2015. november 30., hétfő

A Világ globálista terroristái

A Világ globálista terroristáiIdőszerű helyére tenni a terrorizmus elleni harc szereplőit, céljaikat és a "terv megvalósításának" eddigi "eredményeit" és fázisait. Jelenleg a világon a legerősebb terrorista csoport a "globalista világelitnek" nevezett férgek gyülekezete, amelyből olyan neveket is érdemes kiemelni, mint a Sorossal és a Bilderberggel közös terveket megvalósító Obama, Merkel, Cameron, Netanjahu, Junker és Hollande, de nyugodtan hozzá lehet írni a listához Európa összes vezető politikusát és sleppjük jelentős részét is, élükön a Rothschild és Rockefeller klánnal és brit királyi családdal. A világ lakosságának részleges kiirtása és újrafelosztásának további résztvevői a látszólagos "ellenérdekeltségű oldal" szereplői, akik kétségbeesett harcot folytatnak "a világ-torta szeleteiért". Mint Putyin vagy a távol-keleti és kínai gazdaság, pénzrendszer tulajdonosai a Li-klán, de az "ellenféllel" szigorúan egyeztetett szabályok szerint. A látszólagos kettősség egysége "kicsiben" is jól látható itthon, amikor Gyurcsány saját megutáltatásával erősíti Orbán pozícióját, Orbán pedig juttat a lopott javakból Gyurcsány számára is, és "megvédi ellenzékét" a dühödt emberektől...

Egyesek csak arra gondolnak, hogy a nyugat-európai politikusoknak elment a maradék esze, mások arra, hogy megvásárolt bérencekként árulják el hazájukat, de arra már kevesen, hogy ők tervezték- szervezték meg közösen Európa kifosztását és elárulását, pedig erre minden bizonyíték rendelkezésre áll, válságostól, migránshullámostól a bankárkaszttal karöltve. A CIA és a Mossad által kitervelt és végrehajtott 9/11 mintájára kivitelezett párizsi merénylet kommentálásában Hollande már arra sem vette a fáradságot, hogy más szavakkal jelentse be a terrorizmus elleni háborút. Egy az egyben, szóról szóra ismételte el a WTC tornyai összeomlása okán anno ifjabb Bush által elmondott szavakat, de sajnos már itthon is háborúról beszélnek a nemzetbiztonságiak, mert "megtámadták Európát". Hogy kik, azt mára már mindenki tudja: a "világelitnek" nevezett rablóbanda. A migránspártoló MSZP pedig még Btk. szigorítást is követel. A Lisszaboni Szerződés EU-ja azzal a céllal jött létre, hogy Nyugat-Európát USA-brit, Kelet-Európát Eurázsiai Uniós irányítás alá lehessen helyezni, miközben felosztják a Közel-Keletet, hadseregnek felhasználva Európa lakosságát az arabok, perzsák és négerek, valamint az oroszok és saját nemzetük ellen, mint ahogy ezt korábban jeleztem is jó néhány cikkben. Az alábbi videó legalább annyi örömet jelent, hogy kezdik megérteni nyugaton is, "mire megy ki a játék"...

Az egész "migráns-buli" két fő célt szolgál. Indokot generálni a Közel-Kelet megtámadására és felosztására, és Európa lakosságának demokratikus jogainak szinte teljes elvételére, mert ez utóbbi esetében az EU-s rendszer már fenntarthatóságának határára ért, akár erkölcsi, akár hazafias tűréshatár vonatkozásában, akár a burjánzó korrupció tekintetében. Mindezen célokról a Lisszaboni Szerződés ratifikálása és hatálybalépése óta írok, előre jelezve eseményeket, vagyis 2009. október 31. - december 1-óta, és azon kívül, hogy a közszolgálati TV-kben most már szinte szóról-szóra idézik a cikkeimet. Nem zuhogó esőben kellene esernyőgyárat alapítani, merthogy nincs esernyő és ázunk, de megszokott Magyarországon, ahogy már az NSZK-ban és Franciaországban is, hogy elhibázott politikának, hozzá nemértésnek nevezik a szándékos, előre megfontolt szándékból, előre kitervelt módon, bűnszövetkezetben elkövetett haza -és Európa árulást.

A rövidtávú tervezés gondolkodására ránevelt emberek számára a hosszútávú, generációkon keresztüli előretervezés szinte már a misztikum határát súrolja, pedig a jelenleg zajló folyamatok résztörténései pontosan illeszkednek egymáshoz, mint a sakkban alkalmazott stratégiák lépései, már amennyire ilyen tervezésre alkalmas az illető. A "Grand Chess" sakktábláján az a nyerő, aki tovább képes megtervezni a lépéssorozatait a számításba vehető ellenlépések bekalkulálásával. A jól és előre elhelyezett bábuk mindig garantálják a kihasználható helyzeteket.
A politikának nevezett előre kitervelt rablás, háborúk és tömeggyilkosság-sorozatok szereplői közül sokat toltak már jó előre, emberi mértékkel mérve - esetleg még születése előtt - a megfelelő pozícióba.
Hogy példázzam is: Az oldalon korábban megjelentettem az amerikai elnökök közül soknak a származását. Mindegyik esetében visszavezethető volt a brit királyi családra (benjaminita zsidó) a felmenő ág.
A sokat emlegetett Merkel esetében is fellelhető a zsidó nagyapa, a héber (KNESZET-béli beszéd) és orosz, nem véletlenül megszerzett nyelvtudás, valamint a (szokatlanul és nem véletlenül) gyorsan felívelő pályája, a 70-es évek közepén elhunyt, szintén Rothschild származáshoz kapcsolható és feltételezhető hitleri rokonságával. De nem keveset nyomhatott a latba a lengyel-zsidó nagyapa sem.

