„Ütemterv az Európai Bizottság intézkedéseinek végrehajtására a bizottsági közlemény és a vakcinával megelőzhető betegségek elleni együttműködés megerősítéséről szóló tanácsi ajánlás alapján”

amely  itt letölthet ( a Vaccine Pasports 2019-2022_EU ütemterve! _hu ) . Azon túl, hogy ez 2019-ben kezdődött a COVID ELŐTT, vegye figyelembe, hogy a nyelv nagyon egyértelműen kijelenti az „érintetteket”, ami Schwab teljes tézise a nagy visszaállítás mögött.

„Hozzon létre egy fenntartható és több érdekelt felet magában foglaló
platformot az EU forgalomba hozatal utáni felügyeleti
tanulmányaihoz, amelyek figyelemmel kísérik az
oltások biztonságosságát, hatékonyságát és hatásait”

VIDEÓ

Ez az EU javaslata a COVID útlevelekről szól, amelyek célja az utazás csökkentése, ami valójában az éghajlatváltozás megelőzése. Most azt javasolják, hogy a c vállalatokat érdekeltté alakítsák az oltások érvényesítése érdekében. Megbízható források szerint erőfeszítéseket tesznek arra, hogy a vállalatok megtagadják az oltások nélküli emberek alkalmazását. Üdvözöljük az új világrendben, amelynek célja a mozgás korlátozása az éghajlatváltozás érdekében.

A Salesforce a Schwab Világgazdasági Fórumával együttműködve  szoftvereket vezetett be az oltóanyagok bevezetésének kezelésére . Ezt mondja el a Salesforce:

„Egyfelől úgy gondolják, hogy a munkáltatók  felelősek (ami a Schwab érdekképviseleti tézise ), hogy pozitívan befolyásolják a társadalmat és megóvják munkahelyüket. A munkaadók - különösen a nagyok - nemcsak az alkalmazottaikat, hanem az ügyfeleket és partnereiket is befolyásolhatják az oltások előírásával, amelyek segíthetnek a tű mozgatásában a tömeges oltás és a járvány helyreállítása felé. "

https://besthirdetes.hu/tudasfa/europa-a-vilaggazdasagi-forum-ellenorzese-alatt-all.html