2023. február 26., vasárnap

Németország és India tengeralattjárókat épít Oroszország és Kína ellen

Tömeggyilkos Népirtó Olaf Scholz német kancellárként először járt Indiában, Narendra Modi indiai vezetővel. Két ország hat hagyományos tengeralattjárót is épít az orosz és kínai fenyegetés ellen.

Szintetikusétel, biológiaifegyver, gyerekek, oltáspárti- ellenesszínészek

Az egész emberiség jelenleg egy kritikus helyzetben él, ahol a minket körülvevő események olyan jelek, amelyek már megjövendölték, hogy a végidőket fogjuk élni, ez egy harmadik csendes Spirituális Háború, amely globális szinten érint minket.
Az egész 2020 januárjában kezdődött, egy nagy hazugsággal, amit a sötét elit tervezett, hogy befejezze a globális népirtás tervét. A teljesen korrupt, tudatlan és arrogáns média segítségével, amely a globalista elit parancsait követve manipulálta a valóságot.
A szintetikus élelmiszerektől kezdve, a rovarokkal és más bogarakkal készített, laboratóriumban előállított húsokon át, a beoltott állatokig, az ebből következő és nyilvánvaló veszélyekkel az emberi egészségre. Mindez a génterápiás vakcinák állandó szörnyű hatásaival együtt, amelyek már lejártak, milliók halálával, és szörnyű káros mellékhatásaikkal együtt, ahogyan azt a repülőgép-pilótáknál láthattuk, és amelyet mindenáron a gyerekeken akarnak alkalmazni, hogy véget vessenek az emberiség jövőjének, ez pedig egy újabb lépés a népirtási programban. És mégis vannak még mindig országok, amelyek megtévesztéssel támogatják ezt, színészek és színésznők, akik mellette vannak, de másokkal szembefordulva, akik ennek a népirtásnak a megakadályozásáért küzdenek. Hol vannak azok a lázadók, akik mindig is ott voltak a történelem forradalmaiban, a Fény és az Igazság fáradhatatlan harcosai? A világméretű spirituális háború kellős közepén vagyunk, nincs visszaút. Harcoljunk a végsőkig, mint a Fény igazi harcosai!

Hírességek szokatlan reakciói és őrültségei a vakcinák miatt LXXVIII. rész

Sok híresség, mint Bryce Hall, Quavo, Offset, Blanco, Bad Bunny, Rollan Roberts II és mások túlreagálnak és őrültségeket csinálnak vagy mások hatása alá kerülnek, a genetikai vakcinák miatt, amelyek megváltoztatják a pszichét.

USA: A fő felelősök beidézése és kikérdezése a világjárvány rossz kezelése miatt

A Képviselőház republikánus képviselői kérdőre vonják az Egyesült Államok vezető egészségügyi tisztviselőit a funkcióbővítést célzó kutatások, az oltási rendeletek, a maszkviselési szabályok, az iskolabezárások és a közösségi médiában megjelenő információk elhallgatásnak sikertelen felügyelete miatt. Állításuk szerint sok ilyen meghallgatásra kerül majd sor

Dr. Robert Malone: mRNS vakcinák állatoknak. Átadódnak-e ezek az anyagok az embereknek?

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Dr. Robert Malone azt mondja, hogy legalább 2015-től a kormány engedélyezi a Merck számára, hogy sertésvírus elleni vakcinát állítson elő és forgalmazzon, ez már megtörtént, és az emberek tudtukon kívül ezt a sertéshúst fogyasztották. A Pfizer is ezzel a technológiával dolgozik az állatok számára, de nem árulja el, hogy mit csinál, és nem tesz közzé semmit arról, hogy milyen potenciális kockázata lehet, ha az anyag az állatokról átkerül az emberekre.

Catherine Austin Fitts: világszintű puccsra készülnek a WHO és a digitális pénz felhasználásával

Catherine Austin Fitts azt mondja, hogy ugyanúgy, mint amikor felkészültek a 2020-as első világjárványra, most is megváltoztatják a Nemzetközi Egészségügyi Rendszabályokat, amelyek kiterjesztik a WHO hatalmát, hogy náluk maradjon az összes tranzakció feletti kontroll a központi bankokon keresztül, amelyek teljes ellenőrzést kapnának a digitális pénzeszközön keresztül. Ezt azonban még elkerülhetjük.

