Mintha a sanghaji borzalmak a legutóbbi kényszerű wuhani koronavírus (COVID-19) okozta zárlat idején nem lettek volna már elég rosszak,

most arról kaptunk hírt, hogy az ottani kormány nagy "karantén" központokat hozott létre, amelyek a koncentrációs táborokra emlékeztetnek.

A jelentések szerint a sanghaji tömeges karanténközpontban, a város kiállítási központjában a nap 24 órájában ég a villany. Itt nincsenek zuhanyzók sem, pedig a foglyok várhatóan körülbelül egy hónapig maradnak ott.

Egy Jane Polubotko nevű 30 éves ukrán, akinek a tesztje "pozitív" lett a Fauci influenza Omicron (Moronikus) változatának legújabb törzsére (BA.2), kénytelen volt itt maradni, és azt mondja, hogy egész idő alatt nem látott sötétséget.

Őt és több ezer idegent zártak be a nagy terembe, amely irodai fülke formátumban van berendezve, a foglyok alvására szolgáló matracok csoportjaival. A környezet miatt Polubotko úgy érezte magát, mint egy "COVID-bűnöző" - mondta a Wall Street Journalnak.

Polubotko összesen 18 egymást követő napot töltött a bezártság miatt zuhanyozás nélkül. Amikor hazaért, az első dolog, amit tett, mondanom sem kell, hogy egy hosszú, forró zuhany volt - valamint az, hogy lekapcsolta a villanyt, hogy aludni tudjon.

"Semmit sem hallani, csak csendet, és hogy magam állíthatom be a világítást" - mondta Polubotko a hazatérés élményéről. "Nem fogom ezeket a dolgokat többé magától értetődőnek venni."

 

 

Kína ismét a zsarnokság újabb körét tervezi nyugatra exportálni?

A Kínai Kommunista Párt (KKP) ezt a karanténlétesítményt és a hozzá hasonlókat "fangcang"-nak, azaz négyzet alakú kunyhónak nevezi. Ez egyfajta rögtönzött kórház, ahol állítólag "eseteket" kezelnek, hogy megakadályozzák a további "fertőzést".

Ne feledjük, hogy a Wuhan-betegségre pozitív eredményt mutató emberek túlnyomó többségéhez hasonlóan Polubotko valójában soha nem betegedett meg. Ennek ellenére közel három hétig kényszerítették arra, hogy akarata ellenére az intézményben maradjon.

Bár a KKP nem hozza nyilvánosságra az ilyen típusú adatokat, becslések szerint jelenleg mintegy 270 000 Polubotkóhoz hasonló személy áll "orvosi megfigyelés alatt" Kína-szerte.

"Sanghaj több mint 100 ideiglenes kórházat épített, amelyek összkapacitása több mint 160 000 ágy, az állami média szerint enyhe vagy tünetmentes COVID-pozitív személyek számára" - számolt be a Journal.

"A városban 7776 ember került kórházba, és több mint 220 ezren álltak orvosi megfigyelés alatt - jelentette a China Daily csütörtökön."

Nyugaton jelenleg a COVID-nek nagyjából vége - és ez így is volt az elmúlt hónapokban (vagy egyesek szerint az elmúlt két évben). Ez az egyik oka annak, hogy a sanghaji helyzet miért olyan rendellenes és nyugtalanító.

 

 

Visszatérve a 2020-as év elejére, a járvány első fordulója során a zűrzavar nagy része Kínában kezdődött, majd végül nyugatra szivárgott. Ha a történelem bármi jelzőt mutat, ez lehet a terv ismét - de vajon a nyugatiak elviselik-e ezt?

Az Egyesült Államokban mindenesetre nehéz elképzelni, hogy - annak ellenére, hogy a dolgok mennyire őrültté váltak - az átlag amerikai elviselné ezeket a nagy kényszer-karanténközpontokat mindazok alapján, ami az első zárlatok óta kiderült az átverésről.

Fontos azonban, hogy szemmel tartsuk a dolgokat. Az amerikaiak semmilyen körülmények között nem hagyhatják, hogy a kormány újabb zárlatot vezessen be, még akkor sem, ha azt ígérik, hogy az csak 14 napig tart, hogy "ellaposodjon a görbe". Ezt a szöveget már hallottuk, és bebizonyosodott, hogy hazugság.

"Akkor mire IS jó a kormány?" - kérdezte a Natural News egyik olvasója, és nagyon jó érvet hozott fel, amin érdemes elgondolkodni.

A források között szerepelnek:

NaturalNews.com

WSJ.com

https://www.pokolafoldon.hu/blog/a-sanghaji-tomeges-karanten-koncentracios-taborokban-nincs-zuhanyzo-a-vilagitas-24-oran-at-egve-marad