2021. október 30., szombat

Gyerekek/fiatalok mentális egészsége,öngyilkosság, indoktrináció,maszk-oltás károk

A hamis világjárvány miatti bezártság és lezárások következményeként a gyermekek mentális egészségügyi problémái az utóbbi hónapokban pszichés zavarok "hullámaként" egyre nagyobb méreteket öltöttek. A gyermekpszichiátriai sürgősségi esetek, az étkezési zavarok, a szorongás, a depresszió, az önkárosítás és az öngyilkosság a serdülők és fiatalok körében megduplázódott. A gyermekek elleni erőszak, a rossz bánásmód és a bántalmazás is megnőtt, és a gyermekek és fiatalok képernyőfogyasztása is ugrásszerűen megugrott.
Számos tanulmány és tudományos jelentés világít rá erre a riasztó helyzetre, a számok folyamatosan emelkednek, és ez azért súlyos, mert a hatások hosszú évekig fennállhatnak, ráadásul a gyermekkor medikalizálása, amely a gyermekek kísérleti génterápiával történő oltásának megszállottságával együtt újabb súlyos problémává válik. Miért tagadják a fiatalokra gyakorolt súlyos, visszafordíthatatlan károsodások és az oltások miatti halálesetek számait? Nem csak erről van szó, a gyermekek és a fiatalok szenvednek a maszkviselési kötelezettségtől, amely árt az egészségüknek és az érzelmi és fizikai fejlődésük szempontjából oly fontos kapcsolataiknak.
Mi a helyzet az indoktrinációval, a pszichológiai nyomással és az agymosással, amelyet a legfiatalabbakkal szemben végeznek, akiknek még nincs fejlett kritikai érzékük és ítélőképességük? Mi a cél? Milyen eszméket sulykol az iskolákban egy olyan oktatási rendszer, amelyet az elit napirendje évek óta eltérített?

Itt az ideje, hogy sokkal közelebbről megvizsgáljuk a Nagy Újraindítást, egy hamis utópiát, amelyet sarlatánok adnak el nekünk.

 

Ahogy kilépünk a világjárványból, számítsatok arra, hogy sokkal többet fogtok hallani A Nagy Újraindításról és a jobb felépítésről.

Ez azonban messze nem egy alacsony szén-dioxid-kibocsátású áloméletet eredményez, hanem egy karikatúraszerű fantázia, amely a globális elitnek még több hatalmat ad.
A "Nagy Újraindítás" kifejezéssel a legtöbb nyugati neoliberális politikus szívesen foglalkozik. Valójában olyan gyakran és megfelelő magyarázat nélkül, hogy a körültekintő megfigyelőnek egyfajta fizetett reklámnak tűnik.

De mi is ez pontosan? A kifejezés a Világgazdasági Fórum (WEF) 2020. júniusi, 50. éves találkozóján vált ismertté. Eredetileg a walesi herceg indította útjára, mielőtt a WEF alapítója és ügyvezető elnöke, Klaus Schwab, a művészileg disztópikus sci-fi gonosztevő filozófiájába olvadt volna bele.

A Nagy Újraindítás a világ infrastruktúrájának "fenntartható módon" történő újjáépítésének tervére utal a Covid-19 világjárvány gazdasági pusztításait követően, valamint egy globális szerződés létrehozására a jövőbeli világjárványok megelőzésére, vagy ahogy hivatalosabban fogalmaznak, "egy szilárdabb nemzetközi egészségügyi architektúra kiépítésére, amely megvédi a jövő generációit". Ha valaha is hallja, hogy az emberek a "jobb felépítésről" beszélnek, akkor a Nagy Újraindításra utalnak.

A Nagy Újraindítás talán legzavaróbb része az, hogy mennyire hasonlít a szokásos üzletmenetre, csak EXTRA globalizmussal. A terv legtöbb vázlata a nemzeti határok és az egyéni nemzeti autonómia további gyengítését tartalmazza egy "univerzálisabb kormányzás" javára. Szokás szerint a gyorsan eltűnő nyugati középosztálynak kell viselnie ezt a terhet, mivel szabadságjogait tovább korlátozzák, hogy megfeleljen a vállalati média által táplált aktivizmus kvótáinak.

