Az ukrajnai zsidók idegesen köröznek, miután egy magas rangú kijevi politikus azzal vádolt meg néhány ortodox vallású zsidót, hogy sátáni rituálékat végeznek, amelyek állatok és kis, nem zsidó gyermekek gyötrelmes feláldozásával járnak.

A kijevi tanács volt képviselője szerint a zsidó rabbik "démonokat idéznek meg az imák során", a sátánizmus pedig a judaizmus egyik formája. Az Egységes Ukrajnai Zsidó Hitközség követeli, hogy vizsgálják ki ezeket a kijelentéseket.

A kijevi városi tanács korábbi képviselője, Mihail Kovalcsuk (képünkön) antiszemita botrányba keveredett. A Facebookon azt írta, hogy egyes ortodox zsidók "rituális gyilkosságokat követnek el gyermekek ellen".

"Áldozataik leggyakrabban kisgyermekek, nem zsidók (gójok) gyermekei. A sátánizmus a judaizmus egyik formája, ahol különös figyelmet fordítanak az áldozatokra és gazdáik - a sötét erők (Jahve Isten) táplálására" - jegyezte meg.

Ezután Kovalcsuk Jézus Krisztus zsidókhoz való megtérését idézi János evangéliumából.

"A te apád az ördög, te az apád vágyait akarod teljesíteni. Gyilkos volt kezdettől fogva, és nem állt ki az igazság mellett, mert nincs benne igazság, mert hazug és a hazugság atyja" - írta Kovalchuk.

A képviselő a zsidó rabbik által folytatott kegyetlen állatkínzás kultuszát is leírta.

"Szent írásaikból imákat olvasva démonokat idéznek meg, ugyanakkor állatokat áldoznak fel, súlyos kínzásoknak vetve alá őket. Az áldozati állat torkát egy nagyon éles késsel a gerincvelőig elvágják, és az állat lassan, hosszú időn keresztül a saját vérének tócsájában pusztul el. A Talmud szerint "minél többet szenved az állat a halála előtt, annál nagyobb hasznára válik ez a megölés Jahve Istennek".

Az Ukrajnai Egyesült Zsidó Hitközség reagált Mykhailo Kovalcsuk kijelentéseire. Kijelentései az "Az antiszemitizmus megelőzéséről és az ellene való fellépésről Ukrajnában" szóló törvény értelmében antiszemitizmusnak minősülnek, és sértik Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 161. cikkelyét.

A közösség rámutatott, hogy a képviselő posztjában "hamis, embertelen, démonizáló és sztereotipikus kijelentéseket tett a zsidókról", és egyben a bűnüldöző szervek azonnali reagálását követelte.

"Az ilyen kijelentések elfogadhatatlanok az egységes Ukrajnában, különösen a hadiállapot idején és a városi tanács egyik képviselőjétől" - hangsúlyozta a szervezet.

Érdemes megjegyezni, hogy Kovalcsuk az Oroszországgal folytatott teljes körű háború kitörése után szűnt meg a kijevi tanács képviselőjeként. A "Batykivscsina" párt imperatív mandátumot alkalmazott ellene "a közösségi oldalakon tett furcsa kijelentései miatt a mozgósításról".

Kovalcsuk azzal érvelt, hogy Ukrajna hivatalosan nem üzent hadat Oroszországnak, így a mozgósításnak nincs jogi ereje.

Mihail Kovalcsukot a következő, 2020. október 25-i helyhatósági választásokon a "Batykivscsina" pártból választották be a kijevi városi tanácsba. Leváltása után a képviselői jogköröket Jekatyerina Glimbovszkijra, az Állami Fiskális Szolgálat volt vezetőjének, Roman Nasirovnak a feleségére és az "Altys-Holding" építőipari vállalat tulajdonosának, Alekszandr Glimbovszkijnak a lányára ruházták át.

 

 

A nem vallásos, francia zsidó Bernard Lazare 1894-ben megjelent Antiszemitizmus: Története és okai című könyvében - amelyet "a zsidók történetének és szociológiájának pártatlan tanulmányaként" jellemzett - közvetlenül foglalkozott a zsidók elleni örökös vádakkal, a rituális gyilkossággal:

"Ehhez az általános hiedelemhez járulnak a mágikus praktikákhoz szokott zsidókkal szembeni, gyakran megalapozott gyanúsítások. Valójában a középkorban a zsidót a nép par excellence mágusnak tekintette; a Talmudban számos ördögűzési formulát találunk, és a talmudi és kabbalisztikus démonológia igen bonyolult. Most már tudjuk, hogy a vér mindig milyen helyet foglal el a varázslás műveleteiben. A káldeus mágiában igen nagy jelentősége volt... Nos, nagyon valószínű, sőt bizonyos, hogy a zsidó mágusok gyermekeket áldoztak fel; innen ered a rituális áldozatok legendája".

