2021. április 6., kedd

Rendőrök a szabadságért az egészségügyi diktatúra és a szabadság és demokrácia megszűnése ellen

Sonia Vescovacci, a „Rendőrök a szabadságért” nevű mozgalom alapítója rendkívül bátran és a nemzeti rendőrség tagjaként tett esküje értelmében, miszerint a népet szolgálja és védi… elítélte, hogy a koronavírus-válság során túl sok volt a hazugság, a manipuláció és a következetlenség… és aggasztó mértékben szűkült a demokrácia és a szabadság.

Mindaz, ami a mostani hamis járvány és a tudományos alapot nélkülöző abszurd és erőszakos intézkedések kapcsán történik nemcsak egészségügyi, hanem igen súlyos gazdasági, technológiai és társadalmi diktatúrához vezet.

Feltették maguknak a kérdést, hogy mindez kinek áll érdekében?
Az alkalmatlan PCR-tesztek, amelyek tönkretehetik a társadalombiztosítási rendszerünket, a kormányoknak a lezárásokért és mérgező vakcinákért cserébe felajánlott vesztegetések és kétes finanszírozás… arra ösztönöz bennünket, hogy vizsgálódjunk, tájékozódjunk és kérdéseket tegyünk fel ezzel és egyéb ügyekkel kapcsolatban…

Kötelességünk, hogy VIZSGÁLATOT FOLYTASSUNK, nem érhetjük be a média narratívájával, amely kizárólag félelmet kelt, illetve az inkompetens és bűnrészes kormányéval. Ezért sürgősen újra kell építeni a jogállamot, a közjót, az igazságosságot és a demokráciát, a felelősöket pedig el kell távolítani. Közös feladatunk, hogy helyzetbe kerüljünk és fellépjünk egy jobb, konfliktus- és érdekmentes társadalom érdekében, ahol a közjó érvényesül.

Reaction19

Mennyire biztonságosak az oltások?

Biztonságosak az oltások? Miután egy fiatal egyetemista meghalt azt követően, hogy megkapta az AstraZeneca oltását, Gerard Delepine ismert francia sebész népes közönség előtt nyíltan beszélt a francia televízió egyik műsorában.

Elmondta, hogy ezek az új oltóanyagok kísérleti vakcinák, amelyek esetében nem telt el a biztonságos emberi alkalmazáshoz szükséges kísérleti idő, továbbá elítélte, hogy nem engedik a koronavírus már rendelkezésre álló hatékony gyógyszeres kezelését, és felmerül a kérdés, hogy miért? Azért, mert az az érdekük, hogy a világon mindenkit beoltsanak…

Klaus Schwab a be nem oltott embereket fenyegetésnek nyilvánítja az emberiség számára

 

24 világvezető nemzetközi pandémiás szerződést jelentett be a nagy visszaállítási menetrend végrehajtása érdekében

A globális vezetők egy része felhívást tett egy világméretű járványszerződésre, állítólag a jövőbeli járványok megelőzése, az oltások terjesztése és a globális kormányzás egyoldalú megközelítésének megvalósítása érdekében .

Ahogy James Corbett újságíró 2020. október 16-i, Corbett-jelentésében kifejtette, a The Great Reset egy új „társadalmi szerződés”, amely minden embert a bankszámlájához és az egészségügyi nyilvántartásához kapcsolódó elektronikus azonosítón keresztül köti hozzá, és egy szociális hitel-azonosító, amely végül életed minden aspektusát diktálja.

Boris Johnson brit miniszterelnök, Emmanuel Macron francia elnök, Angela Merkel német kancellár, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) vezetője, valamint 20 másik világvezető összefogtak egy közös levél megírásában azzal a nyilvánvaló szándékkal, hogy megnyerjék a népi támogatást a globalista tervhez.

A COVID-19-et „az 1940-es évek óta a globális közösség számára a legnagyobb kihívásnak” nevezve a 24 vezető azt jósolta, hogy „más járványok és egyéb súlyos egészségügyi vészhelyzetek lesznek”. https://humansarefree.com/2021/04/world-leaders-pandemic-great-reset-agenda.html

Most már tudja az internáló táborok valódi célját.

