2021. június 13., vasárnap

OROSZORSZÁG: Gépkocsikat és lakásokat nyerhetnek azok, akik elmennek oltatni

 

Szergej Szobjanyin moszkvai polgármester arról adott ki tájékoztatást, hogy hetente öt darab, egymillió rubel (jelenlegi árfolyamon mintegy négymillió forint) értékű gépkocsit sorsolnak majd ki azok között  moszkvaiak között, akik június 14. és július 11. között beadatják maguknak a Covid-19 elleni vakcina első dózisát. Moszkva megyében a helyi önkormányzat adott ki tájékoztatást arról, hogy a főváros határától 80 kilométerre fekvő Szerpuhov városban 75 négyzetméteres lakást nyerhet az, aki június 15-25. között beoltatja magát.

Moszkvában korábban kisebb vásárlási kedvezményekkel igyekeztek élénkíteni a nyugdíjasok oltakozási hajlandóságát. Apró figyelmességgel is találkozhattak a vállalkozó szelleműek: például a moszkvai Vörös téren található állami bevásárló komplexumban, a GUM áruházban minden oltásra vállalkozó kapott egy fagylaltot.

Alekszandr Gincburg, az első orosz oltóanyagot, a Szputnyik V-t kidolgozó állami Gamaleja Intézet állam igazgatója a RIA Novosztyi hírügynökségnek elmondta, hogy az új koronavírus egyedi változatai alakultak ki Oroszországban, köztük Moszkvában. Ezek tulajdonságait tanulmányozzák.

A legfrissebb adatok szerint az orosz lakosság 13 %-a van beoltva legalább egyszer, és 9,7 % mindkét oltást megkapta.

A Levada Központ korábban vizsgálta, hogy miért ilyen alacsony az oltakozási kedv - pedig saját oltóanyaga van az országnak, amelyből lényegében korlátlan mennyiség áll rendelkezésre. A válaszadók 37%-a mondta, hogy fél a mellékhatásoktól. Szintén csaknem a harmaduk (30%) megvárná a végleges adatokat a vakcináról. 16% pedig úgy gondolja, hogy a koronavírus elleni védőoltásnak nincs semmi értelme.


https://mediaforras.com/oroszorszag-gepkocsikat-es-lakasokat-nyerhetnek-azok-akik-elmennek-oltatni-784

250 000 dollár jutalom a Fauci-ügyet felfedő személyeknek

 

Itt a nagy lehetőség, hogy egyszerre segíts magadon és a világon.

Chris Martenson Fauci letartóztatási videói

(7.,8.,9. epizód) elég meggyőzőek. Nagyon úgy néz ki, hogy Fauci megrendezett egy eltussolást, hogy senki ne kösse össze a pontokat, hogy Fauci volt az, aki a “COVID atyja”.

Peters szenátor nem fejezte ki érdeklődését, hogy a NIH-tól elkérje a Fauci e-maileket. Azt gondolnánk, hogy ő is rajta lenne ezen, nem igaz? Vajon miért nem kéri a szerkesztetlen e-maileket?

Ugyanezt kértem Anna Eshoo képviselőnő irodájától is. Nincs válasz.

Addig is, mivel a Kongresszus nem teszi a dolgát, hogy az NIH-t felelősségre vonja, rajtam múlik.

Ha van olyan információjuk, ami alapján bebizonyíthatják a világnak, hogy:

  1. Tony Fauci szándékosan félrevezette a világot, hogy azt higgye, a vírus a természetből származik,
  2. Tony Fauci szándékosan félrevezette a világot abban a hitben, hogy a korai kezelések nem működnek, így emberek millióinak szükségtelen halálát okozva.
  3. Hogyan homokzsákolták be az NIH prominens munkatársai az ivermektin felülvizsgálatát. Hogyan képes az NIH bizottsága egyszerűen elutasítani a BIRD metaanalízisét és szisztematikus felülvizsgálatát? Rá kellett volna ugraniuk, ahelyett, hogy megvárják a szakértői felülvizsgálatát. Szeretném tudni, hogy mi történt az e-mailek sorában, amikor az ivermectin felülvizsgálatáért felelős személyek értesültek a BIRD felülvizsgálatának közzétételéről.
  4. Amikor az NIH-n belüli személyek értesültek arról, hogy a fluvoxamint egy nagyon szilárd 3. fázisú vizsgálatban megerősítették, tájékoztatták-e az NIH bizottságot, hogy szakértői véleményt adjon ki, hogy FOR ajánlást adjon ki a fluvoxaminra? Elég képmutató a bizottságtól, hogy visszatartja az ajánlást. Azt állították, hogy a 3. fázisú megerősítésre várnak. Most, amikor megkapják azt, könnyen kiadhatnak egy FOR ajánlást az orvoslás elővigyázatossági elve alapján. Mégsem tettek SEMMIT. Ha ezt meg tudja magyarázni, csupa fül vagyok.
  5. Tájékoztatást arról, hogy amikor egy COVID-ra jóváhagyott antivírusra vonatkozó IND iránti kérelmet nyújtanak be, az FDA miért csak fekvőbetegeken (ahol kudarcot fog vallani) engedi tesztelni, nem pedig ambuláns betegeken (ahol a legtöbb jót fog tenni).
    Az igazi ok, amiért a NAC-ot kivonták a piacról. 60 éve van forgalomban, és hirtelen kivonják a forgalomból? Komolyan?

