Az emberiség jelenleg - nem kétséges, hogy - egy olyan ellenség ellen vív háborút, amely már nem rejtőzködik. Ez egy Fiola Tömeggyilkosság, és mindazok követik el, akik továbbra is elkövetik a plandémiai csalást. Ide tartozik minden politikus, a mainstream média, orvosok, "tudósok", kuruzslók és "egészségügyi szakemberek", akik bármilyen szinten részt vesznek a grafén-oxid injekciók elterjesztésében.

Ők együttesen és egyetemlegesen bűnrészesek a háborúban.

Ez egy olyan háború, amelyet lépésről lépésre vívnak.

Az emberiség leendő gyilkosai azonban csak annyira erősek, amennyire a leggyengébb láncszemük. A termékeikben található mérgek elrejtése olyan mértékű bűnös csalás, amely az egész gyógyszeripar bukását fogja okozni. Az érintettek - a tetejétől a legaljáig - halálbüntetéssel fognak szembenézni.

Ugyanez mondható el a vállalatok által a kormányzat vagy az orvostudomány bármelyik ügynökségével kötött állítólagos alkukról is. Ezeket az üzleteket fel kell bontani azon az egyszerű alapon, hogy a mérgező összetevők nyilvánosságra hozatalának bűnös elmulasztása minden szerződéses kötelezettséget és hamis felelősségmentességi záradékot semmissé tesz.

Megszüntetni és elállni

Egyedül ezen az alapon a világ minden kormányának azonnal fel kellene függesztenie a lakosságának az aljas fiolákkal való szurkálását, és büntetőeljárást kellene indítania azok ellen, akik részt vesznek az emberiség hatalmas tömegeinek népirtására irányuló eugenikai tervben.

Ha a gyarapodó bizonyítékok fényében ezt továbbra is folytatnák, az olyan vezetők, mint Bozo Pfeffel, az Egyesült Királyság bűnügyi minisztereként tevékenykedő ember, mániákus és gonosz szándékot mutatna.

Minden bűnrészes "hatóságnak": Hagyják abba a mag-oltakodást, vagy számítsanak a legrosszabbra.

A csalás mindent elront

Ezt nem lehet eléggé hangsúlyozni. Az, hogy a halálos injekciós üvegek TÉNYLEGES összetevőit szándékosan nem hozzák nyilvánosságra a halálos injekciót gyártó gyógyszergyártó cégek, magától értetődően megsemmisít minden olyan "alkut", amelyet az úgynevezett "kormányokkal" kötöttek szerte a Földön, hogy engedélyezzék a vészhelyzeti felhasználást, és mentesítsék őket minden felelősség alól az okozott károkért.

Ez a tény önmagában érvénytelenít minden olyan megállapodást és szerződéses kötelezettséget, amelyet az említett kormányok a 4 nagy gyógyszergyártó céggel kötöttek, amelyek a mérgezett fiolákat gyártják és pumpálják ki az emberiség elleni szándékos és kiszámított háborús cselekmény keretében.

Nincs mentség. Vagy azonnal abbahagyják a tömeges szurkálást, vagy felelősségre vonják őket tömeggyilkosságért.

Egy neurológiai csipke - szó szerint és átvitt értelemben is - lebeg azoknak az agya felett, akik azt állítják magukról, hogy Orvosszakemberek.

Ez az idegi háló olyan mértékben korlátozza a gondolkodásukat, hogy nem csak az emberiség nagy tömegeit kiirtani szándékozó népirtó eugenikai tervvel tartanak, hanem most már aktívan részt vesznek egy olyan duma terjesztésében, amely mérhetetlen szenvedést és halált okoz azokban, akikről tévesen azt állítják, hogy "gondoskodnak".

Az alábbiakban egy részletet közlünk egy Dr. Robert Young által készített PDF-ből, amely további bizonyítékokkal egészíti ki az előző cikkben megjelenteket: INFORME-THE-SCIENTIFIC-CLUB-CORREGIDO-POR-DR.-CAMPRA.pdf.

Dr. Young elemzésének címe az aljas fiola tartalmáról: "Scanning & Transmission Electron Microscopy Reveals Graphene Oxide in CoV-19 Vaccines" [pdf], és letölthető a bejegyzés alján.

A dokumentumban a következőket olvashatjuk,

Ez a négy gyógyszergyártó vállalat nem adott teljes körű FDA közzétételt az oltóanyag dobozán, a betétlapon vagy a címkén az úgynevezett vakcinákban található számos fő és/vagy mellékes összetevőre vonatkozóan. Ennek a kutatási cikknek a célja, hogy a Pfizer vakcinában, a Moderna vakcinában, az Astrazeneca vakcinában és a Janssen vakcinában található főbb és kisebb összetevők azonosítása különböző tudományos anatómiai, fiziológiai és funkcionális vizsgálatok segítségével az egyes SARS-COV-2-19 vakcinák esetében. Az 1947-es Nürnbergi Kódex által a világjogban szabályozott emberi jogként az oltóanyag specifikus összetevőire vonatkozó információ kritikus, kötelező és szükséges információ, hogy a világ bármely országában élő bármely ember megalapozott döntést hozhasson arról, hogy hozzájárul-e a SAR-CoV-2-19 oltáshoz vagy sem.

Elvégeztük az egyes vakcinák tudományos vizsgálatát, és számos olyan összetevőt vagy adjuvánst azonosítottunk, amelyeket nem hoztunk nyilvánosságra, és amelyeket ez a négy SARS-CoV-2-19 vakcina tartalmaz. Jelenleg ezeket az oltóanyagokat világszerte emberek millióinak adják be az egyes országok által kiadott sürgősségi felhasználási engedélyek (EUA) alapján, az összes összetevő teljes feltárása nélkül, és egyes esetekben a kormányok vagy a munkáltatók által előírtak szerint, megsértve az 1947-es Nürnbergi Kódex szerinti egyéni emberi jogokat.".

Dr. Robert Young, az elektronmikroszkópia grafén-oxidot fedezett fel a Mag-Jabokban.


https://pokolafoldon.hu/great-reset/egy-haboruban-allo-vilag-a-big-4-mag-jabbers-szandekosan-megoli-az-emberiseget