A "kinevelt és adott feladat elvégzésére szánt versenyzőkből" sokat ismerünk, mint a fent említett amerikai elnököket és származásukat is, de ide sorolható a Merkelhez hasonló pályaívet lefutó Putyin vagy Orbán Viktor is. Putyin sem választott elnökként kezdte, "Jelcin mondott le a javára", és biztos, hogy nem önként. Orbánt Soros neveltette ki, ahogy annak idején Antall Józsefet Tom Lantos. Putyin nem tisztázott származása és zsidó nevelőszülei szintén olyan kérdéseket vetnek fel, mint Orbán francia lapnak tett tett kijelentése, miszerint "büszke a zsidó származására", ahogy Valcman-Porosenkó ukrajnai szarkavaró is hasonló zsidó kiképzésben részesült "játékos". Európa határrendezési kérdéseit, akár Ukrajnát, akár Romániát nézzük, mindenképp Kazária kialakítása és létrehozása határozza meg. Orbán, Putyin, de Porosenkó is ugyanabban a hálóban vergődik, ahogy az EU is.

Mivel napi téma, az orosz utasszállító és a Szu-24-es repülőgépek elleni támadás, érdemes megkeresni a valós okokat és érdekeket. Talán csak az elemzők és hírolvasók számára nem nyilvánvaló, hogy a nagyhatalmak közül egyik sem akar "egyensúlyt" vagy tartós "világbékét", hisz saját és eltartóik, pénzelőik érdekei pont azt kívánják meg, hogy fogyjon a fegyver és újabb bevételi forrásokat jelentő területeket lehessen felszabadítás, demokratizálás vagy védelem ürügyén kirabolni. A felrobbantott utasszállító tragédiáját - bár a nyugati sajtó elhallgatta, elbagatelizálta, a Rothschild tulajdonúCharlie Hebdo kegyetlenül kigúnyolta - önmagában is megtorlási indok, ami jól jött az oroszoknak. A Törökország felett 17 másodpercig légtért sértett gép esete viszont már nem az ISIS, hanem Erdogán sara.
A török helyzetet vagy szándékosan, vagy tudatlanságból, de félreértik, félremagyarázzák a politológusok és az érdekes módon nagy számban politikai elemzéssel foglalkozó közgazdászok (Boros, Bogár, Lóránt, Torba stb.).

Már évekkel ezelőtt is jeleztem, hogy amerikai, de ha jobban megvizsgáljuk a kérdést, orosz érdekek is a kurd állam létrehozásán fáradoznak. A török-amerikai viszony az elmúlt években sem volt felhőtlen, bár Törökország papíron NATO szövetséges (valójában ugyanolyan támaszpont atomfegyverekkel, mint az oroszoknak Szíria), de már nem is lehet összeszámolni, hogy Erdogán merre és hányszor próbált hintapolitikával a felszínen maradni, ahogy a térségben több állam, így Irak, Líbia és Szaud-Arábia is ezzel próbálkozott/próbálkozik. Kurdisztán Irán, Irak, Törökország, kis részben örményországi és szíriai területeken létezett a kb. 40 milliós összes lélekszámot jelentő, többnyire kurd lakossággal. Hatalmas "hadsereg", amelyet az évekkel ezelőtt általam írt és a nem a Brown-féle "Angolszász misszió" szerint, Európa újrafelosztása és a Közel-Kelet gyarmatosítása, részleges kiirtása után megnyitja az utat a Távol-Kelet megtámadásához, de ez még odébb van. Törökországot jelentős orosz importjának megszüntetésére, munkavállalóinak kitiltatására kényszeríti az USA, ezzel polgárháború kirobbantását és Törökország szétszabdalását gyorsítja fel. A kurdokra a kurdisztáni olaj -és gázlelőhelyek, valamint a Távol-Keletre vezető felvonulási út megnyitása miatt van szükség, de van egy másik üzenete is ennek a fura merényletnek. Európa újabb energiaellátási lehetőségének létrehozását, a Török-Áramlat megépítését is lehetetlenné tette. Kicsit előre szaladtam az időben. Most Európa destabilizálása, lakosságának ketrecbe zárása és a közel-keleti háború kiterjesztése, a Közel-Kelet határainak újrarajzolása a soron lévő "feladat", és ebben kulcsfontosságú érintett Törökország is a fentebb említettek miatt, a törökök amerikai nyomásra kénytelenek bevállalni 4+4,4 (energia és turizmus) milliárd dolláros veszteséget. Ez utóbbiért az EU megcsillogtatott 2016-os belépési lehetősége sem fogja kárpótolni az akkorra már Kurdisztántól várhatón megfosztott Törökországot.

