2022. augusztus 5., péntek

dr. Joseph Mercola: Brokkoli vegyület megoldhatja az antibiotikum-rezisztencia problémát

 

A keresztesvirágú zöldségeket régóta dédelgetik egészségügyi előnyeik miatt.

Ezek közül az egyik legismertebb a szulforafán, egy szerves kén. Tanulmányok kimutatták, hogy a szulforafán támogatja a normális sejtműködést és osztódást, miközben apoptózist (programozott sejthalált) okoz vastagbél,1 máj,2 prosztata,3 emlő4 és dohányzás okozta tüdőrák esetén.5 Már heti három adag brokkoli is több mint 60%-kal csökkentheti a férfiak prosztatarák kockázatát.6

A keresztesvirágú zöldségekben található másik fontos fitokémiai anyag az indol-3-karbinol (I3C),7 amely a bélrendszerben diindolil-metánná (DIM) alakul. A DIM viszont fokozza az immunműködést, és a szulforafánhoz hasonlóan szerepet játszik a rák megelőzésében és kezelésében.8,9,9

A keresztesvirágú vegyület megtörheti az antibiotikum-rezisztenciát

Érdekes módon a kutatók most úgy vélik, hogy a DIM hatékony fegyver lehet az antibiotikumoknak ellenálló kórokozók ellen is.10,11 Az Israel21c.org beszámolója:12

"Egy keresztesvirágú zöldségekből, például brokkoliból származó fitokémiai anyag lebontja azt a biofilmet, amely lehetővé teszi, hogy a baktériumok ellenálljanak az antibiotikumoknak - derül ki az izraeli Ben-Gurion Egyetem tanulmányából... A tanulmány,13 amelynek társszerzői a Közel-Keleti Egyetem és a ciprusi Girne Amerikai Egyetem kutatói voltak, a Pharmaceutics című folyóiratban jelent meg.

A tudósok megállapították, hogy a 3,3′-diindolilmetán (DIM) nevű fitokémiai anyag az esetek 65, illetve 70%-ában sikeresen lebontotta a kórokozókat, köztük az Acinetobacter baumannii és a Pseudomonas aeruginosa kórokozókat védő biofilmeket ...

Amikor a csapat DIM-et juttatott egy fertőzött sebbe, az jelentősen felgyorsította a gyógyulási folyamatot. 'Eredményeink ígéretesnek mutatkoznak az ismert antibiotikum-osztályok mellett más kutatási irányok számára is' - mondta [Ariel] Kushmaro [professzor]"."

Az antibiotikum-rezisztencia komoly probléma

Ez lehet az az áttörés, amire már régóta vártunk. Az antimikrobiális rezisztencia évtizedek óta növekszik, így a korábban könnyen kezelhető fertőzések ismét komoly fenyegetést jelentenek. Az Egészségügyi Világszervezet szerint az antimikrobiális rezisztencia "az emberiséget fenyegető 10 legnagyobb globális közegészségügyi veszély egyike",14 és ennek az ember által okozott járványnak az elsődleges oka az antibiotikumokkal való széles körű visszaélés.

Az antibiotikum-túlhasználat nemcsak a humán gyógyászatban, hanem az élelmiszertermelésben is előfordul. Valójában a mezőgazdasági felhasználás teszi ki az Egyesült Államokban az összes antibiotikum-felhasználás mintegy 80%-át,15 tehát ez az emberi antibiotikum-fogyasztás egyik fő forrása.

Az állatokat gyakran kis dózisban etetik antibiotikumokkal a betegségek megelőzése és a növekedés elősegítése céljából, és ezek az antibiotikumok a húson és más állati termékeken keresztül, sőt a trágyaként használt trágyán keresztül is átkerülnek hozzánk.

A DIM képes volt 65-70%-kal gátolni a biofilmképződést az Acinetobacter baumannii és a Pseudomonas aeruginosa esetében. Amikor a DIM-et a tobramicin antibiotikummal kombinálták, a P. aeruginosa biofilm növekedése 98%-kal csökkent.
Sok kórokozó egynél több gyógyszerrel szemben is rezisztenciát, úgynevezett pánrezisztenciát fejlesztett ki, ami még problematikusabbá teszi kezelésüket. És miközben a pán-rezisztens szuperbaktériumok száma egyre nő, az ellenük kifejlesztett új antibiotikumok fejlesztése szinte teljesen leállt. A WHO szerint:16

"2019-ben a WHO 32 olyan, klinikai fejlesztés alatt álló antibiotikumot azonosított, amelyek a WHO prioritást élvező kórokozók listáján szereplő kórokozókkal foglalkoznak, és ezek közül mindössze hatot minősítettek innovatívnak. Emellett továbbra is komoly problémát jelent a minőségi antimikrobiális szerekhez való hozzáférés hiánya. Az antibiotikumhiány minden fejlettségi szinten lévő országot és különösen az egészségügyi ellátórendszereket érinti.

Az antibiotikumok egyre kevésbé hatékonyak, mivel a gyógyszerrezisztencia világszerte terjed, ami nehezebben kezelhető fertőzésekhez és halálesetekhez vezet. Sürgősen új antibakteriális szerekre van szükség - például a WHO prioritást élvező kórokozók listáján szereplő, karbapenem-rezisztens gram-negatív bakteriális fertőzések kezelésére.

Ha azonban az emberek nem változtatnak az antibiotikumok jelenlegi használatának módján, ezek az új antibiotikumok ugyanarra a sorsra jutnak, mint a jelenlegiek, és hatástalanná válnak."

 

 

DIM a pánrezisztens baktériumok ellen

A fent idézett tanulmányban17 vizsgált négy patogén baktérium - Pseudomonas aeruginosa, Acinetobacter baumannii, Serratia marcescens és Providencia stuartii - mindegyike gram-negatív baktérium, és az első vizsgálatban a DIM mind a négynél 80%-kal csökkentette a biofilmképződést.

