2021. december 23., csütörtök

BULGÁRIA: Jutalom jár minden nyugdíjas oltakozónak

 

A kormány oltásösztönző kampánya keretében minden nyugdíjas kap 75 leva (13 600 forint) egyszeri jutalmat a következő fél évben, ha beadatja magának az oltás első adagját, de abban az esetben is, ha az elsőt már beadatta eddig, és felveszi a másodikat. Azok is megkapják a jutalmat, akik már háromszor oltatták be magukat - jelentette be Kiril Petkov miniszterelnök.

A bolgár kormány tájékoztató kampányt indít, hogy meggyőzze az oltásszkeptikusokat, mert a beoltottak aránya Bulgáriában a legalacsonyabb az Európai Unióban:

a felnőtt lakosságnak csak 27 százaléka oltott.

A miniszterelnök azt reméli, hogy a kampánynak köszönhetően január végéig sikerül elérni körülbelül 300 ezer nyugdíjas beoltását.

https://mediaforras.com/bulgaria-jutalom-jar-minden-nyugdijas-oltakozonak-1270

Boldog Karácsonyt a Spacebusters-től: Kezd egyre inkább úgy kinézni mint egy...

Gyermekeink szabadsága azon múlik mit teszünk mi itt és most. Eljött a felkelés, az áldozathozatal ideje - Vladimir Zelenko

https://www.bitchute.com/video/7oR2UmtkDnRC/ 2... https://www.bitchute.com/video/HV3JJFztjRMC/ 3... https://www.bitchute.com/video/9grOysKZkJab/ 4... https://www.bitchute.com/video/aSRCKzdpXI7J/ 5... https://www.bitchute.com/video/ebwu1Fae3HzN/ 6... https://www.bitchute.com/video/iESobz3JdMSe/ 7... https://www.bitchute.com/video/vuxMldOP2Cji/ 8... https://www.bitchute.com/video/pgokMXSb3hka/ 9... https://www.bitchute.com/video/hCAZXsfw5oz9/ 10... https://www.bitchute.com/video/OYelurAIFvt0/ 11... https://www.bitchute.com/video/YdNXstnSKcvf/ 12... https://www.bitchute.com/video/mEAzGK8batJe/ 13... https://www.bitchute.com/video/bMbNL1nfShR5/ 14... https://www.bitchute.com/video/03AZqNZzbf7y/ 15... https://www.bitchute.com/video/25igRx14gLCD/ 16... https://www.bitchute.com/video/wzty314HRLn9/ 17... https://www.bitchute.com/video/J0bg0BX5apxt/ 18... https://www.bitchute.com/video/C0bQFrVUBADF/ 19... https://www.bitchute.com/video/hPuGIB9Z11a8/ 20... https://www.bitchute.com/video/9lYnDalgOFfu/ 21... https://www.bitchute.com/video/GOa2adMJYPX3/ 22... https://www.bitchute.com/video/aPjT6t8N2cyY/ 23... https://www.bitchute.com/video/8XtS5kaR58jd/ 24... https://www.bitchute.com/video/ySgb4tGMN4LP/ 25... https://www.bitchute.com/video/7B3KOPJDXHnY/ 26... https://www.bitchute.com/video/6tOCnToPP9x7/ 27... https://www.bitchute.com/video/8igTQdzyy6it/ 28... https://www.bitchute.com/video/DdFXoF8VdC7Y/ 29... https://www.bitchute.com/video/aAyxwDMZmlQj/ 30... https://www.bitchute.com/video/9mPGsE3L1PsK/ 31... https://www.bitchute.com/video/MqZBD2ZPbS0C/ 32... https://www.bitchute.com/video/InKqRescd9tn/ 33... https://www.bitchute.com/video/GhJjPoIUve2W/ 34... https://www.bitchute.com/video/OsCk3S2XDd5r/ 35... https://www.bitchute.com/video/S7c890Hb5Fjf/ 36... https://www.bitchute.com/video/oWkUFBRPv2Xk/ 37... https://www.bitchute.com/video/1AmhWfPqN9p5/ 38... https://www.bitchute.com/video/3ocLZgbW24YP/ 39... https://www.bitchute.com/video/UCbkHD4Xfo32/ 40... https://www.bitchute.com/video/4MZzYQGdSe6s/ 41... https://www.bitchute.com/video/k4wkBKLmXNvu/ 42... https://www.bitchute.com/video/svdvYTj5DSB8/ 43... https://www.bitchute.com/video/yjoS3BV8CLs0/ 44... https://www.bitchute.com/video/16dmEVpj9sWr/ 45... https://www.bitchute.com/video/UeIaI0iKJg5C/ 46... https://www.bitchute.com/video/iYyyR9S4YHzV/...Dudás Jenő Zsolt gyűjteménye