Az Európában "migránsok" indikálta, de valójában a világelit által generált fokozódó terrorveszélyre hivatkozással a személyiségi jogok korlátozása, felfüggesztése és az ezt lehetővé tevő helyzet előidézése a céljuk természetesen az internet korlátozásával. Az Európai Unió szétszakadásában Orbánnak jelentős szerepet osztottak le. Európa nyugati lakossága ünnepli, miközben az Unió támadást indít ellene, ami nem alaptalan.
A haza korrupció világszinten is dobogós helyezésű, lakosságarányosan pedig messze túlszárnyalja az ellopott javak egyénekre leosztott értékét tekintve a világ összes országának helyezését. A feltárt bűncselekmények megdöbbentőek, de az is, ahogy a kormány, az ügyészségek és bíróságok viszonyulnak az egyre nyíltabban elkövetett fosztogatásokra. Főleg a TEMPO pártnak köszönhetően a számos web-oldalon emlegetett csalásokra, korrupciós ügyletekre nem csak utalás van, hanem bíróság előtt bizonyítható tények is felderítésre kerültek és perek is folynak. Borbély Józsefet, a TEMPO párt elnökét ismét korlátozni próbálják a volt és jelenlegi illegitim gyarmati kormányzatok politikusnak csúfolt szereplői a tevékenységében. Mint az alábbi videókból kiderül, egyrészt nem sok sikerrel és mint látható, nincs is egyedül...

A Kecskeméti Járási Bíróság előterét és váróját megtöltöttük. A megszeppent bíró és biztonsági emberek rendőröket hívtak, akikkel barátságosan elbeszélgettünk, mivel a bíró és az ügyész első zavarukban zárt tárgyalást rendeltek el, így nem jutottunk be a tárgyalóterembe. A 26 éve folytatódó csalássorozatok, bűncselekmények tömege alkalmasint lehet, hogy érdekelné az Uniót is, nem mintha nem tudnának róluk, együtt csinálták...
Talán feltűnt már többeknek is, hogy egyre durvább és a nemzeti oldalakon régóta használatos formában, tartalommal nyilatkoznak a kormányközeli közszolgálati és hírtelevíziókban egyes megmondóemberek, kínosan kerülve a kormányzatot is érintő kérdéseket és főleg az EU és német, francia vezetést kritizálva. Amiről beszélnek, sok esetben szó szerint megtalálhatók itt és barátaink honlapjain, csak hónapokkal, évekkel ezelőtt leírva, előre jelezve.

Mindezek ellenére, a korrupció, a kormányzat és sleppjének fosztogatásai gyorsuló ütemben és egyre nagyobb léptékben tovább folytatódnak, a "magyar kormányzat" egyre erőteljesebben EU-ellenes, és egyre jobban elkötelezi magát az oroszok irányába, ami nem véletlen. A világon az általános, vagyis nem csak a politikai és gazdasági elitre jellemző korrupció szintjén az oroszok vezetnek. Az Orbán-kormány számára, de hasonlóan korrupt ellenzéke számára is, az oroszokhoz csatlakozás lenne az optimális, átmentve a lopott, rabolt javakat, pozícióikkal együtt. Mivel Kazária a mai Krím, Luhanszk és Donyeck megyék területén létezett addig, amíg a magyar törzsek vezetésével szét nem verték, az Eurázsiai Unió Budapesti központtal és Kazáriával izraeli érdek is. Bár egyik oldal sem jobb a másiknál, a váltáson lehet nyerni is, de ha Orbán nyugdíjkassza felszámoló államadósság csökkentési, nekünk 3000 milliárd forintba kerülő cirkuszát vesszük alapul, "nem az első eset lenne", ha ráfaragnánk "hősies kiállására" (a 3000 milliárdos befizetés hatására 82%-ról 76%-ra csökkent, majd Orbán IMF elleni fellépése miatt 3 hónap múlva 82,6%-ra növekedett államadósság). Előfordulhat, sőt, több, mint biztos, hogy a most Orbánt ünneplő nyugat-európaiak ugyanúgy pofára esnek, mint mi. Többek közt ezért kell fenntartásokkal fogadni a lépéseit, melyek egy megbízott gyarmati kormányzó (minidiktátor) lépései.

Alapvetően, a világ -és az itthoni politika alakulásánál nem szabad elfelejteni, hogy az "elhangzó és leírt elemzések" egy fontos tényezőt sohasem, illetve csak elvétve említenek. Azt, hogy a világpolitika résztvevői mind felülről vezéreltek. Akár a török, akár szaudi, amerikai, közel-keleti egyéb, egyiptomi, izraeli, európai, kínai vagy orosz tevékenységek mögött mindig áll egy érdekek összefonódásán alapuló olyan "közösség", nevezzük "rablóbandának", amelyik meghatározza az egyes, közvélemény előtti szereplők tevékenységét. Csak formai kérdés az, hogy egy személy vagy egy csoport irányítja az eseményeket egy szigorúan betartott szabályzat szerint és egy másik kérdés az összehangoltságuk terjedelme.
Már korábban is írtam arról, hogy pl. Orbánnak mennyi "felettes kérését" kell fővesztés terhe mellett megvalósítania, ahogy ez alól az USA elnöke Obama, Merkel a német nemzethóhér, és Putyin, a legnagyobb orosz oligarcha sem kivétel. A "rendszert" úgy hozták létre, hogy az egyes szereplők függőségi viszony nélkül ne léphessenek be a "játékba", ami meghatározza azt is, hogy egyáltalán kik lehet azok. A "sok bába között elvész a gyerek", ezért folyik a pozícióharc és a "selejtező mérkőzések". A "statiszták" mint eszközök újra konfigurálhatók vagy leírhatóak, viszont a "tervezés" nem tudja gyorsan korrigálni a be nem tervezett "hibákat", ezért sérülékeny, minden ilyen hibánál belassul...

