A Database Italia egyik cikke szerint megerősítették a múlt héten a hágai bíróságon benyújtott panaszt, amely azzal vádolta az izraeli kormányt, hogy megsértette a nürnbergi kódexet. Most döntésre vár.

Ruth Makhacholovsky és Aryeh Suchowolski ügyvédek panaszt nyújtottak be a hágai törvényszéken az elmúlt hétvégén a nürnbergi törvénykönyv izraeli kormány és más pártok általi megsértése miatt. Emlékeztetünk arra, hogy az Igazság Népe szervezet feljelentést tett az izraeli kormány ellen, amely illegális kísérleteket végez izraeli állampolgárokkal a Pfizer oltás útján. ” A szervezetbe ügyvédek, orvosok, közéleti aktivisták és a nagyközönség tartoznak, akik úgy döntöttek, hogy élnek demokratikus jogukkal, hogy nem kérnek kísérleti orvosi kezelésből (Corona oltás), és nagy és komoly nyomásnak vannak kitéve. az izraeli kormány, parlamenti képviselők és miniszterek, a nyilvánosság magas rangú képviselői, polgármesterek stb. jogellenes cselekményeinek »

Ezért és a fentiek figyelembevételével azt kérik:

1. Az orvosi tapasztalatgyűjtés az oltások  azonnali leállítása az izraeli nép számára.

2. Kérje meg a kormányt, hogy fogadjon el minden olyan jogalkotási eljárást, amely nem sérti a személynek a fent leírt orvosi kezeléshez való tájékozott beleegyezésének elvét, amely megtagadja a jogi státuszt Izraelben és az izraeli demokráciában, beleértve az egészségügyi útlevél létrehozásának elkerülését, a be nem oltott személyek nevének a helyi hatóságok vagy bármely más illetékes jogalkotó számára történő átadását

3. Tegye meg a legszigorúbb intézkedéseket bármely állami, kereskedelmi vagy foglalkoztatási szerv ellen, amely megsérti az állami munkaügyi törvényeket, vagy egyéb olyan kérdéseket, amelyek szükségesek az oltások kényszerítéséhez, valamint a diszkrimináció megelőzéséhez azok ellen, akik úgy döntenek, hogy nem kapják meg az oltásokat, a fent említett innovatív orvosi ellátást.

4. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy ennek a dokumentumnak a másolatát a világ médiájának is elküldjük a nürnbergi kódex megsértése miatt. A szabad világ minden országában releváns.

5. És végső megjegyzésként meg kell jegyezni, hogy csak nemrégiben született az Európa Tanács határozata 27/21/21-én, amelyben az összes hatóság elrendelte, hogy nem gyakorolható nyomás  a Corona oltások elfogadására semmilyen módon. Ezért, ami jó a fejlett európai országoknak, minden bizonnyal Izraelnek is jó – és az egyensúly nyilvánvaló ”.

A Pfizer Corona oltás egy innovatív gyógykezelés, amely csak nemrégiben kapta meg az FDA jóváhagyását az Egyesült Államokban (csak sürgősségi eljárások esetére), nincs végleges jóváhagyása, a vakcina 22 mellékhatásának részletei ismeretében.  Ezenkívül  az orvosok számára egyértelmű, hogy a kezelés hosszú távú hatásának kérdését nem  vizsgálták  tudományosan (tesztelés és kutatás), és a kezelés hosszú távú hatása és biztonságossága  nem ismert.

“Nürnbergi kódex” – olyan törvények alapján kiadott orvosi etikai kódex, amelynek értelmében a náci bűnözőket szörnyű orvosi kísérletek folytatása miatt folytak le a második világháború idején, a nürnbergi tárgyalásként ismert orvosok perében. A nürnbergi törvénykönyv később a Helsinki Nyilatkozat megalkotásának, valamint az izraeli betegjogi törvény alapjául szolgált. Bemutatjuk és részletesen bemutatjuk Önnek, hogy Izrael Államban az izraeli kormány minisztereivel és más kormány tagokkal, polgármesterekkel és más magas rangú tisztviselőkkel ebben az évben hogyan sértik meg illegálisan, nyilvánvalóan a nürnbergi törvényt.

…Ez valójában egy genetikai orvosi kísérlet embereken, amelyet tájékozott beleegyezés nélkül, a nürnbergi törvénykönyv súlyos és nyilvánvaló megsértése mellett hajtanak végre….

Ruth Makhachovsky ügyvéd az Israel News-nak elmondta:

A Pfizer kísérletéte Izrael Államban a Nürnbergi Kódex megsértésével hajtották végre, amely a nemzetközi büntetőjog része, és a hágai bíróság joghatósága alá tartozik. Most döntésre várunk ”.

Link a forráshoz: https://israel-news.co.il/archives/24845

Link az Európai Tanács észrevételeihez: https://pace.coe.int/en/files/29004/html

https://koronaigazsaga.info/a-nemzetkozi-buntetobirosag-elfogadja-az-izraeli-kormany-nurnbergi-kodex-megsertesevel-kapcsolatos-panaszt/