Ébredjetek, emberek. A koronavírus kamu, ürügy a társadalom radikális, demokratikus átszervezésére.

A modern orvostudomány az Illuminátus egyik ága,  egy sátáni kultusz, amely az embereket megbetegítve irányítja és kizsákmányolja a társadalmat. Nézze meg, hogyan uralkodnak a szakmán az orvosi engedély elvesztésével Ebben 2019-es cikkben Dr. Reizer összehasonlítja a modern orvostudományt a „vallással”.

Noha egy kisebb részünk nem úgy gondol rájuk és hivatásukra, az orvosokat és az orvosi hivatást az emberek túlnyomó többsége egyházi papságként érzékeli. Az orvosi hivatás teljes felépítését szándékosan úgy tervezték, hogy tükrözze a vallási tapasztalatokat.

Amikor belép az imaházba, belép egy domainbe, amelyet a gyülekezet tagjai szentnek tartanak. Egy templomban, templomban, zsinagógában vagy bármely más vallási kamrában különleges szabályok vannak, amelyeket általában megértenek és követnek a tagjai.

 

A hitrendszer iránti tiszteletből kifolyólag semmiféle kritika, szkepticizmus vagy a szervezet fő feltételezésének valódiságát érintő kérdések nem lépnek be. Más szóval, a vallási gyülekezetek tagjai soha nem kérdezhetik meg nyilvánosan az egyházat semmiről.

 

Az orvostudományban az orvos (pap, miniszter, rabbi) szokásosan fehér ruhát (köntöst) visel, amely feltétlenül a gyülekezet főpapjaként azonosítja őt (gyakorlat). Ebben a gyakorlatban vannak olyan ápolók (apácák), akik segítenek az orvosnak a betegek (a gyülekezet tagjai) gondozásában, amikor megbetegednek (gonosz mikrobák megszállják). A betegek általában nem kérdőjelezik meg az orvos (miniszter) tanácsát.

Különböző technikák (rituálék) léteznek, amelyeket az orvos szakma használ a test betegségektől (gonosz szellemek) való megszabadításához. Ezen technikák egy része magában foglalja a szintetikus drogok (szentelt víz) bevezetését a betegeknél, amelyeket petrolkémiai vállalatok gyártanak tömegesen. Más helyzetekben az orvosok műtétek (exorcizmusok) elvégzésével vágják ki a test betegségeit a fertőzött szövetek és szervek (birtokolt testrészek) eltávolítása érdekében.

Kérdezze meg az orvos és az egészségügyi személyzet nagy támogató csoportjának szándékait vagy feddhetetlenségét, és a legtöbb közösség polgárai  az ördögnek fogják tekinteni. Kérdezze meg azokat az orvosi protokollokat (bibliai részleteket), amelyeket a petrolkémiai vállalatok írtak és szilárdan megalapoztak a világ minden orvosi iskolai programjának alaptantervében, és sarlatánként, kvattként vagy áltudósként fogják látni.

 

 

A tekintélyes orvosi folyóiratokat titokban felügyelő petrolkémiai vállalatokat, a feltételezett szakértői véleményeket közzétevő kiadókat bizonyos orvosok ellenzik az allopátiás paradigmának (az egészség elérésének és fenntartásának egyetlen módja a gyógyszerek alkalmazása) az emberek túlnyomó többsége mindig tudománytalannak tartja.

A katolikus egyházban azt tanítják a plébánosoknak, hogy egy fiatal lelket, belépve a világba, az eredeti bűn (egy legyengült immunrendszer) veszélyeztet. Ez az edény (test) démoni birtoklásra (betegség) hajlamosít. Az egyház keresztelő szent vize (oltási programok) az egyetlen biztos módja a bűnök (gyermekbetegségek) lemosására és a lélek jobbra helyezésére (immunitás megteremtésére a csírákkal szemben), hogy a Földön olyan létet élvezhessen, amely Sátáni kísértésektől mentes. (baktériumok és vírusos mikrobák).

Tudom, hogy rengeteg ember fog felháborodni azon, amit ebben a cikkben írtam. Az a személy, aki egy adott vallás filozófiáját vagy integritását megkérdőjelezi, nem nyer népszerűségi versenyt. És ne tévedj; az orvosi hivatás hatalmas vallás, sok követővel. Ez önmagában szomorú tény, de egyben a legfőbb oka annak, hogy ennyi ember betegen sétálgat, és nem érti, miért.