Küldjön e-mailt a fauci_offer@protonmail.com címre, és mondja el, milyen információval rendelkezik, és ha úgy gondolom, hogy megéri, akár 250 000 dollárt is fizetek Önnek, hogy megszerezze és nyilvánosságra hozza az információt.

A nevét nem hozhatjuk nyilvánosságra, vagy megadhatjuk az ön nevét; ön dönt, de tudja, hogy nem csak a jutalmat kapja meg, ha az anyag elég jelentősnek bizonyul, hanem egy fontos közös ügyhöz is hozzájárult.

Mindenesetre úgy gondolom, fontos, hogy elismerést adjunk Dr. Fauci-nak és az NIH felelőseinek azért, amit az igazság elhallgatásában elértek, és azért, hogy a COVID elleni hatékony gyógyszereket távol tartsák a piacról, ami mindenkit arra késztet, hogy a vakcinához, mint egyetlen lehetőséghez folyamodjon. Meg kellene érteniük, hogy az amerikai emberek nem ilyen naivak, és hogy az ilyen viselkedésnek szakmai ára van.

Forrás:

https://civilekatisztanlatasert.hu/250-000-dollar-jutalom-a-fauci-ugyet-felfedo-szemelyeknek/

A csalás felgöngyölítése közben itt az ideje, hogy előre tekintsünk a nagyon is szükséges igazságszolgáltatás felé.

 

Íme egy érdekes cikk, amely határozottan kiáll azok felelősségre vonása mellett, akik a Covid Hoaxot végrehajtották, valamint a Fear Porn különböző terjesztői, akik segítették és támogatták ezt az emberek elleni támadást. Ahogy a bűnözői eszkaláció felgöngyölítése egyre gyorsabban halad, itt az ideje, hogy előre tekintsünk, és hogy MINDEN felelőst bíróság elé állítsunk.

A Nürnbergbe vezető út úgy néz ki, hogy újból végig kell mennünk rajta, mert a söpredék ismét, ahogy a söpredék szokott, felemelkedett a csúcsra.

A jó hírek felvillanása, amikor az ember egy példátlan csalás évén van túl, nagyon jólesik.

Független médiaforrások arról számoltak be, hogy Martin Ackermann, a svájci COVID munkacsoport vezetője ellen csalás miatt nyomozás folyik, és várhatóan büntetőjogi felelősségre vonás is várható a COVID-19 (nem)világjárvánnyal kapcsolatos szükségtelen rémhírterjesztése és félelemkeltő pornó terjesztése miatt.

Egy sikeres bírósági eljárás megnyitná a kapukat számtalan más híres orvos és tudós felelősségre vonása és bebörtönzése előtt, akik a televízión keresztül terrorizálták a közvéleményt, és drákói közpolitikai intézkedéseket diktáltak, amelyek emberek milliárdjainak nyomorúságához és szenvedéséhez vezettek.

Martin Ackermann

Nem szabad azonban megállni Ackermann-nál. Azzal vádolják, hogy szándékosan és sikeresen rettegésben tartja a lakosságot. Világszerte számtalan, az egészség és a jólét jóindulatú pártfogóinak álcázott szereplő van, akik ugyanebben bűnösek. A mi felelősségünk, hogy biztosítsuk, hogy ezért bíróság elé állítsák őket. Az igazságszolgáltatási rendszerünkben dolgozók felelőssége annak biztosítása, hogy a rendszerbe vetett bizalom helyreálljon. A kezdés egyik legjobb módja az lenne, ha tömegesen bebörtönöznénk azokat, akik a világ gazdaságának tönkretételében és polgárainak elszegényítésében bűnösök, szemenszedett hazugságaik és manipulációik révén. Ezek a bűnözők nem érdemelnek kevesebbet.

