2021. május 9., vasárnap

Nagyon érdekes tanulmány készült a covid teszt tamponokról

 

Nem mondhatom, hogy mindez százszázalékosan pontos, de azt mondom, hogy kényszerítő.

Úgy tűnik, hogy a tamponok mikroszkóp alatt láthatóak - ahol fekete foltokat tartalmaznak, legitimek. E tanulmány szerint a fekete foltok a lítium, amely elősegíti az úgynevezett „hidrogél” növekedését, amely szintén a tamponon található, de nem olyan könnyen látható.

A diákon áttekintve felismertem egy elemet - egy „morgellons” mikrobát, amely a Dictyostelium discoideum fegyveres GMO-formája, amelyet azért választottak fegyverplatformnak, mert annyira képes ellenállni a zord körülményeknek és immunis minden antibiotikummal szemben. Az egyetlen dolog, ami kiirtja, a timol. Valójában mélyen belenéztem Morgellons-ba, de nem nagyon írtam róla itt. Miután a diákat átnéztem, két dolgot vettem észre, amelyek a morgellons mikroba jellemzői - egy kampó alakú szerkezet, amely behatolhat a sejtfalakba, és hogy több szervezet képes összekapcsolódni és struktúrákat alkotni. A Dictyostelium discoideum képes behatolni más mikroorganizmusokba és sejtekbe, és ragadozó okokból és szexuális szaporodás céljából egyaránt alkalmazzák (a mikrobának szexuális, ivartalan és közösségi reproduktív képességei vannak), és a szexuális reprodukciós képessége miatt szúrja át magát a mikrobán, és szaporodni fog. Ha meg akar enni egy másik mikrobát, akkor vagy elnyeli, vagy megszúrja. Ez a szerkezet látható az egyik mikroszkóp tárgylemezén.

Az egyik dián az egymáshoz rögzített mikrobák láthatók, amelyek nagyobb organizmust alkotnak, és a tetején látható a szúró tüske.

Ezenkívül a Dictyostelium discoideum képes kötődni és többsejtű közösségi struktúrákat alkotni, amelyek szintén a morgellonok jellemzői. Ez az, amit az emberek látnak a morgellonokban.

Keresse meg, hogy a Dictyostelium discoideum miként alakulhat ki a vadonban, majd hasonlítsa össze azzal, amit a morgellonok alkotnak a testben. Ez egy meccs, és nincs olyan, hogy a mikroba egy tesztpálcához, GMO-val weponizált formához tartozik, vagy sem.

Nagyon kényelmes volt a morgellonok leplezése szempontjából - „Ah, Dictyostelium discoideum! Ennek nem lehet préda az ember. Ez a mikroba annyira gyakori, hogy egy ilyen trükk működne.

https://besthirdetes.hu/tudasfa/nagyon-erdekes-tanulmany-keszult-a-covid-teszt-tamponokrol.html

A Pokol Kapujában - Vakcina igazolvánnyal a pokolba

FIGYELEM, mielőtt túl késő lenne, olyan rendkívül veszélyes eszközt akarnak ránk kényszeríteni, amelynek következtében elveszítjük szabadságunkat, és amelyet már több országban alkalmaznak.

Ezekből az útlevelekből senkinek nem származik előnye, kivéve azoknak a zsarnokoknak, akiknek az adatbázis a tulajdonában van és irányítják azt.

Társadalmi kreditrendszerről van szó, amelyet a kommunista Kína már most is alkalmaz, és amely 8 milliárd embert teszt rabszolgává.

Figyelem! Ne hagyják becsapni magukat! Sok technológiai cég verseng ezért a hihetetlenül zsíros és széles jogköröket biztosító szerződésért, és ha nem teszünk semmit, nem lesz választási lehetőségünk, mert igen kényes helyzetben vagyunk és nem engedhetjük, hogy ez megtörténjen, máskülönben mindörökre elveszítjük a szabadságot, a magánélethez való jogot és emberi mivoltunkat.

Nagyon fontos, hogy az emberek megértsék, mi történik itt. A vakcina útlevelek mindenütt történő bevezetése a cél. De ez álca. Ez a világ első digitális formátumú, globálisan interoperábilis személyazonosító rendszere, szerkeszthető egészségügyi zászlóval (beoltott Y vagy N).

Senkit nem tesz biztonságosabbá. Ha oltást kap, akkor védelmet nyújt és nem teszi biztonságosabbá mások immunállapotának ismerete.

Izraelhez hasonlóan Ön is köteles érvényes VaxPass-ot bemutatni a meghatározott létesítményekhez vagy szolgáltatásokhoz való hozzáférés érdekében. Nincs VaxPass, megtagadják.

Ennek a rendszernek csak a felnőtt lakosság 50% -ára van szüksége az induláshoz, mivel az oltatlanok ellen hatalmas, kényszerítő ereje van.

Ez illegális, orvosi apartheid.

Ha sikerrel járnak, nincs visszaút. Tovább lépnek, hátrahagyva ezt a kisebbséget.

Egy ilyen VaxPass rendszer megadja azokat, akik ellenőrzik az adatbázist, és algoritmusai totalitárius zsarnokság felettünk.

A biológiai biztonsági rémálom megállításának CSAK az a módja, hogy, ha NEM OLTJÁK BE, CSAK ORVOSI OKOKBÓL!!!

Attól tartok, hogy ha ellenfeleink megszerzik ezt az abszolút irányítást, akkor azt a lakosság károsítására használják fel. A stratégiai célból fakadó gonoszságnak nincs határa.

NE engedje, hogy ez a rendszer elinduljon, mert utána megállíthatatlan.

Egy példa: a VaxPass pingel, utasítva, hogy vegyen részt a 3., 4. vagy 5. emlékeztető oltáson vagy variánson. Ha nem teszi meg, akkor a VaxPass lejár, és olyan személlyé válik, aki nem tud hozzáférni saját életéhez.

Mennyi választásod van?

Semennyi. Téged irányítanak. Örökké.

KÉRJÜK, ossza meg ezt széles körben, minden Ön által használt platformon.

Köszönöm,
Dr. Mike Yeadon