Ezek közül a Pseudomonas aeruginosa és az Acinetobacter baumannii mindkettő több gyógyszerrel szemben is rezisztens, ezért a további vizsgálatok során kifejezetten erre a kettőre összpontosítottak. Amint korábban említettük, a DIM 65-70%-kal tudta gátolni a biofilmképződést ezeknél a baktériumoknál. Amikor a DIM-et a tobramicin antibiotikummal kombinálták, a P. aeruginosa biofilm növekedése 98%-kal csökkent.

A nem gyógyuló sebek gyakran fertőzöttek pan-rezisztens baktériumokkal, és a biofilm az, ami megakadályozza a szövetek visszagyógyulását. Annak tesztelésére, hogy a DIM helyileg működhet-e ezekben a helyzetekben, a kutatók sertések szúrt sebeit fertőzték meg P. aeruginosával, majd olyan krémet alkalmaztak, amely vagy csak DIM-et, vagy csak az antibiotikum gentamicint, vagy pedig DIM-et és gentamicint együttesen tartalmazott.

A DIM-mel 10 napig kezelt sebek a biofilmképződés jelentős csökkenésének köszönhetően lényegesen jobban gyógyultak, mint a kezeletlen sebek, és a DIM plusz antibiotikum kombinációja még jobban működött. A csak gentamicinnel kezelt sebeknél nem volt javulás.

Mikor használjuk ezt a fitokémiai anyagot

A nagy dózisú C-vitaminhoz hasonlóan, amely egy másik hatásos fegyver a fertőzések kezelésére, különösen, ha intravénásan alkalmazzák, nem hiszem, hogy a DIM-et minden nap profilaktikusan kellene használni a fertőzések megelőzésére. Csak akkor kell használni, ha szükséges az antibiotikumoknak ellenálló fertőzések kezelésére, mivel valószínűleg a hatásos antibakteriális szerek mellékhatásai nélkül teszi ezt.

A keresztesvirágú zöldségek egyéb egészségügyi előnyei

Bár nem biztos, hogy néhány adag brokkolival kezelni tudsz egy pan-rezisztens fertőzést, az a tény, hogy ez az élelmiszer megoldást nyújthat az antibiotikum-rezisztencia égető problémájára, izgalmas, és csak azt mutatja, hogy a természetnek számos problémánkra van válasza - beleértve a saját magunk által okozott problémákat is.

Mindezek mellett a keresztesvirágú zöldségeknek számos más egészségügyi előnye is van, amelyeket érdemes tudomásul venni, és amelyeket egyszerűen azzal érhetsz el, ha több belőlük beiktatsz az étrendedbe. Rákellenes előnyei mellett az I3C - a DIM előanyaga - erős antioxidáns is, és segíthet a férfi és női hormonok egyensúlyában, ezáltal mindkét nemnél támogatja a reproduktív egészséget.

Az I3C támogatja a máj méregtelenítési folyamatait is, és a normális, egészséges sejtek szaporodásának támogatásával segít a májkárosodások gyógyításában. A szulforafán eközben bizonyítottan antidiabetikus tulajdonságokkal rendelkezik, és javítja a vérnyomást.18 A DNS-metiláció normalizálásával támogatja az egészséges veseműködést19 és a bélrendszer egészségét20 is.

 

 

Egyszerűbben fogalmazva, a DNS-metiláció21 az a folyamat, amelynek során a DNS-molekula egy részéhez metilcsoport (egy szénatom három hidrogénatomhoz kapcsolódik) adódik. Ez a normális sejtműködés döntő fontosságú része, mivel lehetővé teszi a sejtek számára, hogy "emlékezzenek arra, hogy kik ők és hol voltak". A DNS-metiláció a vírusokkal és más betegségekkel kapcsolatos génexpressziót is elnyomja.

Csak vegyük észre, hogy a brokkoli nem egy "csodafegyver". Valójában egyes orvosok, mint például Dr. Paul Saladino, erős érveket sorakoztatnak fel amellett, hogy szinte minden zöldség kerülendő (de a gyümölcsök nem). Ennek az az oka, hogy a fitokemikáliáikból származó hormonális előnyök más életmódbeli intézkedésekkel is elérhetők.

A legfontosabb életmódbeli intézkedés az lenne, ha minden magolaj kerülne. Ha csak arra korlátozná az étrendjének megváltoztatását, hogy a magolaj a napi kalóriák kevesebb mint 2%-ánál maradjon, ahogy azt a Cronometer is megerősítette, erősen hiszem, hogy az egészsége exponenciálisan többet javulna, mint a legfinomabb bio/biodinamikus zöldségek rendszeres fogyasztása.

Ez nagyrészt azért van, mert a felesleges LA (linolsav) a legártalmasabb méreganyag az élelmiszer-ellátásunkban, és felelős a legtöbb krónikus betegségünkért. Egyéb életmódbeli intézkedések az egészség javítására a testmozgás, a rendszeres napozás csupasz bőrön és a szauna lenne. Miután ezt elmondtuk, a brokkoliban és más keresztesvirágú zöldségekben található vegyületek bizonyítottan:

 

 

Hogyan optimalizálhatjuk a brokkoli előnyeit?

Ahhoz, hogy a legtöbbet hozza ki a brokkoliból, enyhén párolja három-négy percig, amíg kemény-zsenge nem lesz. Öt percnél tovább ne párolja. Így a legtöbb biológiailag hasznosítható szulforafánt tudod belőle kinyerni. Ha a főzés mellett dönt, a brokkolit legfeljebb 20-30 másodpercig blansírozza forró vízben, majd merítse hideg vízbe, hogy a főzési folyamatot megállítsa.