Bíróságok Antikrisztuskövető Sátánfatty Biden oltási parancsa ellen

És vissza a magnetogenetikához, mivel az amerikai hadsereg bejelenti a ferritin nanorészecske vakcinát minden sars változat ellen!

 

Emlékeztek a múlt tavaszra, amikor a mágneses ferritin a Covid biofegyverekben összeesküvés-elmélet volt, és a YouTube-csatornáinkat és a közösségi oldalainkat kiírtották, amiért lelepleztük? Az jó móka volt*!
(* nem)

A NAGYON RÖVID PÁLYA, LÁSSUK, HOGY EZÚTTAL MENNYI IDEIG MARAD FENN A YOUTUBE-ON

A spike ferritin nanorészecske (SpFN) vakcinát nanorészecskeként történő expresszióra tervezett ferritin-fúziós rekombináns fehérjeként tervezték, és korábban részletesen leírták (20). Röviden, a spike fehérje szekvenciáját a Wuhan-Hu-1 genomszekvenciájából származtattuk (GenBank hozzáférési szám: MN908947.3).

Tudományos transzlációs orvostudomány

A ferritin ismerősen hangzik? Kétségtelenül.

ROCKEFELLEREK EGYSZER AZT MONDTÁK: "KÉSZÍTSÉTEK AZ ALUFÓLIA SAPKÁTOKAT AZ AGYKONTROLLRA. ÉS MEGMUTATTÁK NEKÜNK A MÁGNESES SZÚRÁSOK AJTAJÁT. USA SZABADALOM A FERRITIN NANORÉSZECSKE-KÉSZÍTMÉNYEKRE ÉS A SEJTAKTIVITÁS MODULÁLÁSÁRA SZOLGÁLÓ MÓDSZEREKRE (SZABADALOM # 10,786,570)
Ferritin nanorészecske-készítmények és módszerek a sejtaktivitás modulálására

Jul 30, 2018 – The Rockefeller University

A jelen találmány a sejtműködés távvezérlésére szolgáló, rádiófrekvenciás hullámok alkalmazásán alapuló módszereket és készítményeket biztosít, amelyekkel a nanorészecskék meghatározott sejttípusokat célzottan gerjeszthetők. A nanorészecskéket a célsejtre extracellulárisan és/vagy intracellulárisan kifejezve lehet alkalmazni. Az adott sejttípus egy hőmérsékletérzékeny csatornát fejez ki, amelyben a nanorészecskék gerjesztése helyi hőmérséklet-emelkedést eredményez, amely sejtválaszként alakul át. Az ilyen sejtválaszok közé tartozhat például a génexpresszió növekedése, amely egy vagy több fiziológiailag aktív fehérje termelését eredményezi. Az ilyen fehérjék kifejeződése felhasználható a különböző öröklött vagy szerzett betegségek vagy rendellenességek kezelésére egy alanyban. Ennek megfelelően a találmány egy általános megközelítést biztosít bármely fehérjehiánnyal kapcsolatos betegség kezelésére. - FORRÁS

És persze véletlenül:

A súlyos COVID-19 betegségben szenvedő betegeknél a csökkent hemoglobin az emelkedett eritrocita-süllyedés (ESR), C-reaktív fehérje, laktát-dehidrogenáz, albumin [62], szérumferritin [63] és alacsony oxigénszaturáció [64] mellett további támogatást nyújt e hipotézisnek.
FORRÁS (meglepetés!)

TÜSEK ÉS NANORÉSZECSKÉK
From Stanford Medicine

"A SARS-CoV-2 tüskés fehérje meglehetősen nagy, ezért a tudósok gyakran rövidített változatokat készítenek, amelyeket egyszerűbb elkészíteni és könnyebb használni. Miután alaposan megvizsgálták a spike-ot, Kim és csapata úgy döntött, hogy eltávolítanak egy, az aljához közeli részt.