Ettől függetlenül a világ számos vezetője, akiket kétségtelenül Schwab tekintélyt parancsolóan baljós Blofeld-szerű ruhatára bűvölt beleegyezésre, beleegyezett a nagy visszaállításba, köztük Boris Johnson, Emmanuel Macron, Angela Merkel, Kyriakos Mitsotakis, Mark Rutte, Pedro Sánchez, Erna Solberg és Volodymyr Zelenszkij. John Kerry szerint Joe Biden kormánya is a fedélzeten van.

De a nyugati vezetők általános egyetértése teljesen jellemző minden olyan programra, amelyet a NATO, az ENSZ vagy a WEF támogat. Ha egy érzelmekkel teli, politikailag homályos és végső soron hatástalan rendeletet vagy törvényjavaslatot javasol valamelyik ilyen szervezet - amelyek mindegyike egy-egy ócska, világjáró biztosítási ügynöki csapatra hasonlít -, a mi puhány politikusaink sorban állnak, hogy a legbuzgóbb egyetértést mutassák.

Általában úgy tűnik, hogy a konkrét környezeti vagy tudományos problémákra adott megoldásaik rejtélyes módon összefonódnak az LMBTQ+ jogokkal, a munkahelyi egyenlőséggel, a nyitott határokkal kapcsolatos kezdeményezésekkel és más, nem kapcsolódó társadalmi igazságossági ügyekkel. Mintha minden céljuk valahogy egyoldalúan ugyanabból a forrásból származna, vagy ugyanazt a megoldást vonná maga után, függetlenül az ok-okozati összefüggésektől vagy következményektől. Ezért egy globális világjárványra adott egységes válasz rejtélyes módon egyenlő a transzneműek jogainak aktivizmusával is.

Saját szavaikkal élve: "Egyetlen kormány vagy multilaterális ügynökség sem képes egyedül kezelni ezt a (világjárvány) fenyegetést. Együtt jobban fel kell készülnünk arra, hogy a világjárványokat előre jelezzük, megelőzzük, felderítsük, értékeljük és hatékonyan reagáljunk rájuk, méghozzá rendkívül összehangolt módon."

Schwab és csatlósai számos más, nagy ívű, elcsépeltnek vagy fenyegetőnek tűnő gondolatot is kifejtettek. Gondoljunk csak arra, hogy "a szakadék a piacok és az emberek értékei között csökkenni fog", és hogy "azt akarjuk, hogy nagyobb figyelmet fordítsanak a tudományos szakértőkre. Senki sem tudja "önmagát elszigetelni" az éghajlatváltozással szemben, ezért mindannyiunknak "előre és szolidárisan kell cselekednünk". Sok szó esik az "igazságosabb és méltányosabb eredményekre" való törekvésről.

A nemzetközi szerződések mindig is a hatalom koncentrálásáról szólnak. A realisták számára ez az élet egyik ilyen szabálya, mivel az emberi ügyekben nem lehet kikerülni a hatalmi dinamikát. A valódi problémákra gyakran nincsenek jó érzésű megoldások. Gyakran "aljasnak tűnő" megoldásokat igényelnek, amelyek nem hangzanak jól a vállalati célokról szóló közleményben. Az olyan kezdeményezések, mint a Nagy Újraindítás, mind az egyes nemzetek autonómiájának fokozatos elvesztésével járnak, mivel döntéshozatali hatalmukat egy nemzetközi, testetlen szabályalkotónak adják át.

Ez kétségtelenül a globalisták fantáziája már régóta, de a kulcskérdés az, hogy vajon tisztában vannak-e azzal, hogy mit csinálnak, vagy sem?

Ami az elképesztő összehangolt világjárvány elleni válaszlépésüket illeti, úgy tűnik, hogy ez nem más, mint az egész világra kiterjedő, MINDENKINEK kötelező védőoltás. Maga Klaus Schwab szerint: "Amíg nem oltanak be mindenkit, addig senki sem lesz biztonságban." Amire a jelenlévő neoliberális világ vezetői újfent megerősítően bólogattak, egybehangzóan ismételgetve mantrájukat: "Globális közjó".

 

 

 

 

Schwab, annak ellenére, hogy úgy néz ki, mint egy halhatatlan bordélyházkezelő Kublai Kán Xanadujában, valójában ugyanabból a ruhából van kivágva, mint egy tipikus uniós technokrata. Elképzelései nem kreatívak, hanem meglehetősen unalmasak és unalmasak, és a pályafutását vizsgáló kutatások azt mutatják, hogy ezek az 1970-es évek óta változatlanok. Következetesen ugyanazt a dolgot prédikálja, mint egy megszakadt lemez.

