2021. április 8., csütörtök

Megváltoztathatják-e az mRNS oltások a DNS-t?

 

A Harvard és az MIT tudósai által végzett SARS-CoV-2 RNS kutatások hatással vannak arra, hogy az mRNS vakcinák miként tudják véglegesen megváltoztatni a genomi DNS-t, állítja Doug Corrigan, Ph.D., biokémikus-molekuláris biológus, aki szerint további kutatásokra van szükség.

A média ferde tudósítása különösen eredményes közönségkapcsolati lendületet adott a messenger RNS (mRNS) vakcináknak - évtizedek óta készülnek, de soha nem engedélyezték emberi felhasználásra -, ami elősegítette a kísérleti technológia közelebb kerülését a szabályozási célvonalhoz.

A szokásos körülmények között a test mRNS- t készít („átír”) a sejtmag DNS-ből. Ezután az mRNS a sejtmagból a citoplazmába utazik , ahol utasításokat ad arról, hogy mely fehérjéket kell előállítani.

 

Összehasonlításképpen: az mRNS-vakcinák kémiailag szintetizált mRNS-hasznos terhelésüket (tüskefehérje-előállítási utasításokkal együtt) közvetlenül a citoplazmába küldik .

A Centers for Disease Control and Prevention (CDC) és a legtöbb mRNS-vakcina- tudós szerint az ellenállás akkor megáll itt - az mRNS-vakcinák „ semmilyen módon nem befolyásolják és nem lépnek kölcsönhatásba a DNS-ünkkel” - mondja a CDC. A CDC egyrészt azt állítja, hogy az mRNS nem juthat be a sejt magjába (ahol a DNS található), másrészt azt, hogy a sejt - lehetetlen küldetés-stílus - „hamarosan megszabadul az mRNS-től, miután befejezte az utasítások használatát”.

A Harvard és a Massachusetts Institute of Technology (MIT) tudósai egy, a SARS-CoV-2- ről szóló decemberi kiadványa a vad koronavírusról tett megállapításokat, amelyek kérdéseket vetnek fel a vírusos RNS működésével kapcsolatban.

A tudósok azért készítették az elemzést, mert " értetlenkedett azon a tényen, hogy tekintélyes számú ember van, akik jóval a fertőzés megszűnése után tesztelnek pozitív eredményt a COVID-19-re PCRrel ".

Legfőbb megállapításaik a következők voltak: A SARS-CoV-2 RNS-ek "reverz átírhatók az emberi sejtekben", "ezek a DNS-szekvenciák integrálhatók a sejt genomjába, és ezt követően átírhatók" (ezt a jelenséget "retrointegrációnak" nevezik) - és vannak életképes sejtpályák, amelyek megmagyarázzák, hogyan történik ez.

Ph.D. szerint biokémikus és molekuláris biológus, Dr. Doug Corrigan , ezek a fontos megállapítások (amelyek ellentétesek a „jelenlegi biológiai dogmákkal”) a „Teljesen és félreérthetetlenül bizonyos dolgok, amelyek valójában nem történtek” kategóriába tartoznak .

Corrigan szerint a Harvard és az MIT kutatóinak eredményei a CDC feltételezéseit is remegőbb talajra helyezték az mRNS vakcinákkal kapcsolatban. Valójában egy hónappal a Harvard-MIT preprint megjelenése előtt Corrigan már írt egy blogot, amelyben felvázolta azokat a lehetséges mechanizmusokat és útvonalakat, amelyekkel az mRNS-vakcinák azonos jelenséget produkálhatnak.

A második blogbejegyzésben , amelyet az preprint megjelenése után írtak, Corrigan hangsúlyozta, hogy a koronavírus RNS-ről szóló Harvard-MIT megállapítások jelentős következményekkel járnak az mRNS vakcinákra nézve - ezt a tényt „nagy elefántnak tartja a szobában” írja le. Noha nem állítja, hogy az oltóanyag-RNS szükségszerűen ugyanúgy fog viselkedni, mint a koronavírus-RNS - vagyis véglegesen megváltoztatja a genomi DNS-t -, Corrigan úgy véli, hogy ez a lehetőség fennáll, és alapos vizsgálatot érdemel.

