2021. szeptember 8., szerda

A Tálibsi Egységfront

Hová mégy, te dzsihadista?
Ingyom, bingyom, táliber,
tutáliber, máliber,
a Nyugatra!

Minek mégy te a Nyugatra?
Ingyom, bingyom, táliber,
tutáliber, máliber,
élősködni!

Minek néked az a sok pénz?
Ingyom, bingyom, táliber,
tutáliber, máliber,
bombát venni!

SZLOVÁKIA: Elindul az 5-11 évesek oltása a Fenevad bélyegével

 

Szlovákiában csütörtöktől már az 5 és 11 éves közti korosztály számára is lehetővé válik a koronavírus elleni oltás felvétele – jelentette be Tömeggyilkos Vladimír Lengvarsky szlovák egészségügyi miniszter a pozsonyi kormány szerdai ülése után.

A szlovák  TASR közszolgálati hírügynökség jelentése szerint a népirtó miniszter a döntéssel kapcsolatban azt mondta: azt részben szakértők és orvosok kérése alapján hozták meg. Hangsúlyozta:

az oltás felvétele ebben a korosztályban is önkéntes, a szülő kérelme és a gyermekorvos jóváhagyása után történhet meg.

Szlovákiában a 12 évesnél idősebb gyerekek számára már hónapokkal korábban lehetővé tették az oltás felvételét.

https://mediaforras.com/szlovakia-elindul-az-5-11-evesek-oltasa-is-1019

Zaklatott izraeli anya leírja gyermeke erőszakos beoltásának kísérletét

 

Nincs okunk kételkedni ebben a vallomásban, amely nemrég jelent meg egy francia honlapon, amely személyesen Izraelnek, illetve a zsidó híreknek és kulturális kérdéseknek szenteli magát.

Ha ez a tanúvallomás, amely 18 évesek megkísérelt (és sikeresen végrehajtott) kényszeroltásáról szól az éjszaka közepén egy katonai bázison, igaz, akkor ez csak tovább növeli azt a zavarba ejtő, szörnyen ironikus helyzetet, hogy az izraeli elit saját népét használja orvosi kísérleti nyulaknak. Ez az anyuka valóban felveti a náci témát, teljesen jogosan.

Szerencsére a szóban forgó lányt nem oltották be, mert keményen küzdött. Legalább azt mondhatjuk, hogy végül nem kényszerítették 100%-ban. De sokan mások igen, akiknek nem volt meg a személyes erejük vagy fejlettségük ahhoz, hogy szembeszálljanak az egyenruhás-hatósági figurákkal, akik szó szerint RÁZUHANAK a fiatal lányokra, és azonnali oltásra utasították őket. Gondolkodjatok el ezeken a szavakon. Hány 18 éves fiatalnak lenne bárhol is ilyen ereje? Valóban nagyon keveseknek. Miféle társadalom tesz ilyet a fiataljaival? A hadseregnek nem az a feladata, hogy megvédje polgárait az idegen ellenségtől?

Mikor kerültek az izraeli fiatalok ebbe a kategóriába?
Az anya héberül beszél, a videó pedig francia feliratos. Az alábbiakban saját fordításban közöljük a szavait. A 6 perces videót érdemes meghallgatni az emberi elem miatt.

Egy izraeli anya kétségbeesett kiáltása az IDF katonák oltási módszerei miatt
Danilette.com
Íme egy izraeli anya vallomása, aki felháborodva kiált fel a módszerek ellen, amelyekkel a fiatal Hayalim Hayalot oltásra kényszerítik. Ez a 18 éves fiatal katona édesanyja, aki 2 hete van a hadseregben, figyelmeztet minket arra az embertelen bánásmódra, amelynek a fiatal újoncokat alávetik annak érdekében, hogy erőszakkal beoltassák őket. Ez egy abszolút szomorúság, inkább hagyom, hogy meghallgassák anélkül, hogy hozzáteszem a megjegyzéseimet, a fordítás és a feliratok elkészítése miatt rosszul lettem a szomorúságtól a szomorúságtól, ami Eretz Izraelből lesz. Videó youtube.