Ha még tovább szeretné növelni a szulforafán-tartalmat, párosítsa a brokkolit és más keresztesvirágú zöldségféléket olyan mirozináz-tartalmú élelmiszerrel40 , mint a mustármag,41 a daikon retek, a wasabi, a rukkola vagy a káposztasaláta. Ezek közül a mustármag a leghatásosabb.

Ha nem rajong az érett keresztesvirágú zöldségekért, akkor fontolja meg helyette a brokkolicsírát. Tápanyagtartalom szempontjából valójában nagyobbat ütnek, így nem kell annyit enni belőlük. A Johns Hopkins Egyetem kutatói szerint mindössze 5 gramm (0,17 uncia) brokkolicsíra olyan koncentrációban tartalmazza a glükorafanin nevű vegyületet, mint 150 gramm (5,2 uncia) érett brokkoli.42

A csírák akár 100-szor több enzimet is tartalmazhatnak, mint a nyers gyümölcsök és zöldségek, ami lehetővé teszi, hogy a szervezet több vitamint, ásványi anyagot, aminosavat és esszenciális zsírokat vonjon ki az elfogyasztott élelmiszerekből. A brokkolicsírát könnyen és olcsón termesztheti otthon, beltéren, és nem kell megfőznie. Nyersen fogyasztják, általában saláta vagy gyümölcslé kiegészítéseként.

Források és hivatkozások

https://www.pokolafoldon.hu/egeszseg/brokkoli-vegyulet-megoldhatja-az-antibiotikum-rezisztencia-problemat

Mennyire beteg a világ?

 

Sportünnepség: Felháborítja a szülőket a városi tanács által kiskorúakkal szervezett "szexuális rendezvény" Barcelonában

Az egyik tevékenység során óvszert kellett a szájukkal egy banánra tenniük, mézzel és tejszínnel bekenniük és megnyalniuk. A városházáról elmagyarázzák, hogy a tevékenységeket az egyes korcsoportokhoz igazították.

A barcelonai Vilassar de Mar városi tanács ifjúsági szolgálata által július 22-én szervezett rendezvény nagy felháborodást váltott ki a szülők egy csoportja körében. Ez egy egész éjszakán át tartó, kétórás torna volt, amelyet 12 és 30 év közötti embereknek szántak.

Először ártalmatlan tevékenységnek tűnt, de amikor a gyerekek hazaértek, elmondták a szüleiknek, hogy az egyik tevékenység során óvszert kellett a szájukkal egy banánra vagy botra tenniük, majd mézzel és tejszínnel bekenniük és megnyalni.

Egy másik tevékenység során péniszeket és szeméremtesteket kellett modellezniük agyaggal . A gyerekek szülei felelősségre vonást követeltek, és be fogják perelni a tanácsost a Fiatalkorúak Ügyészségén a " szexuális gymkhana " lebonyolításáért.

A probléma azonban nem csak az elvégzett tevékenységekre összpontosít, amelyeket a szülők szerint nem kommunikáltak előzetesen, de a fiatalkorúak hivatala is közzétett megosztott képeket az Instagram-fiókján, amelyeken például kiskorúak vesznek részt ezekben a tevékenységekben. két lány, akik kiválasztottak néhány lapot a Kamasutra testtartások , amelyeket aztán addig kellett reprodukálniuk, amíg egy lufi el nem pukkant két ember között.

Egy másik tesztben a La Vanguardia szerint a kiskorúakat a drogokról kérdezték. Konkrétan azt kellett meghatározniuk, hogy egy bizonyos anyagot belélegeztek-e vagy befecskendeztek-e. Ha rosszul válaszoltak, vizet és lisztet kaptak.

 

 

Az egyik 11 éves kislány szülei nem járultak hozzá a képek terjesztéséhez, ami az adatvédelmi és digitális jogokról szóló törvény szerint alapvető követelmény.

A szülők aggodalmukat fejezték ki a gyermekeikről készült képek és videók terjedelmével kapcsolatban is, mivel fennáll annak a lehetősége, hogy mások is rögzítették a kiskorúakat a tevékenységük során.

A városi tanács részéről sajnálatukat fejezték ki az intézkedés következményei miatt, bár elismerték, hogy nem tájékoztatták előzetesen a szülőket. "Mélységesen sajnáljuk a kommunikációs hibát, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy lépéseket tegyünk annak érdekében, hogy a jövőbeni tevékenységeket a lehető legrészletesebb információkkal terjesszük" - áll a konzisztórium szövegében.

"Azt is tapasztaltuk, hogy már 11, 12, 13 éves fiatalok is néznek pornográf tartalmakat, és a pornóban látottak alapján alkotnak képet a szexualitásról" - folytatódik a közlemény. "Az Ifjúsági Térből megpróbáljuk megtörni ezt a dinamikát azzal, hogy nyitottak vagyunk arra, hogy beszéljünk ezekről a kérdésekről, hogy megosszák azokat a felnőttekkel, és megpróbáljuk megakadályozni, hogy macsó, erőszakos és egészségtelen attitűdökkel szexuális képzeletet építsenek maguknak."

A tanácsos kifejtette, hogy a gymkhana-t a szabadidős felügyeleti tanfolyam fiataljai népszerűsítették, és ők voltak felelősek azért, hogy a tevékenységeket az egyes korosztályokhoz igazítsák. Azt is hangsúlyozták, hogy a fiatalabb korosztályok esetében "különös gondossággal" járnak el.

Mennyire beteg ez a világ?

