2022. június 23., csütörtök

Antikrisztuskövető Tömeggyilkos Joe Biden "elnök" megerősíti, hogy egy tervezett 2. járvány van készülőben

 

Freudi elszólás? Nemzetgyilkos Joe Biden "elnök" megerősíti, hogy egy tervezett 2. járvány van készülőben, mivel az Egyesült Királyság kormánya nemzeti incidenst hirdetett, miután a gyermekbénulás 1984 óta először fordult elő az országban.

Az Egyesült Államok elnöke megerősítette, hogy "lesz egy második világjárvány", és az Egyesült Államok kormányának sürgősen pénzre van szüksége, hogy felkészüljön rá. A bejelentés egy nappal azelőtt történt, hogy az Egyesült Királyság kormánya nemzeti incidenst hirdetett, miután a brit Egészségbiztonsági Ügynökség 1984 óta először fedezte fel a gyermekbénulást Angliában.

Az alábbi felvételen Biden elnököt egy újságíró arról kérdezte június 21-én, hogy hány gyermeket tud beoltani az Egyesült Államok, mielőtt a kormánynak több pénzt kell kérnie a kongresszustól.
Sátánfatty Biden válasza?

"Több pénzre van szükségünk. De nem csak a gyermekek oltására kell több pénz. Több pénzre van szükségünk a második világjárványra való felkészüléshez. Lesz még egy világjárvány."

Videó

 

 

A gyerekek körében előforduló "rejtélyes" hepatitiszes megbetegedésekről és a majomhimlő állítólagos megjelenéséről több nyugati országban a történelem során először, úgy tűnik, hogy Népirtó Joe Biden talán most engedte ki a macskát a zsákból, hogy ezek a dolgok nem szerencsétlen véletlenek, és az egészet megtervezték és eleve tervszerűen csinálják.

Ez felveti a kérdést, hogy vajon csak véletlen egybeesés-e, hogy az Egyesült Királyság kormánya éppen egy nappal Biden kijelentései után nemzeti incidenst hirdetett, miután az Egyesült Királyság Egészségbiztonsági Ügynöksége (UKHSA) 1984 óta először fedezte fel Angliában a gyermekbénulást.

Az Egyesült Királyság Egészségbiztonsági Ügynöksége (UKHSA) a Gyógyszereket és Egészségügyi Termékeket Szabályozó Ügynökséggel (MHRA) együttműködve poliovírust talált a londoni Beckton szennyvíztisztító telepről gyűjtött szennyvízmintákban.

Forrás


A vizsgálatok azt követően folynak, hogy február és május között vett szennyvízmintákban több, egymással szorosan összefüggő vírust találtak. A vírus tovább fejlődött, és jelenleg a "vakcinából származó" 2-es típusú poliovírusnak (VDPV2) minősül, amely ritka esetekben súlyos betegséget, például bénulást okozhat.

A VDPV2 kimutatása azt sugallja, hogy valószínű, hogy Észak- és Kelet-Londonban szoros kapcsolatban álló egyének között történt némi terjedés, és hogy ők most a 2. típusú poliovírustörzset ürítik a székletükben.

Az Egyesült Királyságban az utolsó vadon előforduló gyermekbénulásos esetet 1984-ben igazolták. Az Egyesült Királyságot 2003-ban nyilvánították poliómentesnek. A szennyvízfelügyeletet kiterjesztik az átvitel mértékének felmérése és a célzott fellépést igénylő helyi területek azonosítása érdekében.

 

 

Az egészségügyi szakemberek figyelmét felhívták ezekre a megállapításokra, hogy azonnal kivizsgálhassák és jelenthessék azokat, akiknél olyan tünetek jelentkeznek, amelyek polióra utalhatnak, például bénulás.

De ha a gyermekbénulásnak az Egyesült Királyságban történt felfedezése nincs is összefüggésben Biden elnök tervezett második világjárványra vonatkozó megjegyzéseivel, talán az Egészségügyi Világszervezet június 23-án, csütörtökön tartandó ülése igen.