Izraeli anya kiált a fiatalok beoltása ellen VIDEÓ

A VIDEÓ MAGYAR FORDÍTÁSA

Elmondom, mi történt a lányommal. Másfél hete lépett be a hadseregbe. Jelenleg a kiképzés időszakában van. Tegnap hajnali fél kettőkor felhívott. Leírt nekem egy jelenetet egy sci-fi filmből, ahol egy csapat tiszt, férfi és nő, még egy ápolóval együtt, erőszakkal és megfélemlítéssel ébresztette őket. Ezek a fiatal férfiak és fiatal lányok, akik a kiképzési időszakukat töltik. Azt mondták nekik, hogy 1 percük van felkelni, és amikor felkeltek, azt mondták nekik, hogy azért jöttek, hogy beoltják őket. Ezek a gyerekek 16 órán keresztül kemény edzésen voltak fent, azt mondta nekem, hogy a fáradtságtól összeestek. Ezért amikor végre elaludtak, hajnali 2-kor felébresztették őket, mondván, hogy "be fogunk oltani titeket", hogy ugyanazok a katonák ne tudjanak ellenkezni.

Értsék meg, hogy ez komoly dolog. Hogy ezekből a cselekedetekből hiányzik az emberség, hogy ezek a cselekedetek a gyermekeink ellen irányulnak, hogy egy perverz, beteg pszichológiát használnak fel arra, hogy semlegesítsék ezeknek a fiataloknak és fiatal lányoknak az ellenállását. El kell mondanom, hogy a lányom és 3 másik lány ebben a nagy katonai egységben volt az egyetlen, aki sikeresen ellenállt ennek. Majdnem sikerült őket kapitulációra kényszeríteniük. A lányom elmagyarázta, hogy ő már másfél hónappal korábban megkapta a vírust, így meggyógyult, és nincs szüksége vakcinára. Erre megérkezett a parancsnok egy csapat női tiszttel, akik ráültek a lányomra, köztük a nővérrel. És azt mondták neki, hogy "most már kötelező beoltatnod magad. Ez a hadsereg parancsa'. A lány azt válaszolta: "Nem oltathatnak be engem. Ez nem törvényes'. A lányom harcolt, sírva hívott fel. Sokkos állapotban volt. Azt mondta nekem: 'Anya, itt meg akarnak ölni minket. Olyan, mintha megerőszakolnának minket, hogy beoltanak minket'. A lányom kemény, én neveltem így. Megvédte az álláspontját, még 3 másik lány holttestét is megvédte.

Megkértem, hogy hozzon kapcsolatba annak a másik 3 lánynak a családjával, akiket megmentettek ettől az oltástól, ettől az injekciótól, hogy szervezhessünk egy tiltakozást a katonai bázis előtt. Beszélni akarok a miniszterelnökkel, a védelmi miniszterrel, beszélni akarok ennek a déli bázisnak a parancsnokával. Tudni akarom, hogy mit tesznek a katonáinkkal, a gyermekeinkkel éjszaka, miközben hajnali 2-kor felébresztik őket, és azt mondják nekik, hogy azért jöttek, hogy beoltják őket, beoltják őket ellenállás nélkül, mert éppen aludni készülnek. Felébresztik őket, megijesztik őket. Elmondta, hogy 10 lány nem volt hajlandó, de 20 rendőr volt rajtuk, így végül beadták a derekukat és bevették. Hogy ezek a lányok arra kérték ezeket a tiszteket, hogy fel tudják hívni a szüleiket tanácsért. Kérték, hogy ne vegyék be az oltást, és hogy az anyjuk tanácsát szeretnék kikérni. Ugyanezek a tisztek azt mondták, hogy "nincs joguk ilyen hívást kezdeményezni, és azonnal beadják a vakcinát".

Barátaim, ami itt történt, az emberiség elleni bűncselekmény, a gyermekeink elleni bűncselekmény. Nincs mit mondanom. Nem küldhetjük a gyermekeinket az izraeli védelmi hadseregbe, ha így viselkednek a gyermekeinkkel, ezzel a megvetéssel, az emberiesség iránti tisztelet alapvető hiányával. Tehát nem küldhetjük tovább a gyermekeinket ebbe a hadseregbe. Arra kérem Önöket, hogy figyelmeztessék, jelöljék meg ennek az országnak minden ügyvédjét, mert ma az én Hayeletem, az én katonám, holnap a tiéd lesz, az unokatestvéred, a szomszédasszonyod. Amit ma átélünk, az szörnyű. (szünet)

