleges hatékonysági eredmények helyett a titereket fogadta el a gyermekekre vonatkozó EUA-k kiadásához - de a VRBPAC legutóbbi beismeréseivel, amelyeket bizonyára előre megterveztek (különben miért beszélt erről több ember is az ülésen, mint megalapozott tényről, amikor korábban soha nem említették?), az FDA többé nem teheti ezt meg.

A VRBPAC ülésén történt még az is, hogy Peter Marks, az FDA Biológiai Központjának vezetője és az FDA ottani legmagasabb rangú tisztviselője azt mondta, hogy ha a következő emlékeztető oltásra új típusú COVID vakcinát fejlesztenek ki, akkor a jelenlegi vakcinákat már nem fogják használni, mert az túl zavaró lenne (a STAT szerint). Úgy vélem, ez egy újabb erőfeszítés volt, hogy felkészítsenek minket a jelenlegi mRNS vakcinák megszűnésére.

Az oltóanyagok bukása az oltási útlevelek bukását jelenti. Ez egy kicsit lelassítja a CBDC-k és a teljesen digitális pénz bevezetését. Ha nem kell felmutatnunk az oltási bizonyítványunkat ahhoz, hogy bevásárolni, enni menjünk, stb. (és az emberek nem fognak többé attól félni, hogy elkapnak valamit egymástól), az emberek sokkal kevésbé lesznek hajlandóak "felmutatni a papírjaikat", hogy éljék az életüket. A mi dolgunk, hogy újra és újra elmagyarázzuk, hogy a nácik így tartották fenn az irányítást.

Itt olvasom a tealeveleket

Ha van egy új vakcina, amely a szárnyak alatt várakozik, az FDA és tájékoztatói nem szóltak róla a VRBPAC ülésén, pedig itt lett volna az ideje. Egyelőre úgy gondolom, hogy a jelenlegi vakcinák és az oltási útlevelek eltűnnek. Nem hiszem, hogy a hatóságok belátható időn belül újabb súlyos COVID hullámmal számolnak... mivel a legtöbb embernek most már Omicron immunitása van. A COVID félelem el fog oszlani.

Az eredeti Wuhan törzs a semmiből bukkant fel. Nem találtak természetes elődöt. És úgy tűnik, hogy az eredeti Omicron törzs is egy laboratóriumból származik. Ha én a Nagy Újraindítás összeesküvésének tagja lennék, akkor eléggé haboznék egy harmadik, laboratóriumban kifejlesztett vírusnak a lakosságra való szabadításával kapcsolatban. Mert emberek milliói fognak keresni egyet, és nem fog sokáig tartani, amíg felfedezik a laboratóriumi eredetét. Akkor a vasvillák tényleg előkerülhetnek.
Másrészt, úgy vélem, hogy az összeesküvés már mindent feltett az Újraindításukra, nem tudnak visszamenni, és a COVID-on kívül egyszerűen csak más eszközre váltanak, hogy elérjék a céljukat. A túlzó WHO szerződés/alkotmány és annak módosításai, amelyek célja, hogy egy világjárvány esetén átvegyék a világ feletti szuverenitást, egy ambiciózus B-terv.

De nem hiszem, hogy működni fog. Túl sokan tudják, hogy a WHO gyakorlatilag mindenben tévedett a világjárvány kezelésével kapcsolatban, nem is beszélve a 2009-es sertésinfluenzáról. És akkor ott volt az a kis ügy, amikor a WHO a SOLIDARITY-tesztet végezte, amelyben a WHO tisztviselői szándékosan több mint 1000 COVID-pácienst mérgeztek meg túlzott mennyiségű hidroxiklorokin adaggal, és sok esetben elmulasztották az aláírt beleegyező nyilatkozatot beszerezni. A WHO-t emberölésért is felelősségre lehetne vonni.

Oroszország és Kína valóban hajlandó lesz feladni szuverenitását Tedrosnak? Kína talán. Brazília? India? Indonézia? Japán? Nigéria? Lehet, hogy mindegyikük vezetője és helyi hatalmi központjaik eléggé megromlottak ahhoz, hogy átadják nemzetüket a cabalnak? Azt hiszem, ez túlzás lenne.

Gyanítom, hogy az összeesküvés mindent meg fog próbálni, hogy a WHO közelgő világjárványügyi szerződésével jogi engedélyt kapjon a világ átvételére, de ez nem fog menni. Túl sokan tudnak már ezekről a tervekről.

