2022. január 25., kedd

A pokolba vezető út

Ivo Sasek, a Kla.TV alapítója a készpénz feladásának a veszélyeire világít rá. A digitalizált pénzrendszer eszközeiben rejlő lehetőségek felvázolásával bebizonyítja, hogy a készpénz a szabadság megőrzésének egyetlen garanciája.
www.kla.tv/21418

EU: Február 1-től negatív teszttel is szabadon utazhatunk külföldre

 

Az Európai Unió Tanácsa új ajánlást fogadott el a biztonságos és szabad utazás elősegítésére a koronavírus-járvány idején. Eszerint a vonatkozó nemzeti intézkedéseket nem a regionális szintű járványhelyzet, hanem az egyes utazók egészségügyi állapotának figyelembevételével kell alkalmazni. A rendelet február 1-jén lép hatályba.

Az ajánlás szerint a szabad mozgást korlátozó bármely intézkedésnek megkülönböztetéstől mentesnek és arányosnak kell lennie.

A rendelet ugyanazon a napon lép hatályba, mint a védettségi igazolványokról szóló rendelet módosítása, amely 9 hónapos (270 napos) érvényességi időt állapít meg az EU-n belüli utazásokhoz. Az igazolványok érvényességét az alapoltási sorozat utolsó adagjának beadásától kezdődően kell számítani. Változnak az oltási igazolványok kódolására vonatkozó szabályok is annak érdekében, hogy figyelembe lehessen venni az emlékeztető adagokat.

A tagállamok nem tagadhatják meg a más tagállamokból érkező, védettségi igazolvánnyal rendelkező utazók belépését a területükre. Az uniós védettségi igazolvánnyal nem rendelkezőknek a határátlépést megelőzően vagy azt követően legkésőbb 24 órán belül koronavírus elleni tesztet kell készíteniük.

A különleges felmentéssel rendelkező utazók, az ingázó munkavállalók és a 12 év alatti gyermekek mentesülnek a követelmény alól.

Az új ajánlás szerint az egyes utazók egészségügyi állapotán túl figyelembe kell venni azt is, hogy melyek a vírus elterjedése szempontjából különösen érintett, az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (ECDC) szerint sötétvörös besorolású területek. Az innen érkezők számára további beutazási szabályokat írhatnak elő az országok. (MTI)

Jó hírek Ausztriából. Kötelező oltás esetén soha ne fizesse ki a bírságot, hanem támadja meg jogilag

 

NAGY ELUTASÍTÁS

Az nagyon sokáig tarthat, és addig nem lehet büntetőeljárást indítani. Olyan sokáig tart, hogy a kormány már rég megbukott.

Az osztrák nemzeti tanács minden kritika ellenére elfogadta a vitatott kötelező oltási törvényt. Az ÖVP, a Zöldek, az SPÖ és a NEOS 137 képviselője szavazott igennel.

Azonban: Ez nem fogja megtörni a kötelező oltás elleni ellenállást. Az FPÖ (ER: a "szélsőjobboldali Szabadságpárt) mellett mindenekelőtt az MFG az, amely minden rendelkezésre álló eszközt be fog vetni az igazságtalan törvény megdöntésére.

 

jelentette be ma az MFG elnöke, Dr. Michael Brunner a kötelező védőoltásról szóló törvény kapcsán tartott sajtótájékoztatón:

"Meg fog dőlni, és legkésőbb ezen a ponton a kormány is meg fog dőlni".

Kifejtette: "Olyan panaszáradat várható, amelyet a hatóságok és a bíróságok már nem tudnak majd kezelni. Ausztriában mindenesetre bürokráciai zárlatra számítunk". A közigazgatási bírák ernyőszervezete korábban közleményben figyelmeztette a kormányt éppen erre a forgatókönyvre - de figyelmen kívül hagyták.

Az MFG szerint egy jogászokból álló csapat most jogi intézkedési javaslatokon és a hatóságok és bíróságok számára készült beadványmintákon dolgozik, amelyeket a nyilvánosság számára letölthető formában bocsátanak majd rendelkezésre, hogy a bírsághatározatokban és a bírsághatározatokban felhasználhatók legyenek.

 

Dr. Brunner az OE24-nek nyilatkozva részletezte a további eljárást a párt részéről, és kifejtette, hogyan védekezhetnek az állampolgárok:https://report24.news/mfg-obmann-dr-brunner-impfpflicht-wird-kippen-ebenso-wie-die-regierung/

A Vanity Fair recenziója a "DAVOS MAN: How the Billionaires Devoured the World" című könyvről

Russell Brand előadásában
https://www.youtube.com/watch?v=QOrS6buynAk

ANGLIA: 73 orvos követel sürgős vizsgálatot

 

73 brit orvos nyílt levélben szólította fel az MHRA-t (Medicines and Healthcare products Regulatory Agency), és más szakmai szervezeteket, hogy sürgősen vizsgálják ki, van-e köze a kovid-"oltásoknak" a gyerekek és fiatal felnőttek körében jelentősen megnövekedett számú halálesethez az utóbbi időben.

2022. január 13-án a High Court londoni meghallgatásán bizonyítékokat mutattak be, hogy a Covid-19 elleni védőoltások bevezetését követően jelentősen megnőtt a fiatal férfiak halálozásának száma az előző ötéves átlaghoz képest.

2021. május 1. és december 24. között 402 regisztrált haláleset volt a 15–19 éves férfiaknál, ami 65-tel több, mint az ötéves átlag, ami 337.

Az Országos Statisztikai Hivatal elfogadta, hogy a fiatal férfiak halálozásának növekedése statisztikailag szignifikáns növekedés, a halálozási ráta kívül esik a korábbi évek adataiból várt konfidenciaintervallumokon.

A Nobel-díjas kémikus és biofizikus prof. Michael Levitt is támogatja a brit orvosok kezdeményezését.

A brit orvosok nyílt levelének címzettjei:

  • Dr. June Raine, az MHRA vezérigazgatója
  • Lim professzor, a JCVI COVID-19 albizottságának elnöke
  • Sajid Javid, egészségügyi és szociális ellátásért felelős államtitkár
  • Sir Chris Whitty professzor, Anglia főorvosa
  • Sir Patrick Vallance, a kormány tudományos főtanácsadója
  • Dr. Jenny Harries OBE, vezérigazgató, UKHSA

https://mediaforras.com/anglia-73-orvos-kovetel-surgos-vizsgalatot-1344