2021. május 20., csütörtök

Nyílt levél a koronavakcinázások leállításáért gyerekeknél! Hagyják abba a gyermekek vakcinázását! AZON NYOMBAN!

 

A Felelős Szülők És Emberek Közössége (FÉSZEK) nyílt levélben szorgalmazza a Sars-cov2 koronavírus kísérleti vakcinákkal történő oltások azonnali leállítását!!!

Tisztelt Orbán Viktor miniszterelnök úr, tisztelt Müller Cecília tisztifőorvos asszony!

Amennyiben Önök valóban a magyar nép érdekét szolgálják, ahogy arra felesküdtek, az alábbi – feltételezésünk alapján Önök által is jól ismert tudományos tények alapján – megállítják a vakcinázási folyamatot.

A gyermekek a jövő generációja, melynek termékenységét, élethosszát, életminőségét a jelenlegi kísérleti vakcinák erőteljesen befolyásolják.

Ezek a vakcinák nem mentenek életet a jelenlegi tudományos bizonyítékok alapján, ezért szintén kérjük a hamis és megtévesztő plakátok eltüntetését a közterületekből, a szlogenek eltüntetését a reklámokból.

Fejeződjék be a gyermekek és szüleik megtévesztése!

1. Hamis állítás. Csak az antitestes védelem számít

“Az immunrendszer nemcsak antitestekkel védekezik a vírusok ellen, hanem kialakulnak a fehérvérsejtek olyan specifikus típusai is, amik nemcsak támadják a vírust és a vírussal fertőzött sejteket, hanem el is raktározzák a vírus lenyomatát: ezek a memóriasejtek. Amikor a szervezet újból találkozik a kórokozóval, a memóriasejtek elkezdik aktiválni a különböző védekezési fokozatokat: az antitest-termelő sejteket és specifikus ölősejteket.

Az antitestek akkor jelennek meg amikor a kórokozók jelenléte megkívánja, de ha nincs kórokozó, akkor nem szükségesek. Még keringenek a szervezetben a fertőzés után, de folyamatosan csökkenő számban, – míg a T-sejtek folyamatosan jelen vannak akkor is ha nincs veszély és azonnal újra bevethetők. “

Több tudományos kutatás is bizonyította, a járványhelyzet kihirdetése óta mégsem veszik számításba sem a T-sejtek működésének tényét sem az ezt igazoló tudományos eredményeket.

Egy nemrég Kanadában végzett tanulmány alapján “a nem fertőzött felnőttek több, mint 90%-ban kimutathatók – a korábbi koronavírus fertőzéseknek köszönhetően – a SARS-CoV-2 ellen is reaktiv ellenanyagok. A legtöbb felnőttnél már meglévő, SARS-CoV-2-vel keresztreaktív antitestek pedig befolyásolják a COVID-19 súlyosságát”

Forrás: : https://insight.jci.org/articles/view/146316?fbclid=IwAR3gLCpGe6mywoGJ1VrRubKH_d8IMLXJCql82xNJWF5yaSwILEcG86YbUik

2. Hamis állítás: A vakcinák szükségesek

Tudományos tény, hogy a fertőzés által szerzett természetes immunitás jóval tovább tart (akár egy életen át) mint a vakcinázással elérhető állapot. Az antitestek a szervezetből igen rövid idő alatt eltűnnek. Ráadásul jelenleg már van a Sars-cov2 koronavírus fertőzés leküzdését segítő gyógyszeres terápia is, amely végképp okafogyottá teszi a népesség átoltását.

A népesség jelentős hányada, köztük a gyermekek 99,9%- ban tünetmentesen vagy enyhe tünetekkel küzdenek meg a fertőzéssel, mely által életre szóló immunvédelmet szereznek. Természetes körülmények között 0,002% -os a kockázatuk egy covid-halálozás bekövetkeztére. Ez kisebb, mint az influenzánál.

