2022. január 26., szerda

David Icke: Neked kell megoldanod

Vernon Coleman: A lejárt szavatossági idő már nem számít a Pfizer vakcina számára!

 

Az egészségügyi főnökök a lejárt szavatosságú oltások kidobása helyett két héttel meghosszabbították a Pfizer kovidózis elleni oltásának érvényességi idejét.

Eredetileg úgy volt, hogy a felolvasztás után 31 nappal ki kell dobni az oltásokat.

Most ez 45 nap.

Ez kicsit olyan, mintha a helyi szupermarket hirtelen úgy döntene, hogy a szavatossági időn túli tojások még két hétig elállnak.

Van bizonyíték arra, hogy a Pfizer oltás élettartamának meghosszabbítása biztonságos?

Nos, a Pfizer szerint igen.

A kormány pedig nem akarja elpazarolni az anyagot, mert úgy gondolták, hogy még több embert tudnak majd rávenni az oltásra - ezért inkább túl sokat rendeltek belőle.

 

Azt állítják, hogy a szavatossági idő meghosszabbítása nem befolyásolja a biztonságot, a minőséget vagy a hatékonyságot.

És természetesen mindenki elhiszi, amit a Pfizer mond. És amit a kormány mond.

Soha nem hazudnának, ugye?

Így azokat, akiket be fognak szúrni, megnyugtathatják, hogy semmi sem változott.

Az oltások még mindig nem működnek.

És még mindig valószínű, hogy megölik azokat az embereket, akiket beoltanak.

Jó tudni.

Copyright Vernon Coleman 2022. január

https://www.vernoncoleman.com/main.htm

Az oltásellenes olimpiai bajnok 51 évesen meghal Covidban, miután kényszerítéssel végre beleegyezett az oltás beadásába

 

Egy olimpiai bajnok, aki kezdetben elutasította a Covid oltást, mostanra belehalt a betegségbe. Csollány Szilveszter tornász 51 éves korában hunyt el, miután végül beleegyezett, hogy beoltsák, hogy megőrizze a munkáját.

Csollány 51 éves korában meghalt (Kép: Reuters)

By Liam Llewellyn Sports Trends Writer
2022. jan. 26., 11:33

FRISSÍTVE: 11:34, 26 Jan 2022

 

Az olimpiai aranyérmes Csollány Szilveszter 51 évesen meghalt a Covidban, miután kezdetben nem volt hajlandó felvenni a vakcinát.

A magyar tornászt nem sokkal a megbetegedése előtt oltották be, állítólag azért, hogy megtarthassa tornászedzői állását, és nem fejlődött ki elég antitest a teljes védelemhez.

Csollány a Facebook-fiókján oltásellenes nézeteket tükröző bejegyzéseket osztott meg, az Instagramon pedig azzal viccelődött, hogy vodkával oltatta be magát.

Annak ellenére, hogy Magyarországon megugrott a Covid megbetegedések száma, Csollány a Blikk szerint korábban úgy döntött, hogy nem veszi fel az oltást, de az edzői állása megtartása érdekében inkább a védőoltást választotta.

Csollány Szilveszter egykori tornász 51 éves korában elhunyt, miután megfertőződött a Covid-19-el.

A beszámolók szerint Csollány orvosa elárulta, hogy a holland Janssen COVID-19 vakcinát vette fel - amelyből csak egy adagot kell beadnia.

Csollány tavaly év végén kapta el a Covidot, és súlyosan megbetegedett, majd több hétig lélegeztetőgépre került.

 

Míg a Magyar Torna Szövetség azt írta: "Az olimpiai bajnok tornász nemcsak sportolóként ért el kiemelkedő eredményeket, hanem kiváló férj és nagyon jó apa is".

Augusztusi, utolsó Facebook-bejegyzésében Csollány látható volt, amint telefonon beszél egy egészségügyi szakemberrel az oltásról.

A képaláírást így írta alá: "Csak szeretném megérteni! Nem vagyok sem az oltás ellen, sem mellette.... tényleg nem tudom, mi a jó... és ez a videó pontosan megmutatja, miért nem tudom.

"Az az információ, amit adnak, hülyeség. Ha logikusan el tudják magyarázni, akkor már rég mindenki túl teszi rajta magát."

Egy üveg vodka mellé az Instagramon azt írta: "Beoltottam magam! És nem kell heteket várni az ismétlőre".

A tornászlegenda korábban vonakodott beoltatni magát, de úgy döntött, hogy megkapja a vakcinát, hogy megtarthassa edzői állását ( Kép: Reuters).

 

Csollány a 2000-es sydneyi nyári olimpián 9,85-ös eredménnyel aranyérmet nyert a férfi karikagyűrűn.

Ezzel a teljesítményével elnyerte a 2000-es év magyar sportolója címet.

Az 1996-os atlantai játékokon ugyanebben a számban olimpiai ezüstérmet szerzett.

Csollány öt ezüstérmet nyert a világbajnokságokon, majd végül aranyérmet nyert a 2002-es művészi torna világbajnokságon.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/ha-feltunoen-oltasellenes-vagy-akkor-adnak-neked-egy-szandekos-gyilkos-lovest-es-aztan-azt-mondjak-meghalt-covidban