Én szerencsés vagyok, mert a lányom elég erős volt, de akarod ezt hallgatni? Éppen abban a pillanatban hívott fel, és én nem tudtam, hogyan segítsek rajta. Azt mondtam: "szépségem, tarts ki, állj ellen, nem olthatnak be erőszakkal. Ígérem, hogy kihozlak onnan. Jövök egy zászlóaljjal, és kiviszlek innen". Elmondta, hogy egy barátja felhívta az unokatestvérét, aki jelenleg egy golani bázison képzi magát. Azt mondta, hogy meg van írva, van egy csapat, amelyik hajnali 2-kor bemegy a katonai bázisokra, hogy felébreszti a katonákat, amikor már gyenge az ellenállóképességük, és erőszakkal beoltja őket. Hallod, amit az előbb mondtam? Hallottad - ezek a bűnözők erőszakkal oltanak. Most, ami a gyermekemet illeti, azt mondták neki, hogy egyszerűen csak maradt néhány oltóanyag. Soha nem kellett volna felkelteniük őket 2 órakor, de egyszerűen csak arról van szó, hogy maradtak oltóanyagok. És ez egy abszolút hazugság. Figyeljetek ezekre a pszichopatákra, ezekre a hazugságokra. Amit csinálnak, az a Negyedik Birodalom, és amit csinálnak, az a nácizmus. Ez egyszerűen a nácizmus folytatása. Felébreszteni a 18 éveseket, és azt mondani nekik, hogy "kelj fel, most beoltunk téged". És mi a legőrültebb dolog? Az, hogy ezek a katonák Golaniban látták, hogy minden meg van tervezve, hogy mit fognak csinálni, és hazudnak. Hazudnak, mint ahogy hazudtak a zsidóknak, hogy azt mondták nekik, hogy le fognak zuhanyozni, és utána lesz egy tál meleg leves és munka. És beléptek a halálzuhanyokba. (szünet)

Ne küldjétek a gyerekeiteket a hadseregbe. A hadsereg veszélyes. Izraelben már nincs hadsereg. Anyaként nincs több mondanivalóm. Vége van, befejeztem. Végeztem Izrael államával. Vége van. A lányom beoltása olyan, mintha nemi erőszakkal egyenértékű lenne. Végeztem Izrael Állammal. (Köszönet Cathy Stora-nak, feliratozva a danilette.com által) Kérjük, osszátok meg mindenhol. Köszönöm mindenkinek.

https://pokolafoldon.hu/blog/zaklatott-izraeli-anya-leirja-gyermeke-eroszakos-beoltasanak-kiserletet

A klímapolitika valódi célja …a világkormány létrehozása

Hirtelen szakadt a nyakunkba a kánaán

 

Milyen volt internet nélkül az élet?

Csak annyit tudtunk a világról, amit a tévé, rádió, újság hozzánk eljuttatott. A tudás csak könyvtárban volt elérhető.
Minden ügyet személyesen kellett intézni. Pénzügyek, utalás, hivatali sorban állás. Beszélgettünk, kapcsolódtunk.
Térképpel közlekedtünk, telefonszámokat fejből soroltuk. Használtuk az agyunkat.
Ha meg kellett javítani valamit, vagy összeszerelni dolgokat, akkor kiagyaltuk, kiokoskodtuk, nem a Youtube-on néztük meg. Kreatívkodtunk.

Vásárolni akartunk? El kellett menni a boltba. Vonatjegyért is sorban álltunk. Türelmesen. Empátiaérzékünket fejlesztettük. Sok emberrel találkoztunk. Láttuk, olvastuk a testbeszédet.
Lemezről, kazettáról hallgattuk a zenét, lemezboltban vásároltunk.
Az új filmeket a moziban néztük meg, vagy elmentünk a Tékába érte.
Ha beszélni akartunk baráttal, rokonnal, felhívtuk a vonalason, vagy találkoztunk.
A tanár a diákokkal személyesen tudott konzultálni. A diákok, ha nem voltak órán, a tananyagért személyesen mentek el. Amikor unatkoztak, kimentek a természetbe, vagy találkoztak a parkban, játszótéren, bicóztak, labdáztak. Valódi, élő kapcsolataik voltak.