“Mivel a gyerekek immunrendszere jobban felszerelt a SARS-CoV-2 eliminálására, a gyermekek kevésbé érintettek a COVID-19 megbetegedésben. Ez egyrészt a veleszületett immunrendszer hatékonyságának, a nagy számú “naiv” T-sejtnek köszönhető sejtes immunitásnak és más koronavírusok által kiváltott keresztimmunitásnak köszönhető.”

Forrás: https://www.nature.com/articles/d41586-020-03496-7?utm_content=buffere6443&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer&fbclid=IwAR0gIgKQZwO7pY7nOPw0-DQrr1CiU4iBfJiuPBJZmT151JqhWnIacnL_OI4

3. Hamis állítás: A vakcinák hatékonyak

A SARS-CoV-2 egy gyorsan fejlődő RNS-vírus, amely eddig több mint 40 000 változatot hozott létre, amelyek közül néhány a tüske fehérjék antigén tartományát érinti. Erre hatékony vakcinát kifejleszteni szinte lehetetlen. A vakcinák hatékonyságaként feltüntetett adatok relatívak, a gyártók számára legelőnyösebb értéket tüntetik fel a valós teljes képet adó adatok helyett.

“A korona fertőzés esélyének csökkenése (absolute risk reduction; ARR) a különféle korona vakcinázások esetében az alábbiakban alakul a teljes népesség tekintetében: 1,3% az AstraZeneca – Oxford esetében, 1,2% a Moderna – NIH esetében, 1,2% a J&J esetében, 0,93% a a Gamaleya, és a Pfizer – BioNTech esetében, azaz a betegség rizikójának csökkenése még a két százalékot sem éri el.”

Forrás: https://www.thelancet.com/journals/lanmic/article/PIIS2666-5247(21)00069-0/fulltext?fbclid=IwAR0JN7PkoZSOyGgPtGjQ0NoHW9frg1L6klJI8_JIgW7gD4FiSbowrHMuATQ

4. Hamis állítás: A vakcinák biztonságosak

Ahhoz, hogy egy oltás emberi alkalmazásra kerülhessen, számos kritériumnak kell megfelelnie és hosszú évekig tartó engedélyezési folyamaton megy át. Jelenleg ezt a folyamatot teljes mértékben felülírják. A klinikai vizsgálatokat megelőzően a tesztelési folyamatot nem vitték végig az állatokon, és csak rövidtávú, 3,5 hónapnál rövidebb ideig tartó kísérletek során keletkezett biztonsági adatokon alapul az engedélyezés.

Ez jogos kétségeket vet fel mind a rövidtávú mind a hosszú távú, esetleg több generációt is érintő hatásokkal kapcsolatban, igazolja ezt a már eddig is tapasztalható számtalan károsodás és mellékhatás.

Jelenleg mindegyik használatban levő anyag státusza sürgősségi felhasználási engedély (EUA).

Forrás: https://www.fda.gov/emergency-preparedness-and-response/coronavirus-disease-2019-covid-19/covid-19-vaccines#authorized-vaccines

A Sars-cov-2 koronavírus vakcinákon kívül eddig más koronavírusok vakcináit még soha nem engedélyezték emberek számára, és a régebbi vakcinák kifejlesztése során keletkezett adatok azt mutatják, hogy súlyosbíthatják a COVID-19 betegséget az antitestfüggő fokozás (ADE) és a Th2 immunpatológia révén.A SARS-CoV és MERS-CoV vírusok ellen vakcinázott állatoknál a betegség hatását a vakcina felerősíti.

2020 márciusában a szakértők értékelték és megbeszélték ezeket a hatásokat, de nem tartották elég oknak a folyamat leállításához.

Jelenleg azok a személyek is megkaphatják a vakcinákat, akiket az összes ellenőrző vizsgálatból kizártak. Tehát akikre vonatkozóan semmilyen tesztelés sem történt!