Schwab úgy véli, hogy a környezeti megoldásokat a kapitalizmus legkisebb megváltoztatása nélkül is elérhetjük, ha a "kölcsönös elszámoltathatóság és közös felelősség, átláthatóság és együttműködés szerződéseit hozzuk létre a nemzetközi rendszeren belül". Elképzelése az "etikus kapitalizmust" foglalja magában - ahol a kapitalizmus túlkapásait valahogyan az "etikus érdekeltek" fogják kordában tartani, akiknek a vállalatok elszámoltathatók lesznek, miközben (kényelmes módon) a már meglévő elitek és rendszerek változatlanul fennmaradnak. Ez a Világgazdasági Fórum mesterterve, amely 40 éve nagyjából változatlan.

Az eredmény? Egy zöld technokrácia, feltételezzük, a WEF által előírt "etikus érdekeltek" apparátusával, egy világméretű pókhálós szervezet, amelyet a világjárványok és a szén-dioxid-kibocsátás fenyegető félelmei irányítanak. A társadalom egyetlen rétege sem mentesülne az "új szerződés" előírásai alól.

A Great Reset honlapja alig tűnik többnek, mint a modern pod-életmód reklámja. Úgy tűnik, mintha az alacsony szén-dioxid-kibocsátású áloméletet (a modern kényelem elvesztése nélkül) a nőies hipszterek számára kínálná. Láthatunk slampos kinézetű neoliberális fiatalokat, gyakori utalásokat az LMBTQ+ értékekre, és egy általános sürgősséget a szénlábnyomokkal kapcsolatban.

A honlapon van egy csipetnyi Adbusters, az Occupy Wall Street mozgalom megalkotója. Annak ellenére, hogy a WEF és Davos, valamint az összes kapcsolódó szervezet teljes mértékben elit intézmények, a weboldal az alulról szerveződő városi aktivizmust stilizálja. Fehér lapjain sok a gusztustalan szimbolika, például egy zöld és szivárványos zászló-kombináció olyan bugyuta szlogenekkel, mint "tisztelgünk előtted, zoomkirálynő!".

 

Schwab a The Great Reset célját "a negyedik ipari forradalomként" említi, amelynek az elsőt a víz és a gőz, a másodikat a tömegtermelés, a harmadikat pedig az elektronikus automatizálás hajtotta. A negyedik elmosódnak a határok a "fizikai, digitális és biológiai szférák" között.

A varázslatos előrelépések e zsákbamacskájába sorolja "az olyan területeket, mint a mesterséges intelligencia, a robotika, a dolgok internete, az autonóm járművek, a 3D nyomtatás, a nanotechnológia, a biotechnológia, az anyagtudomány, az energiatárolás és a kvantumszámítástechnika".

Ez karikatúraszerű optimizmusnak hangzik, hiszen e technológiák közül sok minden, csak nem tiszta, és úgy tűnik, de facto nem kapcsolódik az iparosodásból való kilépéshez vagy bármi máshoz. Ráadásul a vállalatok kevesebb mint 9%-a használja a gépi tanulást, a robotikát, az érintőképernyőket és más fejlett technológiákat, amelyek úgy vannak felsorolva, mint amelyek valahogyan "mindent megváltoztatnak". Az érdekeltségi kapitalizmus, mint fogalom, nem magyarázza magát bolondbiztosnak, és kétségtelenül szabadon értelmezik majd a Szilícium-völgyhöz vagy az ellátási lánc konglomerátumaihoz hasonlók.

A Great Reset optimizmusának ékköve az a hit, hogy a mesterséges intelligencia megjelenése mindent pozitívan fog megváltoztatni, ismét csak konkrétumok nélkül, hogy valahogyan egy alacsony szén-dioxid-kibocsátású új világot hozzon létre.

Ez a legjobb esetben is csak füstnek és tükörnek tűnik, elszigetelt babszámlálók által gyártott, gyerekes vállalati fantáziának. A legrosszabb esetben ez egy szándékos hatalomátvétel, amelyet elszámoltathatatlan nemzetközi ügynökségek és rejtett oligarchák hajtanak végre.