Nem láttuk ki, mikor, kivel, hol, hogyan utazott, evett, szórakozott, mivel sminkelt, milyen márkás ruhát, cipőt, táskát alakított be magának. Nem is vágytunk folyamatosan az újdonságra. Elégedettek voltunk azzal, ami volt.
A koncerten a zenére, a bandára figyeltünk a saját szemünkkel, nem a telefon kameráján keresztül.
Nyaraláskor átéltük a pillanatot, eltároltuk szívünkbe, emlékezetünkbe, nem a telefonunkba.

A végtelenségig sorolhatnám. Két oszlopot is készíthetnék, jó és rossz oldallal. Nem teszem, mindenki tegye meg magának. Egy biztos! Hirtelen szakadt a nyakunkba ez a kánaán.

Egy felmérés szerint a fiatalok napi 8-10 órát töltenek a neten. Mivel töltik el ezt az időt?
Te mivel töltöd az időt a neten? Tarts önvizsgálatot. Észreveszed-e, hogy totál ismeretlen emberek kommentjeit olvasgatod, és felhúzod magad, vagy netalántán még válaszolgatsz is nekik?

A szakadék, tudás és tudatlanság közt most mélyül. El sem tudod ép ésszel képzelni, hogy mi lesz itt nemsokára. A jelét már tapasztalhatod. Ha jót akarsz magadnak, megtanulsz bánni ezzel a csodálatos lehetőséggel, és tudásod gyarapítására használod. Önszabályozás nélkül nem úszod meg.

Amire a jövőben szükség lesz, amit a robotok nem tudnak megcsinálni az ember helyett: kreatív ötletek, empátia, együttérzés, ember és önismeret, jó kommunikációs készség.
Észreveszed, hogy pont ezeket veszítjük el, ha nem figyelünk? Forrás

Harmadik világháború: a bizonyítékok arra, hogy a Big 4 Mag-Jabbers szándékosan öli az emberiséget, óráról órára gyarapodnak.

 

Az emberiség jelenleg - nem kétséges, hogy - egy olyan ellenség ellen vív háborút, amely már nem rejtőzködik. Ez egy Fiola Tömeggyilkosság, és mindazok követik el, akik továbbra is elkövetik a plandémiai csalást. Ide tartozik minden politikus, a mainstream média, orvosok, "tudósok", kuruzslók és "egészségügyi szakemberek", akik bármilyen szinten részt vesznek a grafén-oxid injekciók elterjesztésében.

Ők együttesen és egyetemlegesen bűnrészesek a háborúban.

Ez egy olyan háború, amelyet lépésről lépésre vívnak.

Az emberiség leendő gyilkosai azonban csak annyira erősek, amennyire a leggyengébb láncszemük. A termékeikben található mérgek elrejtése olyan mértékű bűnös csalás, amely az egész gyógyszeripar bukását fogja okozni. Az érintettek - a tetejétől a legaljáig - halálbüntetéssel fognak szembenézni.

Ugyanez mondható el a vállalatok által a kormányzat vagy az orvostudomány bármelyik ügynökségével kötött állítólagos alkukról is. Ezeket az üzleteket fel kell bontani azon az egyszerű alapon, hogy a mérgező összetevők nyilvánosságra hozatalának bűnös elmulasztása minden szerződéses kötelezettséget és hamis felelősségmentességi záradékot semmissé tesz.

Megszüntetni és elállni

Egyedül ezen az alapon a világ minden kormányának azonnal fel kellene függesztenie a lakosságának az aljas fiolákkal való szurkálását, és büntetőeljárást kellene indítania azok ellen, akik részt vesznek az emberiség hatalmas tömegeinek népirtására irányuló eugenikai tervben.

Ha a gyarapodó bizonyítékok fényében ezt továbbra is folytatnák, az olyan vezetők, mint Bozo Pfeffel, az Egyesült Királyság bűnügyi minisztereként tevékenykedő ember, mániákus és gonosz szándékot mutatna.

Minden bűnrészes "hatóságnak": Hagyják abba a mag-oltakodást, vagy számítsanak a legrosszabbra.