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/mennyire-beteg-ez-a-vilag

USA: Vallási okokra való hivatkozással pert nyertek a kórház dolgozói

 

Chicagóban egy több kórházat üzemeltető vállalatnak több mint 10 millió dollárt kell fizetnie 500 dolgozójának, akik vallási okokból nem voltak hajlandók "beoltatni" magukat az ú. n. Covid-oltóanyaggal. A NorthShore University HealthSystem nevű vállalat dolgozói ú. n. "Sammelklage"-t – gyűjtőpert – nyújtottak be munkaadójuk ellen.
[Ennek az eljárásnak az a lényege, hogy a vádat ugyan egy ember nyújtja be a vállalat ellen, de mindazok, akik csatlakoznak hozzá, a döntés végén ugyanabban a sikerben, vagy sikertelenségben részesülnek, mint a vádat benyújtó. Mielőtt a tényleges perre sor kerülne, a bíróság felajánlja a feleknek a peren kívüli megegyezést. Ha a bizonyítékok és a szakmai vélemények a vállalat kárára billentik a mérleget, és ezzel a vállalat vezetői arra kényszerülnek, hogy inkább kiegyezzenek, azaz nagy összegű kártérítést fizessenek a károsultaknak, akkor a felajánlott kártérítés összegéből mindenki megkapja a rá eső részt, és a pert nem is folytatják le. Ha a felek nem tudnak kiegyezni, akkor elkezdődik a valódi per, ami ugyan nagyon sokáig eltart, de ha a perelők nyernek, lényegesen több pénzt kapnak. – Ilyen pert akart a német Füllmich ügyvéd és csoportja már a kezdeteknél benyújtani a mindenütt bevetett ú. n. Dorsten-Covid-teszt miatt, amiről feltalálója többször kijelentette, hogy egyáltalán nem alkalmas a fertőzés megállapítására. De mindezidáig semmire sem jutottak, egyetlen ilyen pert nem tudtak elindítani…]

A vállalat hat kórházat tart fenn Chicagóban. 2021 októberében a dolgozók egy csoportja által megbízott jogi képviselő levelet írt a vállalat vezetőinek, amelyben azt követelte, hogy ügyfeleiket vallási okokból mentse fel az oltás kötelezettsége alól. Ezek a dolgozók azért nem akarják "beoltatni" magukat, mert az "oltóanyagok" kifejlesztésénél, vizsgálatánál vagy előállításánál abortált bébik őssejtjeit is felhasználták. A vállalat nem tett eleget a felszólításnak. Ezt követte a feljelentés, ami végül a peren kívüli megegyezéshez vezetett.

Mindazok a dolgozók, akik csatlakoztak a feljelentéshez, szintén érvényt szerezhetnek igényüknek. Akiknek felmondtak, mert nem engedték magukat beoltatni, azokat a vállalatnak ugyanazokkal a feltételekkel – fizetéssel, beosztással –, mint amilyenekkel korábban alkalmazásban voltak, vissza kell venniük, ha vissza akarnak menni. A vállalat arra is kötelezte magát, hogy az oltást vallási okokból megtagadó dolgozóit semmilyen hátrányos megkülönböztetésben nem részesíti. Ezen kívül a perhez csatlakozó 500 dolgozónak 10,3 millió dollár kártérítést is kifizet.

Az amerikai jogrendszerben nagy hagyománya az ilyen típusú pereknek, sőt, egy megnyert per precedens hatással bír a hasonló témájú perekre.

(forrás: www.kath.net – 2022. augusztus 5.)
https://www.katolikus-honlap.hu/2201/sammelklage.htm

Wayne Root történetét szinte LEHETETLEN megmagyarázni, ha a vakcinák biztonságosak

 

A kormányzati adatokat nehéz ellenőrizni. De az újra és újra hallott személyes anekdotákat nehéz figyelmen kívül hagyni.

Az egyik legmegdöbbentőbb anekdota, amit mostanában hallottam, Wayne Root talk show műsorvezetőtől származik.A kormányok megbízhatatlan adatokat közölhetnek.

Az egyéni anekdoták azonban könnyen ellenőrizhetők és nehezen vitathatók, különösen akkor, ha több ezer olyan jelentés van, amelyek mind fekete hattyúk.

Még egyetlen, mindössze 200 embert érintő esemény is, ahol minden ellenőrizhető, elég ahhoz, hogy a "biztonságos és hatékony" narratíva elsüllyedjen.

Gondoljunk csak Wayne Root konzervatív talk show műsorvezető esküvői történetére.

Wayne anekdotája szinte lehetetlen egy olyan vakcina esetében, amelyről a gyártó azt állította, hogy kevesebb súlyos mellékhatással jár, mint a placebo szedése (lásd a Pfizer által az FDA-nak adott információkat a 22. oldalon).

Hogy tovább igazoljam az általa megfigyelteket, elindítok egy felmérést, ahol önök is beszámolhatnak saját anekdotáikról.

A felmérésem szépsége, hogy egyáltalán nem kell ítélkezni a sérülés vagy haláleset okát illetően! Ön egyszerűen csak jelenti a vakuzáltak és a nem vakuzáltak számát MINDEN olyan csoportban, amelynek statisztikáit ismeri (a háztartása, a családja, a barátai vagy valamilyen szervezet, amelyhez tartozik), és a sérülések/halálesetek számát a két alcsoportban. Ennyi. Egyszerű.
Kérjük, hogy a háztartásodra (vagy családodra vagy tágabb családodra) vonatkozó statisztikáidat itt jelezd.

 

 

Wayne Root esküvője

Wayne Root arról számolt be, hogy az esküvőjén 33/200 vendég, akik most betegek vagy halottak, mind be voltak oltva. A csattanó: a vendégek legalább fele nem volt beoltva. Ez tehát megmagyarázhatatlan. Azt írta: "Fontos megjegyezni, hogy én egy konzervatív talk show műsorvezető vagyok, aki az első naptól kezdve HANGOSAN figyelmeztetett az oltás veszélyeire. Tehát a barátaim túlnyomórészt konzervatívok és oltatlanok is. Mégis az a néhány barátom, akit ismerek, aki mégis az oltást választotta, szinte mind halott vagy beteg." És azt mondta: "Az oltatlan barátaim és családtagjaim közül, akik nem oltottak, a nyolc hónappal ezelőtti esküvőm óta egyetlen egy sem halt meg vagy lett beteg".