A WHO után az összeesküvés valami másra fog áttérni, a C-tervre: klímakatasztrófa? Földönkívüliek? Szerintem néhány évbe telik, mire egy újabb csúnya baktérium támad meg minket. Addigra talán a fiat valuták végre összeomlanak, és a cabal már nem fogja olyan szorosan kézben tartani a gyeplőt. Addigra Fauci, Walensky, Biden, Macron, Johnson, Trudeau, Draghi remélhetőleg kellemetlen emlékek lesznek.

Nem hiszem, hogy mindannyian kumbaya-t fogunk énekelni. Jó adag nyomorúságra számítok, mivel a cabal minden rendelkezésére álló eszközt megnyom a kezében.

A sanghaji város és kikötő (Kína legnagyobb városa és a világ legnagyobb kikötője) bezárása számomra szándékos kísérletnek tűnik arra, hogy akadályozzák az áruk világméretű tranzitját és csökkentsék az élelmiszerek elérhetőségét. A kínaiak tudják, hogyan kell bánni a COVID-dal. Ők állítják elő a gyógyszereket és gyógynövényeket. Nincs szükség arra, hogy bezárkózzanak.
Végre megértjük, hogy mindezek a szörnyű kormányzati politikák szándékosak voltak - az volt a céljuk, hogy megszilárdítsák az irányítást felettünk és elszegényítsenek bennünket. De talán elkezdhetünk valami sokkal jobbat építeni.

Lerázzuk magunkról az oktatási indoktrinációs rendszert, az élelmiszereink tönkretételét, a felhasználóbarát és egészségkárosító egészségügyi rendszert. Kezdjük felfogni, hogy kormányaink rosszindulatúan cselekedtek, hogy elkábítsanak és végül rabszolgasorba taszítsanak minket.
Az emberek kiszabadulnak és felelősséget vállalnak a jövőjükért. Ahol én élek, az emberek önellátási készségeket tanulnak, otthon tanuló szövetkezeteket hoznak létre, üvegházakat építenek és élelmiszert termesztenek. A vidékre költözés szándékos volt.

Egy jobb élet? Csak mindenki fel kell ébredjen. A sok keserűség ellenére megérett az idő arra, hogy segítsünk társainknak tisztán látni a dolgokat. Szeretnünk kell őket, segítenünk kell nekik, ott kell találkoznunk velük, ahol vannak. Talán csak a Gridiron vacsoráról kell beszélni. Vagy az ivermektinről. Nem egy nap alatt fogják megkapni. De próbálkozzanak tovább. Ez az egyetlen megoldás.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-covid-oltas-narrativaja-olyan-sok-penzt-emesztett-fel-hogy-az-illetekesek-mar-nem-adnak-tobbe-kolcsont

Új Social Credit App jutalmazza az olasz állampolgárokat az "erényes viselkedésért"

Itt 2 történetet közlünk ugyanarról a jelenségről. Tényleg AJÁNLJUK a Thales 3 perces videójának megtekintését arról, hogy mit csinál az ilyen típusú alkalmazás, és hogyan tolják.

A Thales egy közlekedési vállalat, de a videójuk nem igazán tartalmazza ezt az elemet. MEGJEGYZEM, HOGY TARTALMAZZA A KÖTELEZŐ VAKCINÁT, amelyet csak úgy könnyelműen tettek be ennek a fiatal diáknak, aki olyan korban van, hogy nem tudja, melyik út a felfelé vezető út. Ez alaposan baljóslatú.

Olaszországban: Jön az első európai szociális hitelrendszer

THOMAS OYSMULLER

Eljött az idő: Ősztől lesz az első szociális hitelrendszer európai földön. Olaszországban, Bolognában van egy "kísérleti projekt". Az erényes viselkedésért pontokat lehet majd gyűjteni, amelyeket jutalmakra lehet majd váltani.

A szociális kreditrendszer kezd komolyra fordulni. Az eredetileg Kínából származó innováció, az EU mostanra átvette a "társadalmi kredit" társadalmi ellenőrzési rendszerét. Az első modell ősszel érkezik Európába. Az "okos polgár pénztárcája".

