Freudi elszólás? Nemzetgyilkos Joe Biden "elnök" megerősíti, hogy egy tervezett 2. járvány van készülőben, mivel az Egyesült Királyság kormánya nemzeti incidenst hirdetett, miután a gyermekbénulás 1984 óta először fordult elő az országban.

Az Egyesült Államok elnöke megerősítette, hogy "lesz egy második világjárvány", és az Egyesült Államok kormányának sürgősen pénzre van szüksége, hogy felkészüljön rá. A bejelentés egy nappal azelőtt történt, hogy az Egyesült Királyság kormánya nemzeti incidenst hirdetett, miután a brit Egészségbiztonsági Ügynökség 1984 óta először fedezte fel a gyermekbénulást Angliában.

Az alábbi felvételen Biden elnököt egy újságíró arról kérdezte június 21-én, hogy hány gyermeket tud beoltani az Egyesült Államok, mielőtt a kormánynak több pénzt kell kérnie a kongresszustól.
Sátánfatty Biden válasza?

"Több pénzre van szükségünk. De nem csak a gyermekek oltására kell több pénz. Több pénzre van szükségünk a második világjárványra való felkészüléshez. Lesz még egy világjárvány."

Videó

 

 

A gyerekek körében előforduló "rejtélyes" hepatitiszes megbetegedésekről és a majomhimlő állítólagos megjelenéséről több nyugati országban a történelem során először, úgy tűnik, hogy Népirtó Joe Biden talán most engedte ki a macskát a zsákból, hogy ezek a dolgok nem szerencsétlen véletlenek, és az egészet megtervezték és eleve tervszerűen csinálják.

Ez felveti a kérdést, hogy vajon csak véletlen egybeesés-e, hogy az Egyesült Királyság kormánya éppen egy nappal Biden kijelentései után nemzeti incidenst hirdetett, miután az Egyesült Királyság Egészségbiztonsági Ügynöksége (UKHSA) 1984 óta először fedezte fel Angliában a gyermekbénulást.

Az Egyesült Királyság Egészségbiztonsági Ügynöksége (UKHSA) a Gyógyszereket és Egészségügyi Termékeket Szabályozó Ügynökséggel (MHRA) együttműködve poliovírust talált a londoni Beckton szennyvíztisztító telepről gyűjtött szennyvízmintákban.

Forrás


A vizsgálatok azt követően folynak, hogy február és május között vett szennyvízmintákban több, egymással szorosan összefüggő vírust találtak. A vírus tovább fejlődött, és jelenleg a "vakcinából származó" 2-es típusú poliovírusnak (VDPV2) minősül, amely ritka esetekben súlyos betegséget, például bénulást okozhat.

A VDPV2 kimutatása azt sugallja, hogy valószínű, hogy Észak- és Kelet-Londonban szoros kapcsolatban álló egyének között történt némi terjedés, és hogy ők most a 2. típusú poliovírustörzset ürítik a székletükben.

Az Egyesült Királyságban az utolsó vadon előforduló gyermekbénulásos esetet 1984-ben igazolták. Az Egyesült Királyságot 2003-ban nyilvánították poliómentesnek. A szennyvízfelügyeletet kiterjesztik az átvitel mértékének felmérése és a célzott fellépést igénylő helyi területek azonosítása érdekében.

 

 

Az egészségügyi szakemberek figyelmét felhívták ezekre a megállapításokra, hogy azonnal kivizsgálhassák és jelenthessék azokat, akiknél olyan tünetek jelentkeznek, amelyek polióra utalhatnak, például bénulás.

De ha a gyermekbénulásnak az Egyesült Királyságban történt felfedezése nincs is összefüggésben Biden elnök tervezett második világjárványra vonatkozó megjegyzéseivel, talán az Egészségügyi Világszervezet június 23-án, csütörtökön tartandó ülése igen.

Az Egészségügyi Világszervezet sürgősségi bizottsága 2022. június 23-án, csütörtökön ül össze, hogy felmérje, hogy a Covid-19 vakcina által kiváltott övsömör-járvány (állítólag majomhimlő) nemzetközi aggodalomra okot adó közegészségügyi vészhelyzetet jelent-e.

Forrás

A 2005-ös Nemzetközi Egészségügyi Szabályzat (IHR) értelmében pedig a tagállamok jogi kötelessége, hogy azonnal reagáljanak a nemzetközi aggodalomra okot adó közegészségügyi vészhelyzetre, ami azt jelenti, hogy hamarosan szemtanúi lehetünk a COVID 2.0-nak.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/joe-biden-elnok-megerositi-hogy-egy-tervezett-2-jarvany-van-keszuloben