Az Egészségügyi Világszervezet sürgősségi bizottsága 2022. június 23-án, csütörtökön ül össze, hogy felmérje, hogy a Covid-19 vakcina által kiváltott övsömör-járvány (állítólag majomhimlő) nemzetközi aggodalomra okot adó közegészségügyi vészhelyzetet jelent-e.

Forrás

A 2005-ös Nemzetközi Egészségügyi Szabályzat (IHR) értelmében pedig a tagállamok jogi kötelessége, hogy azonnal reagáljanak a nemzetközi aggodalomra okot adó közegészségügyi vészhelyzetre, ami azt jelenti, hogy hamarosan szemtanúi lehetünk a COVID 2.0-nak.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/joe-biden-elnok-megerositi-hogy-egy-tervezett-2-jarvany-van-keszuloben

A neuronok agyba ültetett LED-es vezérlése új értelmet ad a "megvilágosodott gondolatnak".

Világszerte nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy az emberi agyba vezeték nélküli interfészeket, úgynevezett kommunikációs eszközöket telepítsenek az agy és a számítógép közé. Ennek egyik legfelkapottabb módszere az optogenetika. Jelenleg világszerte több mint 1000 laboratórium - köztük kormányzati szervezetek laboratóriumai - dolgozik különböző optogenetikai módszereken.

Mi is az optogenetika?

Az optogenetika a genetikai és optikai módszerek kombinációja, amelynek célja a célsejtekben, szövetekben vagy komplex szervezetekben LED-fény segítségével események kiváltása.
Az optogenetikát már világszerte számos célra használják, beleértve az orvosbiológiai alkalmazásokat és az idegrendszeri betegségek kezelését.
Az optogenetika egyik előnye, hogy potenciálisan nem igényel sebészeti beavatkozást, csak egy génmanipuláló injekciót. Ebben az eljárásban bizonyos fényérzékeny fehérjéket vírusba csomagolnak és befecskendeznek az agy kívánt helyére, ahol megfertőzik a különböző sejteket. Ezeket a fényérzékeny fehérjéket aztán arra lehet használni, hogy LED-fénnyel specifikusan gerjesszék vagy leállítsák az egyes neuronhálózatokat.
Ez azt jelenti, hogy a LED-fény segítségével az emlékek törölhetők és felülírhatók, az agy- és izomsejtek - és így az érzések, gondolatok, testmozgások és viselkedés - gyorsan és pontosan irányíthatók és befolyásolhatók.
Az optogenetikához tehát csak LED-fényre van szükség, amely besugározza az agy neuronjait.
A besugárzás például az agyburkon keresztül vagy a testbe ültetett nano-LED-eken keresztül történik.
a testbe ültetett nano-LED-ek.

Az optogenetikai kutatással párhuzamosan minden évben LED Fórumot tartanak, ahol a nemzetközi világítástechnikai ipar személyiségei találkoznak. A fórum témái között szerepel a mikro-LED-ek használata, amelyek fontosak az optogenetika fénykibocsátásának javításában. Vagy a dolgok internete és az a cél, hogy minden LED-lámpába érzékelőt építsenek be, hogy a LED-fényen keresztül digitális adatátvitelt biztosítsanak. Érdekes módon a LED-fórum előadói között olyan emberek is vannak, akik nagyon közel állnak mind a Világgazdasági Fórumhoz (WEF), mind a Római Klubhoz. 2019-ben például Andreas Huber, a Római Klub Németország jelenlegi ügyvezető igazgatója tartott előadást.
A Római Klubot az új világrendért küzdő elit legnagyobb agytrösztjének tartják, amely a globális problémák megoldását a népesség drasztikus csökkentésében látja. Ez a klub volt az is, amely támogatta Klaus Schwab WEF-jének megalapítását. A WEF viszont egy Új Világrendet szorgalmaz a tervezett "Nagy Újraindítással".
Eszerint a WEF az optogenetikát az egyik legfontosabb technológiának tekinti. Így írják a honlapjukon, idézem:
"Agyunk neuronoknak nevezett sejtek milliárdjaiból áll, és ezek az idegsejtek neurális áramkörökön keresztül kommunikálnak egymással.
Az optogenetika most először teszi lehetővé, hogy manipuláljuk azokat az üzeneteket, amelyeket ezek az idegsejtek egymásnak küldenek. A technikát potenciálisan fel lehet használni az emlékek, érzelmek és gondolatok manipulálására...".