Bernard Lazare nem volt "öngyűlölő" zsidó - híresen megvédte Alfred Dreyfust a kémkedés "antiszemita" vádjával szemben -, és lelkes támogatója volt a cionizmusnak.

Egyetlen vétke zsidó társaival szemben az volt, hogy megpróbált "pártatlan" lenni az antiszemitizmus történetének és okainak értékelésében - ami arra a racionális következtetésre juttatta, hogy egyes zsidók valóban részt vettek rituális gyermekvéráldozatokban.

Kevés dolog van, ami jobban pánikba ejti a zsidókat, mint a történelem "pártatlan" vagy "kiegyensúlyozott" megközelítése - ahol nem ők irányítják teljes mértékben az öncélú narratívát.

A zsidók elleni rituális gyilkosságok dokumentált eseteinek listája azonban félelmetes - a lengyel kormány archívumokban őrzi az ezekre az esetekre vonatkozó anyagokat -, és minden "pártatlan" megfigyelő számára elképzelhetetlen, hogy e vádaknak nincs semmilyen ténybeli alapja.

 

 

És ezek a vádak nem csak "nem-zsidóktól" származnak - mint például Szent Hugó 13. századi rituális meggyilkolása Nagy-Britanniában - vagy 5 fehér gyermek szenzációs rituális meggyilkolása Chicagóban 1955-ben - számos prominens zsidó, mint például Bernard Lazare, megerősítette számos ilyen eset igazságát.

Neofito, Moldova egykori főrabbija például 1843-ban szenzációs könyvet jelentetett meg moldáv nyelven a titkos zsidó vérmisztériumokról - amelyben kifejtette, hogy csak a zsidók egy kis, titkos csoportja vesz részt ezekben az áldozati gyilkosságokban.

A "nemzsidó" gyermekek meggyilkolását a Jézus Krisztus és követői iránti intenzív gyűlölet motiválja - egy olyan mély gyűlölet, amelyet a legtöbb keresztény nem tud felfogni vagy elhinni, hogy létezik - különösen Isten állítólagos "kiválasztott népe" iránt, akiket a mai keresztények arra ösztönöznek, hogy "szellemi vénjeiként" imádják őket.

A judaizmus valódi eredetét Babilonig vezetheti vissza - ahol az ilyen véres rituálék mindennaposak voltak -, de a legtöbb keresztény egyáltalán nincs tisztában ezzel a ténnyel - ehelyett azt hiszik, hogy a judaizmus a Tóra szigorú betartásán alapul - nem pedig a Talmudon vagy a Kabbalán.

Kovalcsuk azonban kétségtelenül tisztában van - mint sok ukrán - a 13 éves kijevi Andrej Juscsinszkij 1911-es meggyilkolásával:

"Nemcsak, hogy van egy fénykép a szegény kis Andrej Juscsinszkij holttestéről, hanem a csalódott ügyész [akit később maga is meggyilkoltak] könyvet írt az ügyről. Az elrablásnak 3 gyermek tanúja volt, mindhármat megmérgezték a tárgyalás előtt, csak 1 élte túl, de túl beteg volt ahhoz, hogy tanúskodjon. A rendőrség nem csak bizonyítékokat helyezett el, hanem bizonyítékokat is megsemmisített; ennek ellenére bebizonyosodott, hogy a bűncselekmény a vádlott gyárában lévő titkos zsinagógában történt. Andre arcán 13 szúrásnyom látható, a testén további 45 volt. A zsidók világszerte igyekeztek eltitkolni ezt a rituális gyermekgyilkosságot, a védelemre 115 000 000 fontnak megfelelő összeget költöttek. Ebben az ügyben úgy tűnik, mindenkit megvesztegettek, megmérgeztek, kirúgtak, lelőttek és meggyilkoltak, a vádlottat mégis ártatlannak találták, de "zsidó nemzeti hősként" halt meg az USA-ban 1934-ben.".

 

 

Forrás: https://www.jewworldorder.org/blood-libel-jewish-ritualistic-murder/

Honnan származik ez a rengeteg pénz a rituális gyilkossággal vádolt zsidók védelmére? Van egy úgynevezett "Alilath Seker" - egy csúszópénzalap, amelyet az ilyen vádak elleni küzdelem jogi és egyéb költségeinek kifizetésére fordítanak világszerte, Philip de Vier szerint a Véres rituálé című könyvében.

És mégis a zsidók továbbra is mindenkit elgázosítanak - csak valaki, aki irracionálisan gyűlöli a zsidókat minden ok nélkül™, hinné el az ilyen felháborító vádakat.

Így szól a régi zsidó közmondás: "Ne ismerj el semmit, hibáztass másokat, légy keserű".

Forrás: https://christiansfortruth.com/former-deputy-of-kiev-city-council-claims-satanic-jews-commit-ritual-blood-sacrifices-of-children-and-animals/


https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/a-kijevi-varosi-tanacs-egykori-helyettese-azt-allitja-hogy-satanista-zsidok-ritualis-veraldozatokat-vegeznek-gyermekeken-es-allatokon