Corrigan véleménye szerint az preprint hozzájárulása az, hogy "igazolja, hogy ez legalább hihető és valószínűleg valószínű ".

Fordított átírás

Ahogy a „reverz transzkripció” kifejezés utal, a DNS-mRNS útvonal nem mindig egyirányú utca. A reverz transzkriptázoknak nevezett enzimek szintén  átalakíthatják az RNS-t DNS-be , lehetővé téve ez utóbbi integrálódását a sejtmag DNS-ében.

A fordított transzkripció sem ritka. A genetikusok szerint "  az emlősök genomjainak több mint 40% -a tartalmaz reverz transzkripció termékeit."

A   Harvard-MIT kutatói által idézett előzetes bizonyítékok azt mutatják, hogy az endogén reverz transzkriptáz enzimek megkönnyíthetik a koronavírus RNS-ek reverz transzkripcióját és beindíthatják azok integrációját az emberi genomba.

A szerzők azt javasolják, hogy bár a  klinikai következmények további tanulmányozást igényelnek, a káros hatások különálló lehetőségek, és - az integrált vírustöredékek „beillesztési helyei az emberi genomba” és az egyén mögöttes egészségi állapotától függően - „súlyosabb immunválaszt is tartalmazhatnak”. … Például egy „ citokin-vihar ” vagy autoimmun reakciók. ”

2012-ben egy tanulmány  azt sugallta, hogy a vírusgenom-integráció „drasztikus következményekhez vezethet a gazdasejt számára, ideértve a génmegszakítást, az inszerciós mutagenezist és a sejthalált”.

Corrigan azt mondja, hogy a   vírusos vagy oltóanyag-RNS DNS-be történő retrointegrációjának megkönnyítésére feltételezett utak „nem ismeretlenek azok számára, akik mélyebben értenek a molekuláris biológiához”.

Ennek ellenére a preprint reverz transzkripcióról és a genomintegrációról folytatott megbeszélése a  biológiai dogma újragondolására nem hajlandó olvasók negatív észrevételeinek zűrzavarát váltotta ki  , akik közül néhányan még a visszavonást is támogatták (bár az előnyomtatásokat értelemszerűen nem publikálták) azzal az indokkal, hogy „összeesküvés-elméleti szakemberek ... ezt a tanulmányt „bizonyítja”, hogy az mRNS-vakcinák valójában megváltoztathatják a genetikai kódodat. ”

Az átgondoltabb olvasók egyetértettek Corriganrel abban, hogy a cikk fontos kérdéseket vet fel. Például egy olvasó kijelentette, hogy nincs megerősítő bizonyíték „annak bizonyítására, hogy a tüskefehérje csak rövid ideig (mondjuk 1-3 napig) expresszálódik az oltás után”, hozzátéve: „Úgy gondoljuk, hogy ez a helyzet, de erre nincs bizonyíték. ”

Valójában nyitott kérdés, hogy a vakcinák szintetikus mRNS-je - és így a sejteknek a tüskefehérje gyártásának fenntartására vonatkozó utasításai - mennyi ideig tartanak fenn a sejtekben.

Az RNS általában „ közismerten törékeny ” és instabil molekula. A tudósok szerint "ez a törékenység minden élőlény mRNS-jére igaz  , függetlenül attól, hogy növényhez, baktériumhoz, vírushoz vagy emberhez tartozik-e."

De a COVID vakcinák szintetikus mRNS-   e más történet. Valójában az a lépés volt, amely végül lehetővé tette a tudósok és az oltóanyaggyártók számára, hogy  megoldják az évtizedek óta tartó mRNS-vakcina zsákutcáját, amikor kitalálták, hogyan lehet  kémiailag módosítani az mRNS-t annak stabilitásának és élettartamának növelése érdekében - más szóval, olyan RNS-t előállítani, amely „lóg a környéken. sejt  sokkal hosszabb, mint a vírusos RNS, vagy akár az az RNS, amelyet sejtünk normál körülmények között termel a normális fehérjetermelés érdekében. "

Senki sejti, mit csinál a szintetikus mRNS, miközben „lóg”, de Corrigan feltételezi, hogy megnövekedett élettartama  megnöveli annak valószínűségét , hogy „DNS-vé alakul át”.