A társadalmi kreditrendszer megérkezik Európába

Először is, az alkalmazás önkéntes, és nagyjából úgy működik, mint egy tankönyvi szociális hitelrendszer. Azok az erényes polgárok, akik szelektálják a hulladékot, tömegközlekednek és nem szednek be közigazgatási bírságokat, "pontokat" fognak gyűjteni. Hogy a pontokért aztán milyen jutalmakat lehet majd beváltani, azt "jelenleg határozzák meg" - mondta Massimo Bugano, aki a Corriere di Bologna című újságnak dolgozik a projekten. A bolognai városvezetésnek még van egy kis ideje, a projekt a nyár után indulhat.

A polgár így válogathat először Európában. Felosztják a jó, erényes polgárra és a rossz, hibáztatott polgárra. Az ebből következő kérdések kézenfekvőek: "Azokat, akik nem felelnek meg az uralkodó ideológia kritériumainak, vagy annak, amit egyes politikusok erényesnek tartanak, előbb büntetni kell a juttatások megvonásával, mielőtt kirekesztik őket? Mi lesz azokkal, akik nem hajlandók megfelelni, akik kitartanak a szabad akarathoz való elidegeníthetetlen joguk gyakorlása mellett? kérdezi Yannick Chatelain francia újságíró.

A szószólók megnyugodnak. "Természetesen" a projektben való részvétel önkéntes. Meggyőződésük azonban, hogy sok polgár részt fog venni, elvégre számos előnyt lehet nyerni.

Chatelain: "Nem kell nagy látnoknak lenni ahhoz, hogy az ember elképzelje, mi fog történni: Véleményem szerint először is lesznek olyanok, akik belemennek. A részvételt a kezdeményezők - rendkívül reduktív módon (vö. gazdasági válság, vásárlóerő, bizonytalan jövő) - a polgárok egyesek akaratának első bizonyítékaként mutatják be. Ami pedig a visszautasítókat illeti, őket lehet kiemelni."

 

 

digitális identitás

Mennyire lesz önkéntes a rendszer néhány év múlva is? A hatósággal való interakcióhoz a jövőben szükség lehet egy "intelligens állampolgári pénztárcára". Ősszel még nem, de a fejlődés tagadhatatlan. Ausztriában is: az "ID Austria" a "Bürgerkarte" és a "Handysignatur" helyébe lép, és döntő lépés az osztrák "okos polgár" felé.

A háttérben pedig a nagyszabású projekt fut: az "Európai Digitális Személyazonosító Tárca" - az EU Bizottság és Ursula von der Leyen projektje. A projektek mögött még mindig nincs olyan nyílt szociális hitelrendszer, mint Bolognában, de ez egy egyértelmű lépés a jó irányba. Egy kis "funkcióval" több az alkalmazáson, és megkezdődhet a polgárok hatóság szerinti rendezése. Ugyanakkor kialakulóban van egy rejtett okostelefon-használati kötelezettség: Először a jogosítványt lehet digitalizálni, de az analóg igazolványt továbbra is elfogadják. De egy ponton már nem. Akkor ez azt jelenti: okostelefonos igazolvány vagy nincs jogosítvány.

Az EU Bizottsága rendkívül ambiciózusan cselekedett az úgynevezett "koronajárvány" árnyékában. Az "európai személyazonosító pénztárca" kifejlesztésén dolgozó "Thales Group" szerint a Bizottság azt szeretné, ha 2023 őszére minden uniós polgár számára elérhető lenne egy ilyen alkalmazás.

 

 

Az EU is azt mondja, mint Bolognában: az alkalmazás önkéntes ajánlat - azok számára, akik használni akarják. Emlékezzünk vissza az egyes vállalatoknak nyújtott "Corona támogatási csomagokra": Ezeket csak a "mobiltelefonos aláírással" lehetett igényelni. Mi lesz az első olyan állami juttatás, amelyet csak a digitális személyazonosító alkalmazással lehet majd igénybe venni?

Ami szintén "praktikus" a bolognai projektben, akárcsak a Bizottságban, hogy az "alkalmazást" "pénztárcának" hívják. Tehát ez is egy digitális pénztárca. A pénzt a tárcában lehet megtalálni. A digitális jegybankpénz - egyesek szerint az európai technokrácia nedves álma - aztán elrakható az "intelligens állampolgári pénztárcában". És ha ügyes vagy, kamatot kapsz a saját tárcádra.

Forrás:
********

Új közösségi hitelalkalmazás jutalmazza az olasz állampolgárokat az "erényes viselkedésért

PIERRE BORALEVI a LIFESITE NEWS számára

Az alkalmazást használó polgárokat olyan dolgokért fogják jutalmazni, mint például az újrahasznosítás, a tömegközlekedés használata, az energiával való helyes gazdálkodás és a bírságok elkerülése.