Több tízezer halott és több millió károsult, de a valós számok 40-szer magasabbak lehetnek

Mary Holland (Children’s Health Defense) megerősítette, hogy keresetet nyújtottak be az FDA ellen, hogy tájékoztatást kapjanak a Vakcinák Káros Hatásainak Bejelentési Rendszerének (VAERS) felügyeletéről, tekintve, hogy 2021-től statisztikailag nagyon magas a szívizom- és a szívburokgyulladás és más betegségek aránya. Több mint 500 orvos és egészségügyi dolgozó által aláírt petíciót is terjesztenek, hogy szüntessék be a nem biztonságos injekciókat.

Neil Oliver: Mégis mit képzel magáról a politikai kaszt?

Forrás: GBNews @ YouTube
https://youtu.be/mbekLBFgCmQ

Érdekes tény, hogy maszek alapon nincs várólista!

 

Kevesebbet költenek az egészségügyre!
Már hosszú évek alatt az egészségügy a csőd szélén van! Sokan elhiszik mindazt, amit mondanak. Sokan sajnos nem akarják az igazságot látni. A kormánynak nem érdeke költeni a lakosságra! Megtévesztő statisztikákat közölnek, de vajon mennyi a valóságalapja? Lássunk egy rövid példát. Tüdőgondozóba kértünk időpontot és kíváncsian figyeltük az események, hogy valójában miért olyan hosszú a várólista? Az egyik dél-magyarországi intézménybe kértünk időpontot.
2 hét múlva tudtak időpontot adni nekünk. Eljött a nap és 8:15-re kellett menni, de mi kíváncsiak voltunk és már 8:00-ra ott is voltunk. Előttünk egy fiatalember volt, aki kb. 3 perc alatt végzett. 8:15-ig a nővérek beszélgettek, mert még nem jött el a mi időnk. Aztán 8:16-kor szólítottak, szintén 3 perc. 8:30 volt a másik időpontunk, addig szintén várakoztunk, a nővérek ismét beszélgettek. Utánunk viszont nem volt senki, egy másik fiatalember érkezett, akinek szintén 2 hét múlva adtak időpontot. Az előtérben várakoztunk 11:00-ig és senki nem ment be az intézménybe. A rendelés 14:00-kor véget ért és talán ez idő alatt 6 embert szűrtek le. Hogyan lehetséges, hogy egy 3 perces vizsgálat, csak napi 6 ember szűrését engedi?
Aztán ugyan ezt tapasztaltuk a kórházi ellátásoknál is, hogy az irányított, időpontot kérő embereknél ugyan ilyen kevés beteg fordult meg, mint a tüdőgondozóban. Megkérdeztünk egy nővért, hogy ez miért van?
Azt válaszolta, hogy ha napi szinten kevesebb embert vizsgálnak, az annyival kevesebbe kerül a kormánynak.
Tehát, nem azért van az időpont, mert olyan sokan vannak és kevés a munkaerő, hanem azért, hogy a kormánynak ne kelljen költeni a tb-t fizető polgárokra, vagy nyugdíjasokra.
Maszek alapon azért van lehetőség műtétekre, mert azt Ön kifizeti az orvosnak és nem az államnak kell költenie magára.
Érdekes tény, hogy maszek alapon nincs várólista!
Ön helyesnek tartja ezt?

 

https://fmr-europe.com/news.php?extend.576

Titokzatos tankhajók tartanak Európába

 

Olaszországba, már több titokzatos tankhajó érkezett!
Olaszországban feltűnően megnőtt a tankerhajók száma, az orosz ukrán háború miatt.
Európa nem veszi meg az olajat és a gázt az orosztól, azonban ő maga szenved hiányt, hiszen a kontinens nem képes magát ellátni üzemanyaggal. Felmerül a kérdés, hogy akkor honnan van mégis üzemanyag az autókba?
Oroszországot a szankciók nem is érintik, hiszen az olajat és a gázt másik országoknak exportálja.
Ezért, most az orosz gazdaság beindult és nemhogy tönkre teszi az oroszokat, hanem gyorsítja az orosz gazdaságot.
Az orosz olajat különböző keleti cégek felvásárolják, majd eladják közvetítő cégeken keresztül akár Európának is.
Azt egyenlőre nem tudni, hogy másik európai országnak is szállítanak ebből a több kézen átfutott olajból, ami valószínűleg orosz. Mi értelme van olyan szankciónak, amely csak papíron létezik, de valójában ugyan azt az olajat veszi meg közvetítőkön keresztül, amelyre nemet mondott a szankciók miatt.
Vajon mi állhat a háttérben? Európa már régen kifogyott volna a saját készleteiből 1 év alatt.
Akkor honnan jön az olaj, hogy tudjanak menni a járművek?