/Tulok/

Külföldi fociklubot vásárolhat Orbán felcsúti akadémiája

A felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia nyilvános ajánlatott tett az NK Osijek eszéki labdarúgóklub részvényeire.
A felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia nyilvános ajánlatott tett az NK Osijek eszéki labdarúgóklub részvényeire.
Eszék városa, a Városi Bank Rt. – amely csődeljárás alatt áll -, valamint a városi vízellátási vállalat (Vodoopskrba Osijek d.o.o.) bejelentette, hogy meghosszabbítják az eszéki klub részvényeinek nyilvános vételi ajánlat elfogadására nyitva álló határidejét, a kezdőár megjelölése nélkül – olvasható a Glas Slavonije című horvát regionális napilapban.
szo
Annyiba sem vagyunk véve, mint egy kiköpött szotyihéj! Meg is érdemeljük!
Ezt azzal magyarázták, hogy a potenciális vevőknek idő kell összegyűjteni a szükséges dokumentációt, továbbá az érdeklődők közül néhányan, mielőtt kötelező érvényű ajánlatot tennének, meg szeretnének győződni a horvát első osztályban jelenleg kilencedik labdarúgócsapat tényleges pénzügyi helyzetéről.
A Puskás Akadémia vételi szándéknyilatkozatát Mészáros László és Halmi Tamás írták alá, amelyben kinyilvánították és megerősítették azon szándékukat, hogy megvásárolnák a labdarúgóklub részvényeit, de mint írták: “a tranzakció jogi és pénzügyi összetettsége miatt elengedhetetlen az egyesület átvilágítása”, amelyet kötelesek elvégezni, mielőtt kötelező érvényű ajánlatot tennének. A Puskás Akadémia ezért azt kérte az illetékesektől, hogy hosszabbítsák meg a vételi ajánlat elfogadására nyitva álló határidőt.
A Glas Slavonije úgy értesült, a magyar fél már ezen a héten megkezdi az eszéki klub vizsgálatát.
“Jó hír az eszéki első osztályú labdarúgóklubnak, hogy komoly vevője akadt, és nem bizonyultak igaznak a hírek, miszerint a határidőt azért tolták ki, mert nincs érdeklődő a klub iránt” – írta a lap.
Az újság arról is beszámolt, hogy korábban is szivárogtak ki információk arról, miszerint magyar stratégiai partner fektetne be az eszéki egyesületbe, de most történt meg először, hogy ezt egy szándéknyilatkozattal is alátámasztották.
Az ajánlatok nyilvános felbontására 2015. december 29-én 12 órakor kerül sor az eszéki városháza nagytermében.
(MTI)
Bal-Rad komm: Nnna kedves magyarok! Ha minden klopfol, akkor Karácsonyra Döbrögink meg is lepheti magát egy eszéki futballcsapattal! Persze SZIGORÚAN NEM KÖZPÉNZBŐL! TAO-pénzekből! Amit kedvenc akadémiája (nem az MTA!-futballakadémiája.) kap. A magyarországi vállalkozásoktól. Akik szigorúan az önkéntesség elvétől vezérelve, és a felcsúffy intézmény meg a futball iránti áradó csillapíthatatlan szeretetüktől áthatva ajánlanak fel! Ebből veszi meg a felcsúffy futballakadémia-HA MINDEN JÓL MEGY!-az eszéki futballcsapatot!
Jah! Hogy elmaradtak fizetések?! Hááát…! Van ilyen!
ÖRVENDJÜNK MINDAHÁNYAN! DOBOGJON HEVESEN A HONFISZÍV!

