NAGY ELUTASÍTÁS

Az nagyon sokáig tarthat, és addig nem lehet büntetőeljárást indítani. Olyan sokáig tart, hogy a kormány már rég megbukott.

Az osztrák nemzeti tanács minden kritika ellenére elfogadta a vitatott kötelező oltási törvényt. Az ÖVP, a Zöldek, az SPÖ és a NEOS 137 képviselője szavazott igennel.

Azonban: Ez nem fogja megtörni a kötelező oltás elleni ellenállást. Az FPÖ (ER: a "szélsőjobboldali Szabadságpárt) mellett mindenekelőtt az MFG az, amely minden rendelkezésre álló eszközt be fog vetni az igazságtalan törvény megdöntésére.

 

jelentette be ma az MFG elnöke, Dr. Michael Brunner a kötelező védőoltásról szóló törvény kapcsán tartott sajtótájékoztatón:

"Meg fog dőlni, és legkésőbb ezen a ponton a kormány is meg fog dőlni".

Kifejtette: "Olyan panaszáradat várható, amelyet a hatóságok és a bíróságok már nem tudnak majd kezelni. Ausztriában mindenesetre bürokráciai zárlatra számítunk". A közigazgatási bírák ernyőszervezete korábban közleményben figyelmeztette a kormányt éppen erre a forgatókönyvre - de figyelmen kívül hagyták.

Az MFG szerint egy jogászokból álló csapat most jogi intézkedési javaslatokon és a hatóságok és bíróságok számára készült beadványmintákon dolgozik, amelyeket a nyilvánosság számára letölthető formában bocsátanak majd rendelkezésre, hogy a bírsághatározatokban és a bírsághatározatokban felhasználhatók legyenek.

 

Dr. Brunner az OE24-nek nyilatkozva részletezte a további eljárást a párt részéről, és kifejtette, hogyan védekezhetnek az állampolgárok:https://report24.news/mfg-obmann-dr-brunner-impfpflicht-wird-kippen-ebenso-wie-die-regierung/