Akárhogy is, ez egy hamis utópia a magánélet és az autonómia árán, amelyet olyan használtautó-kereskedők adnak el nekünk, akik azt hiszik magukról, hogy hercegek.

Gondolja, hogy a barátait érdekelné? Ossza meg ezt a történetet!

RT

https://pokolafoldon.hu/great-reset/a-nagy-ujrainditas-egy-hamis-utopia-amelyet-sarlatanok-adnak-el-nekunk

Mimi Nguyen Ly: 19 állam beperelte a Biden-adminisztrációt a COVID-19 elleni oltási mandátum miatt

 

Az Egyesült Államok több állama pénteken több szövetségi pert indított a Biden-kormányzat ellen a szövetségi dolgozók és vállalkozók számára kiadott COVID-19 vakcina felhatalmazása miatt.

Texas egyénileg perelte be a galvestoni szövetségi bíróságon. Tovább pert nyújtott be egy szövetségi kerületi bíróság Missouri magában Alaszka, Arkansas, Iowa, Missouri, Montana, Nebraska , New Hampshire, Észak-Dakota, Dél-Dakota és Wyoming. Egy újabb kereset, amelyet Georgia szövetségi kerületi bíróságán nyújtottak be , Georgia, Alabama, Idaho, Kansas, Dél-Karolina, Utah és Nyugat-Virginia ellen irányul.

A perek egy nappal azután indulnak, hogy Ron DeSantis floridai kormányzó bejelentette, hogy beperelte az adminisztrációt ugyanazon oltási megbízás miatt. Péntek végén összesen 19 állam perelte be a Biden-kormányt a mandátum miatt.

Joe Biden elnök szeptember 9- én nagy horderejű  végrehajtói rendeletet adott ki, amely előírja, hogy a foglalkoztatás feltételeként szinte minden szövetségi alkalmazottnak COVID-19 oltást kell kapnia, beleértve a polgári szövetségi alkalmazottakat és a vállalkozókat is. A rendelet december 8-án lép hatályba. A rendszeres COVID-19 szűrés nem lehetséges, de a rendelet értelmében vallási vagy egészségügyi mentességet lehet adni az oltás alól. Azok a vállalkozók, akik nem tartják be az előírásokat, elveszíthetik az állami szerződéseket.

 

A Biden-adminisztráció nem válaszolt azonnal a megjegyzéskérésre.

‘Indok’

A galvestoni szövetségi bírósághoz benyújtott texasi panasz ( pdf ) azt kéri a bíróságtól, hogy nyilvánítsa jogellenesnek Biden oltási mandátumát, és adjon ki előzetes és ideiglenes intézkedést annak végrehajtásának megakadályozása érdekében.

„A Biden-adminisztráció többször is kifejezte megvetését azokkal az amerikaiakkal szemben, akik úgy döntenek, hogy nem kapnak védőoltást, és ismételt és visszaélésszerű szövetségi túlkapásokat követett el, hogy olyasmit kényszerítsen az amerikaiakra, amit nem akarnak” – mondta Ken Paxton texasi főügyész pénteki nyilatkozatában . „A szövetségi kormánynak nincs lehetősége arra, hogy megfosztja az egyénektől az általuk választott oltást, vagy sem. Ha az elnök úgy gondolja, hogy a türelme megfogyatkozott, akkor egyértelműen alábecsüli a texasiak türelmének hiányát, akiknek jogait megsérti.”

 

Paxton-Kinney-510A0761Ken Paxton texasi főügyész a határ menti városházán Brackettville-ben, Texasban, 2021. október 11-én. (Charlotte Cuthbertson/The Epoch Times)

 

Greg Abbott, Texas kormányzója, a republikánus méltatta a keresetet péntek késő este. „Végrehajtási rendeletem értelmében egyetlen texasi sem kényszeríthető az oltóoltás beadására” – mondta a Twitteren , utalva az október 11-én kiadott végzésére,  amely megtiltja az oltási megbízásokat bármely szervezettől. Hozzátette: “Biden parancsát törvénytelennek kell tekinteni.”

A kereset azzal vádolja a Biden-adminisztrációt, hogy „csalábokat használ annak eléréséhez, amit közvetlenül nem tudnak elérni – az oltási mandátumok egyetemes betartását, függetlenül az egyéni preferenciáktól, egészségügyi szükségletektől vagy vallási meggyőződéstől”.