A csalás mindent elront

Ezt nem lehet eléggé hangsúlyozni. Az, hogy a halálos injekciós üvegek TÉNYLEGES összetevőit szándékosan nem hozzák nyilvánosságra a halálos injekciót gyártó gyógyszergyártó cégek, magától értetődően megsemmisít minden olyan "alkut", amelyet az úgynevezett "kormányokkal" kötöttek szerte a Földön, hogy engedélyezzék a vészhelyzeti felhasználást, és mentesítsék őket minden felelősség alól az okozott károkért.

Ez a tény önmagában érvénytelenít minden olyan megállapodást és szerződéses kötelezettséget, amelyet az említett kormányok a 4 nagy gyógyszergyártó céggel kötöttek, amelyek a mérgezett fiolákat gyártják és pumpálják ki az emberiség elleni szándékos és kiszámított háborús cselekmény keretében.

Nincs mentség. Vagy azonnal abbahagyják a tömeges szurkálást, vagy felelősségre vonják őket tömeggyilkosságért.

Egy neurológiai csipke - szó szerint és átvitt értelemben is - lebeg azoknak az agya felett, akik azt állítják magukról, hogy Orvosszakemberek.

Ez az idegi háló olyan mértékben korlátozza a gondolkodásukat, hogy nem csak az emberiség nagy tömegeit kiirtani szándékozó népirtó eugenikai tervvel tartanak, hanem most már aktívan részt vesznek egy olyan duma terjesztésében, amely mérhetetlen szenvedést és halált okoz azokban, akikről tévesen azt állítják, hogy "gondoskodnak".

Az alábbiakban egy részletet közlünk egy Dr. Robert Young által készített PDF-ből, amely további bizonyítékokkal egészíti ki az előző cikkben megjelenteket: INFORME-THE-SCIENTIFIC-CLUB-CORREGIDO-POR-DR.-CAMPRA.pdf.

Dr. Young elemzésének címe az aljas fiola tartalmáról: "Scanning & Transmission Electron Microscopy Reveals Graphene Oxide in CoV-19 Vaccines" [pdf], és letölthető a bejegyzés alján.

A dokumentumban a következőket olvashatjuk,

Ez a négy gyógyszergyártó vállalat nem adott teljes körű FDA közzétételt az oltóanyag dobozán, a betétlapon vagy a címkén az úgynevezett vakcinákban található számos fő és/vagy mellékes összetevőre vonatkozóan. Ennek a kutatási cikknek a célja, hogy a Pfizer vakcinában, a Moderna vakcinában, az Astrazeneca vakcinában és a Janssen vakcinában található főbb és kisebb összetevők azonosítása különböző tudományos anatómiai, fiziológiai és funkcionális vizsgálatok segítségével az egyes SARS-COV-2-19 vakcinák esetében. Az 1947-es Nürnbergi Kódex által a világjogban szabályozott emberi jogként az oltóanyag specifikus összetevőire vonatkozó információ kritikus, kötelező és szükséges információ, hogy a világ bármely országában élő bármely ember megalapozott döntést hozhasson arról, hogy hozzájárul-e a SAR-CoV-2-19 oltáshoz vagy sem.

Elvégeztük az egyes vakcinák tudományos vizsgálatát, és számos olyan összetevőt vagy adjuvánst azonosítottunk, amelyeket nem hoztunk nyilvánosságra, és amelyeket ez a négy SARS-CoV-2-19 vakcina tartalmaz. Jelenleg ezeket az oltóanyagokat világszerte emberek millióinak adják be az egyes országok által kiadott sürgősségi felhasználási engedélyek (EUA) alapján, az összes összetevő teljes feltárása nélkül, és egyes esetekben a kormányok vagy a munkáltatók által előírtak szerint, megsértve az 1947-es Nürnbergi Kódex szerinti egyéni emberi jogokat.".

Dr. Robert Young, az elektronmikroszkópia grafén-oxidot fedezett fel a Mag-Jabokban.


https://pokolafoldon.hu/great-reset/egy-haboruban-allo-vilag-a-big-4-mag-jabbers-szandekosan-megoli-az-emberiseget

A pandémiás minta - hogyan épül fel az illúzió. Ez a cikk az úgynevezett járványok tanulmányozásán és vizsgálatán alapul az elmúlt 30 év során.

A COVID-19 esetében legalább egy cikket írtam, amely részletesen foglalkozik az illúzió minden egyes fő elemével. Itt most a mintát fektetem le. Ez gyakorlatilag minden hamis járvány esetében ugyanaz.