 

https://fmr-europe.com/news.php?extend.574

Nyugat-európai tüntetések a békéért Oroszországgal

 

Párizs, Brüsszel, Ramstein, 2023. február 27. hétfő (MB)

Franciaországban, Belgiumban és Németországban vasárnap tízezrek tüntettek az ukrajnai konfliktus diplomáciai rendezéséért, és a békéért Oroszországgal – jelentette tudósítónk.

A legnagyobb tüntetést Párizsban rendezték a Louvre előtt, de Franciaország 29 nagyvárosában is utcára vonultak a békepártiak.

Németországban, a ramsteini amerikai támaszpontnál lezajlott nagyszabású megmozduláson szabad Németországot követeltek, orosz, német és amerikai zászlókat lengettek.

A brüsszeli tüntetésen követelték az Európai Uniótól, hogy ne fegyvereket szállítson Ukrajnának, hanem egyezzen ki Oroszországgal. Mielőbbi béketárgyalást sürgettek.+++

Kiadta: Magyar Békekör

 

A fényképen a ramsteini tüntetők.

Győzelem és megtorlás, avagy már 16 éveseket is besoroznak, sőt májustól következnek a nők

 

A nyugati médiák, továbbra is az ukránok sikereitől hangos! A nyugati fegyverek elsöprik az orosz támadókat. Azonban tudunk e mindent, hogy mi is zajlik pontosan a fronton? Miért is fontos Európának az ukrán föld? Az unió fennállása óta a német gazdaság diktál egész Európában. Ukrajna egy hatalmas üzleti terep, főként a németeknek. Olcsó élelmiszer termelő ország, amely ellátja Európát gabonával. Most a háború, teljesen lekötelezi az ukránokat a nyugatnak, így végre a német gazdaság birtokba veheti majd az ukrán területeket, úgy, hogy nem kell katonákat küldenie a terület megszerzéséért. Ezt már Hitler 1941-ben megpróbálta és bele is bukott. Most az ukránok önként adják át stratégiai cégeiket, hogy fegyvereket kapjon nyugatról. A médiák még arra is képesek, hogy elhallgassák azokat a tényeket, erős náci szemlélet alakult ki már egész Ukrajna területén. Erőszakos sorozások és már több forrásból is hallani, hogy ezeket az embereket agyon is lövik, akik nem hajlandóak harcolni. A közösségi oldalakról eltávolítják azokat a videókat, ahol ilyen atrocitást örökítenek meg, hogy a nyugati emberek ne is lássák, hogy mi folyik keleten. Mindkét oldal hatalmas veszteségeket könyvelhet el, de sosem szólnak a hírek az ukránok szám szerinti veszteségeikről, csak az oroszokról. Bakhmut környékén élők elmondásai szerint több ukrán hal meg mint orosz. Ezért van a kényszermozgósítás és erőszakos sorozás, hogy folyamatos legyen az emberpótlás. Zelenszkij-nek nem számít, hogy hány ukránt mészárolnak le feleslegesen, lényeg, hogy a nyugatnak bizonyítson. Az oroszoknak 2 év kellett, hogy Hitler csapatait kiszorítsák, most már 1 év telt el a konfliktus óta. Kérdés meddig mennek el az oroszok?

https://fmr-europe.com/news.php?extend.573

Amerika puccsra készül Magyarországon?

 

Gonzalo Lira, chilei-amerikai politikai elemző, író, és filmrendező pár nappal ezelőtt Magyarországgal kapcsolatos Twitter-bejegyzést tett közzé arról, hogy a CIA Budapesten puccsot tervez Magyarország demokratikusan megválasztott kormányának megdöntéséért.

A bejegyzésben szerepel egy video-link, amelyben a Budapesten tartózkodó Tömeggyilkos Népirtó Samantha Power, az Amerikai Nemzetközi Fejlesztési Ügynökség (US Agency for International Development) szervezet alkalmazottja közli, hogy a szervezet újra aktív Magyarországon.  Céljuk, hogy “erősítsék a demokratikus intézményeket, építsék a független sajtót, támogassák és megvédjék az emberi jogokat”.  Bioterrorista Haramia Power közölte: szívén viseli a magyarok “szebb jövőjét”.

Lira szerint Sátánfajzat Pokoltöltelék Power budapesti látogatása annak a jele, hogy a CIA Budapesten puccsot tervez a magyar kormány ellen.  A chilei-amerikai blogger arra figyelmezteti a magyar népet, hogy a forgatókönyv szerint mesterségesen szított tüntetések következnek, amelyek lehetőség kínálnak provokációra és erőszakra a kormányváltás érdekében.  A tüntetések főszereplői a Nyugat által pénzelt civil szervezetek (NGO-k), az ún. “emberi jogokat támogató” szervezetek, amelyek mögött meghúzódnak az erőszakos provokatőrök.