Ráadásul, mivel a vakcina mRNS-t is hatékonyabban alakítják fehérjévé, „a negatív hatások  gyakoribbak és kifejezettebbek lehetnek a vakcinával a természetes vírussal összehasonlítva”.

https://besthirdetes.hu/tudasfa/megvaltoztathatjak-e-az-mrns-oltasok-a-dns-t.html

Hat állam függesztette fel az oltásokat!

 

Egy nagyon érdekes momentumra szeretném felhívni a figyelmüket. A kormány beindította a kötelező oltás propagandáját és pontos számokat is közöl. Ezt nap mint nap láthatjuk a televíziókban, hogy a magyarok mennyire élen járnak. Lássuk csak, miről is beszélek. Ami nagyon fontos, hogy a pfizer és az astra vakcinák komoly trombózisokat és haláleseteket okoznak. Ennek okán függesztették fel hat államban ezeket a vakcinákat, mert Amerikában is bizonyságot nyert, hogy bizonyítható, hogy halált okoznak. Érdekesség, hogy Magyarországon semmi ilyen jellegű dolog nem történt, még mellékhatások sem jelentkeztek. Az Amerikai CDC egyértelműen fogalmaz, hogy a pfizer allergiás tüneteket produkál és ha valaki ezt tapasztalja, az ne adassa be magának a második adagot. Hogyan lehetséges, hogy ehhez hasonló dolog nem történt Magyarországon? A másik, amelyet szintén fontosnak tartok, hogy honnan érkezett több mint 2,2 millió vakcina? Ennyit nem rendelt a kormány, tehát jó lenne tudni a származási helyét is. Az utolsó, amit szeretnék megosztani Önökkel, hogy már országos szinten pletykálnak arról, hogy sóoldatot adnak be az embereknek, ezért lehetséges, hogy nincsenek tünetek és halottak a vakcináktól. Az elmúlt hetekben több portálon is olvasható volt, hogy sóoldattal oltanak. Felmerül a kérdés, hogy kit akar becsapni a kormány? Az uniót, vagy a magyarokat? Azt hiszem, hogy talán mind a kettőt. Jó üzlet az oltás, ha valóban sóoldatot adnak az embereknek 20 000Ft./db áron, az busás haszon valakinek. Európa lázad és csendben van a magyar. Gondolkodjon kérem azon, ha valós a veszély, mi szükség a csalásra?

https://press.fmr-europe.com/news.php?extend.244

Dr. Ariyana Love: A maszkok és a COVID tesztek Nanotech vakcinákat tartalmaznak, tájékoztatott beleegyezés nélkül

Gyilkos injekciók

Az embereket kényszerítik, és kénytelenek megfojtani magukat és gyermekeiket a kötelező álarcokban. Covid-19 „teszteket” kényszerítenek ránk, valamint kísérleti mRNS és Adenovirus injekciókat, amelyeket hamisan vakcinaként jelölnek.

A Covid „vakcinák” egyáltalán nem oltások, hanem egyfajta génterápia egy Nanotech szállító rendszerrel, amely más szóval  géntechnológia. Informált beleegyezése nélkül senki sem adhat kísérleti gyógyszereket a szervezetébe.

Az   Health Human Services és a Harvard belső tanulmánya szerint   az oltásokkal kapcsolatos mellékhatások kevesebb, mint 1% -át jelentik az állami oltási sérülést jelentő rendszerek. Ez azt jelenti, hogy a kísérleti Covid-injekciókból származó tényleges halálesetek Európában körülbelül  99% -kal magasabbak,  mint amiről beszámoltak. Ez azt jelenti, hogy a tényleges halálesetek közelebb vannak a  453 024-hez . Ennek le kellene ejtenie az állát.

Hol van ezeknek a kísérleti génszerkesztő technológiáknak a felügyelete és felügyelete, amelyeket a testébe és gyermekei testébe injektálnak? Nem kellene őket figyelemmel kísérni, és nem kellene jelenteni a tényleges haláleseteket és mellékhatásokat? Nyilvánvaló, hogy a nagy gyógyszeripar és a vállalati mainstream média rejteget valamit előttünk.