EGY: Számos megbeszélés, gyakorlat, tervezési ülésen keresztül egy struktúrát hegesztenek a helyére a járvány IDEÁJÁNAK népszerűsítésére és elindítására. Az Egészségügyi Világszervezet, a CDC, a világ kormányaihoz tartozó befolyásos közegészségügyi tisztviselők stb. részt vesznek ezeken a találkozókon.

KETTŐ: Van egy állítólagos incidens. Egy járvány kitörése. A legnyilvánvalóbb okot szándékosan figyelmen kívül hagyják. Például a borzalmas légszennyezés, vagy a groteszk ürülék- és vizeletszennyezés egy óriási kereskedelmi sertésgyárban. Ehelyett a világnak azt mondják, hogy egy új vírust találtak. A helyi kutatókat, ha vannak is, kiegészítik a CDC, a WHO kutatói.

HÁROM: Nincs légmentes bizonyítéklánc, amely pontosan megmagyarázná, hogyan fedezték fel az állítólagos új vírust. A nyilvánosságra hozott részletek alapján NINCS bizonyíték a felfedezésre. Valójában a vírusizolálás hagyományos módszerei hamisítványok.

NÉGY: De a WHO/CDC azt állítja a világnak, hogy ez egy készülő járvány, amelyet az új vírus okoz. A promóció és a propaganda/média apparátus nagy sebességre kapcsol. Baljós kijelentések.

ÖT: A fiktív új vírus diagnosztikai tesztjeit bevezetik. Úgy köpködik ki a hamis "fertőzés bizonyítékát", mint a jackpot-nyerőgép érméit. Ezek a hamis pozitív eredmények a tesztek velejárói.

HAT: Így a teszteken alapuló összes esetszám és halálozási szám értelmetlenné válik. És... már eleve értelmetlenek voltak, mert az állítólagos új vírust, amelyre "tesztelték", soha nem fedezték fel.

HÉT: Mindazonáltal ezeket a teszteket (plusz a haszontalan szemgolyó diagnózist) használják fel az esetszámokról szóló hivatalos jelentések elkészítéséhez. A "járvány" időtartama alatt a jelentések folyamatosan érkeznek, és egyre növekvő számokat harsognak. Ezeknek a jelentéseknek az alapvetően értelmetlen szerkezetén belül az összegekkel babrálnak, hogy még lenyűgözőbbé és ijesztőbbé tegyék őket.

NYOLC: Valódi emberek betegednek meg és halnak meg, de többnyire olyan emberek, akik hagyományos és régóta fennálló betegségekben halnak meg - influenzaszerű megbetegedések, tüdőgyulladás, egyéb tüdőfertőzések stb. miatt. Ezeket az embereket "átcsomagolják" az új járványcímke - pl. "COVID" - alá. Az "új járványos betegség" hivatalos leírása - a klinikai tünetek - elég általános ahhoz, hogy könnyen lehetővé tegye ezt az átcsomagolást.

KILENC: Ha van új megbetegedés, az olyan okokkal magyarázható, amelyeknek semmi közük az állítólagos új vírushoz. Például egy mérgező vakcinakampány. Egy rendkívül romboló hatású gyógyszer. Nagymértékben mérgező növényvédő szerek.

TIZ: Idővel a járvány definícióját önkényesen kiszélesítik, hogy több tünetet, klinikai jellemzőt és vizsgálati eredményt foglaljanak magukban, hogy az esetszámokat felduzzasszák.

TIZENEGY: A "járványról" szóló információk ellenőrzése a csúcson megkeményedik. A sajtó és a közegészségügyi ügynökségek beszélő fejesei annyit tudnak a tényleges tudományról, mint a nyulak a dróncsapásokról. De ők a "főnökök". A másként gondolkodó információkat támadják és cenzúrázzák.

TIZENKETTŐ: A betegek kezelésére használt orvosi gyógyszerek és eljárások (pl. lélegeztetőgépek) pusztítóan károsak. Ha vakcinát vezetnek be, az is mérgező. Az ilyen és más orvosi támadásokból eredő megbetegedéseket és haláleseteket "a vírus által okozott járványos eseteknek" számítanak.