A vakcina befejezéséhez ezt a rövidített tüskét ferritin - egy vastartalmú fehérje - nanorészecskékkel kombinálták, amelyet korábban már teszteltek embereken. A világjárvány előtt Powell már dolgozott ezekkel a nanorészecskékkel egy ebola elleni vakcina kifejlesztésén. A SLAC Nemzeti Gyorsító Laboratórium tudósaival együtt a kutatók krio-elektronmikroszkópiával 3D-s képet készítettek a tüskés ferritin nanorészecskékről, hogy megerősítsék, hogy azok megfelelő szerkezetűek.

Az egérkísérletekhez a kutatók az általuk készített rövidített tüskés nanorészecskéket négy másik, potenciálisan hasznos változattal hasonlították össze: teljes tüskés nanorészecskékkel, teljes tüskés vagy részleges tüskés nanorészecskék nélkül, valamint egy olyan vakcinával, amely csak a tüskének azt a részét tartalmazta, amely a fertőzés során a sejtekhez kötődik. Ezeknek a vakcináknak a hatékonyságát a tényleges SARS-CoV-2 vírus ellen tesztelték volna, amihez a munkát 3-as biológiai biztonsági szintű laboratóriumban kellett volna elvégezni, ezért a kutatók ehelyett egy biztonságosabb ál-koronavírust használtak, amelyet úgy módosítottak, hogy a SARS-CoV-2 tüskéit hordozza."


Így néz ki a „GenBank csatlakozási szám”: karakterek a szerveren.

Tehát vettek egy kódot egy szerverről, mint az összes többi vakcinagyártó (lásd a fenti linket), vettek egy nanorészecskét, amit "illegális" volt megvitatni a TheirTubes-on, és mit csináltak?

KUTATÓK SZERINT AZ AMERIKAI HADSEREG EGYETLEN VAKCINÁT HOZ LÉTRE AZ ÖSSZES COVID ÉS SARS VÁLTOZAT ELLEN.

WALTER REED KUTATÓI HETEKEN BELÜL VÁRHATÓAN BEJELENTIK, HOGY AZ EMBEREKEN VÉGZETT KÍSÉRLETEK SIKERREL ZÁRULTAK AZ OMICRON - ÉS MÉG A JÖVŐBELI TÖRZSEK ELLEN IS.

A Walter Reed Army Institute of Research tudósai heteken belül várhatóan bejelentik, hogy kifejlesztettek egy olyan vakcinát, amely hatékony a COVID-19 és annak minden változata, még az Omicron, valamint a korábbi SARS-eredetű vírusok ellen, amelyek világszerte emberek millióit ölték meg.

Az eredmény a vírussal kapcsolatos csaknem kétéves munka eredménye. A hadsereg laboratóriuma 2020 elején kapta meg a COVID-19 vírus első DNS-szekvenálását. A Walter Reed fertőző betegségekkel foglalkozó részlege már nagyon korán úgy döntött, hogy olyan vakcina előállítására összpontosít, amely nemcsak a meglévő törzs, hanem annak minden lehetséges változata ellen is hatásos.

A Walter Reed által kifejlesztett Spike Ferritin Nanoparticle COVID-19 vakcina (SpFN) az év elején fejezte be az állatkísérleteket, pozitív eredményekkel. Az embereken végzett kísérletek első fázisa ebben a hónapban zárult le, szintén pozitív eredményekkel, amelyek végső felülvizsgálat alatt állnak, mondta Dr. Kayvon Modjarrad, a Walter Reed fertőző betegségek osztályának igazgatója a Defense One-nak adott exkluzív interjúban kedden. Az új vakcinának még át kell esnie a 2. és 3. fázisú vizsgálatokon.


A ferritin nanorészecske vázlatos ábrázolása rövidített koronavírus tüskefehérjékkel, amely a Stanfordon kifejlesztett SARS-CoV-2 vakcinajelölt alapját képezi. (FORRÁS)

Modjarrad.

Szerdán a Walter Reed tisztviselői közleményben közölték, hogy vakcinájukat "nem tesztelték az Omicron variánson", de később a Defense One-nak küldött e-mailben tisztázták, hogy bár a nemrég felfedezett variáns nem volt része az állatkísérleteknek, a laboratóriumban klinikai humán vizsgálati mintákon tesztelik. Ezekben a "semlegesítési próbákban" azt vizsgálják, hogy az antitestek képesek-e gátolni a vírus növekedését.