Bár a legtöbben ismerjük Reiner Fuellmich vezető német ügyvédet és a Christian Drosten virológus és Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, a WHO vezetője által folytatott csalárd gyakorlat ellen indított pert, ez nem lehet ok arra, hogy megpihenjünk a babérjainkon. Számos fogaskerék van mindannyiunk nemzetében, amely működésben tartotta Drosten és Ghebreyesus gépezetét.

 

A világ lakosságának túlnyomó többsége 2020 márciusában egy szeszélyből beleegyezett, hogy eleget tesz a kormány utasításainak, amelyek gyakorlatilag leállítják az általunk ismert életet. Ez a beleegyezés az úgynevezett szakértők tanácsára történt. Ha hitelesen igazolható és bizonyítható, hogy ugyanezek a szakértők hazudtak és tömegesen megtévesztették a közvéleményt, akkor nincs ok arra, hogy ne ítéljék el őket bűneikért. Az ezt követő zárlatok a vállalkozások megnyomorodását, rekordmunka nélküliséget, a középosztály vagyonának elrablását, az idősek elszigetelődését, a rákos betegek elmaradt rendeléseit, családok házi őrizetét, iskolák és egyetemek bezárását, valamint a mentális egészségügyi problémák, a kábítószer- és alkoholfogyasztás elképesztő növekedését eredményezték.

 

Tizennégy hónappal később a bizonyítékok azt mutatják, hogy a halálozási arányok 2020-ban nagyjából ugyanolyanok maradtak, mint más években, és nem történt jelentős ugrás a számokban egy halálos vírus miatt, amelyről azt mondták, hogy veszélyt jelent az emberiségre. A szokásos influenza esetei hirtelen eltűntek - ami azt sugallja, hogy amit egykor "influenza okozta halálozásnak" minősítettek, azt most "COVID-19 okozta halálozásnak" címkézik, tovább szítva ezzel a világjárvány retorikát. Még Mike Pompeo volt amerikai külügyminiszter is, aki nem járványról, hanem "éles gyakorlatról" beszélt. A PCR-tesztekkel visszaéltek, hogy fenntartsák azt az illúziót, hogy az emberek tömegesen betegednek meg. A halotti bizonyítványokat meghamisították, hogy hamisan azt mutassák, hogy az emberek COVID-19-ben haltak meg, holott nem így volt. A megtévesztés könyörtelen volt. Két héttel később a görbe ellaposodását követően a görbe továbbra is fennállt.

Miközben mindez történt, a média óráról órára ugyanazokat a hazugságokat ismételgette, a világot még inkább a félelem állapotába taszítva. Néhány kiválasztott orvos, tudós és professzor neve ismertté vált, mivel folyamatosan megjelentek a főműsoridőben a televízióban, kihasználva a nézők szorongását, hogy meggazdagodjanak a több milliárd dolláros gyógyszeripari komplexumban.

E bűnöző orvosok, tudósok és professzorok listája hosszú.

A börtönbüntetésüknek is annak kellene lennie.

Kezdjük például Patrick Vallance-szel. Itt van egy ember, aki tudományos főtanácsadóként rendszeresen kiállt a brit nép elé, és apokaliptikus próféciákkal bombázta őket. Vallance igazi lockdown-fanatikus, aki végtelenül lelkesedik azért, hogy mindenkit az otthonában tartsanak fogva, és az orvosi zsarnokság iránti lelkesedését egy alkalommal még a Statisztikai Szabályozási Hivatal megfigyelőcsoportja is észrevette, és nyilvános figyelmeztetést kellett kiadnia, amelyben a pánikkeltéstől óvott. Vallance természetesen azt fogja mondani, hogy túlreagálása a lakosság egészségének őszinte gondoskodásából fakad. Nem tesz említést azonban arról, hogy 600 000 font értékű részvénytulajdona van a GlaxoSmithKline-ban (GSK) - az egyik olyan vállalatban, amely 2020-ban csatlakozott a COVID-19 vakcina előállításáért folyó versenyhez.