Az agresszió és morális szabadosság váltak a nyugati kultúra fő elemeivé

Hamenei ajatollah, Irán legfelsőbb vezetője nyílt levelet fogalmazott meg a nyugati ifjúsághoz, melyben felhívást intéz a nyugati fiatalokhoz, hogy fektessék le egy a helyes megértésen, egymás kultúrájának mély ismeretén alapuló korrekt és méltányos együttműködés alapjait az iszlám világgal, ennek során pedig a múlt szörnyű tapasztalataiból levont tanulságokat is vegyék figyelembe. A kapcsolatok új alapokra helyezéséhez azonban világosan kell látni, hogy a nyugati kultúra jelenleg milyen szerepet tölt be a más kultúrákkal folytatott interakciókban.
Irán legfelsőbb vezetője kitért arra, hogy a Párizsban történt elvakult terrortámadás többszörös kárt okozott a muszlim-keresztény kapcsolatok tekintetében. A nyugati világban a terrortámadások miatt nő az iszlámmal mint vallással szembeni ellenérzés, az ajatollah emiatt hangsúlyozta, hogy a világ muszlim hitű emberei is iszonyattal teli megvetéssel fordulnak a Párizsban történtekhez hasonló gonosztettek elkövetői és felelősei felé. Hamenei ajatollah ugyanakkor emlékeztetett arra, hogy a nyugati ifjúság köreiben a párizsi merénylet által okozott elbizonytalanodás és szorongás nagyban különbözik attól a fájdalomtól, amelyet Irak, Jemen, Szíria és Afganisztán lakosai tapasztalnak évek óta, hiszen “először is, az iszlám világ területileg nagyobb kiterjedésben, áldozatok számában nagyságrenddel több, és időben jóval hosszabb periódus óta van kitéve a terrornak és brutalitásnak. Másodszorra pedig, sajnálatos módon ezt az erőszakhullámot bizonyos nagyhatalmak támogatják.”
Az ajatollah az Európát ért támadásokat párhuzamba állította az izrael-palesztin konfliktussal is. “Miközben Európa lakói most pár napig otthonaikba menekülnek, és nem mennek ki a nyilvános terekre, a palesztin családok évtizedek óta még saját otthonaikban sincsenek biztonságban a cionista rezsim pusztító halálgépezetétől. Az izraeli rezsim kegyetlen brutalitása a palesztinok ellen páratlan.” Hamenei ajatollah felhívta a fiatalok figyelmét arra, hogy “míg a nyugat politikáját kettős mérce jellemzi, melynek egyik megnyilvánulása a jó és rossz terroristák megkülönböztetése, addig az erőszak gyökereit nem érdemes máshol keresni” (mint a nyugati országok külpolitikájában). Az ajatollah szerint ez a kettős mérce arra szolgál, hogy “a nyugati kultúra más népekre erőszakolja rá magát”. Emiatt kijelenthető, hogy
“az agresszió és a morális szabadosság váltak a nyugati kultúra fő elemeivé.”
A kettős mérce felemlegetése, és a nyílt levél közzétételének időpontja nem véletlen. Irán közel három évtizede nyújt menedéket a szomszédos Afganisztánt érintő sorozatos bel- és külpolitikai okok előidézte háborúkból menekülő afgánoknak. Az iráni területen tartózkodó menekültek száma a fent említett időszakra levetítve átlag évi 2 millió fő körül mozog. Az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága (UNHCR ) iráni képviseletének vezetője azonban egy a napokban kiadott nyilatkozatában világszinten egyedülállónak minősítette Irán a menekültek egészségbiztosításának megszervezése terén alkalmazott intézkedéseit, és nyilatkozatában a menekültek életkörülményeikkel kapcsolatos, oktatási, és egészségügyi ellátásukhoz kötődő rendszerek körülményeit Iránban a legjobb kategóriába sorolta. Ezen körülmények megteremtését és fenntartását az évi átlag kétmillió menekült számára Irán már közel harminc éve kizárólag saját erőforrásból biztosítja, mert a nyugati politikai elit érdekérvényesítési képessége a nemzetközi szervezeti struktúrában – így az UNHCR vonatkozásában is – ebben az időszakban maximalizálódott, és a nyugati vezetés által szankciók alá vont Irán a menekültek ellátásában semmilyen nemzetközi vonatkozású segítséget nem kapott. Ennek ellenére az iráni vezetés olyan példaértékű menekültügyi struktúrát épített ki – teljesen önerőből -, melyet az ENSZ illetékes hivatala is a legpozitívabb jelzőkkel értékel.
Ezzel összefüggésben érdemes egy a menekültek létszámában mostanára hasonló szintet elért, önmagát “befogadó országként” jellemző, szintén közel-keleti, még regionális hatalmi pontként jegyzett állam, Törökország menekültpolitikájával kapcsolatban is szemügyre venni a témát. Míg a számszerűen csupán egy éve a milliós szint felettire emelkedő szíriai menekültcsoportoknak Törökország nemhogy az alapvető egészségügyi-oktatási körülményeket nem képes biztosítani, de a török vezetés a menekültkérdésben az anyagi zsarolási potenciált látja az Európai Unióval szemben. Ennek kézzelfogható bizonyítéka a vasárnap lezajlott EU-Törökország találkozó, ahol Törökországnak 3,2 milliárd eurónyi pénzügyi támogatásról, az ország EU-s vízumkötelességének eltörléséről, és EU-csatlakozásának felgyorsításáról hoztak döntést a felek, cserébe azért, hogy Törökország visszatartsa a menekültáradatot. A megállapodással a nyugati világ valójában saját, más országokra gyakorolt agressziójának következményei alól mentesíti magát, miközben a nyugati társadalom nem hajlandó levonni azt a tanulságot, hogy a más kultúrák, más politikai rendszerek erőszakos megváltoztatására tett kísérlet ilyen eredményhez vezet (migrációs válság). A nyugati fiatalok felelőssége, hogy levonják ezt a tanulságot, és egy a politikában bekövetkező újabb generációváltással országaik külpolitikáját olyan irányba tereljék, ami elutasítja úgy az intervencionalista politikát, mint a nyugati kultúra feljebbvalóságának gondolatát.


http://www.hidfo.ru/2015/11/az-agresszio-es-moralis-szabadossag-valtak-a-nyugati-kultura-fo-elemeive/