 

„Alkotmányellenes, törvénytelen, oktalan”

 

Eric Schmitt missouri főügyész és Doug Peterson nebraskai főügyész pénteken közösen vezetett egy tíz államból álló koalíciót a Biden-kormányzat elleni perben ( pdf ). A kereset szerint az adminisztráció „alkotmányellenesnek, törvénytelennek és oktalannak” nevezi a kormány mandátumát.

“Ha a szövetségi kormány megpróbálja alkotmányellenesen érvényesíteni akaratát, és rákényszeríti a szövetségi vállalkozókat az oltások kötelezővé tételére, a munkaerő és a vállalkozások megtizedelődhetnek, tovább súlyosbítva az ellátási láncot és a munkaerő válságát” – mondta Schmitt republikánus nyilatkozatában . “A szövetségi kormánynak nem kellene kötelezővé tennie a védőoltásokat, ezért ma keresetet nyújtottunk be, hogy megállítsuk ezt az illegális, alkotmányellenes akciót.”

 

Eric Schmitt Missouri államügyész felszólal egy sajtótájékoztatón a Mo.-i St. Louisban, 2020. augusztus 6-án. (Jeff Roberson/AP Photo)

 

A panaszban kifejtve, hogy az oltási megbízás miként sérti a beszerzési törvényt, a panasz a következőket tartalmazza: „A vállalkozói oltási megbízás messze nem növeli a beszerzés gazdaságosságát és hatékonyságát, hanem káros hatással lesz a gazdaságra és az eredménytelenségre, mivel a szövetségi vállalkozók beoltatlan alkalmazottainak nagyarányú lemondását okozza. . Ezek a bomlasztó következmények közvetlenül szembehelyezkednek a „gazdaságosság” és a „hatékonyság” szempontjaival is.

A kereset többek között azt állítja, hogy a közigazgatás megsértette a parancsnokság elleni doktrínát és a közigazgatási eljárásról szóló törvényt.

 

“Tarthatatlan helyzet”

 

Georgia pénteken egy több államot érintő pert ( pdf ) is vezetett a szövetségi mandátumok ellen. Brian Kemp georgiai kormányzó hivatalának közleménye szerint a panasz részben megmagyarázza, hogy a Biden-kormányzat mandátuma hogyan hozta „tarthatatlan helyzetbe” Georgia állami szerveit és tisztviselőit.

“Amellett, hogy törvénytelen és alkotmányellenes túlkapás, ez a szövetségi vállalkozókra vonatkozó vakcinázási megbízás csak tovább fogja megosztani az amerikaiakat, és megsínyli a gazdaságunkat” – mondta Kemp republikánus nyilatkozatában . „A közvélemény-kutatások szerint a be nem oltott amerikaiak 70 százaléka felmondana a munkahelyén, ha cégüknek szüksége lenne a COVID-19 vakcinára. Munkáltatói szempontból 10-ből 9 attól tart, hogy jelentős létszámleépítéstől számítanak, ha oltási megbízásokat kellene végrehajtaniuk.”

Hozzátette: „Nem engedjük meg a Biden-adminisztrációnak, hogy megkerülje a törvényt, vagy arra kényszerítse a szorgalmas georgiakat, hogy válasszanak a megélhetésük vagy a vakcina között.”

 

Kemp kormányzóGeorgia kormányzója, Brian Kemp felszólal egy sajtótájékoztatón 2020. augusztus 10-én Atlantában, Georgiában. (Elijah Nouvelage/Getty Images)

 

A per azzal érvel, hogy a mandátum csak akkor állhat fenn, ha a Kongresszus törvényben fogadta el.

Az államok emellett azzal érvelnek, hogy a szövetségi szerződéses munkavállalók nagy része felmond a mandátumok miatt, ami azt jelenti, hogy az államok a szövetségi szerződések megszegése között vannak, vagy azért, mert nem tudják elvégezni az összes munkát a munkaerőhiány miatt, vagy azért, mert megtartják a be nem oltott munkavállalókat. megsérti a szövetségi vakcinázási követelményt.

https://www.theepochtimes.com/c-federal-state-relations

https://civilekatisztanlatasert.hu/19-allam-beperelte-a-biden-adminisztraciot-a-covid-19-elleni-oltasi-mandatum-miatt/