"Szeretnénk megvárni ezeket a klinikai adatokat, hogy úgymond teljes körű nyilvános bejelentéseket tehessünk, de eddig minden pontosan úgy halad, ahogy reméltük" - mondta Modjarrad.

A meglévő vakcináktól eltérően a Walter Reed SpFN egy focilabda alakú fehérjét használ a vakcinához, amelynek 24 oldala van, ami lehetővé teszi a tudósok számára, hogy több koronavírustörzs tüskéit a fehérje különböző oldalain rögzítsék.

"Nagyon izgalmas eljutni idáig az egész csapatunk és azt hiszem, az egész hadsereg számára is" - mondta Modjarrad.

AZ A PILLANAT, AMIKOR AZ AMERIKAI HADSEREG DECEMBERBEN BEJELENTETTE A FERRITIN ALAPÚ VAKCINÁKAT, ÉS AZ ERRŐL SZÓLÓ JELENTÉSEIMET TAVALY NYÁRON TÖRÖLTE A LIBTARDTECH:


Produced May 2021

Ezek a ferritin nanorészecskék gyorsan eljutnak a nyirokcsomókba, és a bőr alatti immunizálás során a dendritikus sejteket, különösen a CD8α+ populációt célozzák meg.
FORRÁS:

PREKLINIKAI VIZSGÁLATOK SOROZATA TÁMOGATJA A HADSEREG PÁNKORONAVÍRUS VAKCINA FEJLESZTÉSI STRATÉGIÁJÁT


Source Army.mil December 16, 2021

A vial of spike ferritin nanoparticle (SpFN), WRAIR’s COVID-19 vaccine. Built on a ferritin platform, the vaccine offers a flexible approach to targeting multiple variants of the virus that causes COVID-19 and potentially other coronaviruses as well. (U.S. Army photo by Mike Walters/ RELEASED)

SILVER SPRING, Md. - Egy sor nemrégiben közzétett preklinikai vizsgálati eredmény azt mutatja, hogy a Walter Reed Army Institute of Research (WRAIR) kutatói által kifejlesztett Spike Ferritin Nanoparticle (SpFN) COVID-19 vakcina nemcsak erős immunválaszt vált ki, hanem széles körű védelmet nyújthat a SARS-CoV-2 és más koronavírusok ellen is.

A WRAIR feltörekvő fertőző betegségek részlegének (EIDB) tudósai a ferritin platformon alapuló SpFN nanorészecske vakcinát egy előremutató "pán-SARS" stratégia részeként fejlesztették ki, amelynek célja a jelenlegi világjárvány kezelése, és amely első védelmi vonalként működik az aggasztó változatok és a jövőben esetleg felbukkanó hasonló vírusok ellen.

"A humán koronavírusok gyorsuló megjelenése az elmúlt két évtizedben, valamint a SARS-CoV-2 variánsok, köztük legutóbb az Omicron megjelenése aláhúzza, hogy továbbra is szükség van olyan új generációs megelőző vakcinákra, amelyek széles körű védelmet nyújtanak a koronavírusos megbetegedések ellen" - mondta Dr. Kayvon Modjarrad, a WRAIR új fertőző betegségek osztályának igazgatója, a vakcina társfeltalálója és az amerikai hadsereg SpFN-ért felelős vezetője. "Stratégiánk egy olyan "pánkoronavírus" vakcinatechnológia kifejlesztése volt, amely potenciálisan biztonságos, hatékony és tartós védelmet nyújthat több koronavírustörzs és -faj ellen."

A Science Translational Medicine folyóiratban ma közzétett preklinikai vizsgálatok azt mutatják, hogy az SpFN vakcina védi a főemlősöket a SARS-CoV-2 eredeti törzse által okozott betegségtől, és nagy hatású és széles körben semlegesítő antitestválaszt vált ki a főbb SARS-CoV-2 változatokkal szemben, beleértve a 2002-ben megjelent SARS-CoV-1 vírust is.

Az SpFN 2021 áprilisában lépett be az 1. fázisú humán vizsgálatokba. A korai elemzések, amelyek várhatóan ebben a hónapban zárulnak le, betekintést nyújtanak abba, hogy a SpFN preklinikai vizsgálatokban bizonyított hatékonysága és széleskörűsége átvihető lesz-e az emberekre. Az adatok azt is lehetővé teszik majd a kutatók számára, hogy összehasonlítsák az SpFN immunprofilját más, sürgősségi használatra már engedélyezett COVID-19 vakcinákéval.