Nemkívánatossá nyilvánították Soros György alapítványait

Az orosz legfőbb ügyészség nemkívánatossá nyilvánította Soros György Nyílt Társadalom Intézetét és egy ahhoz kapcsolódó alapítványt – ezzel megtiltja, hogy orosz magánszemélyek és civil szervezetek csatlakozzanak a Soros által támogatott projektekhez.
A hétfőn megjelent közleményben az ügyészség a Nyílt Társadalom Intézetet és a Nyílt Társadalom Segítségnyújtás Alapítványt említette név szerint, mint az ország alkotmányos rendjének alapjait kikezdő, fokozott nemzetbiztonsági kockázatot jelentő fenyegetést. Az Igazságügyi Minisztérium a két említett szervezetet hozzáadja az Oroszországban nemkívánatos külföldi szervezetek listájához.
Az ügyészség júliusban indított vizsgálatot Soros György által támogatott alapítványokkal kapcsolatban, miután az orosz szenátorok elfogadták az úgynevezett “hazafias stop-listát”; az összesítésben akkor 12 csoport szerepelt, melyek oroszellenes tevékenysége fokozott figyelmet igényel a hatóságok részéről. A listán szerepel többek között a Demokráciáért Nemzeti Alapítvány, a Nemzetközi Republikánus Intézet, a Nemzeti Demokratikus Intézet, a McArthur Alapítvány és a Freedom House.
A Demokráciáért Nemzeti Alapítványt júliusban nyilvánította nemkívánatossá az igazságügyi minisztérium, miután a vizsgálatok során egyértelművé vált, hogy az amerikai civil szervezet több millió dollárt költött a választási eredmények hitelességének megkérdőjelezésére, és a honvédelem tekintélyének szándékos rombolására.
A nemkívánatos szervezetekkel kapcsolatos törvény idén júniusban lépett életbe, és arra kötelezi a legfelsőbb bíróságot, hogy a külügyminisztériummal együttműködve állítsa össze az Oroszországban is jelen lévő azon külföldi szervezetek listáját, melyek az alkotmányos rend alapjainak aláásására törekszenek. Ha egy szervezetet nemkívánatossá nyilvánítanak, ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy Oroszországban tárolt vagyonát befagyasztják, irodáit bezárják, és tiltottá teszik számára mindenféle kiadvány terjesztését. Amennyiben a szervezet tagjai az erre vonatkozó törvényt sértik, komoly pénzbírságra számíthatnak, ismétlődő jellegű törvénysértés esetében pedig több évi szabadságvesztés lehet a büntetésük.


http://www.hidfo.ru/2015/11/nemkivanatossa-nyilvanitottak-soros-gyorgy-alapitvanyait/

A Majdan második évfordulóját “ünneplik” Maradék-Ukrana fővárosában.

Már tegnap kora délelőtt elkezdtek feszelegni Valcman trónterme közelében az elégedetlenkedő jobbszektorosok. (Nyalókakirály közben Párizsba utazott a klímacsúcsra, az ő hitvesével!)
Igor Mazur latorparancsnok az ország nyugati felének (Lemberg-Ivano-Frankovsz és Ternopol megyék) “beteg lelkülete” miatt ostorozta a szóban forgó területeket amiatt, hogy már bizony lohad a harci kedv! Már nem akarnak háborúzgatni a “nyugatiak” Donbassz ellen! Micsoda dolog az, hogy arra hivatkoznak: EZ NEM A MI HÁBORÚNK!
Miután pedig kellő módon fölhergelték magukat a “nyugatiak” hazafiatlanságán, csatlakoztak a társszerv banderisták dühöngéséhez.
A banderista neonácik a Majdan kudarcának okát a nem majdanovci oligarchákban látják. Ennek a meglátásnak köszönhetően találták meg tegnap Rinat Ahmetov “hatalomátmentő” oligarcha kijevi irodáját. Ha pedig megtalálták, rögvest föl is akarták gyújtani, földig akarták rombolni. Ahogy az illik.
De ott voltak a rendőrök meg a Nemzeti Gárdisták. Úgyhogy a dolog nem sikerült. Majd máskor! De legalább késő éjszakáig elszórakoztatták egymást!
http://www.balrad.com/2015/11/30/megemlekezo-folfordulasok-kijevben/

Szerb államfő: Törökország háborút akart kirobbantani Oroszország és a NATO közt

Tomiszlav Nikolics, Szerbia elnöke kijelentette; Törökország szándékos provokációt hajtott végre az orosz gép lelövésével, és egy kiterjedt háborút akart kirobbantani Oroszország ellen, amibe bevonta volna a NATO tagállamait.
A szerb elnök a Szputnyik hírügynökségnek adott exkluzív interjút, melyben egyértelművé tette, hogy a szíriai-török határon történt incidenst szándékos provokációnak kell tekinteni. Nikolics szerint Oroszország egy hónap leforgása alatt megtette, amit az Egyesült Államok másfél éves beavatkozás alatt képtelen volt, és közel jutott az Iszlám Állam teljes felszámolásához. Ez azonban nem állt érdekében a török vezetésnek, mert az Erdogan-rezsim az illegálisan kitermelt olcsó olaj felvásárlásában, és az Aszad-kormány eltávolításában egyaránt érdekelt, ezért közvetlen a török hatalmi elit szíriai érdekeltségeit semmisíti meg az orosz beavatkozás. Nikolics hangsúlyozta, hogy Törökország egy szándékos provokációval próbálta megoldani ezt a helyzetet, és arra törekedett, hogy a NATO-tagállamok bevonásával egy kiterjedt háborút provokáljon ki Oroszország ellen.
A szerb elnök elmondása szerint egy ilyen incidens “véletlenül” nem történhetett volna meg, hiszen Törökország maga is rendszeresen sérti Görögország légterét, de ezeket a konfliktusokat rendszerint diplomáciai eszközökkel oldják meg.
“Amikor a szíriai hadsereg lelőtte a török légierő egy gépét, Törökország elnöke maga is kijelentette, hogy mindent meg lehetett volna oldani diplomáciai úton, akár egyetlen telefonhívással. Akkor a török gép 10 percet tartózkodott Szíria légterében. A mostani, állítólagos légtérsértés – melyre Törökországnak nincs bizonyítéka – mindössze 17 másodpercig tartott.”
Nikolics kijelentette, hogy a Közel-Keletről továbbgyűrűző terrorizmus végzetes lehet Európa számára, de ezen a téren aligha várható segítség Törökországtól, hiszen Ankara főként saját térségi érdekövezetének kiterjesztésében érdekelt. Szerbia elnöke szerint a török vezetés egy kiterjedt háborút akart kirobbantani, mert Moszkva kevésbé hatékonyan tud fellépni Szíriában a terroristák ellen, ha arra kényszerül, hogy több fronton vívjon háborút.
A provokáció kapcsán ráadásul az sem jelenthető ki egyértelműen, hogy az Törökország magánakciója volt, amiről nem egyeztettek a NATO vezetőivel. November 15-16-án Törökországban üléseztek a G20 vezetői, ahol – értelemszerűen – számos NATO-vezető megjelent. Törökország alig egy héttel a csúcstalálkozót követően lőtte le az orosz gépet, majd Jens Stoltenberg NATO-főtitkár sietve kijelentette, hogy a NATO egységesen Törökország mellett áll.