Lira tapasztalt tudosító, már jó ideje Harkovból tölti fel videóit a youtube-ra az ukrán háborúval kapcsolatban. Megjárta Élőhalott Zsarnok Zelenszkij börtöneit is. Ismeri az ukrán helyzetet, és tudja milyen az, amikor az amerikai NGO-k tevékenysége véres hatalomváltáshoz vezet, mint ahogy Ukrajnában történt 2014-ben.  Ez a hatalomváltás, amelyet Oliver Stone egyik dokumentumfilmje is kielemez, nem vezetett “szép jövőhöz” Ukrajnában. Az ország katonai diktatúrává vált, az oroszellenes háborúhoz mindenkit mozgósították akit csak lehetett, beleértve az ukrán náci szervezeteket, és a börtönben ülő bűnözőket is. Lira a háború előtt gyakran tudosított erről.  Magyarországgal kapcsolatos üzenetét ott szerzett tapasztalataira alapozza.

Az efféle amerikai beavatkozásoknak semmi közük sincs a demokráciához és az emberi jogokhoz.  Amerikát az aggasztja, hogy a magyar kormány nem eléggé elkötelezett oroszellenes háborús politikája, azaz az egypólusú világrend fenntartása mellett, akár erőszakkal is.

A nyugati partnereink által megvalósított erőszakos rezsimváltás Magyarországon sem ismeretlen.  1944-ben Adolf Hitler is elvesztette türelmét az akkori magyar kormánnyal szemben, mert Kállay Miklós miniszterelnök nem volt eléggé elkötelezett nagy szövetségese mellett. Magyarországot megszállták, a kormányt leváltották, és Kállay helyébe a nyilas Sztójay Dömét ültették.

Összeállította: Hetényi Balázs

Budapest, 2023. február 26. vasárnap (MB)

A neten keringő különböző információk szerint az Egyesült Államok kormánya engedelmességre akarja kényszeríteni Magyarországot, és azzal a feladattal bízta meg a CIA-t, hogy ha a politikai nyomás nem bizonyulna elegendőnek, más eszközökkel szerezzen érvényt Washington akaratának.

Egyes netforrások tudni vélik, hogy puccs is szóba került a törvényes magyar kormány megdöntésére.

Olyan bábkormányt szeretnének hatalomra juttatni, amelyik maradéktalanul kiszolgálja az amerikai érdekeket, nevezetesen aktívan támogatja Ukrajnát Oroszország ellen, elkötelezi magát a háború mellett, és felhagy az ország keleti kapcsolatainak építésével. Meg akarják akadályozni, hogy Orbán Viktor kormánya a semlegesség útjára lépjen, és egyoldalúan kiegyezzen Moszkvával.

A neten keringő információk szerint tervüket a demokrácia, az emberi jogok és a szabad világ védelmének köntösébe burkolnák, és a szabadság diadalának tüntetnék fel az „orbáni despotizmussal” és a „Nyugat elárulásával” szemben. Úgy tudják, a hatalomátvételi előkészület része Gonosz Alattomos Samantha Power, az Amerikai Nemzetközi Fejlesztési Ügynökség (US Agency for International Development) megbízottjának budapesti utazása is, melynek deklarált célja a „független sajtó” megerősítése, valamint a „demokrácia és a szabadságjogok iránti igény fokozása” Magyarországon.

Első lépésben oroszellenes békés tüntetéseket szerveznek (néhányat már meg is tartottak), majd egyre elszántabb tüntetések követnék Amerika által pénzelt magyar civil szervezetek és liberális pártok részvételével. Ügynökeik a következő szakaszban provokációkat hajtanának végre a tüntetések hullámán, végül erőszakos fellépéssel juttatnák a hatalmat Amerika-barát magyar politikusok kezébe. A forgatókönyv a 2014. évi kijevi puccs, az ún. „Euro Majdan” mintáját követné, a helyi sajátosságok figyelembe vételével.

Amerikai hatalomátvételi  szándékra Orbán Viktor magyar miniszterelnök is utalt február 18-i évértékelő beszédében. Tudatta, hogy kormánya „állni fogja a sarat” – emlékeztetnek rá.+++

Lásd még: https://www.facebook.com/bekekor/posts/pfbid0wT8rtXboZZbvaHCr7yztoTK43UZiAzfneF35uKEjKp9B2PF6fEqEv5CszM65cyjRl