"Ez a vakcina kiemelkedik a COVID-19 vakcinák közül" - mondta Modjarrad. "A koronavírus tüskés fehérjének ismétlődő és rendezett megjelenése egy többrétegű nanorészecskén olyan módon serkentheti az immunitást, amely jelentősen szélesebb körű védelmet eredményezhet."

A WRAIR kifejlesztett egy másodlagos vakcinajelöltet, egy SARS-CoV-2 Spike Receptor-Binding Domain Ferritin Nanoparticle (RFN) vakcinát, amely a koronavírus Spike fehérjének egy kisebb részét célozza meg, mint az SpFN vakcina. A Proceedings of the National Academy of Sciences című szakfolyóiratban nemrégiben közzétett tanulmány eredményei azt mutatják, hogy ez a vakcina potenciálisan hasonló védelmet nyújt a SARS-CoV-2 és a SARS-CoV-1 változatai ellen.

"Az RFN vakcinajelölt kompaktabb, és van néhány természetes előnye, mivel egyetlen vakcinaplatform segítségével próbáljuk növelni az immunválaszt több koronavírussal szemben, ezért továbbra is fontolóra vesszük, hogy a pánkoronavírus vakcinafejlesztési programunk részét képezze" - mondta Dr. Gordon Joyce, a WRAIR strukturális biológusa és a vakcina társfeltalálója.

"A COVID-19 által jelentett fenyegetés tovább fejlődik, és előbb-utóbb más újonnan megjelenő betegségeket is fenyegetni fog" - mondta Dr. Nelson Michael, a WRAIR Fertőző Betegségeket Kutató Központjának igazgatója. "A következő generációs vakcina kifejlesztésébe való befektetésünk fontos lépés a COVID-19 és a jövőbeli betegségfenyegetések megelőzése felé."


A SARS-CoV-2 ferritin nanorészecske vakcina védő immunválaszt vált ki főemlősökben

http://www.science.org/doi/10.1126/scitranslmed.abi5735

Az adjuvált SARS-CoV-2 receptor-kötő domén nanorészecske vakcina hatékonysága és széleskörűsége makákókban.

https://www.pnas.org/content/118/38/e2106433118

A SARS-CoV-2 ferritin nanorészecske-vakcina robusztus veleszületett immunaktivitást indukál, amely polifunkcionális tüskéspecifikus T-sejtválaszt vált ki.

https://www.nature.com/articles/s41541-021-00414-4

A SARS-CoV-2 tüskés ferritin nanorészecske vakcina véd a B.1.1.7 és B.1.351 vírusvariánsok heterológ kihívásával szemben szíriai aranyhörcsögökben.

https://www.nature.com/articles/s41541-021-00392-7

A SARS-CoV-2 ferritin nanorészecskés vakcinák széles körű SARS-koronavírus immunogenitást váltanak ki.

https://www.cell.com/cell-reports/fulltext/S2211-1247(21)01639-9

SARS-COV-2-Spike-Ferritin-Nanorészecske (SpFN) vakcina ALFQ adjuvánssal a COVID-19 megelőzésére egészséges felnőtteknél

Clinical Trials.gov: https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04784767

NOS, TALÁLD KI, MI TÖRTÉNT?

A szakirodalom egy részét már tavasszal közzétettük...

Milyen alkalommal?

Minden újra kerek lesz, ha (újra) meglátogatja a független újságírásnak ezt a sarkalatos pillanatát, amely folyamatosan ringatja a hivatalos narratívát:

MAGNETOGENETIKA, A DARPA, GATES, ROCKEFELLEREK, ZUCKERBERGEK TÁRSFINANSZÍROZÁSÁVAL! NEM EZÉRT VÁLNAK AZ OLTOTTAK HŰTŐAJTÓKKÁ ÉS MÁGNESEK RAGADNAK RAJUK?!

Úgy tűnik, hogy azok a szegény emberek, akik villát és mobiltelefont ragasztanak a homlokukra, a kísérleti patkányok a Pszichopaták Világfóruma által a negyedik ipari forradalom ezen új eszkalációjának kísérleti patkányai.