http://www.hidfo.ru/2015/11/szerb-allamfo-torokorszag-haborut-akart-kirobbantani-oroszorszag-es-a-nato-kozt/

Egy orosz harci gép megsértette Izrael légterét

Egy orosz harci repülőgép a közelmúltban tévedésből megsértette Izrael légterét, de miután az izraeli hatóságok kapcsolatba léptek vele, rögvest visszatért Szíria területe fölé – ismerte el Móse Jaalon izraeli védelmi miniszter a közszolgálati rádióban.

“Mivel az orosz gépek nem támadnak minket, nincs szükség arra, hogy automatikusan – még ha tévedés is történik – lelőjük őket” – fogalmazott Jaalon a rádiónak adott interjújában, arra utalva, hogy a török légierő a múlt héten lelőtt egy orosz Szu-24-es vadászbombázót a török-szíriai határnál.
A Háárec című újság mai száma szerint ez volt az eddigi egyetlen eset, amelynek során csorba esett a két ország katonai együttműködésén. Az orosz katonai gép egy mérföld mélységben hatolt be az izraeli légtérbe a Golán-fennsíkon az incidens során, azt viszont nem tudni pontosan, hogy az eset mikor történt.
Jaalon azt is kiemelte, hogy szeptemberben, az orosz légierő szíriai bevetésének kezdetekor Benjámin Netanjahu miniszterelnök azonnal Moszkvába sietett, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnökkel tárgyaljon. A találkozón megállapodtak az együttműködés módjaiban és a légierők közötti esetleges viták megelőzésében.
Ámosz Gilád, a védelmi minisztérium katonapolitikai ügyeinek igazgatója szombaton úgy nyilatkozott, hogy az orosz haderő megjelenése nem korlátozza Izrael mozgási szabadságát, és hogy “képtelenség teljes mértékben kizárni, hogy egy orosz gép megsértse Izrael légterét”.
Izraelnek szüksége van a cselekvési szabadságra a szíriai légtérben, hogy lecsaphasson a Hezbollah libanoni síita radikális szervezethez küldött fegyverszállítmányokra. Az oroszok megjelenése óta a külföldi források szerint már két ilyen bevetést is végrehajtottak izraeli bombázók, de azóta elkerülték a moszkvai légierőnek szállást adó észak-szíriai alavita részeket.
Az orosz-török kapcsolatok Ámosz Harel katonai szakértőnek a Háárecben publikált elemzése szerint azért alakulnak gyökeresen eltérően, mert mást-mást szeretnének elérni Szíriában: Putyin Bassár el-Aszad szíriai elnök uralmának fennmaradását, Recep Tayyip Erdogan török elnök pedig a bukását. Erdogan célja egy repüléstilalmi zóna kialakítása a török-szíriai határon a Szíriában élő török kisebbség védelmében és a Törökországban élő kurd kisebbség területi folytonosságának megakadályozására.
Harel szerint egyebek közt éppen egy ilyen zóna kialakítása ellen avatkozott be Moszkva szeptemberben Aszad oldalán. Az orosz gép lelövése után az oroszok Sz-400-as légvédelmi rakétarendszert telepítenek gépeik védelmére, és ezzel teljesen felszámolták a repüléstilalmi övezet lehetőségét.
Ugyanakkor az Sz-400-as rendszer kiépítése Izraelt is érinti, mert a rendszer több száz kilométerre azonosítani tudja a repülőgépeket, ezért ezentúl az izraeli légierőnek is alaposan meg kell fontolnia szíriai bevetéseit – hangsúlyozta az izraeli szakértő.
(MTI)

Az ankarai maffia teljes sikerét hozta a tegnapi brüsszeli Keresztapagyűlés. Sikerrel tudták érvényesíteni politikai, gazdasági és financiális céljaikat.