Segítője, Chris Whitty sem rendelkezik jobb felszereléssel, és nem is megbízhatóbb, ha közegészségügyi tanácsadásról van szó. Ő egy másik professzor-tévésztár, aki ugyanazokat a bűnöket követte el, mint a fent említett svájci orvos, akinek bíróság elé kell állnia. Whitty a brit televíziózás Dr. Halála, és a (felesleges) vészjelzésekre specializálódott. A Boris Johnson melletti pódiumon őt látva az ember elgondolkodik, hogy az esti hírek helyett tévedésből az Addams Family egyik epizódjára kapcsolt be. Egyszer még azt is nyilvánosan kijelentette, hogy az ölelés és a csókolózás olyan cselekedet, amely egy szerettünk halálához vezethet. Ezt mondta;

"Bátorítanék-e valakit arra, hogy ölelgesse és csókolgassa idős rokonait? Nem. Nem tenném...., ha azt akarja, hogy túléljék, hogy újra megölelhessék őket."

Whitty azt szeretné elhitetni, hogy beszédeivel Nagy-Britannia idős lakosságát akarja megvédeni. Ez az érvelés persze teljesen laposra sikeredik, ha megértjük, hogy sem ő, sem más a brit kormányban nem tett semmit az idősek védelmében, ehelyett inkább célba vették őket. Whitty és társai a félelem, a trauma és az elszigeteltség környezetét teremtették meg, ami végül több ezer idősotthoni lakó halálát okozta. Valójában a társadalom "sokkoló reklámjain" keresztül történő átalakítása az, ami az idősek elhagyatottságához és az azt követő korai elhalálozáshoz vezetett.

Vallance-hez hasonlóan ő is a bezárások híve, és azt mondta, hogy még nagyon hosszú ideig szeretné, ha a szociális távolságtartó intézkedések érvényben maradnának. A világjárvány-illúzióra Whitty a földön élő emberek tömeges beoltásán kívül semmilyen megoldást nem vizionált. Ez nem meglepő, ha felfedezzük Bill Gateshez fűződő mély kapcsolatait, és megtudjuk, hogy egykor több mint 40 millió dollárnyi támogatást kapott tőle, és nagyban részt vett a Gates által támogatott Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (CEPI) alapítvány elindításában is.

Vallance és Whitty
A világ (állítólag) legmegbízhatóbb akadémikusai és kutatói közül sokan a félelemkeltésből csináltak karriert és szereztek vagyont maguknak. De senki sem formálta ezt olyan művészi formává, mint Neil Ferguson professzor az Imperial College-ból. Ő az az ember, aki bonyolult számítógépes modellek segítségével, amelyek túl bonyolultak ahhoz, hogy mi, egyszerű emberek megértsük, a múltban legalább háromszor megjósolta az emberi lét végét egy halálos fertőzés révén.
Ferguson professzor előrejelzéseitől még az udvari állatok sincsenek biztonságban. 2001-ben az egész Egyesült Királyságban az állatállomány lemészárlásához vezettek, amikor a ragadós száj- és körömfájás megfékezésére tett erőfeszítések részeként 6,5 millió állatot vágtak le. Ezt a tömeges kiirtást annak ellenére hajtották végre, hogy összesen csak 2000 állatról derült ki, hogy fertőzött volt, és végül több mint 10 milliárd font értékű pénzügyi következményekkel járt. Mindezek tetejébe Ferguson 2005-ben figyelmeztette a világot a madárinfluenza kitörésére, és kijelentette, hogy legalább 200 millió ember fog meghalni a fertőzés következtében. Végül mindössze 199 999 560 emberrel tévedett, mivel a vírus mindössze 440 ember életét követelte. Ennyit a számítógépes előrejelzésekről.

Négy évvel később hasonló számú ember halt meg a sertésinfluenzában, annak ellenére, hogy Ferguson ismét hatalmas halálozási számokat jósolt, és azt állította, hogy az 1918-as spanyolnátha óta nem tapasztalt halálozási szintre számíthatunk. Tekerjünk előre 2020-ba, és találjuk ki, ki szónokol és tombol a számítógépes koronavírus-fertőzésre vonatkozó előrejelzésekről, ugyanabból a forgatókönyvből olvas fel, és ismét a spanyolnáthát hozza fel.