Mivel az Európai Bizottság vezető politikusai, mint például Ursula von der Leyen, szoros baráti kapcsolatban állnak a WEF-fel, nem meglepő, hogy az optogenetikát az Európai Bizottság is nagyra értékeli:
"Bár talán nem vesszük észre, az idegsejtek központi szerepet játszanak abban, hogy képesek vagyunk megérteni a környezetünket és kölcsönhatásba lépni vele. Az optogenetikának köszönhetően ezeket a sejteket mostantól fény segítségével nagy pontossággal lehet irányítani."
Az EU Bizottsága volt az is, amely 2009-ben bevezette az izzók ellentmondásos betiltását, és ezzel lehetővé tette a LED-ek zökkenőmentes használatát.

Kedves nézők, rendkívül aggasztó, hogy olyan emberek, mint a Római Klub vagy a WEF, olyan technológiákról áradoznak, mint az optogenetika. Azok, akik a népességcsökkentésben vagy a "nagy visszaállításban" látják a világ problémáinak megoldását. A "Nagy Újraindítás", amelynek célja, hogy a WEF szerint 2030-ban már semmink se legyen, és mégis boldogok legyünk.

Esetleg boldogan az alkalmazott manipulatív optogenetika révén?

Optogenetik: https://www.openscience.or.at/de/wissen/genetik-und-zellbiologie/2017-10-25-optogenetik-wie-licht-zellen-steuern-kann/
https://www.hcm-magazin.de/heilendes-licht/150/10743/396068
https://singularityhub.com/2020/10/13/scientists-found-a-new-way-to-control-the-brain-with-light-no-surgery-required/
https://www.darpa.mil/news-events/2017-07-10
https://de.wikipedia.org/wiki/Optogenetik
https://flexikon.doccheck.com/de/Optogenetik
Optogenetik ohne operativen Eingriff: https://www.hu-berlin.de/de/forschung/szf/forschungsmanagement/veroeffentlichungen/spektrum/hegemann112.pdf
LED mit Sensor https://www.cetoday.ch/news/2019-02-01/das-led-forum-2019-widmet-sich-dem-internet-der-dinge
LED- Forum und nahe stehende Personen zum WEF: https://www.ledforum.com.br/ledforum/programacao.php
https://seminar.trendforce.com/LEDforum/2020-pay/US/index/?utm_medium=Article&utm_source=LEDinside_EN_0709&utm_campaign=2020_LEDforum_webinar
https://optics.org/news/10/9/26
Andreas Huber: https://www.cetoday.ch/news/2019-02-01/das-led-forum-2019-widmet-sich-dem-internet-der-dinge
Club of Rome, WEF: https://clubofrome.de/worldeconomicforum2020/
https://www.kla.tv/6589
https://www.freethewords.com/2021/08/11/wer-ist-eigentlich-klaus-schwab-und-wieso-sollten-wir-das-weltwirtschaftsforum-kennen/
https://archive.org/details/der-club-of-rome-die-grosste-denkfabrik-der-neuen-weltordnung-von-john-coleman-pdf
https://www.weforum.org/agenda/2016/06/top-10-emerging-technologies-2016/
https://www.weforum.org/agenda/2016/10/what-is-optogenetics/
https://www.wochenblick.at/wirtschaft/welt-wirtschafts-forum-sie-werden-2030-nichts-mehr-besitzen/
Europäische Kommission: https://cordis.europa.eu/article/id/209394-oleds-for-better-control-of-neurons/de
https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/de/speech_20_102
https://www.eu-info.de/europa-punkt/politikbereiche/gluehbirnen-verbot/

Egy ausztráliai szövetség perli a kormányt a gyermekek beoltása miatt

Az Ausztrál Oltási Kockázati Hálózat (AVN) perli az ausztrál kormányt és az egészségügyi minisztert az 5-11 éves gyermekek beoltása miatt, és reméli, hogy számukra kedvező ítélet születik, amely precedensértékű lehetne és globálisan is referenciaként szolgálna.