A kísérletekből kevés kivételtől eltekintve – kizárták az időseket. Annak ellenére, hogy az állatkísérletek során egyértelműen mutatkozott idős egyedeknél az életveszélyes Th2 immunpatológia kockázata. A tömeges oltási kampányok kezdettől fogva erre a korcsoportra összpontosítottak.

A legtöbb vizsgálatból kizárták a terhes és szoptató önkénteseket, valamint a krónikus és súlyos betegségekben, például tuberkulózisban, hepatitis C-ben, autoimmunitásban, koagulopátiában, rákban és immunszuppresszióban szenvedőket is. Most a vizsgálati és a biztonsági tapasztalatok teljes hiányában oltják ezeket az embereket.

Egy másik kizárási kritérium volt szinte minden vizsgálatból a SARS-CoV2 koronavírussal való korábbi fertőzés. Így nem volt lehetőség arra, hogy rendkívül fontos információkat nyerjenek az oltás utáni betegség fokozásról azoknál az embereknél, akik már rendelkeznek SARS-Cov-2 elleni antitestekkel.

Forrás: https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04368728?term=BNT162b2&draw=2

Szintén súlyos probléma, hogy ha maga a SARS-CoV-2 koronavírus nincs jelen, a tüske-fehérje akkor is károsodásokat és magas vérnyomást okoz szíriai hörcsögökben. Ez egy igen súlyos kockázat, mivel a sürgősségi használatra engedélyezett összes vakcina a tüske-fehérje beadásán vagy indukálásán alapul. A vakcina által mesterségesen létrehozott tüske-szintézis így súlyos COVID-19 klinikai tüneteket okozhat, amit tévesen a SARS-CoV-2 fertőzések új eseteinek számítanak.

5. Hamis állítás: A vakcinák nincsenek hatással a jövő nemzedékére

Meddőséggel, véralvadási problémákkal összefüggő hatások:

Dr. Janci Chunn Lindsay a Toxikológiai és Molekuláris Biológiai Intézet Igazgatója aki biokémiai és molekuláris biológiai doktorátust szerezett a Texasi Egyetemen, és több mint 30 éves tudományos tapasztalattal rendelkezik, elsősorban a toxikológia és a mechanisztikus biológia területén. Azon a véleményen van, hogy az összes génterápiás oltást azonnal le kell állítani a biztonsági kockázatok miatt.

2021. április 23-án a CDC immunizálási gyakorlatokkal foglalkozó tanácsadó bizottsága ülést tartott a grúziai Atlantában. Ezen ACIP találkozó középpontjában a Covid vakcinákat követő véralvadási rendellenességek álltak. Dr. Janci Chunn Lindsay felszólalt ezen a konferencián és nyilvánosan kérte a vakcinázás felfüggesztését.

Ott az alábbiak hangzottak el:

“Nyomós okunk van azt feltételezni, hogy a Covid vakcinák keresztreakcióba lépnek a spermában, a petesejtekben és a méhlepényben található syncytinnel és reproduktív fehérjékkel, ami termékenységi károsodáshoz és károsodott reproduktív és terhességi eredményekhez vezet. Dr. Bill Gallaher, Ph.D. virológus ezt megerősítette.

“Ezért ezeket a vakcinákat nem szabad beadni gyermekeknek, akiknek 0,002% a kockázatuk hogy covid megbetegedés miatt elhalálozzanak, illetve bármely más gyermekvállalásra alkalmas populációba anélkül, hogy alaposan kivizsgálnánk ezt a problémát. Ha ez mégis megtörténik, akkor egy egész generációt sterilizálhatunk. “

“Ráadásul az összes génterápia (Sars-cov2 vakcinák) véralvadási problémákat okoznak. Ezért tapasztalhatjuk koagulopathiás halálokat egészséges fiatal felnőttekben, másodlagos társbetegségek nélkül. A VAERS jelentési rendszerben április 9-ig 795 vérrögképződési rendellenességet jelentettek, amelyek közül 338 thrombocytopenia miatt következett be.”