 

 

BOLOGNA, Olaszország (LifeSiteNews) - Egy nemrég Olaszországban megjelent új alkalmazás feltűnő hasonlóságokat mutat a kínai szociális kreditrendszerrel, mivel egy pontrendszer segítségével jutalmazza egyes polgárokat viselkedésükért.
A "Smart Citizen Wallet"-t egy március 29-i, a digitális innovációról szóló sajtótájékoztatón mutatták be Bolognában, ahol Matteo Lepore polgármester és Massimo Bugani, a város "Digitális Agenda" igazgatója beszélt a projektről.

A Corriere di Bologna című helyi lap szerint, amely a koncepciót "a szupermarketek pontgyűjtéséhez hasonlónak" (ER: milyen ártatlan!) nevezte, az alkalmazás már Rómában is működik, ahol jelenleg kísérleti stádiumban van. A tervek szerint idén ősszel Bolognában is elindul.

Az alkalmazást használó polgárokat olyan dolgokért fogják jutalmazni, mint az újrahasznosítás, a tömegközlekedés használata, az energiával való helyes gazdálkodás és a bírságok elkerülése.

Az úgynevezett "erényes viselkedés" lehetővé teszi majd a polgárok számára, hogy javítsák pontszámukat, és pontokat nyerjenek, amelyeket különböző díjakra, például kedvezményekre és ingyenes kulturális tevékenységekre "költhetnek".

A projektet a március 29-i konferencián megvitatva Bugani kifejtette, hogy az alkalmazás része Bologna városának a digitális innovációba való befektetésre irányuló szélesebb körű erőfeszítéseinek.

"Amit mi a város új "vízrendszerének" nevezünk, az most épül ki" - mondta.

"Az elkövetkező években számos szolgáltatás digitális lesz Olaszországban; egy ambiciózus projektünk van, amely szilárd alapokra épül."

Bugani kijelentette, hogy az új intelligens lakossági pénztárca-alkalmazás a nyár után válik elérhetővé a bolognai polgárok számára.

"Nyilvánvalóan senkit sem fognak kényszeríteni a részvételre" - mondta.

"Aki akarja, az alkalmazás letöltésekor és használatakor beleegyezését adhatja majd".

Úgy véli azonban, hogy "sokan szeretnének majd részt venni".

Néhány olaszországi, franciaországi és németországi újságíró, író és blogger rámutatott, hogy az alkalmazás koncepciója feltűnő hasonlóságot mutat a kínai szociális hitelrendszerrel. Ez is pontrendszer alapján jutalmazza az állampolgárokat.
Ez a közösségi média számos felhasználója számára sem maradt észrevétlen. A Twitter-felhasználó Nat "félelmetesnek" nevezte a projektet.

 

 

Mások rámutattak a hasonlóságokra más digitális projektekkel, például a Thales Digital ID Walletjével, és arra figyelmeztettek, hogy az ilyen projektek lehetővé tehetik a kormány számára, hogy a kínaihoz hasonló szociális hitelrendszert vezessenek be Nyugaton.

A Privacy Network, egy digitális adatvédelemre szakosodott olasz technológiai vállalat nyilatkozatot tett közzé weboldalán, amelyben az ilyen alkalmazások jogi, etikai és társadalmi következményeire figyelmeztet.

"Ezek a gyakorlatok, ha rosszul fejlesztik ki vagy alkalmazzák őket, a polgárok jogainak és szabadságjogainak súlyos korlátozásához és megsértéséhez, valamint diszkriminatív gyakorlatokhoz vezethetnek, amelyeket szintén technológiai eszközökkel, például a "társadalmi kredit" rendszerekkel (vagy társadalmi pontozással) érnek el" - áll a közleményben.

"Aggodalmunkat fokozza, hogy hasonló rendszereket már más olasz városokban is bevezettek; mindenekelőtt Rómában, ahol már tesztelik az intelligens állampolgári pénztárcát".

A Privacy Network közölte, hogy jogi kérelmet küldött, amelyben tájékoztatást kért az alkalmazás által használt személyes adatok bármilyen feldolgozásának módszereiről és jellemzőiről, a mesterséges intelligencia vagy az automatizált rendszerek használatának módszereiről, valamint a projekt megvalósításában részt vevő beszállítók és harmadik felek nevéről.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/uj-social-credit-app-jutalmazza-az-olasz-allampolgarokat-az-erenyes-viselkedesert