MEXIKÓ: Az elnök sajtótájékoztatón jelentettebe, hogy nem oltatja be magát

Andrés Manuel López Obrador mexikói elnök hétfői sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy nem oltják be magát a koronavírus ellen. Döntését azzal indokolta, hogy januárban megfertőződött, és a tesztek szerint elég antitest van a szervezetében, így felesleges oltakoznia.

A 67 éves elnököt korábban is sokan kritizálták a koronavírus-krízisben tett viselkedéséért. Azzal vádolták, hogy nem veszi elég komolyan a járványhelyzetet. López Obrador viszont úgy véli, hogy a drasztikus zárlatoknak nincs értelme - azzal nem szabhat gátat egy vírus terjedésének.

https://mediaforras.com/mexiko-az-elnok-sajtotajekoztaton-jelentettebe-hogy-nem-oltatja-be-magat-582

Képzelt riport...

 

Kérdező: Miért tartotta szükségesnek, hogy ez a beszélgetés létrejöjjön?
Válasz: Azért, mert nem úgy kérdeznek ahogy kellene, nem azt kérdezik amit kellene. A fontos dolgokat a szőnyeg alá söprik, elbagatellizálják, a lényegtelent kiemelik, felnagyítják.
Kérdező: Konkrétan mire gondol?
Válasz: A téma nagyon összetett és egymásba fonódó. A világ dolgaira és az Egyház dolgaira összpontosítanék.
Kérdező: Mi az összefüggés?
Válasz: A világban végbemenő változások annyira szembetűnőek, és annyira személyesek ,amennyiben érintik  mindenki életét. Az emberek a bőrükön érzik a nyugtalanságot,a zavarodottságot, a bizonytalanságot. A félelem bekúszott az otthonok, családok életébe. Az emberek manipulálhatók lettek. Nincsenek (csak keveseknek) önálló gondolataik. Sodródnak. A fő téma az egészség és a betegség . Már másról nem is hallunk.
Az egészségügy, a benne dolgozók mindennapos szereplők a hírekben. Mindig voltak súlyos, lélegeztetett betegek, mindig voltak, akik hirtelen halállal haltak meg (sajnos). Én benne dolgozom. Valamikor tabu volt a "halál statisztikáról", beszélni, most harsogva, szinte kérkedve közlik a médiák az embereknek.
Ugyanakkor nincs szó a nap mint nap elvégzett abortuszokról, a passzív és aktív eutanáziáról. Ez nem "halál statisztika"?
Kérdező: Milyen szerepe van az Egyháznak? Mi lenne a dolga az Egyháznak?
Válasz:  Az Egyház dolga a jelen nehéz időkben és mindenkor, a lélekmentés! Az Egyház Krisztus Teste!
Az Egyháznak most is, kutya kötelessége lenne a saját útját járnia, ami Krisztus útja! Az Egyháznak az volna a kötelessége, hogy a félelemmel és csüggedéssel terhes lelkekbe reményt ,szeretetet és örömöt vigyen. De most én kérdezem Öntől. Hogyan?
A bezárt templomok? Az online szentmisék közvetítése? Ez olyan, mint az éhes kutyának mutogatott konc, amit az ablakon keresztül mutogatnak neki. Az Oltáriszentségtől és a szentelményektől megfosztott hívek százezreinek nyögését, panaszát nem hallja meg az Egyház. Szét fog széledni a nyáj. Mert akiben nincs meg a Jézus iránti hűség és szeretet, az a világ felé fog fordulni.
Most érkeztünk el a világ és az Egyház összekapcsolódásának gondolatához.
Magyarország Mária Országa. A Szent Korona a mi ékességünk és büszkeségünk és védelmünk ! Ezt a két fontos dolgot sohasem veszítsük szemünk elől.
Milyen kormány országol ma Magyarország fölött? Egy 2/3-os többségű párt, amely koalícióban van egy Keresztény Demokrata tagsággal. Kérdezem: érezhető ez most a kormányzásban?
Hallatja szavát a kereszténységében?
Kiáll a keresztény hagyományok mellett?
Megszólítja az Egyházat és a híveket?
NEM!!!
Amikor csüggedt fejünket felemeljük, ne feledjük! Isten a világ és az Egyház Ura! Most Húsvét nyolcadában mindenkit biztatok.
Ne csüggedjetek! Ne fáradjatok bele az imádságba! Kapaszkodjatok mentőövetekbe a rózsafüzérbe, és tekintsetek bizalommal az Oltáriszentégre, mert az Úr itt van. Velünk van. Feltámadott!
Végül szeretném megosztani  Pio atya próféciáját Magyarországról.
Valamint Mindszenty bíboros Úr kérése szerint: " "Akaratom, hogy a magyar engesztelésnek szentély épüljön"
Építsük fel az Engesztelő Kápolnát!

