Ismét egy magánszemély, aki egyszerű internetes keresési készségeket és az egyszerű angol nyelv olvasásának és megértésének képességét használja, lerántotta a leplet a Covid népirtásának EGY MÁSIK aspektusáról. Claire nővéren keresztül, ez egy olyan hölgy twitter szála, akinek mindössze néhány száz követője van, ezért a cenzúra elleni védelem érdekében ide fogom copy-paste-elni a szál szövegét.

Úgy találta, hogy a szabály közvetlenül anyagilag ösztönzi az orvosokat és a kórházakat arra, hogy visszatartsák a kezelést, és aktívan mérgezzék és gyilkolják a Covid-pácienseket. Ha kíváncsiak vagytok, hogy a kórházak miért tartják magukat a gyilkos "kezelési protokollokhoz", az azért van, mert a felelős pszichopaták egy dolgot akarnak: PÉNZT. És az alattuk lévő béta-narcisztikusok követik őket, hogy fenntartsák karrierjüket és jövedelmüket. De ami közös ezekben az emberekben, az az emberi empátia teljes hiánya és a lelkiismeret teljes hiánya. Az emberi lények nem többek, mint hústáskák, akiket bármilyen eszközzel pénzzé kell tenni, beleértve a tudatos, előre megfontolt gyilkosságot is, amint azt alább látni fogjátok.

Nagyon érdekes lesz látni, hogy az új "Pfizermectin" gyógyszer - egy olyan gyógyszer, amelynek ugyanaz a hatásmechanizmusa, mint az Ivermectinnek, csak kevésbé hatékony, ÉS egy HIV-koktélból származó, a májat elpusztító gyógyszerrel párosul - is bekerül-e ebbe az átverésbe. Nagyon érdekes lesz látni, hogy a "Pfizermectin" árát és számlázását hogyan fogják meghatározni. Az Ivermectin már nem szabadalmaztatott, és adagonként fillérekbe kerül. Mennyibe akar fogadni, hogy a "Pfizermectin" négy számjegyű összegben kerül kiszámlázásra? És tudja mi a legrosszabb? Az egészségbiztosítás piacmérgező hatásának köszönhetően a legtöbb ember, ha ma választhat egy adagonként fillérekbe kerülő, biztonságosabb és hatékonyabb gyógyszer és egy négy számjegyű összeggel kiszámlázott, alacsonyabb hatékonyságú és szörnyű mellékhatásokkal járó gyógyszer között, akkor a TÖBB KEDVEZMÉNYŰ KÓRNYÁT választja, csak mert az emberek abból indulnak ki, hogy ha egy gyógyszer drágább, akkor annak "jobbnak" kell lennie. És különben is, kit érdekel? A biztosítónak vagy a kormánynak számlázzák ki, tehát TELJESEN a drágább, "jobb" gyógyszert választják. Ez a fordított árgörbe - más néven "feltűnő fogyasztás" - tankönyvi példája.

 

A NonVeni Mark mindenhol ott van. Ha nem nézed naponta a NonVeniPacem blogot, akkor lemaradsz. Ne feledjék, NonVeni Mark volt az, aki lényegében betört a blogoszférába a történetet, hogy minden koronavírus elleni oltási kísérlet mérgező, és antitest-függő felerősödést eredményez, és az egyszerű megfázást halálossá teszi, ha az oltás után találkoznak vele. Itt van az a link - nézzék meg a dátumot, emberek: Július 24., ARSH 2020. -AB

Most pedig itt van a @NC_updipchick által írt szál

THREAD: Maradj velem, ígérem, hogy megéri.

Szerdán @RMConservativehad Dr. Paul Marik a podcastjában, hogy beszéljen Dr. Marik peréről a munkáltatója, a Sentara Healthcare ellen. Alapvetően a Sentara azt mondta Dr. Mariknak, hogy többé nem kezelhet betegeket a MATH+ protokollal, amelyet ő (több száz másik orvossal együtt) elfogadott a kórházi COVID betegek kezelésére. Az interjú során Dr. Marik megemlítette, hogy a protokolljában szereplő olcsóbb gyógyszerek egyike sem járt "bónusszal", így nem voltak vonzóak a kórház számára. Természetesen ez a "bónusz" felkeltette a figyelmemet. Miért járna bármilyen COVID-kezeléshez bónusz? Elég etikátlanul hangzik, nem igaz? Ezért megkérdeztem Google bácsit, és valóban, rábukkantam egy cikkre, amely szerint a kórházak 20%-os extra bónuszt kaphatnak a remdesivir használatáért a COVID betegek kezelésében. Tudom, hogy egy 10 napos remdesivir-ciklus 3000 dollárba kerül, így nem voltam túlságosan lenyűgözve a 600 dolláros bónusztól. Nem azt mondom, hogy 600 dollár semmi, de ez biztosan nem olyasmi, amiért hajlandó lennék bíróságra menni. De aztán tovább olvastam. Itt kezd jó lenni...

 

Tavaly novemberben, amikor mindenki teljesen el volt foglalva a választásokkal, a Centers for Medicare & Medicaid Services (CMS) frissítette az ideiglenes végleges szabályát, amelyhez észrevételeket kért (IFC), és egy kis ösztönzőt adott a kórházaknak, hogy remdesivirrel kezeljenek A pozitív PCR COVID tesztet igazoló kórházak, amelyek az FDA-tól a COVID fekvőbeteg-kezelésre EU engedélyt kapott 2 gyógyszer egyikével kezelnek, nem csak a 20%-os "új technológia" bónuszt kapják, hanem egy teljesen új számlázási rendszerre is jogosultak.

Normális esetben a Medicaid keretében a kórházaknak az első 30 000 dolláros költséget meg kell fizetniük, majd a Medicaid az ezen felüli összeg 80%-át átvállalja. Tehát ha egy kórház 100 000 dollárt számlázna ki, a Medicaid a 70 000 dollár 80%-át, azaz 56 000 dollárt fizetne.

A tavaly novemberi IFC után azonban, ha egy beteg Covid-pozitív, és remdesivirrel kezelik, a Medicaid az első 30 000 dollár 65%-át fedezi. Ami azt jelenti, hogy a 100 ezer dolláros számla 56 000 dolláros visszatérítése most 75 500 dolláros visszatérítést jelent.

Tehát a 600 dolláros bónusz valójában 20 000 dolláros bónusz. Betegenként. Csak addig, amíg remdesivirrel kezelik őket. Kezd érthetővé válni?

 

Az életem árán sem tudtam rájönni, hogy ezek a kórházak miért tagadják meg a haldokló betegektől az esélyt, hogy kipróbáljanak valamit, ami talán használ, vagy miért perlik be az orvosaikat, hogy leállítsák a hatékony kezelést. De végül is az egész a pénzről szól. Ezt mindig is tudtuk.

Itt vannak a linkek:

https://cms.gov/files/document/covid-vax-ifc-4.pdf...

Összefoglaló az Egészségügyi Betartási Megfelelőségi Szövetségtől

Forrás

https://www.pokolafoldon.hu/blog/a-korhazakat-a-covid-betegek-mergezesere-es-megolesere-anyagilag-osztonzo-szabaly-kerult-elo