TIZENHÁROM: MINDEN MÁS ILLÚZIÓ FELETT a fő megtévesztés: "a járvány egy betegség vagy szindróma, amelyet egyetlen kórokozó okoz". Ezt szüntelen propagandával adják el. A legtöbb ember bedől neki. Még egymás között is vitatkoznak arról, hogy melyik "ez" az egyetlen okozója az "ez" betegségnek. Nincs "ez" ok vagy "ez" betegség.

TIZENNÉGY: A nyilvánosságnak hazugságról hazugságra adják el a fertőzésről és az "ez" "terjedéséről" szóló hazugságokat.

TIZENÖT: A közvélemény azt skandálja (mintha még soha senki nem halt volna meg): "Emberek halnak meg, ez biztos a vírus".

TIZENHAT: A vírus mese mindig a kormány, a vállalatok vagy az orvostudomány bűneinek fedősztoriként működik. Eltakarja és elrejti ezeket a bűnöket. Például egy nagy gyár borzalmas szennyezést okád egy terület talajába és vizébe, és az emberek megbetegszenek és meghalnak? Várjunk csak, mondják a kutatók, az ok valójában egy új vírus, amit még soha senki nem látott.

Ahogy a COVID-illúzió kezdetén írtam, az egyetlen különbség ezúttal a hazugságok súlya - mert ezek vezettek a bezárásokhoz és a gazdasági pusztuláshoz. Ez a nyugat-nílusi vírus, a SARS, a sertésinfluenza, a Zika, nagyban írva. És természetesen a COVID vakcina is masszívan romboló hatású.

Mondanom sem kell, hogy az illúzió-műveletek elindításáért felelős személyeknek és csoportoknak el kell rejteniük bűneiket.

A bűnözőknek megvannak a fegyvereik. A legerősebbek közé tartozik a sajtó ellenőrzése, és a jelentőséget színlelő titkos szaknyelv. Ez a nyelv olyan sűrű, hogy a beavatatlanoknak esélyük sincs áthatolni rajta.

A kutatók például órákig tudnak fecsegni a nagyra becsült diagnosztikai tesztjükről, a PCR-ről. Az egyszerű igazság azonban az, hogy a tesztet soha nem ellenőrizték. A tesztet soha nem tesztelték a laboratóriumon kívüli való világban.

Erről már sokat írtam. A TUDOMÁNYosságnak nevezett kis útmutatót használva "tesztelnénk a tesztet", mondjuk, ezer beteg felsorakoztatásával, akik közül néhány egészséges, néhány pedig beteg egy feltételezett vírustól. Minden betegtől szövetmintát vennénk.

A PCR-szakértők lefuttatnák ezeket a mintákat a berendezésükön, és jelentenék, hogy mely betegek mutatnak magas "vírusterhelést".

Ez azt jelenti: ezeknek a konkrét betegeknek a szervezetében millió és millió vírus szaporodik aktívan, és félreérthetetlenül és láthatóan betegek lesznek.

A PCR-hercegek ekkor bejelentik: "A 3, 45, 65, 76, 132... betegek mind határozottan betegek".

Most feloldjuk a vizsgálatot, és megnézzük, hogy mi és ki kicsoda. Vajon ezek a kijelölt beteg betegek, vagy maratont futnak? Ezt hívják egyszerű tudományos módszernek. Nem technikai zagyvaság.

Ez a kutatási rész még sosem készült el. Soha nem is fogják. Túl valóságos. Túl csupasz. A PCR támogatóinak túl sok vesztenivalójuk lenne, ha kiderülne, hogy az egészségesek és a betegek becslése abszurd módon téves, és a PCR-ről szóló titkos technikai retorikájuk végül haszontalan zagyvasággá válna.

Ezt az illusztrációt azért hoztam ide, hogy jelezzem, valóban vannak módszerek a hivatásos hazudozók leleplezésére, ha megváltoztatjuk a helyszínt, ha józan észt használunk, ha a misztikus színlelés önjelölt templomain kívül állunk, és megfigyeljük, hogyan néznek ki a hazugságaik, ha emberi fogalmakra lefordítjuk őket...

A COVID egy csalás, tetőtől talpig. Az elejétől a végéig.

https://pokolafoldon.hu/blog/hogy-epul-fel-a-vilagjarvany-illuzioja

Covid valóság