LEHET-E "MÁGNESES TRANSZKRANIÁLIS STIMULÁCIÓT" VÉGEZNI ANÉLKÜL, HOGY FERRITIN VAGY GRAFÉN ERŐSÍTENÉ AZ AGYAT?

És ha még nagyobb összefüggést akarsz, mi sem bizonyítja jobban, hogy a Pharmafia, a Big Tech és a hadsereg nem különálló entitások, hanem inkább egy közös vállalkozás karjai, amit én "A katonai bio-technológiai komplexumnak" nevezek.

A KATONAI BIOTECHNOLÓGIAI KOMPLEXUM A KEZDETEKTŐL A SÖTÉT TÉLIG ÉS A KOVIDIG

Ha tudtok lopni néhány pillanatnyi békét és melegséget a legkedvesebbekkel, használjátok ki, mert én sem tudom, és ezek lehetnek az utolsó napjaink, mielőtt az ellenünk folyó háború pszichológiai és biokémiai háborúból kinetikusra eszkalálódik. Akkor fegyverkezzetek fel, hogy tartsátok a pozícióitokat, és vészeljétek át a legsötétebb telet!

Békés Boldog Áldott Karácsonyt!

https://www.pokolafoldon.hu/blog/ees-vissza-a-magnetogenetikahoz

A kórházakat a Covid-betegek mérgezésére és megölésére anyagilag masszívan ösztönző szabály találtatott. Mentés és agresszív megosztás.

 

Ismét egy magánszemély, aki egyszerű internetes keresési készségeket és az egyszerű angol nyelv olvasásának és megértésének képességét használja, lerántotta a leplet a Covid népirtásának EGY MÁSIK aspektusáról. Claire nővéren keresztül, ez egy olyan hölgy twitter szála, akinek mindössze néhány száz követője van, ezért a cenzúra elleni védelem érdekében ide fogom copy-paste-elni a szál szövegét.

Úgy találta, hogy a szabály közvetlenül anyagilag ösztönzi az orvosokat és a kórházakat arra, hogy visszatartsák a kezelést, és aktívan mérgezzék és gyilkolják a Covid-pácienseket. Ha kíváncsiak vagytok, hogy a kórházak miért tartják magukat a gyilkos "kezelési protokollokhoz", az azért van, mert a felelős pszichopaták egy dolgot akarnak: PÉNZT. És az alattuk lévő béta-narcisztikusok követik őket, hogy fenntartsák karrierjüket és jövedelmüket. De ami közös ezekben az emberekben, az az emberi empátia teljes hiánya és a lelkiismeret teljes hiánya. Az emberi lények nem többek, mint hústáskák, akiket bármilyen eszközzel pénzzé kell tenni, beleértve a tudatos, előre megfontolt gyilkosságot is, amint azt alább látni fogjátok.

Nagyon érdekes lesz látni, hogy az új "Pfizermectin" gyógyszer - egy olyan gyógyszer, amelynek ugyanaz a hatásmechanizmusa, mint az Ivermectinnek, csak kevésbé hatékony, ÉS egy HIV-koktélból származó, a májat elpusztító gyógyszerrel párosul - is bekerül-e ebbe az átverésbe. Nagyon érdekes lesz látni, hogy a "Pfizermectin" árát és számlázását hogyan fogják meghatározni. Az Ivermectin már nem szabadalmaztatott, és adagonként fillérekbe kerül. Mennyibe akar fogadni, hogy a "Pfizermectin" négy számjegyű összegben kerül kiszámlázásra? És tudja mi a legrosszabb? Az egészségbiztosítás piacmérgező hatásának köszönhetően a legtöbb ember, ha ma választhat egy adagonként fillérekbe kerülő, biztonságosabb és hatékonyabb gyógyszer és egy négy számjegyű összeggel kiszámlázott, alacsonyabb hatékonyságú és szörnyű mellékhatásokkal járó gyógyszer között, akkor a TÖBB KEDVEZMÉNYŰ KÓRNYÁT választja, csak mert az emberek abból indulnak ki, hogy ha egy gyógyszer drágább, akkor annak "jobbnak" kell lennie. És különben is, kit érdekel? A biztosítónak vagy a kormánynak számlázzák ki, tehát TELJESEN a drágább, "jobb" gyógyszert választják. Ez a fordított árgörbe - más néven "feltűnő fogyasztás" - tankönyvi példája.