Cikkében a TMZ 8 sérüléses/halálos szalagcímét is felsorolja, majd rámutat: "Ezek mind címlapok voltak egy nap alatt ezen a héten!" Más szóval, nem csak Wayne látja ezt.

A számai az elmúlt 8 hónap passzív megfigyeléseiből származnak. Soha nem végzett semmilyen felkeresést vagy módszertani felmérést. Tehát lehet, hogy vannak további halálesetek és sérülések, amikről nem számolt be. Nem fog proaktívan kutatni.

Wayne becslése szerint 200 vendégének 70%-a nem volt beoltva, de ez csak egy becslés.

Szerintem ezt túlbecsüli. Amerika 25%-a oltatlan. Az összes liberális barátom be van oltva. Tehát a konzervatívok körében az oltási aránynak 50% körül kellene lennie, úgyhogy ezzel számolok; valószínűleg elég közel van hozzá. Ez konzervatív. Ez adja a legjobb statisztikát a vakcináról.

Tehát van:

  • 200 vendég Wayne Root esküvőjén.

  • 100 oltva

  • 100 oltatlan

  • 8 hónappal az esküvő után ellenőrizte őket, és megállapította:

  • A beoltottak között:

  • 26 súlyosan sérült

  • 7 halott

  • Az oltatlanok között:

  • 0 sérült.

  • 0 halott

Ez elég extrém, nem?

 

 

Mennyi az esélye annak, hogy ez véletlenül megtörténik, ha a vakcinák olyan biztonságosak, ahogyan azt a Pfizer állította a klinikai vizsgálatok során (azt mondták az FDA-nak, hogy tökéletesen biztonságosak, és hogy kevesebb súlyos mellékhatás volt, mint a placebónál: lásd a 22. oldalon)?

Ha abból indulunk ki, hogy a populációk egészségi állapota azonos, akkor Poisson-eloszlást használva azt találjuk, hogy a sérülések (26 vs. 0) 6 szigmás eseményt jelentenek (az emberiség egész történetében csak kétszer hallani ilyen történetet), a halálesetek (7 vs. 0) pedig 2,6 szigmás eseményt (a történetek kevesebb mint 1%-a).

Röviden, Wayne anekdotája nagyon valószínűtlen, hogy csak balszerencse volt.

Tehát ha megbízunk az anekdota forrásában (amit én Wayne-nel való hosszas beszélgetés után igen), akkor gyakorlatilag biztos, hogy a vakcinák nagyon nem biztonságosak, csak ezt az egy anekdotát használva.

Ilyen erősek az anekdoták.

Egyetlen ellenőrizhető anekdota, minden olyan zavaró tényező vagy torzítás nélkül, amely egyébként megmagyarázná az eredményt, rendkívül erős lehet.

Természetesen mindig vannak torzítások és zavaró tényezők, ezért szeretik a tudósok a randomizált, kontrollált vizsgálatokat, de ezeknek is megvannak a maguk problémái, mivel manipulálhatók, mint a Pfizer és a Moderna vizsgálatai. A Pfizer még azt is beismerte a szövetségi bíróságon, hogy becsapták a kormányt! Tehát nem támaszkodhatunk a 3. fázisú vizsgálatok adataira.
Wayne anekdotájával két fő probléma van

Wayne adatainak két nagyon komoly problémája van:

  • Nem tudjuk ellenőrizni anélkül, hogy ne sértenénk az emberek magánéletét. Kapcsolatba kellene lépnünk mind a 200 emberrel, akik elmentek az esküvőre (akik még életben vannak).
  • Wayne passzívan gyűjtötte az adatokat. Mivel nem végzett szisztematikus felkeresést, előfordulhat, hogy kimaradnak halálesetek és sérülések (mind a vaxoltak, mind a nem vaxoltak esetében).

Ha a fent felsorolt két hibát orvosolni tudnánk Wayne adatai esetében, az rendkívül erőteljes lenne. Beszéltem Wayne-nel, és ez nem fog megtörténni.

Másrészt, hat szigma bizonyítékot arra, hogy a vakcinák ártalmasak, amit bárki teljes mértékben ellenőrizhetne, az orvosi közösség elutasítaná, mint nem randomizált vizsgálatot (amelyben a megbízhatósági szint alapvetően 2 szigma). Ez őrültség, de így tanították őket gondolkodni.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/wayne-root-tortenetet-szinte-lehetetlen-megmagyarazni-ha-a-vakcinak-biztonsagosak

A befagyott amerikai-kínai együttműködés új csapdát jelent a globális felmelegedésnek

 

Peking befagyasztotta a Washingtonnal való együttműködését a globális felmelegedés terén, de a szakértők remélik, hogy az emberiség érdekében a világ két legnagyobb kibocsátója közötti hidegzuhany csak átmeneti.

A kapcsolat felbomlása nem sokkal azután következik be, hogy Kína és az Egyesült Államok az ENSZ 2021-es glasgow-i COP26 klímakonferenciáján meglepetésszerű megállapodást jelentett be az éghajlatvédelmi intézkedések megerősítéséről.

Nancy Pelosi amerikai képviselőházi elnök e heti tajvani látogatása azonban arra késztette Pekinget, hogy több kulcsfontosságú kérdésben is megszüntesse az együttműködést az Egyesült Államokkal.

"Ez nyilvánvalóan aggasztó és aggodalomra ad okot" - mondta az AFP-nek Alden Meyer, az E3G agytröszt vezető munkatársa.