Az információszabadságról (FOI) szóló, a The Daily Expose  -nak márciusban közzétett kérelem  szerint 2 207 halálesetet tapasztaltak 28 napon belül a kísérleti Covid-injekciók beadását követően februárban Skóciában. Ez azt jelenti, hogy a tényleges nem jelentett halálozások csak   Skóciában 218 493- at tesznek ki.

Az embereket széles körben megtévesztik és megvesztegetik, hogy beleegyezzenek saját halálukba.

A maszkok és a Covid „tesztek” biofegyvereket is tartalmaznak. 2020 márciusában az Egyesült Királyságba tartó koronavírus „tesztkészletek”  koronavírussal szennyezettnek bizonyultak. A CDC Covid „tesztkészleteit”, amelyeket 2020 februárjában küldtek ki az Egyesült Államokból, szintén  koronavírussal fertőzöttnek találták, miután Trump elnök szövetségi vizsgálatot indított.

Egyiptomi rabszolgabüntetés

COVID TESZT HALÁLOK

Egy osztrák bíróság éppen úgy ítélte meg, hogy a  PCR-teszt nem alkalmas a fertőzőképesség meghatározására, és „elutasítja a teljes Corona-politikát Ausztriában, amely éppen ezen a teszten alapul”.

Sok elfojtott jelentés kognitív károsodásról, betegségről és  hirtelen halálról az orr-garat tampon után, más néven PCR (polimeráz láncreakció). A „Covid tesztelése” után ezekről a  tünetekről számolnak be; fejfájás, hányinger, hányás és tiszta vizes vízelvezetés az orr oldaláról, más néven  Cerebrospinalis folyadék szivárgás . A cerebrospinális folyadék szivárgása a  fej trauma vagy a gerinc sérülése következtében alakul ki .

Hochkrebseregendes etilénoxid és PCR Teststäbchen

A nasopharyngealis tamponmintát egy rendkívül kényes területről veszik, közvetlenül a vér / agy gátnál. Ez az orvosi eljárás alapvető jogainak erőszakos és invazív kihasználása a testbe juttatott anyag kiválasztásának megválasztásához.

HIDROGEL NANOTECHNOLÓGIA

A nanorészecskékkel átitatott hidrogéleket számos biológiai alkalmazásban használják: szövetmérnöki, kémiai és biológiai érzékelés, valamint gyógyszer- és génszállítás. Sajnos ezeket a nanobotokat  nem arra használják, hogy meggyógyítsanak minket. Ehelyett megsemmisítésre lettek beprogramozva.

Fekete férgeket vagy parazita kinézetű  nanocsöveket találtak maszkokban és Covid „tesztekben” szerte a világon, az apró rostokba ágyazva. Szabad szemmel nem láthatók, de mikroszkóp alatt tartva láthatóak. A nanocsövek mozdulatlanok, amíg hő és nedvesség hatására nem aktiválja őket, és csak úgy paráznak, mint egy parazita.

A hidrogél nanotechnológia felfedezése a maszkokban és a Covid „tesztekben” csak egyet jelenthet. Amit a fenti videóban látunk, az a  szén nanocsövek az  oltás beadására . A szén nanocsöveket  in vitro és in vivo antigén-szállító rendszerként tervezték  .

A Covid vakcinákat, maszkokat és teszteket  nem az Ön védelme érdekében alkalmazzák. Ezek olyan kísérleti orvostechnikai eszközök, amelyek úgy vannak beprogramozva, hogy behatoljanak a sejtjeibe, és halálos hasznos terhet szállítsanak  közvetlenül a sejtjeibe a géntechnológia érdekében.

Egy  úttörő új tanulmány feltárta, hogy kísérleti Nanotech orvostechnikai eszközöket már 43 vezető oltásban alkalmaznak. A Nanotech már régóta  jelen van az ételeinkben. „Vitamin- és ásványianyag-kiegészítőként” jelölték, és más módon leplezik, annak ellenére, hogy  köztudottan szivárgó bél szindrómát és  autoimmun betegséget okoz .