 

A NonVeni Mark mindenhol ott van. Ha nem nézed naponta a NonVeniPacem blogot, akkor lemaradsz. Ne feledjék, NonVeni Mark volt az, aki lényegében betört a blogoszférába a történetet, hogy minden koronavírus elleni oltási kísérlet mérgező, és antitest-függő felerősödést eredményez, és az egyszerű megfázást halálossá teszi, ha az oltás után találkoznak vele. Itt van az a link - nézzék meg a dátumot, emberek: Július 24., ARSH 2020. -AB

Most pedig itt van a @NC_updipchick által írt szál

THREAD: Maradj velem, ígérem, hogy megéri.

Szerdán @RMConservativehad Dr. Paul Marik a podcastjában, hogy beszéljen Dr. Marik peréről a munkáltatója, a Sentara Healthcare ellen. Alapvetően a Sentara azt mondta Dr. Mariknak, hogy többé nem kezelhet betegeket a MATH+ protokollal, amelyet ő (több száz másik orvossal együtt) elfogadott a kórházi COVID betegek kezelésére. Az interjú során Dr. Marik megemlítette, hogy a protokolljában szereplő olcsóbb gyógyszerek egyike sem járt "bónusszal", így nem voltak vonzóak a kórház számára. Természetesen ez a "bónusz" felkeltette a figyelmemet. Miért járna bármilyen COVID-kezeléshez bónusz? Elég etikátlanul hangzik, nem igaz? Ezért megkérdeztem Google bácsit, és valóban, rábukkantam egy cikkre, amely szerint a kórházak 20%-os extra bónuszt kaphatnak a remdesivir használatáért a COVID betegek kezelésében. Tudom, hogy egy 10 napos remdesivir-ciklus 3000 dollárba kerül, így nem voltam túlságosan lenyűgözve a 600 dolláros bónusztól. Nem azt mondom, hogy 600 dollár semmi, de ez biztosan nem olyasmi, amiért hajlandó lennék bíróságra menni. De aztán tovább olvastam. Itt kezd jó lenni...

 

Tavaly novemberben, amikor mindenki teljesen el volt foglalva a választásokkal, a Centers for Medicare & Medicaid Services (CMS) frissítette az ideiglenes végleges szabályát, amelyhez észrevételeket kért (IFC), és egy kis ösztönzőt adott a kórházaknak, hogy remdesivirrel kezeljenek A pozitív PCR COVID tesztet igazoló kórházak, amelyek az FDA-tól a COVID fekvőbeteg-kezelésre EU engedélyt kapott 2 gyógyszer egyikével kezelnek, nem csak a 20%-os "új technológia" bónuszt kapják, hanem egy teljesen új számlázási rendszerre is jogosultak.

Normális esetben a Medicaid keretében a kórházaknak az első 30 000 dolláros költséget meg kell fizetniük, majd a Medicaid az ezen felüli összeg 80%-át átvállalja. Tehát ha egy kórház 100 000 dollárt számlázna ki, a Medicaid a 70 000 dollár 80%-át, azaz 56 000 dollárt fizetne.

A tavaly novemberi IFC után azonban, ha egy beteg Covid-pozitív, és remdesivirrel kezelik, a Medicaid az első 30 000 dollár 65%-át fedezi. Ami azt jelenti, hogy a 100 ezer dolláros számla 56 000 dolláros visszatérítése most 75 500 dolláros visszatérítést jelent.

Tehát a 600 dolláros bónusz valójában 20 000 dolláros bónusz. Betegenként. Csak addig, amíg remdesivirrel kezelik őket. Kezd érthetővé válni?

 

Az életem árán sem tudtam rájönni, hogy ezek a kórházak miért tagadják meg a haldokló betegektől az esélyt, hogy kipróbáljanak valamit, ami talán használ, vagy miért perlik be az orvosaikat, hogy leállítsák a hatékony kezelést. De végül is az egész a pénzről szól. Ezt mindig is tudtuk.

Itt vannak a linkek:

https://cms.gov/files/document/covid-vax-ifc-4.pdf...