Szerinte "lehetetlen kezelni az éghajlati vészhelyzetet, ha a világ első és második számú gazdasága, valamint az első és második számú kibocsátó nem tesz lépéseket". "És mindig előnyösebb, ha ezt együttműködve teszik".

A két ország közötti együttműködés elengedhetetlen a világ valamennyi "legsürgetőbb problémájával" kapcsolatban - mondta Antonio Guterres ENSZ-főtitkár sajtótitkára pénteken újságíróknak.

 

 

Kína bejelentése mindenekelőtt kérdéseket vet fel, többek között azt, hogy milyen következményekkel jár a novemberben Egyiptomban tartandó COP27 klímakonferenciára nézve.

"Mik a feltételei a párbeszédek újraindításának? Ezek a feltételek éghajlati vagy geopolitikai jellegűek?" kérdezte Li Shuo, a Greenpeace munkatársa a Twitteren.

"Ez egy taktikai lépés vagy egy hosszabb távú stratégiai lépés?" - tette fel a kérdést Meyer. "Kína azt mondja, hogy az együttműködés lehetetlen, amíg az USA és Kína között feszültségek vannak?".

A Föld hőmérséklete átlagosan közel 1,2 Celsius-fokkal emelkedett az iparosodás előtti szinthez képest, megsokszorozva a hőhullámokat, aszályokat, árvizeket és viharokat minden kontinensen.

Az ENSZ Éghajlat-változási Kormányközi Testületének (IPCC) klímaszakértői szerint azonban 2100-ra 2,8 Celsius-fokkal emelkedhet a hőmérő higanyszála még akkor is, ha az országok betartják vállalásaikat.

Az amerikai-kínai viszályon kívül a kötelezettségvállalásokat már eddig is gyengítették a Covid-19 járványból eredő gazdasági válságok és Oroszország ukrajnai inváziója, amely különösen a széntüzelésű erőművek újraindításához vezetett.

 

 

Az IPCC szerzője, Francois Gemenne "teljes katasztrófának nevezte Kína döntését az éghajlat szempontjából... hasonlóan az USA kilépéséhez a párizsi megállapodásból", amelynek célja, hogy az évszázad végi felmelegedést jóval két Celsius-fok alatt tartsa az iparosodás előtti szinthez képest - és lehetőleg ne haladja meg az 1,5 fokot.

Donald Trump korábbi elnök kivonta az Egyesült Államokat a megállapodásból, de utódja, Joe Biden 2021-ben visszavette az országot a megállapodásba.

Az ideiglenes amerikai kilépés mindazonáltal szakértők szerint a bel- és külpolitikai klímapolitikában való meghátrálással járt együtt.

Kína bejelentése viszont "semmiképpen sem jelenti a világszínpadról való visszavonulást az éghajlati kérdésekben, vagy az éghajlatvédelmi intézkedések elutasítását" - mondta David Waskow, a World Resources Institute nemzetközi éghajlati kezdeményezésének igazgatója az AFP-nek.

Mohamed Adow, a Power Shift Africa energetikai agytröszt alapítója csatlakozott ehhez az állásponthoz, hozzátéve, hogy "a diplomáciai kapcsolatok megszakítása nem jelenti azt, hogy Kína visszalép a kötelezettségvállalásaitól", különösen mivel "Kína sok tekintetben jóval az USA előtt jár, amikor az éghajlatváltozással kapcsolatos fellépésről van szó".

 

 

Biden ígéretet tett arra, hogy 2030-ig a 2005-ös szinthez képest 50-52 százalékkal csökkenti az USA kibocsátását, és 2050-re szén-dioxid-semlegességet ér el.

Ambícióit azonban meghiúsította, hogy a kongresszusban nem sikerült keresztülvinni a zöld energiaprojekteket és az éghajlatvédelmi kezdeményezéseket, bár az elmúlt napokban történt némi előrelépés.

Kína, amely abszolút értékben az üvegházhatású gázok vezető kibocsátója, de az egy főre jutó kibocsátás tekintetében messze elmarad az USA-tól, vállalta, hogy 2030-ra eléri a kibocsátási csúcsot, és 2060-ra szén-dioxid-semlegessé válik.

Eközben, még ha nem is működik együtt az Egyesült Államokkal, "mások, köztük az EU, köztük a sebezhető országok részéről is nyomás nehezedik Kínára" - mondta Meyer.

A kijevi városi tanács egykori helyettese azt állítja, hogy "sátánista" zsidók rituális véráldozatokat végeznek gyermekeken és állatokon

 

Az ukrajnai zsidók idegesen köröznek, miután egy magas rangú kijevi politikus azzal vádolt meg néhány ortodox vallású zsidót, hogy sátáni rituálékat végeznek, amelyek állatok és kis, nem zsidó gyermekek gyötrelmes feláldozásával járnak.

A kijevi tanács volt képviselője szerint a zsidó rabbik "démonokat idéznek meg az imák során", a sátánizmus pedig a judaizmus egyik formája. Az Egységes Ukrajnai Zsidó Hitközség követeli, hogy vizsgálják ki ezeket a kijelentéseket.

A kijevi városi tanács korábbi képviselője, Mihail Kovalcsuk (képünkön) antiszemita botrányba keveredett. A Facebookon azt írta, hogy egyes ortodox zsidók "rituális gyilkosságokat követnek el gyermekek ellen".

"Áldozataik leggyakrabban kisgyermekek, nem zsidók (gójok) gyermekei. A sátánizmus a judaizmus egyik formája, ahol különös figyelmet fordítanak az áldozatokra és gazdáik - a sötét erők (Jahve Isten) táplálására" - jegyezte meg.

Ezután Kovalcsuk Jézus Krisztus zsidókhoz való megtérését idézi János evangéliumából.