Szén nanocsövek

Áprilisban az Health Canada figyelmeztetett a  maszkokban használt „mikroszkopikus grafén részecskékre” , amelyek „korai tüdőmérgezést” okoznak. Más szavakkal, súlyos tüdőkárosodást okoznak.

A grafén alapú anyagok  elpusztítják a baktériumokat, és ez az értékesítési pontokat, de az arcmaszkokban használva ez „összehasonlítható az azbeszt egész napos lélegzésével” - mondja a Health Canada.

Grafént  tervezték, mint egy  gyógyszer és vakcina hordozót . A grafént DNS-szekvenálásra és manipulációra használják. Tehát miért találhatók grafén nanocsövek a pelenkákban és a női egészségügyi betétekben  a jelentések szerint ?

Lenyelés és belégzés után a nanobotokat hordozó grafén könnyen átlépi a vér-agy gátat. Bizonyítottan  mérgezőek az emberi szövet- és sejttenyészetekre , ami oxidatív stresszt, gyulladásos citokintermelést és  DNS-mutációt eredményeznek . Azt is programozzák, hogy sejthalált okozzanak.

Nano-Silver forgalomba került maszkok, mint egy pozitív dolog, mert ez erős antimikrobiális, ami azt jelenti, elpusztítja a baktériumokat és a gombákat. Az arcmaszkokat kamatoztató vállalatok megalapozatlan közegészségügyi állításokat tesznek, ugyanakkor azt mondják, hogy maszkjaik „védelmet nyújtanak a COVID-19 ellen”. Valójában ezek a termékek programozott nanobotokkal és kísérleti gyógyszerekkel fertőzik meg Önt. A nano maszkokat  a gyerekek számára is lopva szállítják.

Nano maszkok gyerekeknek

Sem az EPA sem az FDA nem hagyta jóvá nano-ezüst felhasználású arc burkolatokat vagy maszkokat és az  EPA már minősíti a nano-ezüstöt , mint növényvédő szert . Ezenkívül a nano-ezüst az arcmaszkokban  biológiai veszélyt jelent . Már több milliárd maszkot dobtak ki a környezetbe.

A nano-ezüstöt olyan nanocsövekbe töltik, amelyek félvezetők a gyógyszer hasznos terhelésének ballisztikus szállításához. A grafén nanocsövek nanokompozit hidrogél 3D polimer hálózatai. A hidrogélek egy „ellenőrzött gyógyszerbeviteli rendszer”, amelynek számos biológiai alkalmazása kapcsolódik a biomérnöki munkához, ideértve a szöveti technikát, a kémiai és biológiai érzékelést, valamint a gyógyszerek és gének szállítását.

Eredetileg a Nanotube  technológiát „DNS-módosító” génterápiaként fejlesztették ki a rák kezelésére. Most a nanocsöveket  számos termékben használják , beleértve a maszkokat és a Covid „teszteket”, tájékozott beleegyezés nélkül. Íme néhány  videó a nanocsövekről további tanulmányozás céljából.

A nanocsöveket termikus hő aktiválja és mozgósítja. Polimer héjszerkezettel rendelkező grafén-hidrogél nanocsöveket azzal a céllal terveztek, hogy a Nano-Silver-t egy gyógyszer hasznos terheléssel szállítsák az oltóanyag beadására. Nanocsöveket fejlesztettek ki az  oltások Európában történő szállítására is.

Ennek az anyagnak az elasztomer jellege lehetővé teszi, hogy a hidrogélek és nanocsövek különböző formákat és méreteket kapjanak, és zsugorodjanak és táguljanak.

Szén nanocsövek - Link itt

„Az ezüstionok jelenléte megakadályozza, hogy a légzési enzim a légzés során elektronokat vigyen át az oxigénmolekulákba”. Más szavakkal, a szén-dioxid-nanocsövek és a nano-ezüst jelenléte a maszkokban azt jelenti, hogy van egy gyógyszer hasznos teher, amely csökkenti a sejtjeinek oxigénfelvételi képességét. Ugyanakkor a Nano-Silver nanobotokat arra is  programozzák, hogy áthaladjanak a tüdősejtek sejtmembránján, elpusztítva azokat. A Covidben található Nano-Silver „teszteket” az agysejtekre és potenciálisan a test más részeire irányítja.

