A COVID-19 esetében legalább egy cikket írtam, amely részletesen foglalkozik az illúzió minden egyes fő elemével. Itt most a mintát fektetem le. Ez gyakorlatilag minden hamis járvány esetében ugyanaz.

EGY: Számos megbeszélés, gyakorlat, tervezési ülésen keresztül egy struktúrát hegesztenek a helyére a járvány IDEÁJÁNAK népszerűsítésére és elindítására. Az Egészségügyi Világszervezet, a CDC, a világ kormányaihoz tartozó befolyásos közegészségügyi tisztviselők stb. részt vesznek ezeken a találkozókon.

KETTŐ: Van egy állítólagos incidens. Egy járvány kitörése. A legnyilvánvalóbb okot szándékosan figyelmen kívül hagyják. Például a borzalmas légszennyezés, vagy a groteszk ürülék- és vizeletszennyezés egy óriási kereskedelmi sertésgyárban. Ehelyett a világnak azt mondják, hogy egy új vírust találtak. A helyi kutatókat, ha vannak is, kiegészítik a CDC, a WHO kutatói.

HÁROM: Nincs légmentes bizonyítéklánc, amely pontosan megmagyarázná, hogyan fedezték fel az állítólagos új vírust. A nyilvánosságra hozott részletek alapján NINCS bizonyíték a felfedezésre. Valójában a vírusizolálás hagyományos módszerei hamisítványok.

NÉGY: De a WHO/CDC azt állítja a világnak, hogy ez egy készülő járvány, amelyet az új vírus okoz. A promóció és a propaganda/média apparátus nagy sebességre kapcsol. Baljós kijelentések.

ÖT: A fiktív új vírus diagnosztikai tesztjeit bevezetik. Úgy köpködik ki a hamis "fertőzés bizonyítékát", mint a jackpot-nyerőgép érméit. Ezek a hamis pozitív eredmények a tesztek velejárói.

HAT: Így a teszteken alapuló összes esetszám és halálozási szám értelmetlenné válik. És... már eleve értelmetlenek voltak, mert az állítólagos új vírust, amelyre "tesztelték", soha nem fedezték fel.

HÉT: Mindazonáltal ezeket a teszteket (plusz a haszontalan szemgolyó diagnózist) használják fel az esetszámokról szóló hivatalos jelentések elkészítéséhez. A "járvány" időtartama alatt a jelentések folyamatosan érkeznek, és egyre növekvő számokat harsognak. Ezeknek a jelentéseknek az alapvetően értelmetlen szerkezetén belül az összegekkel babrálnak, hogy még lenyűgözőbbé és ijesztőbbé tegyék őket.

NYOLC: Valódi emberek betegednek meg és halnak meg, de többnyire olyan emberek, akik hagyományos és régóta fennálló betegségekben halnak meg - influenzaszerű megbetegedések, tüdőgyulladás, egyéb tüdőfertőzések stb. miatt. Ezeket az embereket "átcsomagolják" az új járványcímke - pl. "COVID" - alá. Az "új járványos betegség" hivatalos leírása - a klinikai tünetek - elég általános ahhoz, hogy könnyen lehetővé tegye ezt az átcsomagolást.

KILENC: Ha van új megbetegedés, az olyan okokkal magyarázható, amelyeknek semmi közük az állítólagos új vírushoz. Például egy mérgező vakcinakampány. Egy rendkívül romboló hatású gyógyszer. Nagymértékben mérgező növényvédő szerek.

TIZ: Idővel a járvány definícióját önkényesen kiszélesítik, hogy több tünetet, klinikai jellemzőt és vizsgálati eredményt foglaljanak magukban, hogy az esetszámokat felduzzasszák.

TIZENEGY: A "járványról" szóló információk ellenőrzése a csúcson megkeményedik. A sajtó és a közegészségügyi ügynökségek beszélő fejesei annyit tudnak a tényleges tudományról, mint a nyulak a dróncsapásokról. De ők a "főnökök". A másként gondolkodó információkat támadják és cenzúrázzák.

TIZENKETTŐ: A betegek kezelésére használt orvosi gyógyszerek és eljárások (pl. lélegeztetőgépek) pusztítóan károsak. Ha vakcinát vezetnek be, az is mérgező. Az ilyen és más orvosi támadásokból eredő megbetegedéseket és haláleseteket "a vírus által okozott járványos eseteknek" számítanak.