"A te apád az ördög, te az apád vágyait akarod teljesíteni. Gyilkos volt kezdettől fogva, és nem állt ki az igazság mellett, mert nincs benne igazság, mert hazug és a hazugság atyja" - írta Kovalchuk.

A képviselő a zsidó rabbik által folytatott kegyetlen állatkínzás kultuszát is leírta.

"Szent írásaikból imákat olvasva démonokat idéznek meg, ugyanakkor állatokat áldoznak fel, súlyos kínzásoknak vetve alá őket. Az áldozati állat torkát egy nagyon éles késsel a gerincvelőig elvágják, és az állat lassan, hosszú időn keresztül a saját vérének tócsájában pusztul el. A Talmud szerint "minél többet szenved az állat a halála előtt, annál nagyobb hasznára válik ez a megölés Jahve Istennek".

Az Ukrajnai Egyesült Zsidó Hitközség reagált Mykhailo Kovalcsuk kijelentéseire. Kijelentései az "Az antiszemitizmus megelőzéséről és az ellene való fellépésről Ukrajnában" szóló törvény értelmében antiszemitizmusnak minősülnek, és sértik Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 161. cikkelyét.

A közösség rámutatott, hogy a képviselő posztjában "hamis, embertelen, démonizáló és sztereotipikus kijelentéseket tett a zsidókról", és egyben a bűnüldöző szervek azonnali reagálását követelte.

"Az ilyen kijelentések elfogadhatatlanok az egységes Ukrajnában, különösen a hadiállapot idején és a városi tanács egyik képviselőjétől" - hangsúlyozta a szervezet.

Érdemes megjegyezni, hogy Kovalcsuk az Oroszországgal folytatott teljes körű háború kitörése után szűnt meg a kijevi tanács képviselőjeként. A "Batykivscsina" párt imperatív mandátumot alkalmazott ellene "a közösségi oldalakon tett furcsa kijelentései miatt a mozgósításról".

Kovalcsuk azzal érvelt, hogy Ukrajna hivatalosan nem üzent hadat Oroszországnak, így a mozgósításnak nincs jogi ereje.

Mihail Kovalcsukot a következő, 2020. október 25-i helyhatósági választásokon a "Batykivscsina" pártból választották be a kijevi városi tanácsba. Leváltása után a képviselői jogköröket Jekatyerina Glimbovszkijra, az Állami Fiskális Szolgálat volt vezetőjének, Roman Nasirovnak a feleségére és az "Altys-Holding" építőipari vállalat tulajdonosának, Alekszandr Glimbovszkijnak a lányára ruházták át.

 

 

A nem vallásos, francia zsidó Bernard Lazare 1894-ben megjelent Antiszemitizmus: Története és okai című könyvében - amelyet "a zsidók történetének és szociológiájának pártatlan tanulmányaként" jellemzett - közvetlenül foglalkozott a zsidók elleni örökös vádakkal, a rituális gyilkossággal:

"Ehhez az általános hiedelemhez járulnak a mágikus praktikákhoz szokott zsidókkal szembeni, gyakran megalapozott gyanúsítások. Valójában a középkorban a zsidót a nép par excellence mágusnak tekintette; a Talmudban számos ördögűzési formulát találunk, és a talmudi és kabbalisztikus démonológia igen bonyolult. Most már tudjuk, hogy a vér mindig milyen helyet foglal el a varázslás műveleteiben. A káldeus mágiában igen nagy jelentősége volt... Nos, nagyon valószínű, sőt bizonyos, hogy a zsidó mágusok gyermekeket áldoztak fel; innen ered a rituális áldozatok legendája".

Bernard Lazare nem volt "öngyűlölő" zsidó - híresen megvédte Alfred Dreyfust a kémkedés "antiszemita" vádjával szemben -, és lelkes támogatója volt a cionizmusnak.

Egyetlen vétke zsidó társaival szemben az volt, hogy megpróbált "pártatlan" lenni az antiszemitizmus történetének és okainak értékelésében - ami arra a racionális következtetésre juttatta, hogy egyes zsidók valóban részt vettek rituális gyermekvéráldozatokban.

Kevés dolog van, ami jobban pánikba ejti a zsidókat, mint a történelem "pártatlan" vagy "kiegyensúlyozott" megközelítése - ahol nem ők irányítják teljes mértékben az öncélú narratívát.

A zsidók elleni rituális gyilkosságok dokumentált eseteinek listája azonban félelmetes - a lengyel kormány archívumokban őrzi az ezekre az esetekre vonatkozó anyagokat -, és minden "pártatlan" megfigyelő számára elképzelhetetlen, hogy e vádaknak nincs semmilyen ténybeli alapja.

 

 

És ezek a vádak nem csak "nem-zsidóktól" származnak - mint például Szent Hugó 13. századi rituális meggyilkolása Nagy-Britanniában - vagy 5 fehér gyermek szenzációs rituális meggyilkolása Chicagóban 1955-ben - számos prominens zsidó, mint például Bernard Lazare, megerősítette számos ilyen eset igazságát.

Neofito, Moldova egykori főrabbija például 1843-ban szenzációs könyvet jelentetett meg moldáv nyelven a titkos zsidó vérmisztériumokról - amelyben kifejtette, hogy csak a zsidók egy kis, titkos csoportja vesz részt ezekben az áldozati gyilkosságokban.

A "nemzsidó" gyermekek meggyilkolását a Jézus Krisztus és követői iránti intenzív gyűlölet motiválja - egy olyan mély gyűlölet, amelyet a legtöbb keresztény nem tud felfogni vagy elhinni, hogy létezik - különösen Isten állítólagos "kiválasztott népe" iránt, akiket a mai keresztények arra ösztönöznek, hogy "szellemi vénjeiként" imádják őket.