Összefoglaló az Egészségügyi Betartási Megfelelőségi Szövetségtől

Forrás

https://www.pokolafoldon.hu/blog/a-korhazakat-a-covid-betegek-mergezesere-es-megolesere-anyagilag-osztonzo-szabaly-kerult-elo

2000 év próféciája feltárult - Felhívás minden keresztényhez Ivo Sasek által

A kereszténység 2000 éve készül arra, hogy alávesse magát a "fenevad bélyegének". Ivo Sasek, a kiváló Biblia-szakértő, aki kilenc-tizenegy lexikonnal tanulmányozta az eredeti görög szövegeket, feltárja, milyen drámai következményei vannak számunkra a Bibliába bekúszott apró változtatásoknak. Az újonnan megfejtett bibliai versek segítségével a jelenlegi Corona-válság teljesen más megvilágításban jelenik meg... Ebben az előadásban Ivo Sasek felhívása következik, amelyet a világ minden keresztényéhez intéz. Az ünnepekhez való hozzájárulás, amely nemcsak elgondolkodtat, hanem jogos reményt is ad, ha követjük az ősi utasításokat, hogy aktívan ellenálljunk.

A WHO vezér, Nemzetgyilkos Tedros Úr elszólta magát: az oltásokat, helytelenül a gyerekek megölésre használják...

2021 december 20. sajtótájékoztatón, a WHO igazgatója, Népirtó Tedros véletlenül elszólta magát, hogy ölésre használják az oltásokat. Az elszólás az volt, hogy az országok hibásan nem az idősek és betegek megölésére használják az emlékeztető oltást, hanem a gyerekek megölésére, ami nem helyes.

Én azt feltételezem hogy a WHO vezér véletlenül kikotyogott valamit amit nem szabadott volna, a valós célok és ő általa tudott és jól ismert célokkal kapcsolatban.

A WHO szóvivője azt a teljesen nyilvánvalóan hamis mesét adta elő, menteni próbálva Nemzetgyilkos Tedros elszólását, hogy ez egy nyelvbotlás volt, ami teljesen nevetséges és nyilvánvalóan nem igaz.
Mi is hangzott el pontosan:
“So if it is going to be used, it’s better to focus on those groups who have the risk of severe disease and death, rather than, as we see, some countries are using to give boosters to kill children, which is not right.”
"Szóval ha használjuk, akkor jobb ha azokra a csoportokra koncentrálunk, akiknél fennáll a komoly betegség és a halál kockázata, ahelyett, mint ahogy látjuk, hogy némely ország arra használja az emlékeztető oltást, hogy megöljék a gyerekeket, ami nem helyes."

Antikrisztuskövető Sátánfatty Tedros teljesen nyilvánvalóan és egyértelműen azt mondta "to kill children" – "megölni a gyerekeket". A WHO szóvivője szerint, ez csak egy nyelvbotlás volt és véletlenül a "children" helyett "kildren"-t kezdett el mondani. Ez a magyarázkodás több sebből is vérzik. Ha bárki meghallgatja, teljesen egyértelműen kimondja a "to kill"-t ami a mgölést jelenti, külön kihangsúlyozva a "kill" szót, nyelvbotlásnak semmi nyoma sincs, és helyesbítés szándékának sincs semmi nyoma. A megölni "kill" szóban az "ll" betű hosszú/kettős mássalhangzó amit így is ejt ki. A "children" gyermekek szóban az "l" betű nem hosszú, nem kettős mássalhangzó, tehát ha esetleg elvétette volna az első betűt akkor sem stimmel egyáltalán a magyarázkodás. Teljesen tisztán és egyértelműen kimondta "to kill" megölni szót, helyesen kettős mássalhangzóval, és utána teljesen külön és mindenféle nyelvbotlás nyoma nélkül kimondta a "childrent" gyermekeket.

Amikor Billi szólta el magát:
"Billi nem tudja tartani a száját: közösségi média + járvány, korábban sosem próbált kombináció"
https://www.bitchute.com/video/B0Es5XYeUbLQ/

Tarts önvizsgálatot

Minek tartod magad? Gazdasági erőforrásnak, esetleg tenyészthető haszonállatnak, aminek a globalista technokrácia tekint?

Vagy szuverén individuumnak, akit az Isten is a saját képére teremtett, hogy kiemelkedjen a természetből és értelmet adjon a teremtésnek, ami az emberi civilizáció célja kellene hogy legyen?

Mert ha az utóbbinak, akkor tenned kell érte. Most. Nem holnap, hanem most. Ahogy azt egy szuverén individuumnak a kötelessége is tenni.

Különben rád kerül a Fenevad Jegye. És rajtad is marad. Örökre