Szűz Mária, Világ Győzelmes Királynője most mutasd meg hatalmadat!
"Akarom, hogy az engesztelő kápolnát felépítsék!"
„Amennyiben ezzel, és egyéb terveimmel ellenkeznek,
annyiban késni fog a béke és a kegyelem.”
(Jézus üzenete Natália nővéren keresztül)

“Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenve­dés vár még rájuk, de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberi­ségre. Kevés nemzetnek van olyan nagyhatalmú őr­angyala, mint a magyaroknak, és bizony helyes len­ne erősebben kérniük hathatós oltalmát orszá­gukra!"

Kérdező: Köszönöm a beszélgetést.

Dr. Med Claus Köhnlein: Nincs járvány!

 

Dr. med. Claus Köhnlein, belgyógyász, tüdőgyógyász, vírus-szakértő, közel két évtizeddel ezelőtt írta meg első könyvét „Vírus őrület” címmel. Köhnlein már akkor észrevette gyakorló orvosként, hogy a gyógyszeripar bizonyos szereplői miként találnak ki betegségeket, hogy az azokra fejlesztett gyógyszerekkel aztán megmentsék a betegeket.

2020 tavaszán Dr. Köhnlein volt az első orvos, aki kamera előtt felvállalta, hogy nincsen járvány Németországban és nem is lehet, ha csak nem sikerül a WHO-nak ugyanúgy rászednie a politikusokat és orvosokat, hogy pánikot keltsenek és félrekezeljék protokoll szerinti eljárással, influenzás betegeiket.

Dr. Köhnlein már bő egy évvel ezelőtt lett figyelmes arra, hogy Olaszországban az kórházi kezelések ölik meg voltaképpen a betegeket, neves orvosi magazinokban közzétett WHO szerinti covid-protokoll kezelőlapokat elemezve. Akkor úgy nyilatkozott, hogy csoda, ha azon kezeléseket bárki is túléli.

Most, egy évvel később, amit azzal töltött, hogy végig a betegellátási frontvonalon szolgált ismét kamera elé állt.

Minden magyar orvos és politikus számára KÖTELEZŐen megnézendő anyag kell legyen ez a beszélgetés, hiszen a hazai extrém mértékű covid-halálozás teljesen egyértelmű, hogy nem véletlen eredménye. Alapos gyanúval feltételezhető továbbá, hogy adathamisításoké is természetesen, amikor bármiben is halálozott el valaki, a halál okát covidként jegyzik fel. Nem egy olyan esetről kaptunk hírt, amikor a háziorvos, vagy már a kórházi kezelőorvos covid elleni prevencióként a Köhnlein által is említett és élesen kritizált kezelésben részesíti a pácienst, ami pedig aztán nem más, mint a hamis PCR-teszt utáni, végzetes zsákutca második megállója a halál előtti végállomás előtt.Ugyanitt kel azt is megjegyezzük, hogy a kísérleti génmódosító oltások soha nem látott mértékű, beadása is teljesen egyértelműen tömeges halálozásokhoz és gyógyíthatatlan rosszullétekhez vezetett és vezet. Számtalan esetben már előzetes gyógyszeres félrekezeléstől vagy oltástól legyengült páciensek kerülnek a covidos intenzív-osztályokra.