Szén nanocsövek rostos kinézetű hidrogélben (maszkok)

Nano-Silver dicsekvő „antibakteriális alkalmazása”  a maszkok számára egyértelműen fedél, ha olyan állításokkal párosul, mint  „az ezüst nanorészecskéknek elég kicsiknek kell lenniük ahhoz, hogy áthaladjanak a sejtmembránon” . Ha a Nano-Silver-t valóban antibakteriális alkalmazásokhoz használják, akkor miért kell áthaladniuk a maszkot viselők sejtmembránján?

A nanocsöveket hő és látszólagos nedvesség aktiválja. Félvezetők, így beprogramozhatók az energiafrekvencia általi aktiválásra. Testünk szó szerint elem, a kilégzésünk pedig nedvességgel van tele.

Nanocső mérete

A Nano-Silver nanobotok úgy vannak programozva, hogy lekapcsolódjanak a Nanotube-ról, és újra összeálljanak a testben, hogy megcélozzák azokat a helyeket, mint például az agy, a bél vagy a tüdősejtek. A laboratóriumokban a hidrogéleket különféle formákban és méretben hozzák létre. Duzzadhatnak és zsugorodhatnak, és  lézerek segítségével aktiválódhatnak .

Nemrégiben egy  mérgező maszk visszahívására került sor Quebecben a gyermekek tüdőkárosodása miatt a maszkok viselése miatt.

Eközben egy titokzatos  új „agybetegség” jelent meg Kanadában, amely görcsöket, memóriavesztést és hallucinációkat okoz, és az orvosok értetlenül állnak előtte.

Az emberek kezdik elkapni, hogy a nano-maszkok és a Covid „tesztek”  nanobotok lövését juttatják el az agyba.


Különböző maszkok összehasonlítás céljából

A legtöbb  RNS-vakcinát orron keresztül adják be. Valójában Finnország  jelenleg saját kísérleti adenovírusos „orroltást” fejleszt. Tekintettel arra, hogy ez egy idegen RNS transzfekciója az emberi sejtekbe, ez is illegális orvosi kísérlet.

A Natural News munkatársa, a Health Ranger az mRNS „vakcinák” lipid nanorészecskéiről beszél,  amelyek az adjuvánsok miatt hatalmas gyulladást okoznak. Ezek a nano méretű robotok úgy vannak beprogramozva, hogy elpusztítsák a veleszületett immunrendszert.

A FEMA egykori alkalmazottja a bejelentő, Celeste Solum lett, valami új és megdöbbentő dolgot tárt fel az amerikai kormány dokumentumaiból. A Covid „teszttel” egy mágneses jeladót helyez be, amely lehetővé teszi a nyomon követést.

A Covid „tesztkészlet” szabadalom Richard A. Rothschild tulajdona és üzemeltetője, amely az US2020279585 (A1) szabadalom.

Celeste Solum: A COVID „teszt” mikrochipet helyez be

DNS betakarítása

2021 januárjában Bill Evanina visszalépett az Egyesült Államok kormányának legfelsőbb hírszerzési tisztjétől, hogy engedélyezzen egy ritka és sürgős nyilvános figyelmeztetést:

„A külföldi hatalmak gyűjthetik, tárolhatják és hasznosíthatják a covid tesztekből származó biometrikus információkat.”

Bizonyíték van arra, hogy a Covid „teszt” orr-garat törlőjét a Kínai Kommunista Párt (KKP) és Bill Gates használja fel a DNS összegyűjtésére. Bemutatta a BGI Group Covid „tesztjeinek” használatát az amerikai állampolgárok biometrikus információinak gyűjtésére, tárolására és kiaknázására. Az Obama-adminisztráció megnyitotta az ajtót a KKP előtt, és lehetővé tette a BGI Group számára az Egyesült Államokban való megalapozását

Miért akarják a DNS-ét?