Hírességek szenvednek káros mellékhatásoktól és bele is halnak az oltás szövődményeibe. XXXIV. rész

Olyan hírességek, mint Simon Reeve, Maxi Rolon, Alexander Toradze, Howard Griffiths, Antonella Clerici és még sokan mások szenvedtek a mérgező vakcinák miatt, és néhányan közülük meg is haltak. Ha a hírességekkel megtörténhet ilyesmi, vajon hány névtelen emberrel történhet meg, aki nem szerepel a médiában, és akit senki sem tart számon?

Az emberiség kiirtásának forgatókönyve és a hozzá vezető célok.

Mike Adams aktivista elmagyarázza az emberiség kiirtásának 9 lépését és azt a 10 célt, amit még el kell érniük ahhoz, hogy ezt véghez tudják vinni. Mindaz, ami most történik, háború, és mi benne vagyunk!

A nagy újraindítás kudarcot vall, de tovább kell küzdenünk

Maria Zeee interjút készít Thomas Renz ügyvéddel, aki megfigyelte, hogy a 2030-as program 2023-ra felgyorsul, mert az elit kudarcot vall, ezért minden fronton támadnak, ezért ne nyugodjunk meg abban a hitben, hogy győztesek vagyunk.

Dollárszázmilliárdokkal lopta meg Magyarországot a 80-as évektől egy szűk réteg

Az emberiség jövőjét teremtjük

Alessandro Meluzzi, a pszichiátria professzora szerint azok, akik nem hajoltak meg a kényszerek előtt, egyfajta szuperemberek lesznek, akik túllépve koruk szabályain, a holnap emberiségének evolúcióját építik.

Ez az vakcina a legnagyobb globális bűntény az emberiség ellen. Mindenkit bántottak már a hatóságok

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Edith Brötzner újságíró Anja Corinna Strassner német pszichoterapeuta 15 pontjával magyarázza, hogy az állam két éve bántalmazza a lakosságot. Váljunk újra emberré, és tegyünk egy lépést mások felé.

Dr. Robert Malone: A gyermekek oltásai agy-, szív-, immun- és szaporodási károsodást okoznak

Dr. Robert Malone, MD, felhívja a szülők figyelmét a védőoltások kockázataira, kérjük, gondolkodjanak saját maguk, védjék meg gyermekeiket, és ne feledjék, hogy egyedül Önök felelősek gyermekeik biztonságáért!

Az Egészségügyi Világtanács konferenciája: itt az ideje egy jelentős evolúciós változásnak

Az Egészségügyi Világtanács által szervezett és szponzorált 'Better Way Conference' (Jobb út) konferencia a reményre és a jobb út keresésére összpontosított, és ez a mozgalom a WEF és a WHO találkozójával egy időben ülésezett az Egyesült Királyságban. Ez valóban egy háború az emberiség szívéért és elméjéért.

A Covid injekció a gyerekeket sterilizálja - az emberi faj vége?

Dr. Paul Thomas bejelenti, hogy nagyon valószínű, hogy ha az összes vagy a legtöbb gyermeknek beadják a Covid injekciót, akkor sterilek lesznek, és nem lesznek gyermekeik, ez azt jelentheti, hogy közeledünk az emberi faj végéhez. Ez az egyik rejtett program.

A 'vakcinák' leépítik az immunrendszert, növelik az esetleges fertőzéseket

Az AIDS a szerzett immunhiányos szindróma. Dr. Ruby számára ez egy másik neve az 'antitest-függő potenciálásnak'. Ezek az injekciók leépítik az oltottak immunrendszerét. Így 1-2 év múlva mindenféle alkalmi fertőzésnek áldozatai lesznek.

Politikusok és magasrangúak szenvednek mellékhatásoktól és halnak meg az oltások után. VI. rész

Becsapott politikusok és magas rangú tisztviselők a világ minden tájáról, mint például Monacói Charlene, Jean Lassalle, Giuseppe Pimpinella, Josh Stein, Zizi Soares, Thekla Walker és mások szenvednek káros mellékhatásoktól és veszítik életüket a vakcinák után.