24 világvezető nemzetközi pandémiás szerződést jelentett be a nagy visszaállítási menetrend végrehajtása érdekében

A globális vezetők egy része felhívást tett egy világméretű járványszerződésre, állítólag a jövőbeli járványok megelőzése, az oltások terjesztése és a globális kormányzás egyoldalú megközelítésének megvalósítása érdekében .

Ahogy James Corbett újságíró 2020. október 16-i, Corbett-jelentésében kifejtette, a The Great Reset egy új „társadalmi szerződés”, amely minden embert a bankszámlájához és az egészségügyi nyilvántartásához kapcsolódó elektronikus azonosítón keresztül köti hozzá, és egy szociális hitel-azonosító, amely végül életed minden aspektusát diktálja.

Boris Johnson brit miniszterelnök, Emmanuel Macron francia elnök, Angela Merkel német kancellár, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) vezetője, valamint 20 másik világvezető összefogtak egy közös levél megírásában azzal a nyilvánvaló szándékkal, hogy megnyerjék a népi támogatást a globalista tervhez.

A COVID-19-et „az 1940-es évek óta a globális közösség számára a legnagyobb kihívásnak” nevezve a 24 vezető azt jósolta, hogy „más járványok és egyéb súlyos egészségügyi vészhelyzetek lesznek”. https://humansarefree.com/2021/04/world-leaders-pandemic-great-reset-agenda.html

Most már tudja az internáló táborok valódi célját.