A jóvá nem hagyott DEADLY mérgek

A Nanotech orvostechnikai eszközökön és az erőltetett géntechnológián kívül a tudósok kémiai koktélra találtak bizonyítékokat az  Európa és az USA hatóságai által szabályozott, leginkább korlátozott mérgek arcmaszkjaiban. Szakértők szerint a maszkok  összehasonlíthatók a veszélyes hulladék belélegzésével .

Őszintén szólva úgy gondolom, hogy a mainstream média a maszktoxicitásra összpontosít, hogy elterelje a figyelmünket a Nanotech Bio-engineeringről.

Mérgező hulladékot lélegző maszkok

Ebben a cikkben 20 oka van annak, hogy a kötelező arcmaszkok nem biztonságosak, hatástalanok és erkölcstelenek.

ETILÉN-OXID

A legtöbb  maszkot és arcburkolatot (beleértve a ruhát is) mérgező és rákkeltő vegyi anyagokkal készítik, beleértve a tűzgátlót, az üvegszálat, az ólmot, az NFE-t, a ftalátokat, az etilén-oxidot, a polifluorozott vegyszereket és a formaldehidet.

Azt mondják nekünk, hogy a Covid „teszt” és a maszkok a biztonságunkat szolgálják, de a maszkokat és a „Covid” teszteket  etilén-oxiddal permetezik . Azt mondják, hogy ez „sterilizálja” a terméket, de sterilizálja a  felhasználót is.

Az EPA az etilén-oxidot „ rendkívül veszélyes ” mérgező vegyi anyagnak minősíti . A washingtoni Állami Munkaügyi és Ipari Minisztérium  2020 áprilisában sürgős  orvosi figyelmeztetést adott ki:

"Ez a rendkívül veszélyes mérgező vegyi anyag komoly kockázatot jelent az emberi egészségre."

Az etilén-oxidot az amerikai kormány  OSHAja soha nem hagyta jóvá  egyéni védőeszközökön történő használatra. Miért használják tehát arcmaszkokra és helyezik az emberek vér / agy gátjára?

Az  EPA és a CDC szerint az  etilén-oxid rákkeltő anyag és az ember által ismert rákkeltő anyag! "A neurológiai diszfunkcióhoz kapcsolódtak, és más káros hatásokat okozhatnak" a szemre, a tüdőre, az agyra és az idegrendszerre.

Az etilén-oxid gyúlékony gáz, amely könnyen feloldódik a vízben, így nem okos a szájhoz venni. Valójában a bizonyítékok azt mutatják, hogy az etilén-oxid használata a maszkokon gázmentesítést eredményez a viselő légzési zónájában. A hosszan tartó expozíció  neurológiai diszfunkciót és idegrendszeri depressziót okoz .

Még szörnyűbb, hogy az etilén-oxid mutagén az emberekben, ami azt jelenti, hogy képes arra, hogy véglegesen megváltoztassa a génjeit és  károsítsa a DNS-ét . Teragenetikus is, ami azt jelenti, hogy születési rendellenességeket okoz a csecsemőknél. Ja és ez a fagyálló anyag kulcsfontosságú összetevője.

Kíváncsi vagyok, vajon a maszkok viselőinek elgázosítása veszélyezteti-e a nem maszk viselőit?

FTALÁTOK

Egy  nemrégiben végzett kutatás kimutatta, hogy az újrafelhasználhatatlan maszkok egy erőteljes műanyagot , ftalátot alkotnak. Lágyítja a műanyag termékeket, és rendkívüli reproduktív károsodásokat vált ki a férfiakban, ugyanakkor  károsítja a DNS-t is . A ftalátoknak való túlzott expozíció csökkenti a termékenységet és a péniszek zsugorodását okozza. A hím ivarsejt mutációkat is indukálja, ami az utódok megnövekedett pre- és postnatalis halálozásához vezet. Ez egyszerűen nem lehet jó.

PRION BETEGSÉG

Deborah Tavares az Israeli News Live oldalán  az  amerikai kormány kiszivárgott dokumentumaiból kiderül, hogy a Covid „oltások” Prion-betegséget okoznak. Ez egy  visszafordíthatatlan autoimmun betegség .