A judaizmus valódi eredetét Babilonig vezetheti vissza - ahol az ilyen véres rituálék mindennaposak voltak -, de a legtöbb keresztény egyáltalán nincs tisztában ezzel a ténnyel - ehelyett azt hiszik, hogy a judaizmus a Tóra szigorú betartásán alapul - nem pedig a Talmudon vagy a Kabbalán.

Kovalcsuk azonban kétségtelenül tisztában van - mint sok ukrán - a 13 éves kijevi Andrej Juscsinszkij 1911-es meggyilkolásával:

"Nemcsak, hogy van egy fénykép a szegény kis Andrej Juscsinszkij holttestéről, hanem a csalódott ügyész [akit később maga is meggyilkoltak] könyvet írt az ügyről. Az elrablásnak 3 gyermek tanúja volt, mindhármat megmérgezték a tárgyalás előtt, csak 1 élte túl, de túl beteg volt ahhoz, hogy tanúskodjon. A rendőrség nem csak bizonyítékokat helyezett el, hanem bizonyítékokat is megsemmisített; ennek ellenére bebizonyosodott, hogy a bűncselekmény a vádlott gyárában lévő titkos zsinagógában történt. Andre arcán 13 szúrásnyom látható, a testén további 45 volt. A zsidók világszerte igyekeztek eltitkolni ezt a rituális gyermekgyilkosságot, a védelemre 115 000 000 fontnak megfelelő összeget költöttek. Ebben az ügyben úgy tűnik, mindenkit megvesztegettek, megmérgeztek, kirúgtak, lelőttek és meggyilkoltak, a vádlottat mégis ártatlannak találták, de "zsidó nemzeti hősként" halt meg az USA-ban 1934-ben.".

 

 

Forrás: https://www.jewworldorder.org/blood-libel-jewish-ritualistic-murder/

Honnan származik ez a rengeteg pénz a rituális gyilkossággal vádolt zsidók védelmére? Van egy úgynevezett "Alilath Seker" - egy csúszópénzalap, amelyet az ilyen vádak elleni küzdelem jogi és egyéb költségeinek kifizetésére fordítanak világszerte, Philip de Vier szerint a Véres rituálé című könyvében.

És mégis a zsidók továbbra is mindenkit elgázosítanak - csak valaki, aki irracionálisan gyűlöli a zsidókat minden ok nélkül™, hinné el az ilyen felháborító vádakat.

Így szól a régi zsidó közmondás: "Ne ismerj el semmit, hibáztass másokat, légy keserű".

Forrás: https://christiansfortruth.com/former-deputy-of-kiev-city-council-claims-satanic-jews-commit-ritual-blood-sacrifices-of-children-and-animals/


https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/a-kijevi-varosi-tanacs-egykori-helyettese-azt-allitja-hogy-satanista-zsidok-ritualis-veraldozatokat-vegeznek-gyermekeken-es-allatokon

Vernon Coleman: Az egyszerű Covid igazság - a fenevad bélyege

 

Bárki, aki most beleegyezik a covid-19 oltásba, őrült, és kényszerzubbonyt kellene ráadni.

Bárki, aki beadja a covid-19 oltást, bűnöző, akit gyilkossági kísérletért be kellene zárni.

Attól tartok, úgy tűnik, hogy a covid-oltások első köre egyszerűen milliókat tett még hülyébbé, mint amilyenek voltak, amikor elkezdték.

Sajnos sokan azok közül, akiket tavaly beoltottak, csak most tudták meg az igazságot a covid-oltásról.

És tragikus történetek sokasága.

Ma két szörnyű történetet hallottam, amelyek segítenek életre kelteni a covid csalást.

Az elsőt az a férfi mesélte el nekem, aki az élelmiszereket szállította. Éppen egy 80 éves férfinak kellett bevásárolnia, akinek vér folyt az orrából. A vérzés megállíthatatlan volt. A szeme is erősen véreres volt. Ő és egy szomszédja hívták a mentőket. Azt mondták nekik, hogy két és fél órát kell várniuk a mentőre. A szomszédasszony az autójával vitte az urat a kórházba.

A második egy idős nő volt, aki egy általunk is használt kis üzletben dolgozik. Úgy tűnik, teljesen megvakult - elég hirtelen. A helyi kórház zárva van, és nem volt senki, aki elvitte volna a legközelebbi nyitott kórházba. Mentőszolgálat természetesen nincs, így a nő buszra szállt, és három és fél órás utat tett meg. Új vakságában elveszve megbotlott és elesett, amikor leszállt a buszról. Senki sem állt meg, hogy felsegítse. Amikor végre talpra állt, végül rossz irányba ment. Valószínűleg el tudják képzelni, milyen sokáig kellett várnia, hogy lássák, amikor végre beért a kórházba. Azt mondták neki, hogy megmagyarázhatatlan vérzés volt a szemében. Ezután a visszafelé utat busszal kellett megtennie.

 

 

Az egyetlen közös tényező: az átkozott covid-19 oltás. Mindkét személyt nemrég oltották be.

Ezek a covid-19 csalás valóságai: valódi emberek, akiknek az életét tönkretette egy olyan oltás, amelyre soha nem volt szükségük, és amelyet soha nem lett volna szabad beadatni nekik. A kormányok és a média folyamatosan új okokat talál ki a szívizomgyulladásban és vérrögökben elhunyt emberek számának növekedésére. Mindez a covidnak, a hosszú covidnak, az időjárásnak, a tévéadót nem fizető emberek számának vagy a nagy mennyiségű fagylaltfogyasztásnak tudható be.

Hány millió ember beteg, haldoklik vagy halt meg azért, mert orvosnak álcázott bűnözők adták ezeket a gonosz, mérgező gyógyszereket ártatlanul bízó embereknek?

Mikor, ó, mikor fognak az emberek felkelni és azt kiáltani, hogy STOP!

Copyright Vernon Coleman 2022. augusztus

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/az-egyszeru-covid-igazsag