 

Aztán ott van a veterán televíziós orvos, Hilary Jones, aki évtizedek óta nap mint nap a brit televízióban a Big Pharma narratíváját tolja. Amikor a COVID-19 hisztéria kirobbant, ő készségesen részt vett a végzet és a borúlátás őrületében az establishment bábosai nevében. Dr. Jones a jogokért és szabadságjogokért kiállók ellenfeleként (mint például Rod Humphris, a háziúr, aki jogosan követelte, hogy Keir Starmer ellenzéki vezető hagyja el a kocsmáját, tiltakozásul az ellen, hogy a munkáspárti vezető nem lép fel a zárlatkorlátozások ellen), gúnyos mindentudónak állítja be magát, annak ellenére, hogy olyan témákban, mint a maszkok, megingott - szégyentelenül kiforgatja a tudományt, amelyet állítólag betart, hogy megfeleljen az őt irányítók napirendjének. Újra és újra bocsánatot kellett kérnie, mert több különböző témában is tévedett, és arroganciát és képmutatást tanúsított a "neked törvények, de nekem nem" hozzáállásával. Több alkalommal is rajtakapták, hogy megszegte a COVID szekta szabályait, amelyekről ő maga prédikál - maszk nélkül lépett be az üzletekbe, és megszegte a társadalmi távolságtartásra vonatkozó irányelveket.


Folyamatos a rémhírterjesztés és az ujjal mutogatás, ahogy megpróbálja rettegésben tartani a nemzetet, nevetséges figyelmeztetéseket ad ki, és olyan abszurd közpolitikát erőltet, mint például a maszk kötelező viselése a strandon és még a tengerben is. Mindennek tetejébe keményen reagált élő adásban minden olyan felvetésre, hogy a gazdaságot újra megnyitják, szánalmasan elmarasztalva azokat, akik ezt javasolják, és figyelmeztetve őket, hogy hagyják a vírust "elszabadulni". Félelempornója kiterjedt, és nem kizárólag a gyengékre és az idősekre irányul. Egyik műsorában az Egyesült Királyság fiataljai felé fordította figyelmét, és baljóslatúan állította;

"A fiatalok is elkaphatják ezt. Ez egy nagyon komoly betegség lehet".

Kellemes módon ez az állítólagos egészségügyi szakértő soha nem tett említést arról az aránytalan hatásról, amelyet a világjárvány a gyermekek és fiatal felnőttek mentális egészségére gyakorolt, vagy az öngyilkossági tendenciák jelenleg tapasztalható tendenciáiról, amint azt a Lancet Psychiatry című pszichiátriai szaklapban megjelent tanulmány szerzői, majd egy külön tanulmányban, a British Journal of Psychiatry című szaklapban közzétett tanulmányban is felfedezték. Ezek természetesen azok a káros következmények, amelyeket Dr. Hilary és a hozzá hasonlók féktelen, félelemkeltő eszmefuttatásai a világ fiatalabb lakosságára gyakoroltak az elmúlt évben. Egy újabb ok, amiért bíróság elé kellene állítani őket az emberek elleni bűnös pszichológiai támadásaik miatt.

Dr. Hilary Jones

Jones, aki rendszeresen szerepel a Good Morning Britain című tévéműsorban, nem az egyetlen orvos, aki a reggeli televíziózást hazugságok és csalás platformjaként használta. Nevezetesen egy másik sztárorvos, Sara Kayat, aki az év elején rövid, de felejthetetlen megjelenést tett a This Morning TV-ben, hogy a vakcinaőrületről beszéljen. Dr. Sara túlszárnyalta a leghírhedtebb kóros hazudozókat, akiket a műsorainkban láthattunk, amikor hamisan kijelentette, hogy;

 

 

 

"Az Astra Zeneca oltóanyagának első oltásától számított 12 nap elteltével 100%-os hatékonysággal védekezhetünk a kórházba kerülés és a halálozás ellen.

A kísérleti vakcina távolról sem akadályozta meg a kórházi kezelést és a halált, hanem az április 1-jei brit kormányjelentésből származó adatok szerint csak Nagy-Britanniában több tízezer ember kórházi kezelését és több mint 400 ember halálát okozta. Hogyan magyarázza ezt Dr. Sara? Hányan azok közül az emberek közül, akik az oltás következtében rokkantak meg, az ő tanácsára vállalták az oltás szedését? Hányan döntöttek úgy a most elhunytak közül, hogy beoltatják magukat, miután megnézték az ő műsorát a This Morning show-ban? Talán a legjobb lenne, ha a bíróság előtt magyarázkodna.