A tegnapi brüsszeli maffiacsúcson az unió és Törökország maffiafőnökei a Nagy Migránsbiznisz technikai részleteiről már október óta készülő közös akciótervet fogadtak el.
Eszerint az ankarai maffiára bízza az EU az Európába irányuló illegális migráció lassítását. Ezért az európai maffiaszövetség-cserébe egyebek mellett-a vízummentességet ad a muszlimoknak, és 3 milliárd eurós uniós adományt folyósít a Kardigan uralta török maffiának. Az összeggel kapcsolatban az európai Keresztapagyülekezet úgy döntött, hogy az uniós költségvetésből különítsenek el 500 millió eurót, a fennmaradó részt pedig a tagállamok vállalják.
Fizetni hajlandóak vagyunk, de kényszerbetelepítést nem fogadunk el – károgta Döbrögink megérkezésekor Brüsszelben, még a Keresztapák tanácskozása előtt.
Az európai és a török bűnszervezetek tegnapi csúcsa előtt külön tanácskoztak Brüsszelben Bundesmutti kezdeményezésére azok a Családfők, amelyek hajlandók egy négyszázezer muszlim egyedből álló migránskontingenst még beimportálni Törökországtól. A találkozót Bundesmutti és a vén alkoholista Juncker hozták tető alá, és Németország mellett Ausztria, a Benelux-államok, Svédország, Finnország és Görögország Keresztapái-Keresztanyái „jelentkeztek be” az egyeztetésre.
Franciaország nyála is csorog néhányezer muzulmánra. Frissíteni kéne a már ott lévő készletüket a kontingensből merítve.
A legtöbb migránsra Bundesmutti foga fáj, de jelentős részt vállalhat Franciaország is. Alighanem erről sutyorgott múlt szerdán a Bundesmutti-Hollande ravaszdipáros Párizsban. Konkrét számokról viszont Párizsban a közelgő regionális választások miatt nem akarnak beszélni. Mert ha közölnének számszerű terveket, nagy valószínűséggel bukna Hollande kompániája.
Az idült alkoholista Junckerre bízták végülis, hogy a Karácsony előtti újabb-ebben a témában ismét értekező-uniós maffiózócsúcsra kiagyaljon egy gyorsan és zökkenőmentesen kivitelezhető tervet a megszállásban részt vevő muszlimkontingens széjjelszortírozására. A megszállásban részt vevő horda összetételét az Egyesült Nemzetek Szervezete (ENSZ) Menekültügyi Főbiztossága (UNHCR) fogja összeállítani!
A vasárnap elfogadott zárónyilatkozatnak nem része az, hogy a migránsokat az Európai Unió országai között kötelezően migránsokat szét lehetne osztani – örvendezett Döbrögink a maffiacsúcs után összetrombitált sajtótájékoztatóján.
stj
A magyar szempontokat sikerült érvényesíteni – verte a mellét. A MAGYAR NÉP VALÓBAN ÍGY AKARJA-de azért nagyon ne tulajdonítsa már a NÉPAKARATOT saját érdemének. Történelmi keserveink a muszlimok okán azok, amelyek a MAGYAR NÉP többségének véleményét alakították, és ehhez neki van talán a legkevesebb köze! Leszámítva a Nagy Nyári Riogatás személyéhez köthető megszervezését.
Viszont lenne teendője! Diplomáciai! Amikoris nem közpénzmilliárdokból szervezett önmagasztalást kéne csinálnia, hanem letárgyalni Faymann osztrák Keresztapakolléga javaslatát. Aki bejelentette tegnap, hogy Ausztria-mint migránsimportőr-javasolja: azok a tagszervezei maffiák, amelyek nem fogadják a muszlimhordát, kevesebb uniós “fejlesztési” pénzt kapjanak. Amellett, hogy tartásdíjat fizetnek az importőröknek!
Merthogy Faymann szerint-pl. MAGYARORSZÁG-SOKAT (értsd: sok pénzt!) KÖSZÖNHET az Európai Unió nevű bűnszövetségnek! Amiből-ugyancsak Faymann szerint-pl. MAGYARORSZÁG NÉPE IS JOBBAN ÉL!
Ezt azért nem ártana tisztázni Faymann bécsi Keresztapával! Márminthogy a MAGYAR NÉP EGÉSZÉRE ez az állítás nagyon nem igaz! Úgyhogy tudomásukra kéne hozni: NEM FIZETÜNK, MIGRÁNSOK SEM KELLENEK, ÉS KÁRPÓTLÁSRA TART IGÉNYT A MAGYAR NÉP!
Magyarország miniszterelnökének ez lenne a valódi teendője!
NEM PEDIG BEJELENTENI, HOGY OK!-FIZETÜNK!


http://www.balrad.com/2015/11/30/eu-torok-csucs-a-torok-maffia-teljes-sikeret-hoztak-a-targyalasok/



Mocskos paktum

A török-EU paktum erkölcstelen és rossz üzlet, ami akkor derül majd ki, amikor a szírek helyett a török diktatúra elől menekülők fogják ostromolni a határainkat.
pak
Angela Merkel Európája a zsebébe nyúlt és jó pénzért együttműködést vásárolt Törökország piszkos diktátorával, az emberi szabadságjogokat, a szólás- és sajtószabadságot lábbal tipró, Recep Tayyip Erdoğannal, akinek a saját polgárai vére tapad a kezéhez. Brüsszel vörös szőnyeget terített az újságírókat börtönbe vető diktátor lábai elé, semmit sem törődve azzal, hogy Erdoğan – az iszlám fundamentalizmus bigott képviselőjeként – a világi állam erőszakos felszámolásán mesterkedik.
(kím.)