 

Az a hit és bizalom, amelyet társadalomként közösen fektettünk be az orvostudományba, a vakhiten alapszik, és nem a szakma azon képességén, hogy jól megbetegítsék az embereket. Van néhány meglehetősen elcseszett fogalom, amelyen az orvosi dogma alapul, és ha valaki alaposan szemügyre veszi ezeket az ötleteket, azok hibái nagyon nyilvánvalóvá válnak. Ennek a ténynek köszönhető, hogy mérnökei okosan felépítették és forgalomba hozták a szakmát, hogy vallásként jelenjen meg.

Vallásként az orvostudomány nem lépi túl a lehetséges kritikusokat és elkerüli a fontos kérdéseket. Ezekre a kérdésekre évek óta választ kell adni, az orvosok vezetői mégis figyelmen kívül hagyják őket. Ehelyett továbbra is hallunk és olvashatunk olyan sétákról, felvonulásokról és adománygyűjtésekről, amelyek állítólag előnyösek a kutatás számára a jövőbeni olyan betegségek felszámolása szempontjából, amelyeket az orvosi szakma és a petrolkémiai vállalatok soha nem szándékoznak megszüntetni!

Nem véletlen, hogy az Egyesült Államokban és az egész világon annyi kórházat neveztek el vallási szervezetekről és szentekről. Nézzünk szembe tényekkel: nincsenek „Charles Manson megégett áldozatok központja” nevű egészségügyi létesítmények. Az orvosi intézményeket úgy alakították ki és bélyegezték meg, hogy jelenleg a tömegek imádság helyeként érzékeljék őket. Még az orvos klasszikus, fehér laboratóriumi kabátját is úgy tervezték, hogy az egészségügyi fogyasztók pszichéjében a tisztaság érzetét keltse, ha az orvosokra gondolnak.

A gyógyszergyártók hosszú távú célja az volt, hogy az emberek higgyenek a gyógyszer értékében. Az öncélú kampány iránti könyörtelen elkötelezettségük a közszférát a mazsorettek tömeges gyülekezetévé változtatta, amely rituális módon dicsérte az orvosi szakmát. Amerika és a világ minden tájáról származó közösségek rendszeresen adományoznak nagy összegeket kórházi központok építésére és fenntartására. Ezek a szervezetek ma az összes modern közösség központjai.

 

Félreértés ne essék, rengeteg jó orvos és sebész van a világon, és néhány orvosi gyakorlat célja hasznos lehet az életmentésben. De a modern orvostudománynak tulajdonítható sikerek többsége általában sürgősségi ellátás formájában valósul meg, nem pedig a betegségek kezelése és az emberi test egészségének helyreállítása területén.

Ha valaha is reménykedünk abban, hogy javítjuk az emberek egészségét, és emelhetjük az egészségügyi ellátás általános minőségét, amelyet az Egyesült Államokban és a világ más helyein gyakorolnak, akkor meg kell szakítanunk a fojtogató petrolkémiai vállalatok orvosi ráhatását. Ezek az óriáscégek eltérítették a gyógyszert szedőket és megbetegítették őket. El kell fordítanunk a figyelmünket az orvosi ellátás kifizetésének módjainak kitalálására, és el kell kezdenünk koncentrálni a szakma rögzítésének módjaira, hogy abbahagyja az emberek betegebbé tételét, mint amennyire már azok.

A jövőben értékelnünk kell az orvostudományt, mint szakmát, és nem szabad vakon dicsérnünk annak hamis eredményeit, amelyeket végül a gyógyszergyárak gyártottak, és később olyan szakértők által felülvizsgált folyóiratokban hirdettek, amelyek ugyanazok a vállalatok tulajdonában vannak és működtetnek. Itt az ideje, hogy a gyülekezet tagjai (a nagyközönség) letérdeljenek, és megkezdjék a hagyományos orvoslás (az egyház) felelősségre vonását tetteiért!

https://www.henrymakow.com/

https://fenevadjele.hu/szabadkomuvesek/a-modern-orvostudomany-mint-satani-kultusz