Stephanie Seneff, Ph.D., a fehérjeszintézis szakértője, az MIT tudósa egyetértett a fent elhangzottakkal a véralvadási és termékenységi problémákkal kapcsolatban is. Tehát megerősítette ezt az álláspontot.

E termékenységi és vérbetegségekkel kapcsolatos aggályok ellenére a CDC testülete megszavazta a Johnson és Johnson vakcina használatának újraindítását is. Javasolták azonban az FDA figyelmeztető címkéjének hozzáadását.

Forrás: https://www.jennifermargulis.net/halt-covid-vaccine-research-scientist-urges-cdc/?fbclid=IwAR23sFfLmsbKg-THUwNSfBUPV_66G6knEvMaYpmOZU5dKJQBer0qditfplc

Dolores Cahill professzor, aki PhD molekuláris genetika diplomát szerzett a dublini Trinity College-ban (1989). Kutatást végzett és publikált magas tartalmú fehérje / antitest tömbökről és azok biomedicinális alkalmazásairól, akinek szakterülete az antitest-specifitás (beleértve a terápiás antitesteket), a biomarker-felfedezések, a fehérje-kölcsönhatások vizsgálata, a proteomika és a nagy léptékű / rendszerbiológiai kutatások szintén nagyon erősen ellenzi az RNS vakcinákat.

A gond az RNS oltásokkal az, hogy antitestfüggő reakciót, másképpen citokinvihart, immunoprimálást vagy immun szuper primálást hoznak létre. Emiatt nem volt engedélyezett oltás koronavírusra évtizedekig. Mert a közvetítő RNS elkezdi szintetizálni a vírust és amikor találkozik a természetesen jelen lévő koronavírusokkal, ami lehet egy hónap, egy év vagy 2 év múlva is akkor az emberek nagyon gyorsan nagyon betegek lesznek emiatt. Az RSV oltásoknál is látták ezt. A legtöbb gyermeknél akiknek beadták az RSV oltást – amivel ugyanez volt a gond – súlyos betegségek jelentek meg, fertőzéssel, ami gyakori kórházi kezeléseket eredményezett. És a 35-ből 2 gyermek meghalt. A következtetés az volt, hogy a betegség felerősödött az oltás hatására. Az embereknek tisztában kell lenniük az RNS oltással kapcsolatban azzal, hogy hogy miután beoltatják magukat sokkal nagyobb esélyük lesz meghalni, ahogy a gyermekeknek is. Életük végéig, pont azért mert be lettek oltva.

Azért hoztam ezt a tanulmányt, mert talán az emberek nem veszik észre az összefüggést, és amit biztos nem akarunk az az, hogy mikor jelentős halálozások lesznek mondjuk a következő februárban, áprilisban azt mondhassák rá, hogy covid 19 vagy covid 21 az okozója.

 

Nyomon kell követnünk, tudnunk kell, hogy akik meghalnak azért halnak meg, mert az oltás még jobban megbetegíti az embereket, és sokkal nagyobb esélyük lesz a halálra. Nem a keringő vírus miatt, hanem az oltás miatt annak beadását követően hetekkel, hónapokkal később.

Forrás: https://www.facebook.com/105533001290456/videos/899599540643567

Geert Vanden Bossche világhírű fertőzéskutatási és oltóanyag fejlesztési szakember szintén az oltások veszélyeire figyelmeztet.

“A saját, nem specifikus antitestjeink széles skálán mozognak. Jöhet akármelyik vírusváltozat, megvédenek tőle. A vakcina hatására keletkező antitestek viszont specifikusak, csak egy bizonyos vírusra reagálnak. Robosztusabbak. Felülkerekednek a szervezet saját természetes antitestjein, és soha többet nem hagyják őket érvényesülni, így a szervezet a variánsokkal szemben védtelen lesz.

Aki oltat, az nagy bajba kerül, mert elveszíti az immunrendszere legértékesebb részét, a vele született rendszert, mert ezt nem hagyja érvényesülni többé a vakcina által kiváltott antitest. Ez a hatás tartós marad, és minden védelmet elvesztesz bármely vírusvariánssal szemben. Vagyis a saját immunrendszere lenullázódik.”