https://orvosokatisztanlatasert.hu/dr-claus-kohnlein-a-koronarol-egy-ev-utan/

Tényeket közölt az orvos a televízióban!
Németországban, már a múlt évben megkérdőjelezték az orvosok a járványt, mára biztosak benne, hogy ezt a politika kreálta. Dr. Med Claus Köhnlein elmondja a riportban, hogy sem a múlt évben, sem az idén nem tudta Merkel bebizonyítani, hogy valós a járványveszély. A világ már jól tudja, hogy a PCR teszt nem covidot, de más fertőzést sem mutat ki. Az orvos azt állítja, hogy a fertőzések száma azért nőtt, mert a rossz tesztek generálták a fertőzötteket, miközben ez nem fedte a valóságot. Ő maga is kórházban dolgozik és egyetlen olyan beteg sem volt a keze alatt, amelyik valósan a covid miatt halt volna meg, de még a fertőzés jeleit sem látta egyiken sem. Számtalan kérelmet és tényeket kértek a kormánytól, de ezeket soha nem kapták meg. Kijelenti, hogy ennek a járványnak semmiféle tudományos alapja nincs, csak egy politikai döntés, amivel megfélemlítik az embereket. Kérjük nézze meg a riportot, amelyet egy közösségi oldalra töltöttek fel magyar felirattal. A videót a következő linkre kattintva tudja megnézni: https://www.facebook.com/racionaliselet/videos/1088906068255161/

Európa a Világgazdasági Fórum ellenőrzése alatt áll

 

„Ütemterv az Európai Bizottság intézkedéseinek végrehajtására a bizottsági közlemény és a vakcinával megelőzhető betegségek elleni együttműködés megerősítéséről szóló tanácsi ajánlás alapján”

amely  itt letölthet ( a Vaccine Pasports 2019-2022_EU ütemterve! _hu ) . Azon túl, hogy ez 2019-ben kezdődött a COVID ELŐTT, vegye figyelembe, hogy a nyelv nagyon egyértelműen kijelenti az „érintetteket”, ami Schwab teljes tézise a nagy visszaállítás mögött.

„Hozzon létre egy fenntartható és több érdekelt felet magában foglaló
platformot az EU forgalomba hozatal utáni felügyeleti
tanulmányaihoz, amelyek figyelemmel kísérik az
oltások biztonságosságát, hatékonyságát és hatásait”

VIDEÓ

Ez az EU javaslata a COVID útlevelekről szól, amelyek célja az utazás csökkentése, ami valójában az éghajlatváltozás megelőzése. Most azt javasolják, hogy a c vállalatokat érdekeltté alakítsák az oltások érvényesítése érdekében. Megbízható források szerint erőfeszítéseket tesznek arra, hogy a vállalatok megtagadják az oltások nélküli emberek alkalmazását. Üdvözöljük az új világrendben, amelynek célja a mozgás korlátozása az éghajlatváltozás érdekében.

A Salesforce a Schwab Világgazdasági Fórumával együttműködve  szoftvereket vezetett be az oltóanyagok bevezetésének kezelésére . Ezt mondja el a Salesforce:

„Egyfelől úgy gondolják, hogy a munkáltatók  felelősek (ami a Schwab érdekképviseleti tézise ), hogy pozitívan befolyásolják a társadalmat és megóvják munkahelyüket. A munkaadók - különösen a nagyok - nemcsak az alkalmazottaikat, hanem az ügyfeleket és partnereiket is befolyásolhatják az oltások előírásával, amelyek segíthetnek a tű mozgatásában a tömeges oltás és a járvány helyreállítása felé. "

https://besthirdetes.hu/tudasfa/europa-a-vilaggazdasagi-forum-ellenorzese-alatt-all.html