Mások a nemzetközi televízióban osztogatják a tanácsokat, és azt követelik, hogy az emberek engedelmesen álljanak sorba a nem engedélyezett COVID-19 vakcináért, anélkül, hogy kérdéseket tennének fel. John Hayball ausztrál immunológus nemrégiben a Sky News műsorában jelent meg, és elismerte, hogy nem szakértője a klinikai vizsgálatoknak, mégis azt mondta;

"Mindenkit arra biztatnék, akinek oltóanyagot ajánlanak fel, ne tegyen fel kérdéseket. Tényleg, kérem, vegyék be.

Vajon a 74 éves ausztrál Clive Haddon feltett-e kérdéseket, mielőtt úgy döntött, hogy beveszi a vakcinát? Alig két héttel azután, hogy ezt megtette, kínzó fájdalmakkal küzdött, amikor vérrögök alakultak ki a húgyutakban. Miután a dél-ausztráliai Modbury kórházban eltávolították, agyvérzést kapott, és átszállították a Royal Adelaide kórházba, ahol az orvosok újabb vérrögöket fedeztek fel - ezúttal az agyában. Clive-on sürgősségi műtétet hajtottak végre, de nem sikerült eltávolítani a vérrögöket. Állapota egyre rosszabbodott, miközben a lánya kérdéseit az Astra Zeneca oltóanyagával kapcsolatban, amelyet beadtak neki, a helyszínen lévő orvosok és nővérek elhárították. Végül lélegeztetőgépre kapcsolták, mielőtt az orvosi személyzet egyetértett abban, hogy már nem tudnak többet tenni érte. Nem sokkal később meghalt.

Elgondolkodtató, hogy ha John Hayball édesapja szenvedett volna fájdalmas halált egy vakcina szörnyű hatásait követően, vajon ilyen gyorsan azt mondaná-e a nyilvánosságnak, hogy ne tegyen fel kérdéseket? Egy nap talán egy ügyész vagy egy bíró megkérdezi tőle ezt.

Itt, szülőföldemen, Írországban sincs ez másképp. Egy egész börtönt meg lehetne tölteni a világvége szekta tagjaival, akik nap mint nap megjelennek a képernyőnkön. Rémtörténeteik sorakoznak, hogy megijesszék a nemzet népét, és vakcinafanatizmusuk mindenütt jelen van. A Mengele-utánzók közül néhányan már nem tudják többé tagadni, hogy szándékosan próbálnak hisztériát és félelmet kelteni. Már tetten is érték őket, amikor félelemkeltő dühkitöréseiket tervezgették.

A dublini székhelyű akadémikus, Anthony Staines professzor továbbra is figyelmeztet a vélt indiai változattal kapcsolatban, és a nyalka ír médián keresztül elítéli a nemzeti újranyitási terveket, mindössze hónapokkal azután, hogy tetten érték, amint egy olyan kampányt szerveztek, amelynek célja az volt, hogy a nyilvánosságot csontig hatoló információkkal bombázzák, amelyek célja szándékosan a lakosság megkövülése volt. A független média, a Gript, felfedte, hogy az újságíróknak kiszivárogtatott üzenetek bizonyítják, hogy Staines arra bátorította a COVID szekta követőit, hogy "keressék a módját a bizonytalanság, a szorongás és a bizonytalanság növelésének", emlékeztetve őket arra, hogy "egy dolog fenyegetése általában félelmetesebb, mint maga a dolog".

Amint azt A COVID-19 illúzió; A hazugságok kakofóniája című könyvemben felvázolom, ugyanez a "fenyegetés" táplálta az illuzórikus járványt. Világszerte milliárdok jövedelmének elvesztését és gazdasági elszegényedését eredményezte. Ugyanez a "fenyegetés" felelős most a vakcina bevezetéséért, amely eddig több mint 15 000 ember életébe került. És ugyanez a vakcina bevezetése természetesen a gonosz tudósok és őrült orvosok rémhírterjesztésén alapult, akik az elmúlt 14 hónapban a televízió képernyőjén jelentek meg. Ezeknek az elmebeteg teremtményeknek már régóta esedékes, hogy találkozzanak a sorsukkal és az igazságszolgáltatással.

Itt az ideje, hogy Martin Ackermannhoz csatlakozva mindannyian bíróság elé álljanak, és elfoglalják az őket megillető helyet, mint a történelem leggonoszabb bűnözői.

Az új nürnbergi perekhez vezető út velünk, az emberekkel kezdődik.

https://pokolafoldon.hu/great-reset/ut-nurnbergbe-kozeleg-az-elszamoltatas-ideje