KÖVETKEZTETÉS

A maszkok és a Covid „tesztek” a háború eszközei. A géntechnológia és az elnéptelenedés halálos orvosi kísérletének részei. Ezek egyáltalán nem maszkok, oltások vagy tesztek. Kísérleti orvostechnikai eszközök, amelyek halálos mérgekkel vannak ellátva, amelyek végleg sterilizálják és visszafordíthatatlanul  megváltoztatják a DNS-t . A maszkok és a Covid tesztek tartalmazzák a kísérleti Covid génszerkesztő biofegyvereket is, mérgező hasznos teherrel egy nanotechnológiai szállítórendszer belsejében. Ezeket a hadifegyvereket használják a lakosság rabszolgaságára és csökkentésére egy halálos orvosi kísérlet során, amely ellentétes a nürnbergi törvénykönyvekkel és megsérti a tájékozott beleegyezés törvényeit.

Hamis tesztekkel hagyja abba a vér / agy gát károsodását. Ne adja át nekik a DNS-ét. Ne használjon maszkot. Ne tedd a gyerekeidre. Használjon szövetpelenkát és szerves egészségügyi betétet. Légy okos. Bármit is csinál, ne vegye be a Covid injekciókat, mert ez véres játékot jelent. Visszafordíthatatlan. A Nanotech Bioweapons „vakcinák” a garantált Halált jelentik. Lehet, hogy nem azonnal öl meg, de a sejtjeid és az immunrendszered rombolása a halálig tart. Ez az autoimmun betegség.

NÉZD: Dr. Naomi Wolf megvitatja: „Miért jelentik az oltásútlevelek örökre a rabszolgaságot”

Íme néhány módszer  a szervezet méregtelenítésére a nanorészecskéktől. Kérjük, nézze meg az alábbi videót, és tanulmányozza a cikk anyagát és linkjeit.

Amit velünk tesznek, az a szabad akarat, az elidegeníthetetlen jogok és a nürnbergi kódexek ellen szól. Elkészült a Nürnberg Kettő, Reimer Fuellmich vezetésével.

NÉZD: A népirtás 10 szakasza

••••

https://www.besthirdetes.hu/tudasfa/a-maszkok-es-a-covid-tesztek-nanotech-vakcinakat-tartalmaznak-tajekoztatott-beleegyezes-nelkul.html

A kovid vakcinák áldozatai!

Vakcina halottak listája
https://t.me/s/covidvaccinevictims/845

Az EU és Kína közötti szankciós vita kiéleződik: Mi áll a pekingi vezetés játékának hátterében?

 

Az EU és Kína közötti feszültség egyre fokozódik. Az uniós országok külügyminiszterei március 22-én, hétfőn úgy döntöttek, hogy szankciókat vezetnek be Kína ellen. Ennek oka Kína fellépése a Hszincsiang tartománybeli muszlim ujgur kisebbség ellen. Négy párttisztviselő és egy kínai intézmény került a szankciós listára. Természetesen Peking nem váratott sokat magára a bosszúállás terén: Alig néhány órával az Európai Unió határozatának bejelentése után Kína bejelentette megtorló intézkedéseit. Ezt pedig nem is olyan mértékben tette meg, mint azt feltételezhettük volna. Természetesen Kínának eggyel jobban kellett teljesítenie... A pekingi vezetés tíz európait és négy intézményt vett fel a szankciós listájára. A két szankció közötti különbség nemcsak terjedelmében más, hanem abban is, hogy kik az érintettek és milyen cselekményekre irányulnak a szankciók. Míg az EU szankcionálja azokat a személyeket, akik felelősek az emberi jogok borzalmas megsértéséért Kínában, Kína büntetőintézkedéseket vezet be az európai politikusok és tudósok ellen kritikai véleménynyilvánítás és kutatás folytatása miatt. Miért reagál Kína ilyen agresszíven? És mi következik most?

A mai témák:
00:00 EU – Kína szankciós vita 01:36 Végleges szankciók a Tienanmen téri mészárlás miatt 02:20 A "Magnitsky-törvény" európai változata 02:48 Kit szankcionál az EU és ki hiányzik? 04:29 Peking kontrázott 07:30 Miért reagál Peking ilyen hevesen az EU szankcióira? 10:09 Mi következik?