2023. március 10., péntek

Megvan az Antikrisztus szerinti narratíva alapján a tettes A FŐSODRATÚ MÉDIA ÚJABB HAZUGSÁGKAMPÁNYA

Forrás: NachDenkSeiten @ YouTube
Nord-Stream-Terror: Der Auftritt der mutmaßlichen Sündenböcke
https://youtu.be/IOqxPRw1Ukw

Mi történik Gödön? - Mérgező vegyületek a talajvízben!

 


Érdekes mérések a gödi akkumulátor gyár környékén. A lakosság nem örült annak, hogy a kormány egyszerűen kisajátította a területet, hogy titokban akkumulátor gyárat építsenek a településen. A helyiek nem hitték, és most sem hiszik, hogy a gyár üzemeltetői betartják a környezetvédelmi előírásokat. Ezért a település lakói felkértek egy intézetet,hogy kezdjenek méréseket a gyár körüli kutakban. A mérési eredmények elképesztőek. A talajvíz NMP szintje elképesztően magas lett. Természetesen a kormány és a gyár tulajdonosai cáfolták ezeket az eredményeket. A gödiek elképesztőnek tartják, hogy nincs Magyarországon független szakértő, akinek a véleményét a kormány is kénytelen lenne elfogadni.
A történet érdekessége, hogy azóta a gyár környékén található kutakat betemették, hogy ne lehessen újabb mintákat venni a talajból. A Samsung gyárat nem igazán érdeklik a környezetvédelmi előírások és a tiltakozások ellenére is tovább bővítik a gyárat. A FIDESZ-es szakértők és a kormány természetesen elutasítják a vizsgálatokat és a lakosságot arra kéri, hogy fogadják el a gyár létezését. A településről, már néhány család is elköltözött.

https://fmr-europe.com/news.php?extend.591

Három abszurd év, akik okozták mind az Antikrisztust szolgálják

Forrás: AUF1.TV
https://auf1.tv/corona-fakten-auf1/corona-drei-jahre-pandemie-und-zwangsmassnahmen-die-agenda-der-globalisten

<

Az Auchan továbbra is működik Oroszországban

 

Zavartalanul és bőséges árukészlettel várja az oroszokat!

Oroszországban továbbra is működnek a nagy múlti bevásárlóközpontok, köztük az Auchan. A polcok, csak úgy roskadoznak az európai árucikkektől. Ugyan azokat a cikkeket lehet kapni, mint bármely EU-s üzletükben. Ha ennyire elhatárolja magát az unió az orosz háborútól, akkor hogyan lehetséges az, hogy további élelmiszert és más fogyasztói cikket szállítanak az Oroszországba? A pénz és a hatalom nagy úr! Most képzeljék el, hogy ha ezeket a termékeket nem szállítanák az oroszoknak, akkor Európa gazdasága 60%-al csökkenne az orosz piac elvesztése miatt. Ne feledjük el azt a tényt se, hogy a háború után, az oroszok máshonnan szereznék be a hiányzó termékeket. Ez globális válságot okozna az unión belül és sok gyár és üzem csődbe menne! Ezeket a képeket egy moszkvai három szintes Auchan-ban készítették. Az oroszok, bojkottból ezeket az üzletek, már ritkábban látogatják, de a nyugati tulajdonosok mégsem zárták be! Hiába is próbálják a politikusok a szót csavarni, szükségük van az oroszokra. Nemcsak az élelmiszereket szállítják nekik, hanem ugyan úgy a német autókat is. Nagy kérdés, minek ez a cirkusz? Kizárólag az amerikai cégek vonultak ki Oroszországból, mint például a MC. Donalds is. Nézzen meg egy videót, amelyet megosztottak a közösségi oldalon!

 

https://fmr-europe.com/news.php?extend.590

A Perlhafen rejtély

Forrás: Judge Napolitano - Judging Freedom @ YouTube
Russia Strikes Kyiv, Odesa & Kharkiv - Col Doug Macgregor
https://www.youtube.com/live/6RBmMO5EKCg

Megint egy csalás: felszálló légbuborékok csak vízben képződnek a földön