Nem mondhatom, hogy mindez százszázalékosan pontos, de azt mondom, hogy kényszerítő.

Úgy tűnik, hogy a tamponok mikroszkóp alatt láthatóak - ahol fekete foltokat tartalmaznak, legitimek. E tanulmány szerint a fekete foltok a lítium, amely elősegíti az úgynevezett „hidrogél” növekedését, amely szintén a tamponon található, de nem olyan könnyen látható.

A diákon áttekintve felismertem egy elemet - egy „morgellons” mikrobát, amely a Dictyostelium discoideum fegyveres GMO-formája, amelyet azért választottak fegyverplatformnak, mert annyira képes ellenállni a zord körülményeknek és immunis minden antibiotikummal szemben. Az egyetlen dolog, ami kiirtja, a timol. Valójában mélyen belenéztem Morgellons-ba, de nem nagyon írtam róla itt. Miután a diákat átnéztem, két dolgot vettem észre, amelyek a morgellons mikroba jellemzői - egy kampó alakú szerkezet, amely behatolhat a sejtfalakba, és hogy több szervezet képes összekapcsolódni és struktúrákat alkotni. A Dictyostelium discoideum képes behatolni más mikroorganizmusokba és sejtekbe, és ragadozó okokból és szexuális szaporodás céljából egyaránt alkalmazzák (a mikrobának szexuális, ivartalan és közösségi reproduktív képességei vannak), és a szexuális reprodukciós képessége miatt szúrja át magát a mikrobán, és szaporodni fog. Ha meg akar enni egy másik mikrobát, akkor vagy elnyeli, vagy megszúrja. Ez a szerkezet látható az egyik mikroszkóp tárgylemezén.

Az egyik dián az egymáshoz rögzített mikrobák láthatók, amelyek nagyobb organizmust alkotnak, és a tetején látható a szúró tüske.

Ezenkívül a Dictyostelium discoideum képes kötődni és többsejtű közösségi struktúrákat alkotni, amelyek szintén a morgellonok jellemzői. Ez az, amit az emberek látnak a morgellonokban.

Keresse meg, hogy a Dictyostelium discoideum miként alakulhat ki a vadonban, majd hasonlítsa össze azzal, amit a morgellonok alkotnak a testben. Ez egy meccs, és nincs olyan, hogy a mikroba egy tesztpálcához, GMO-val weponizált formához tartozik, vagy sem.

Nagyon kényelmes volt a morgellonok leplezése szempontjából - „Ah, Dictyostelium discoideum! Ennek nem lehet préda az ember. Ez a mikroba annyira gyakori, hogy egy ilyen trükk működne.

https://besthirdetes.hu/tudasfa/nagyon-erdekes-tanulmany-keszult-a-covid-teszt-tamponokrol.html