Már ismert tudományos tény az is, hogy az mRNS beíródik az örökítőanyagba:

Egy még bírálat alatti cikk holland és német szerzőktől az alábbiakat állapította meg:

Az mRNS alapú oltást követően a veleszületett immunrendszer sejtjei csökkent válaszreakciót adnak toll-szerű receptor 4- (TLR4), a TLR7- és a TLR8-hoz kötődő vírus eredetű fehérje ligandokra, köztük a kovidra is, melyek fontos szerepet játszanának minden vírus fertőzés leküzdésében az ezek elleni örökletes (innate) humorális és ölő sejtes immunválasz során. Ez további gondokat jelent a tömeges vakcinázások hosszútávú népegészségügyi kimenetelét tekintve, amire a szerzők fokozottan felhívják a figyelmet.

Forrás: https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.05.03.21256520v1

Azt szintén kutatás igazolta, hogy az mRNS vakcina Prion betegséget okozhat

“Egy tanulmányban a Pfizer COVID-19 vakcináját vizsgálták a tekintetben, hogy a vakcináltakban prionalapú betegséget idézhet-e elő.  Megállapították, hogy a TDP-43 és a FUS patológiás prionkonfigurációba történő összehajlása ismert az ALS, a frontális temporális lebeny degeneráció, az Alzheimer-kór és más neurológiai degeneratív betegségek okozója. A mellékelt megállapítás, valamint a további lehetséges kockázatok miatt a szerző úgy véli, hogy a SARS-CoV-2 RNS-alapú vakcinák hatósági jóváhagyása elhamarkodott volt, és a vakcina sokkal több kárt okozhat, mint hasznot.”

 

Forrás: https://www.scivisionpub.com/pdfs/covid19-rna-based-vaccines-and-the-risk-of-prion-disease-1503.pdf

Ezek után jogosan kérjük, követeljük hogy semmiképp se adják be gyermekeknek! Szülői beleegyezés mellett sem.  A szülők pedig kapjanak teljes körű és minden kockázatra kiterjedő tájékoztatást a vakcinákkal kapcsolatban!

Dr. Carrie Madej: Milyen hatással vannak genetikai kódunkra az mRNS-vakcinák?

Dr. Carrie Madej: Harc az emberiségért. Milyen hatással vannak genetikai kódunkra az mRNS-vakcinák?

Dr. Carrie Madej vakcinakutató két nagy klinika vezetőjeként dolgozott az egyesült államokbeli Georgiában és elmondja, hogy az új kísérleti vakcinák hogyan képesek megváltoztatni DNS-ünket, hogy a vírus egy részét a szervezeten belül állítsa elő, amire korábban soha nem volt példa. Nem tudni, hogy a szervezet mennyi időn keresztül termeli majd ezt a genetikai anyagot, és azt sem, hogy ennek milyen következményei vannak.

Ugyanakkor nem csupán erről van szó, mert a terv az, hogy hibridekké változtassanak bennünket, az embereket összekapcsolják a mesterséges intelligenciával és a globális ellenőrzési hálózatokkal. Ez a transzhumanizmus kezdete, melynek során „ember 2.0”-vá válunk… és amely megszünteti önállóságunkat és azon globalista technológia vállalatok rabszolgáivá tesz, amelyek úgy tudnak majd irányítani minket, hogy észre sem vesszük.

A doktornő figyelmeztet rá, hogy amennyiben nem a természetből származó szintetikus anyag kerül be az emberi génkészletbe, akkor ennek a szintetikus egység szabadalomnak a tulajdonosa az adott személy tulajdonosává válik részben vagy egészben.

Ébredjünk fel és ne hagyjuk, hogy kísérleti nyulakká tegyenek ebben a kísérletben, amelynek célja, hogy végezzen az emberi fajjal és megfosszon minket emberekként megillető szabadságunktól és jogainktól.