A kormányzati adatokat nehéz ellenőrizni. De az újra és újra hallott személyes anekdotákat nehéz figyelmen kívül hagyni.

Az egyik legmegdöbbentőbb anekdota, amit mostanában hallottam, Wayne Root talk show műsorvezetőtől származik.A kormányok megbízhatatlan adatokat közölhetnek.

Az egyéni anekdoták azonban könnyen ellenőrizhetők és nehezen vitathatók, különösen akkor, ha több ezer olyan jelentés van, amelyek mind fekete hattyúk.

Még egyetlen, mindössze 200 embert érintő esemény is, ahol minden ellenőrizhető, elég ahhoz, hogy a "biztonságos és hatékony" narratíva elsüllyedjen.

Gondoljunk csak Wayne Root konzervatív talk show műsorvezető esküvői történetére.

Wayne anekdotája szinte lehetetlen egy olyan vakcina esetében, amelyről a gyártó azt állította, hogy kevesebb súlyos mellékhatással jár, mint a placebo szedése (lásd a Pfizer által az FDA-nak adott információkat a 22. oldalon).

Hogy tovább igazoljam az általa megfigyelteket, elindítok egy felmérést, ahol önök is beszámolhatnak saját anekdotáikról.

A felmérésem szépsége, hogy egyáltalán nem kell ítélkezni a sérülés vagy haláleset okát illetően! Ön egyszerűen csak jelenti a vakuzáltak és a nem vakuzáltak számát MINDEN olyan csoportban, amelynek statisztikáit ismeri (a háztartása, a családja, a barátai vagy valamilyen szervezet, amelyhez tartozik), és a sérülések/halálesetek számát a két alcsoportban. Ennyi. Egyszerű.
Kérjük, hogy a háztartásodra (vagy családodra vagy tágabb családodra) vonatkozó statisztikáidat itt jelezd.

 

 

Wayne Root esküvője

Wayne Root arról számolt be, hogy az esküvőjén 33/200 vendég, akik most betegek vagy halottak, mind be voltak oltva. A csattanó: a vendégek legalább fele nem volt beoltva. Ez tehát megmagyarázhatatlan. Azt írta: "Fontos megjegyezni, hogy én egy konzervatív talk show műsorvezető vagyok, aki az első naptól kezdve HANGOSAN figyelmeztetett az oltás veszélyeire. Tehát a barátaim túlnyomórészt konzervatívok és oltatlanok is. Mégis az a néhány barátom, akit ismerek, aki mégis az oltást választotta, szinte mind halott vagy beteg." És azt mondta: "Az oltatlan barátaim és családtagjaim közül, akik nem oltottak, a nyolc hónappal ezelőtti esküvőm óta egyetlen egy sem halt meg vagy lett beteg".

Cikkében a TMZ 8 sérüléses/halálos szalagcímét is felsorolja, majd rámutat: "Ezek mind címlapok voltak egy nap alatt ezen a héten!" Más szóval, nem csak Wayne látja ezt.

A számai az elmúlt 8 hónap passzív megfigyeléseiből származnak. Soha nem végzett semmilyen felkeresést vagy módszertani felmérést. Tehát lehet, hogy vannak további halálesetek és sérülések, amikről nem számolt be. Nem fog proaktívan kutatni.

Wayne becslése szerint 200 vendégének 70%-a nem volt beoltva, de ez csak egy becslés.

Szerintem ezt túlbecsüli. Amerika 25%-a oltatlan. Az összes liberális barátom be van oltva. Tehát a konzervatívok körében az oltási aránynak 50% körül kellene lennie, úgyhogy ezzel számolok; valószínűleg elég közel van hozzá. Ez konzervatív. Ez adja a legjobb statisztikát a vakcináról.

Tehát van:

  • 200 vendég Wayne Root esküvőjén.

  • 100 oltva

  • 100 oltatlan

  • 8 hónappal az esküvő után ellenőrizte őket, és megállapította:

  • A beoltottak között:

  • 26 súlyosan sérült

  • 7 halott

  • Az oltatlanok között:

  • 0 sérült.

  • 0 halott

Ez elég extrém, nem?

 

 

Mennyi az esélye annak, hogy ez véletlenül megtörténik, ha a vakcinák olyan biztonságosak, ahogyan azt a Pfizer állította a klinikai vizsgálatok során (azt mondták az FDA-nak, hogy tökéletesen biztonságosak, és hogy kevesebb súlyos mellékhatás volt, mint a placebónál: lásd a 22. oldalon)?

Ha abból indulunk ki, hogy a populációk egészségi állapota azonos, akkor Poisson-eloszlást használva azt találjuk, hogy a sérülések (26 vs. 0) 6 szigmás eseményt jelentenek (az emberiség egész történetében csak kétszer hallani ilyen történetet), a halálesetek (7 vs. 0) pedig 2,6 szigmás eseményt (a történetek kevesebb mint 1%-a).

Röviden, Wayne anekdotája nagyon valószínűtlen, hogy csak balszerencse volt.

Tehát ha megbízunk az anekdota forrásában (amit én Wayne-nel való hosszas beszélgetés után igen), akkor gyakorlatilag biztos, hogy a vakcinák nagyon nem biztonságosak, csak ezt az egy anekdotát használva.

Ilyen erősek az anekdoták.

Egyetlen ellenőrizhető anekdota, minden olyan zavaró tényező vagy torzítás nélkül, amely egyébként megmagyarázná az eredményt, rendkívül erős lehet.

Természetesen mindig vannak torzítások és zavaró tényezők, ezért szeretik a tudósok a randomizált, kontrollált vizsgálatokat, de ezeknek is megvannak a maguk problémái, mivel manipulálhatók, mint a Pfizer és a Moderna vizsgálatai. A Pfizer még azt is beismerte a szövetségi bíróságon, hogy becsapták a kormányt! Tehát nem támaszkodhatunk a 3. fázisú vizsgálatok adataira.
Wayne anekdotájával két fő probléma van

Wayne adatainak két nagyon komoly problémája van:

  • Nem tudjuk ellenőrizni anélkül, hogy ne sértenénk az emberek magánéletét. Kapcsolatba kellene lépnünk mind a 200 emberrel, akik elmentek az esküvőre (akik még életben vannak).
  • Wayne passzívan gyűjtötte az adatokat. Mivel nem végzett szisztematikus felkeresést, előfordulhat, hogy kimaradnak halálesetek és sérülések (mind a vaxoltak, mind a nem vaxoltak esetében).

Ha a fent felsorolt két hibát orvosolni tudnánk Wayne adatai esetében, az rendkívül erőteljes lenne. Beszéltem Wayne-nel, és ez nem fog megtörténni.

Másrészt, hat szigma bizonyítékot arra, hogy a vakcinák ártalmasak, amit bárki teljes mértékben ellenőrizhetne, az orvosi közösség elutasítaná, mint nem randomizált vizsgálatot (amelyben a megbízhatósági szint alapvetően 2 szigma). Ez őrültség, de így tanították őket gondolkodni.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/wayne-root-tortenetet-szinte-lehetetlen-megmagyarazni-ha-a-vakcinak-biztonsagosak