TIZENHÁROM: MINDEN MÁS ILLÚZIÓ FELETT a fő megtévesztés: "a járvány egy betegség vagy szindróma, amelyet egyetlen kórokozó okoz". Ezt szüntelen propagandával adják el. A legtöbb ember bedől neki. Még egymás között is vitatkoznak arról, hogy melyik "ez" az egyetlen okozója az "ez" betegségnek. Nincs "ez" ok vagy "ez" betegség.

TIZENNÉGY: A nyilvánosságnak hazugságról hazugságra adják el a fertőzésről és az "ez" "terjedéséről" szóló hazugságokat.

TIZENÖT: A közvélemény azt skandálja (mintha még soha senki nem halt volna meg): "Emberek halnak meg, ez biztos a vírus".

TIZENHAT: A vírus mese mindig a kormány, a vállalatok vagy az orvostudomány bűneinek fedősztoriként működik. Eltakarja és elrejti ezeket a bűnöket. Például egy nagy gyár borzalmas szennyezést okád egy terület talajába és vizébe, és az emberek megbetegszenek és meghalnak? Várjunk csak, mondják a kutatók, az ok valójában egy új vírus, amit még soha senki nem látott.

Ahogy a COVID-illúzió kezdetén írtam, az egyetlen különbség ezúttal a hazugságok súlya - mert ezek vezettek a bezárásokhoz és a gazdasági pusztuláshoz. Ez a nyugat-nílusi vírus, a SARS, a sertésinfluenza, a Zika, nagyban írva. És természetesen a COVID vakcina is masszívan romboló hatású.

Mondanom sem kell, hogy az illúzió-műveletek elindításáért felelős személyeknek és csoportoknak el kell rejteniük bűneiket.

A bűnözőknek megvannak a fegyvereik. A legerősebbek közé tartozik a sajtó ellenőrzése, és a jelentőséget színlelő titkos szaknyelv. Ez a nyelv olyan sűrű, hogy a beavatatlanoknak esélyük sincs áthatolni rajta.

A kutatók például órákig tudnak fecsegni a nagyra becsült diagnosztikai tesztjükről, a PCR-ről. Az egyszerű igazság azonban az, hogy a tesztet soha nem ellenőrizték. A tesztet soha nem tesztelték a laboratóriumon kívüli való világban.

Erről már sokat írtam. A TUDOMÁNYosságnak nevezett kis útmutatót használva "tesztelnénk a tesztet", mondjuk, ezer beteg felsorakoztatásával, akik közül néhány egészséges, néhány pedig beteg egy feltételezett vírustól. Minden betegtől szövetmintát vennénk.

A PCR-szakértők lefuttatnák ezeket a mintákat a berendezésükön, és jelentenék, hogy mely betegek mutatnak magas "vírusterhelést".

Ez azt jelenti: ezeknek a konkrét betegeknek a szervezetében millió és millió vírus szaporodik aktívan, és félreérthetetlenül és láthatóan betegek lesznek.

A PCR-hercegek ekkor bejelentik: "A 3, 45, 65, 76, 132... betegek mind határozottan betegek".

Most feloldjuk a vizsgálatot, és megnézzük, hogy mi és ki kicsoda. Vajon ezek a kijelölt beteg betegek, vagy maratont futnak? Ezt hívják egyszerű tudományos módszernek. Nem technikai zagyvaság.

Ez a kutatási rész még sosem készült el. Soha nem is fogják. Túl valóságos. Túl csupasz. A PCR támogatóinak túl sok vesztenivalójuk lenne, ha kiderülne, hogy az egészségesek és a betegek becslése abszurd módon téves, és a PCR-ről szóló titkos technikai retorikájuk végül haszontalan zagyvasággá válna.

Ezt az illusztrációt azért hoztam ide, hogy jelezzem, valóban vannak módszerek a hivatásos hazudozók leleplezésére, ha megváltoztatjuk a helyszínt, ha józan észt használunk, ha a misztikus színlelés önjelölt templomain kívül állunk, és megfigyeljük, hogyan néznek ki a hazugságaik, ha emberi fogalmakra lefordítjuk őket...

A COVID egy csalás, tetőtől talpig. Az elejétől a végéig.

https://pokolafoldon.hu/blog/hogy-epul-fel-a-vilagjarvany-illuzioja